''Doe wat je liefhebt en heb lief wat je doet.’’

 

Van nature vind ik het belangrijk om mijn steentje bij te dragen aan de maatschappij. Ik heb het geluk dat dit terugkomt in mijn werk. Dus, op het moment dat ik de juiste verbinding weet te maken tussen mens en organisatie ben ik meer dan content! 

 

Op zoek naar een nieuwe collega? 
Het is mijn taak als Supply Chain Consultant om de verbindende schakel te zijn tussen uw bedrijf en potentiële kandidaten. Samen met u onderzoek ik wat uw nieuwe werknemer in huis moet hebben en op basis daarvan ga ik op zoek. Hierbij kijk ik verder dan de vacature en houd ik er graag een persoonlijke aanpak aan over. Dus, bent u op zoek naar een medewerker met extra talent? Dan kunt u per mail of telefonisch (want de beller is sneller) contact met mij opnemen! 

Op zoek naar een nieuwe baan? 
Komt dat even goed uit, want samen met jou wil ik de volgende stap binnen jouw carrière ontdekken. Dit doe ik door persoonlijk het gesprek aan te gaan en uit te pluizen wat belangrijk is voor jou. Zo kun jij het beste uit jezelf halen en jezelf blijven ontwikkelen. Samen kijken we naar jouw definitie van werkgeluk en met dit als leidraad zal ik functies voorstellen bij bedrijven die jou aanspreken. Dus, ben jij op zoek naar een leuke nieuwe baan of wil jij je oriënteren op de huidige arbeidsmarkt? Wees dan niet bang om mijn hulp hierbij te vragen door mij te bellen, mailen of whatsappen! 


Vacatures

€2.500 tot €3.500
Heb jij een passie voor het beheren van Supply Chain processen? Ben je al enkele jaren praktisch actief in Supply Chain na het afronden van je studie en ben je nu op zoek naar een uitdagende functie bij een gerenommeerde organisatie vol met groeikansen? Dan kan deze positie bij een wereldwijd bekende speler in de distributie van latex en rubber wel eens de perfecte match voor jou zijn. Hier krijg je de gelegenheid om je expertise verder te ontwikkelen en je internationale netwerk uit te breiden. Lees verder voor meer details over deze boeiende functie!
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €3.500
€2.600 tot €3.200
Bij deze organisatie, een toonaangevende wereldwijde partner in de voedingsindustrie, draait alles om het maken van voedsel dat lekker, voedzaam, betaalbaar, duurzaam en gemakkelijk is. Als Supply Chain Officer krijg je de kans om een essentiële rol te spelen in ons streven naar culinaire oplossingen die voedsel belangrijk maken voor mens en planeet.
access_timeFulltime location_onNieuw-Vennep euro_symbol€2.600 tot €3.200
€2.450 tot €2.850
Versgeperste groente- en fruitsappen, daar weet jij wel raad mee. Voor een producent in de voedingsindustrie ben ik op zoek naar een enthousiaste Operator. Heb jij oog voor detail? Werk jij graag in een gezellig team en heb jij geen moeite om vroeg van start te gaan? Lees dan snel verder en solliciteer. 
access_timeFulltime location_onHaarlemmermeer euro_symbol€2.450 tot €2.850
€2.950 tot €3.950
Welkom bij een smaakvolle reis in de wereld van supply chain planning! Ben jij klaar om de regisseur te worden van de voedsellogistiek en een cruciale rol te spelen in het leveren van versheid aan de wereld? Als Supply Chain Planner in de voedingsindustrie kun je de schakel zijn die heerlijke producten van boer tot bord brengt. Klinkt dit interessant? Lees dan snel verder en solliciteer.
access_timeFulltime location_onHaarlemmermeer euro_symbol€2.950 tot €3.950
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Fabian is in 2004 begonnen aan zijn ‘inkoop carrière’ waarna hij vrijwel direct zijn NEVI 1 heeft behaald. In de opvolgende jaren heeft Fabian bergen aan ervaring op mogen doen en is hij hoog de ladder in geklommen. Zo heeft hij op zowel operationeel, strategisch en technisch niveau de functie opgevuld als Inkoper. Tijdens zijn laatst genoten werkervaring was hij verantwoordelijk voor het opstellen en managen van: de stock en supply chain, het inkoop- en verkooporder proces, het aerofoam warehouse en was hij verantwoordelijk voor het implementeren van een nieuw ERP-systeem. Vanwege gezinsuitbreiding, en het gezamenlijke besluit met zijn vrouw, heeft Fabian zijn carrière op een laag pitje gezet om voor hun kinderen te zorgen. Nu de ruimte het weer toelaat, is Fabian samen met Extra Talent op zoek naar een passende nieuwe uitdaging. Een uitdaging waar hij zijn opgedane kennis in kwijt kan.

Fabian omschrijft zichzelf als een enthousiaste teamspeler met een ‘can do’ mentaliteit. Naast het onderhandelen en het realiseren van optimale inkoopcondities en supply chain, krijgt Fabian veel voldoening bij het optimaliseren van bestaande processen en het opzetten van nieuwe processen.

