''Doe wat je liefhebt en heb lief wat je doet.’’ 

Van nature vind ik het belangrijk om mijn steentje bij te dragen aan de maatschappij. Ik heb het geluk dat dit terugkomt in mijn werk. Dus, op het moment dat ik de juiste verbinding weet te maken tussen mens en organisatie ben ik meer dan content! 

 

Op zoek naar een nieuwe collega? 

Het is mijn taak als Supply Chain Consultant om de verbindende schakel te zijn tussen uw bedrijf en potentiële kandidaten. Samen met u onderzoek ik wat uw nieuwe werknemer in huis moet hebben en op basis daarvan ga ik op zoek. Hierbij kijk ik verder dan de vacature en houd ik er graag een persoonlijke aanpak aan over. Dus, bent u op zoek naar een medewerker met extra talent? Dan kunt u per mail of telefonisch (want de beller is sneller) contact met mij opnemen! 

 

Op zoek naar een nieuwe baan? 

Komt dat even goed uit, want samen met jou wil ik de volgende stap binnen jouw carrière ontdekken. Dit doe ik door persoonlijk het gesprek aan te gaan en uit te pluizen wat belangrijk is voor jou. Zo kun jij het beste uit jezelf halen en jezelf blijven ontwikkelen. Samen kijken we naar jouw definitie van werkgeluk en met dit als leidraad zal ik functies voorstellen bij bedrijven die jou aanspreken. Dus, ben jij op zoek naar een leuke nieuwe baan of wil jij je oriënteren op de huidige arbeidsmarkt? Wees dan niet bang om mijn hulp hierbij te vragen door mij te bellen, mailen of whatsappen! 


Vacatures

Ben jij in staat om het productieproces van een onmisbare speler in de voedingsmiddelenindustrie naar een hoger plan te tillen? Als Materiaalplanner draag jij een grote verantwoordelijkheid in het productieproces. Jouw inzicht, analytisch vermogen en accuratesse zullen hier goed van pas komen. Lees snel verder!
access_timeFulltime location_onHoofddorp euro_symbol€2.700 tot €3.200
Was jij als kind al gek op treinen, auto’s of techniek in het algemeen? Dan ga jij heel gelukkig worden bij dit bedrijf. Je zal onmisbaar zijn voor deze handelsorganisatie in railmateriaal, want jij zorgt dat alle materialen op tijd bij de klant terechtkomen. Kun jij deze verantwoordelijkheid aan? Lees dan snel verder.
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €3.000
Jij wilt groeien, geen stappen zetten maar meters maken. Wat denk je van een organisatie dat ontzettend hard groeit en waar jij aan je persoonlijke ontwikkeling kunt werken? Dagelijks worden 3,5 miljoen verpakkingen geproduceerd, verpakt en gedistribueerd. Binnen de verschillende processen ontstaan veel vraagstukken. Vind jij het een uitdaging om samen met dit bedrijf door te groeien naar een expert planner? Lees hieronder meer over de functie. 
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €3.000
Fris en fruitig, dat zijn woorden die jou perfect omschrijven. In deze functie plan jij namelijk de verwerking van verschillende fruit en groenten efficiënt in, met oog op de leverbetrouwbaarheid en de houdbaarheid. Ga jij ervoor zorgen dat heel Nederland genoeg vitaminen binnenkrijgt?
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.600 tot €2.900
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Ronald is een supply chain professional met meer dan 20 jaar werkervaring die hij heeft opgedaan in verschillende functies binnen diverse branches, zoals de IT, Machinebouw en de FMCG. Hij beschikt over brede kennis van supply chain processen en zijn kracht ligt voornamelijk in demand & Supply planning, S&OP planning, forecasting, supply chain management, voorraadbeheer, inkoop en het verbeteren van processen. Zo heeft hij ervaring met het opzetten en operationeel maken van de afdeling Demand Planning voor een key-account met locaties wereldwijd. Zo heeft hij onder andere forecasting, S&OP inkoopplanning en claimprocessen geïmplementeerd en uitgevoerd, waarmee hij uitstekende resultaten heeft geboekt. In zijn meest recente werkervaring is Ronald verantwoordelijk voor het coördineren en bewaken van de gehele productieplanning en draagt hij zorg voor de aanvoer van drukwerk, bollen, collectie en expeditie. Gedurende het hoogseizoen stijgt het aantal te verpakken bloembollen naar 350 miljoen. In samenspraak met de afdeling HR en de Productie Manager zorgt Ronald ervoor dat er voldoende materialen, grondstoffen en personeel aanwezig is. In verband met een reorganisatie is Ronald samen met Extra Talent op zoek naar een nieuwe uitdaging waar hij zijn kennis en kunde en professionele vaardigheden in de praktijk mag brengen.

