Vacatures

Ben jij klaar voor een tweede stap in de supply chain, met meer verantwoordelijkheid? Dan kan je stoppen met zoeken naar een baan, want ik heb hem voor je! In deze FMCG-organisatie mag jij meewerken aan het optimaliseren van interne processen. Klink dat goed? Wacht dan maar tot je over de doorgroeimogelijkheden hoort.

access_timeFulltime location_onHoofddorp euro_symbol€2.600 tot €2.900
Een uitdagende combinatie van demand planning en productieplanning. Ben jij die persoon die het verschil in voorraadhoogtes in combinatie met de forecast en jouw productieplanning al heeft opgemerkt, voordat het daadwerkelijk een knelpunt wordt? Dan mag jij jouw skills bij deze informele productieorganisatie in gaan zetten.
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.800 tot €3.400
Deze organisatie kan de tarotkaarten en glazen bollen weer in de kast zetten, want met jouw voorspellingskunsten zit het wel goed. Wil jij op basis van jouw analyses de demand planning en het voorraadbeheer zelfstandig optimaal laten verlopen? Lees dan snel verder!
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.800 tot €3.300
Begin jij de dag het liefst met een kop koffie in een jong en ambitieus team? Als Supply Chain Planner zorg jij voor een grote koffieproducent voor de beschikbaarheid van producten én optimaliseer je de voorraad. Ben jij de koffieliefhebber die ik zoek? Lees dan verder!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€3.000 tot €3.300
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Met een diverse werkachtergrond heeft Teun, doormiddel van het vervullen van verschillende rollen zichzelf uiteindelijk tot een echte Inkoop meester weten te ontwikkelen. Momenteel is hij werkzaam als Inkoper bij een digitale drukker en houdt hij zich dagelijks bezig met het accorderen van facturen, voorraad controle doormiddel van het CMS systeem en heeft hij een actieve rol tijdens de leveranciers meetings, om zo tot de meest optimale prijzen te kunnen onderhandelen. Tevens is Teun bezig met het uitwerken van een geautomatiseerd systeem, hierdoor zal het bedrijf aanzienlijk veel geld kunnen besparen. Het opstellen van verbeterprocessen en de eeuwige ‘zoektocht’ naar het optimale, is wat Teun gelukkig maakt. Bij zijn huidige werkgever is hier momenteel niet voldoende ruimte voor. Samen met Extra Talent is Teun op zoek naar een uitdagende rol als Inkoper waar zijn kunde en ervaring volledig tot zijn recht komt.

Teun is een fijne gesprekspartner en beschikt over uitstekende sociale vaardigheden die in zijn rol goed van pas komen. Met zijn leidinggevende ervaring op zak als bedrijfsleider in zijn voorgaande rollen is Teun gewend aan hectiek en ad hoc schakelen en haalt daar veel voldoening uit. Naast dat Teun professioneel werk levert is er ook altijd ruimte voor een goede grap.

Teun heeft een opzegtermijn van één maand, is 40 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.200,- bruto per maand.

location_onBadhoevedorp createHBO person45 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Albert heeft altijd al een voorliefde gehad voor logistiek en supply chain. Momenteel heeft Albert op het verdedigen van zijn scriptie na, zijn hbo Business studie succesvol afgerond. Tijdens zijn afstudeerstage heeft hij onderzoek mogen doen naar de supply chain, waar hij een fysiek distributieproces heeft mogen creëren namens de webwinkel van het vliegtuigonderhoudsbedrijf. Gedurende zijn studiejaren fungeerde hij als een ‘spons’ om veel kennis voor zich te winnen. Albert is er klaar voor om deze opgedane theorie toe te passen in de praktijk. Momenteel is Albert werkzaam bij een Retail Store, waar hij de functie bekleedt van Store Manager. Hier is hij verantwoordelijk voor de winkelvoorraad, het inkopen van artikelen, het monitoren van de verkoopcijfers, het afhandelen van klachten en het coachen en motiveren van het team. Doordat hij de afgelopen jaren zich vooral operationeel heeft mogen bewegen, is Albert er zeker van dat hij zichzelf liever ontwikkelt en bezig houdt met procesoptimalisaties en procesverbeteringen. Omwille van deze reden is hij dan ook, samen met Extra Talent, op zoek naar een nieuwe passende uitdaging.