Fabian is beschikbaar in overleg, voor 32 tot 40 uur per week en heeft een salarisindicatie van € 4.300,- bruto per maand.
location_onAmsterdam createMBO person44 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Henry is een zeer gemotiveerde en gedreven Supply Chain Professional met ruim 5 jaar ervaring binnen de supply chain. Eind 2021 heeft hij zijn derde hbo-master afgerond in de richting van Business Administration. In de voorafgaande jaren heeft hij zijn hbo studies (Logistics Management en Management Sciences) succesvol afgerond. Henry houdt van veel uitdaging, hoe meer hoe beter. Dit houdt hem gemotiveerd en gedreven om enkel het beste van het beste als eindresultaat neer te zetten. Momenteel is Henry werkzaam bij een bedrijf in de sportartikelen als Supply Planner EMEA. Hij is verantwoordelijk voor het aanleveren van korte en lange termijn plannen voor EMEA voor 250+ Stock Keeping Units en stemt hij prognoses af op kosten, efficiëntie en capaciteitsbeperkingen. Tevens houdt Henry zich bezig met tactische en strategische oplossingen voor productleveringen en het monitoren en uitvoeren van inkooporders met externe productleveranciers.

Henry is zeer leergierig en zou het dan ook fijn vinden als hij een opleiding en/of cursus aangeboden krijgt bij zijn nieuwe werkgever. Hij weet wat hij wilt en ziet zichzelf dan ook graag werken in de FMCG of commodities branche. Henry ziet hier veel uitdaging in. Tevens moet er de mogelijkheid zijn om op lange termijn door te kunnen groeien. Henry wilt zichzelf continu blijven ontwikkelen qua kennis in een professionele werkomgeving. 

Henry heeft een opzegtermijn van één maand, is 40 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie tussen de € 5.250,- en € 6.000,- afhankelijk van de doorgroeimogelijkheden.

location_onAmsterdam createHBO person32 jaar euro_symbolMeer dan €5.000
Maarten is als Supply Chain Planner verantwoordelijk voor productieplanning, demand planning, forecasting en voorraadbeheer bij een farmaceutisch productiebedrijf. Daarbij schakelt hij ook tussen verschillende klanten omtrent forecast. De verschillende werkzaamheden doen Maarten goed, hij ziet zichzelf niet in een functie met veel herhalende werkzaamheden. Het contact tussen de afdelingen en het aansturen van collega’s is iets wat Maarten in een volgende uitdaging graag terug zou willen zien. Maarten is betrokken bij de procesoptimalisatie, iets wat hij graag doet. Helaas is er binnen de organisatie niet altijd de wil om de processen zo efficiënt mogelijk te realiseren. Om onder andere deze reden is hij, samen met Extra Talent, op zoek naar een functie als Supply Chain Coördinator.

Maarten denkt graag mee in een organisatie en heeft in een korte tijd een mooie ontwikkeling door gemaakt. Hij is sociaal vaardig en onderhoud graag het menselijk contact in zijn werk. Maarten is een leergierig persoon en om deze reden past een organisatie met ontwikkelingsmogelijkheden hem goed. Door de combinatie van het snel kunnen leren en zijn sociale vaardigheden, is Maarten in staat om collega’s aan te sturen en leiding te geven. 

Maarten heeft een maand opzegtermijn, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.700 bruto per maand.
 
 

location_onOmgeving Almere createWO person28 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Sonja heeft jarenlange ervaring in de logistiek en supply chain. Zo heeft zij mooie rollen mogen vervullen als Productieplanner en Logistic Coördinator. Beide functies oefent zij met veel liefde uit. Gedurende haar rol als Logistic Coördinator fungeerde zij als duizendpoot. Zo was zij verantwoordelijk voor het beheer van de productieplanning, het inplannen van import en export leveringen, monitoren van de tankniveau ’s en het bestellen van diverse grondstoffen bij leveranciers. Tevens was zij Key user van het logistieke ‘Focul’ systeem. In haar huidige functie als Productieplanner bij een internationale productieorganisatie in de voedingsindustrie, is zij verantwoordelijk voor het opstellen van het productieplan voor 1-4 weken. Ook draagt Sonja zorg om de planning en processen te beheren in SAP S/4 HANA en fungeert zij als back up bij afwezigheid van collega’s binnen het supply chain team. Bij haar huidige werkgever mist Sonja Samen met Extra Talent is Simone op zoek naar een nieuwe uitdaging als Productieplanner of Logistic Coördinator bij een organisatie waar zij het resultaat van haar inzet kan terug zien in het proces / eindresultaat.

Sonja is een bron van positieve energie en bezit veel kennis op het gebied van Logistiek/Supply Chain. Haar gevoel van verantwoordelijkheid resulteert in dat zij ook op haar roostervrije dagen contact heeft met het moeder bedrijf in Engeland. Zolang hier maar een fijn balans in zit. In haar vrije tijd brengt Sonja graag tijd door in de sportschool.

Sonja heeft een opzegtermijn van één maand, is 32 uur beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.000,- op basis van 40 uur.
location_onAlkmaar createHBO person53 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Meer kandidaten weergeven