Ronald is een sociale man met een open houding. Hij kan goed luisteren en weet snel het vertrouwen te winnen waardoor een open, structurele en eerlijke samenwerking mogelijk wordt. Hij streeft naar perfectie met indien mogelijk behoud van consensus en altijd met een win-win situatie als doel. In projecten kan hij aan de ene kant op pragmatische wijze lopende zaken oppakken, terwijl aan de andere kant de lange termijn, strategische doelstellingen scherp op het netvlies houdt. Hij heeft het vermogen om met oplossingen te komen die buiten de reguliere structuren en denkpatronen vallen. Hij vindt voldoening in het juist en tijdig realiseren van vastgestelde doelstellingen. Door zijn stressbestendigheid, assertiviteit, energie en gevoel voor groepsdynamiek vormt hij vaak een bepalende rol bij besluitvormingsprocessen.

Ronald is per direct beschikbaar voor 40 uur per week en heeft een salarisindicatie van € 4.100,- bruto per maand. 
location_onLeiden createHBO person55 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Met een diverse werkachtergrond heeft Teun, doormiddel van het vervullen van verschillende rollen zichzelf uiteindelijk tot een echte Inkoop meester weten te ontwikkelen. Momenteel is hij werkzaam als Inkoper bij een digitale drukker en houdt hij zich dagelijks bezig met het accorderen van facturen, voorraad controle doormiddel van het CMS systeem en heeft hij een actieve rol tijdens de leveranciers meetings, om zo tot de meest optimale prijzen te kunnen onderhandelen. Tevens is Teun bezig met het uitwerken van een geautomatiseerd systeem, hierdoor zal het bedrijf aanzienlijk veel geld kunnen besparen. Het opstellen van verbeterprocessen en de eeuwige ‘zoektocht’ naar het optimale, is wat Teun gelukkig maakt. Bij zijn huidige werkgever is hier momenteel niet voldoende ruimte voor. Samen met Extra Talent is Teun op zoek naar een uitdagende rol als Inkoper waar zijn kunde en ervaring volledig tot zijn recht komt.

Teun is een fijne gesprekspartner en beschikt over uitstekende sociale vaardigheden die in zijn rol goed van pas komen. Met zijn leidinggevende ervaring op zak als bedrijfsleider in zijn voorgaande rollen is Teun gewend aan hectiek en ad hoc schakelen en haalt daar veel voldoening uit. Naast dat Teun professioneel werk levert is er ook altijd ruimte voor een goede grap.

