''Doe wat je liefhebt en heb lief wat je doet.’’ 

Van nature vind ik het belangrijk om mijn steentje bij te dragen aan de maatschappij. Ik heb het geluk dat dit terugkomt in mijn werk. Dus, op het moment dat ik de juiste verbinding weet te maken tussen mens en organisatie ben ik meer dan content! 

Op zoek naar een nieuwe collega? 
Het is mijn taak als Supply Chain Consultant om de verbindende schakel te zijn tussen uw bedrijf en potentiële kandidaten. Samen met u onderzoek ik wat uw nieuwe werknemer in huis moet hebben en op basis daarvan ga ik op zoek. Hierbij kijk ik verder dan de vacature en houd ik er graag een persoonlijke aanpak aan over. Dus, bent u op zoek naar een medewerker met extra talent? Dan kunt u per mail of telefonisch (want de beller is sneller) contact met mij opnemen! 

Op zoek naar een nieuwe baan? 
Komt dat even goed uit, want samen met jou wil ik de volgende stap binnen jouw carrière ontdekken. Dit doe ik door persoonlijk het gesprek aan te gaan en uit te pluizen wat belangrijk is voor jou. Zo kun jij het beste uit jezelf halen en jezelf blijven ontwikkelen. Samen kijken we naar jouw definitie van werkgeluk en met dit als leidraad zal ik functies voorstellen bij bedrijven die jou aanspreken. Dus, ben jij op zoek naar een leuke nieuwe baan of wil jij je oriënteren op de huidige arbeidsmarkt? Wees dan niet bang om mijn hulp hierbij te vragen door mij te bellen, mailen of whatsappen! 


Vacatures

Van boon tot reep…. Achter de chocoladereep die in de schappen op jou ligt te wachten schuilt een heel proces en deze organisatie speelt daar een grote rol in. Interessant toch! Ben jij dé Logistic Coördinator waar zij naar op zoek is? Zit jij boordevol ideeën en weet jij met gemak over ieder struikelblok heen te huppelen? Dan is verder lezen absoluut de moeite waard.
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €3.500
Jouw gevoel van verantwoordelijkheid stroomt enthousiast door je lichaam. In de rol van Supply Chain Planner draai jij je hand niet om voor het opstellen van (micro) planningen en het signaleren van mogelijkheden voor het optimaliseren van processen. Waar er een deur sluit, gaat ergens anders weer een deur open. Jij denkt continu in oplossingen. Vanzelfsprekend krijg jij volop de ruimte en mogelijkheid om jezelf volop te ontwikkelen.
access_timeFulltime location_onZaandam euro_symbol€2.700 tot €3.700
Deze internationale organisatie produceert onderdelen van onder andere de merken Jaguar, Mercedes, Audi en Porsche. Altijd al gedroomd van werken in de automotive, waar jij veel ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden krijgt? Dan ben jij bij deze organisatie aan het juiste adres. Lees snel verder.
access_timeFulltime location_onUtrecht euro_symbol€3.600 tot €4.300
Altijd al de baas willen zijn van je eigen koninkrijk? Dat kan in deze functie. Je bent namelijk voor een groot deel verantwoordelijk voor je hele eigen goederencategorie binnen deze grote retailer. Van het inkoopbeleid naar voorraadbeheer, tot het in de puntjes regelen van de operationele uitvoering richting de filialen: alles zit in deze functie. Geef jij binnenkort je carrière in de supply chain een vliegend vervolg? Lees dan snel verder.
access_timeFulltime location_onHoofddorp euro_symbol€3.200 tot €3.800
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Jong, fris, energiek en net afgestudeerd! Melvin is een gedreven jongeman van 25 jaar die opzoek is naar zijn eerste uitdaging binnen de supply chain. Eind 2020 heeft Melvin zijn opleiding Logistics Engineering afgerond aan de Hogeschool van Amsterdam. Gedurende zijn opleiding is Melvin zijn oplossingsgerichte en analytische denkwijze nog meer aangewakkerd. Vanaf 2013 heeft Melvin de ladder beklommen binnen een grote supermarktketen. Gedurende deze jaren heeft hij een nieuwe vestiging mogen openen en houdt hij zich bezig met het optimaliseren van de AGF afdeling. Tevens is hij verantwoordelijk voor het voorraadbeheer en stelt hij procesplannen op. Melvin is klaar voor een nieuwe stap wat aansluit bij zijn diploma en interesse. Samen met Extra Talent is hij aan het oriënteren binnen de supply chain.

Melvin staat aan het begin van zijn carrière en is ontzettend leergierig. Hij kan niet wachten om zijn kennis in een nieuwe werkomgeving te delen en uit te breiden. Met zijn open en vriendelijke persoonlijkheid is hij een fijne toevoeging voor ieder team.