Albert is een échte Young Professional. Hij is zich bewust van zijn eigen kunnen en heeft zijn doelen goed voor ogen. Albert begint liever vandaag dan morgen als Inkoper of Productieplanner. Een mooie instapfunctie waar hij de ruimte krijgt om ideeën aan te dragen en processen te verbeteren en/of te optimaliseren. Energie haalt Albert verder uit het contact hebben met mensen, het schakelen tussen klanten en leveranciers zal bij hem dan vlekkeloos verlopen. 

Albert is een jongeman die sterk in zijn schoenen staat, altijd vrolijk is en gestructureerd werkt. Hij heeft een opzegtermijn van één maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand.

location_onHaarlem createHBO person26 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Sonja heeft jarenlange ervaring in de logistiek en supply chain. Zo heeft zij mooie rollen mogen vervullen als Productieplanner en Logistic Coördinator. Beide functies oefent zij met veel liefde uit. In haar huidige rol als Logistic Coördinator fungeert zij als duizendpoot. Zo is zij verantwoordelijk voor het beheer van de productieplanning, het inplannen van import en export leveringen, monitoren van de tankniveau’s en het bestellen van diverse grondstoffen bij leveranciers. Tevens is zij Key user van het logistieke Focul systeem. Samen met Extra Talent is Sonja op zoek naar een nieuwe uitdaging als Productieplanner of Logistic Coördinator bij een organisatie waar zij het resultaat van haar inzet kan terug zien in het proces / eindresultaat.

Sonja is een bron van positieve energie en heeft veel kennis op het gebied van het vervoeren van gevaarlijke stoffen. Haar gevoel van verantwoordelijkheid resulteert in dat zij ook op haar roostervrije dagen contact heeft met het moeder bedrijf in Engeland. Zolang hier maar een fijn balans in zit. In haar vrije tijd brengt zij graag tijd door met haar gezin en is zij een fanatieke sporter.

Sonja heeft een opzegtermijn van één maand, is 32 – 40 uur beschikbaar per week en heeft een salarisindicatie van € 4.000,- op basis van 40 uur.

location_onAlkmaar createHBO person52 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Ben is na het succesvol afronden van zijn hbo-opleiding Logistiek & Economie aan de slag gegaan als Inkoper en daarna als Productieplanner, Productieleider en is momenteel werkzaam als Demand Planner. Tijdens zijn afstudeerstage heeft Ben onderzoek gedaan naar de implementatie van een nieuw systeem voor het voorraadbeheer bij een producent van eetbaar papier. Uiteindelijk is dit systeem geïmplementeerd en kon hij alle artikelen in het nieuwe systeem invoeren. Als Inkoper was hij verantwoordelijk voor de inkoop van de grondstoffen, energie en verpakkingsmiddelen. Ook voerde hij leveranciersonderhandelingen en stelde hij jaarcontracten op. Na 4 jaar groeide Ben door naar de nieuwe functie van Hoofd Logistiek (interne logistiek) waarin hij ook een deel van de productieplanning op zich nam. Na 10 jaar bij dezelfde organisatie te hebben gewerkt, vond Ben het tijd voor een nieuwe uitdaging en ging hij aan de slag bij een producent van kip en wild als Productieleider. In deze functie gaf hij leiding aan de Planner, Inkoper en Meewerkend Voorman. Vervolgens is Ben een nieuwe uitdaging aan gegaan als Demand Planner bij een toonaangevende voedselproducent voor dieren. Hier is hij verantwoordelijk voor de korte en lange termijn planning, organiseert hij wekelijks een meeting met afdeling Sales en tackelt hij op voorhand knelpunten en vertragingen. Ben gaat nog met plezier naar zijn werk maar mist de uitdaging. Hij zou zich graag meer willen bezig houden het verbeteren van processen.

Ben is een sportieve, ambitieuze man met een hart voor Planning en Inkoop. Door zijn jarenlange werkervaring binnen de supply chain is Ben een kei in het onderhouden van contacten en heeft hij goede organisatorische skills. In zijn vrije tijd gaat Ben graag Freediven waarbij hij zonder zuurstof zo diep mogelijk duikt. Hij gaat graag een uitdaging aan en wilt zichzelf continu verbeteren.

Ben heeft één maand opzegtermijn en een salarisindicatie van € 4.000,- bruto per maand.
location_onHaarlem createHBO person37 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Meer kandidaten weergeven