Teun heeft een opzegtermijn van één maand, is 40 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.200,- bruto per maand.

location_onBadhoevedorp createHBO person45 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Albert heeft altijd al een voorliefde gehad voor logistiek en supply chain. Momenteel heeft Albert op het verdedigen van zijn scriptie na, zijn hbo Business studie succesvol afgerond. Tijdens zijn afstudeerstage heeft hij onderzoek mogen doen naar de supply chain, waar hij een fysiek distributieproces heeft mogen creëren namens de webwinkel van het vliegtuigonderhoudsbedrijf. Gedurende zijn studiejaren fungeerde hij als een ‘spons’ om veel kennis voor zich te winnen. Albert is er klaar voor om deze opgedane theorie toe te passen in de praktijk. Momenteel is Albert werkzaam bij een Retail Store, waar hij de functie bekleedt van Store Manager. Hier is hij verantwoordelijk voor de winkelvoorraad, het inkopen van artikelen, het monitoren van de verkoopcijfers, het afhandelen van klachten en het coachen en motiveren van het team. Doordat hij de afgelopen jaren zich vooral operationeel heeft mogen bewegen, is Albert er zeker van dat hij zichzelf liever ontwikkelt en bezig houdt met procesoptimalisaties en procesverbeteringen. Omwille van deze reden is hij dan ook, samen met Extra Talent, op zoek naar een nieuwe passende uitdaging.

Albert is een échte Young Professional. Hij is zich bewust van zijn eigen kunnen en heeft zijn doelen goed voor ogen. Albert begint liever vandaag dan morgen als Inkoper of Productieplanner. Een mooie instapfunctie waar hij de ruimte krijgt om ideeën aan te dragen en processen te verbeteren en/of te optimaliseren. Energie haalt Albert verder uit het contact hebben met mensen, het schakelen tussen klanten en leveranciers zal bij hem dan vlekkeloos verlopen. 

Albert is een jongeman die sterk in zijn schoenen staat, altijd vrolijk is en gestructureerd werkt. Hij heeft een opzegtermijn van één maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand.

location_onHaarlem createHBO person26 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Ben is na het succesvol afronden van zijn hbo-opleiding Logistiek & Economie aan de slag gegaan als Inkoper en daarna als Productieplanner, Productieleider en is momenteel werkzaam als Demand Planner. Tijdens zijn afstudeerstage heeft Ben onderzoek gedaan naar de implementatie van een nieuw systeem voor het voorraadbeheer bij een producent van eetbaar papier. Uiteindelijk is dit systeem geïmplementeerd en kon hij alle artikelen in het nieuwe systeem invoeren. Als Inkoper was hij verantwoordelijk voor de inkoop van de grondstoffen, energie en verpakkingsmiddelen. Ook voerde hij leveranciersonderhandelingen en stelde hij jaarcontracten op. Na 4 jaar groeide Ben door naar de nieuwe functie van Hoofd Logistiek (interne logistiek) waarin hij ook een deel van de productieplanning op zich nam. Na 10 jaar bij dezelfde organisatie te hebben gewerkt, vond Ben het tijd voor een nieuwe uitdaging en ging hij aan de slag bij een producent van kip en wild als Productieleider. In deze functie gaf hij leiding aan de Planner, Inkoper en Meewerkend Voorman. Vervolgens is Ben een nieuwe uitdaging aan gegaan als Demand Planner bij een toonaangevende voedselproducent voor dieren. Hier is hij verantwoordelijk voor de korte en lange termijn planning, organiseert hij wekelijks een meeting met afdeling Sales en tackelt hij op voorhand knelpunten en vertragingen. Ben gaat nog met plezier naar zijn werk maar mist de uitdaging. Hij zou zich graag meer willen bezig houden het verbeteren van processen.

Ben is een sportieve, ambitieuze man met een hart voor Planning en Inkoop. Door zijn jarenlange werkervaring binnen de supply chain is Ben een kei in het onderhouden van contacten en heeft hij goede organisatorische skills. In zijn vrije tijd gaat Ben graag Freediven waarbij hij zonder zuurstof zo diep mogelijk duikt. Hij gaat graag een uitdaging aan en wilt zichzelf continu verbeteren.

Ben heeft één maand opzegtermijn en een salarisindicatie van € 4.000,- bruto per maand.
location_onHaarlem createHBO person37 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Meer kandidaten weergeven