Melvin is fulltime beschikbaar, rekening houdend met een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van € 2.800,- bruto per maand.
  

location_onAmsterdam createHBO person25 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Een creatieve ster in plannen en organiseren. Jessie heeft inmiddels bijna 10 jaar relevante werkervaring. Zo is zij in 2013 begonnen als Planner / Werkvoorbereider. In deze veelzijdige rol heeft zij meteen mogen kennis maken met het leidinggeven. In de daarop volgende jaren heeft Jessie haar kennis in een soortgelijke rol mogen verbreden. Zo heeft zij meerdere keren systemen mogen implementeren en fungeerde zij als Key User. Momenteel bekleedt Jessie de rol van Productieplanner waar zij verantwoordelijk is voor het inkoopproces en het plannen van alle nodige materialen in de fabriek. Tevens draagt zij de verantwoordelijkheid om de voorbereidingen op zich te nemen zodat de organisatie in 2023 soepel kan overschakelen naar een nieuw systeem MBC. Samen met Extra Talent is Jessie op zoek naar een interessante uitdaging als Planner in de Supply Chain.  

Extra Talent omschrijft Jessie als een zeer enthousiast, creatief en positief persoon. Een echt mensenmens, verbinder en een ‘bruggenbouwer’ tussen diverse belanghebbenden. Jessie heeft een scherpe blik en een sterk analytisch vermogen. Dit resulteert in een goed inzicht hebben vanuit verschillende invalshoeken bij zaken en hierop kan aansturen en/of inspelen.

Jessie heeft een opzegtermijn van één maand, is beschikbaar voor 32 uur per week en heeft een salarisindicatie van € 3.400,- bruto per maand op basis van 38 uur.

location_onAmsterdam createMBO person35 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Albert heeft altijd al een voorliefde gehad voor logistiek en supply chain. Momenteel heeft Albert op het verdedigen van zijn scriptie na, zijn hbo Business studie succesvol afgerond. Tijdens zijn afstudeerstage heeft hij onderzoek mogen doen naar de supply chain, waar hij een fysiek distributieproces heeft mogen creëren namens de webwinkel van het vliegtuigonderhoudsbedrijf. Gedurende zijn studiejaren fungeerde hij als een ‘spons’ om veel kennis voor zich te winnen. Albert is er klaar voor om deze opgedane theorie toe te passen in de praktijk. Momenteel is Albert werkzaam bij een Retail Store, waar hij de functie bekleedt van Store Manager. Hier is hij verantwoordelijk voor de winkelvoorraad, het inkopen van artikelen, het monitoren van de verkoopcijfers, het afhandelen van klachten en het coachen en motiveren van het team. Doordat hij de afgelopen jaren zich vooral operationeel heeft mogen bewegen, is Albert er zeker van dat hij zichzelf liever ontwikkelt en bezig houdt met procesoptimalisaties en procesverbeteringen. Omwille van deze reden is hij dan ook, samen met Extra Talent, op zoek naar een nieuwe passende uitdaging.

Albert is een échte Young Professional. Hij is zich bewust van zijn eigen kunnen en heeft zijn doelen goed voor ogen. Albert begint liever vandaag dan morgen als Inkoper of Productieplanner. Een mooie instapfunctie waar hij de ruimte krijgt om ideeën aan te dragen en processen te verbeteren en/of te optimaliseren. Energie haalt Albert verder uit het contact hebben met mensen, het schakelen tussen klanten en leveranciers zal bij hem dan vlekkeloos verlopen. 

Albert is een jongeman die sterk in zijn schoenen staat, altijd vrolijk is en gestructureerd werkt. Hij heeft een opzegtermijn van één maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand.

location_onHaarlem createHBO person26 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Wessel heeft gedurende zijn carrière al meerdere interessante ervaringen mogen opdoen. Zo is hij na het behalen van zijn Master Bedrijfskunde aan de slag gegaan als organisatieadviseur waarna hij vervolgens een jaar later zijn eigen onderneming heeft opgezet. Als eigenaar verzorgde hij de groentevoorziening van 65 deelnemers. Hij was continu bezig met het zorgen voor een gestroomlijnd proces van inkoop tot aan aflevering bij distributiecentra. Op basis van bestellingen en weersomstandigheden paste hij de forecast aan en deed hij de inkoop van materialen en benodigdheden en was hij verantwoordelijk voor de korte- en langetermijnplanning. In zijn rol als Tuinder was hij werkzaam in Duitsland en verantwoordelijk voor het leverproces van groentepakketten voor ruim 300 klanten. Bij zijn laatst genoten werkervaring heeft Wessel zich mogen focussen op 3 verschillende projecten. Het implementeren van een ERP systeem, waar hij tevens KEY user van was, het verbeteren van de klanttevredenheid en het uitwerken van een productdatabase. Samen met Extra Talent is Wessel op zoek naar een interessante nieuwe uitdaging.

Wessel is een hardwerkende en leergierige man. Met zijn vriendelijke en open blik is hij een waardig gesprekspartner en beschikt hij over uitstekende communicatieve vaardigheden. Tijdens zijn studie heeft hij een half jaar in Argentinië gestudeerd waar hij de vakken bedrijfskunde heeft gevolgd én daarnaast de Spaanse taal heeft leren spreken. Niet alleen spreekt hij vloeiend Spaans, ook de Engelse, Duitse en Franse taal beheerst hij. Door zijn ervaring in het ondernemerschap en zijn ambitieuze houding is hij met zijn opgedane kennis een toevoeging voor uw organisatie.

Wessel is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.300,- bruto per maand.
 

location_onAmsterdam createWO person37 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Meer kandidaten weergeven