''Doe wat je liefhebt en heb lief wat je doet.’’ 

Van nature vind ik het belangrijk om mijn steentje bij te dragen aan de maatschappij. Ik heb het geluk dat dit terugkomt in mijn werk. Dus, op het moment dat ik de juiste verbinding weet te maken tussen mens en organisatie ben ik meer dan content! 

Op zoek naar een nieuwe collega? 
Het is mijn taak als Supply Chain Consultant om de verbindende schakel te zijn tussen uw bedrijf en potentiële kandidaten. Samen met u onderzoek ik wat uw nieuwe werknemer in huis moet hebben en op basis daarvan ga ik op zoek. Hierbij kijk ik verder dan de vacature en houd ik er graag een persoonlijke aanpak aan over. Dus, bent u op zoek naar een medewerker met extra talent? Dan kunt u per mail of telefonisch (want de beller is sneller) contact met mij opnemen! 

Op zoek naar een nieuwe baan? 
Komt dat even goed uit, want samen met jou wil ik de volgende stap binnen jouw carrière ontdekken. Dit doe ik door persoonlijk het gesprek aan te gaan en uit te pluizen wat belangrijk is voor jou. Zo kun jij het beste uit jezelf halen en jezelf blijven ontwikkelen. Samen kijken we naar jouw definitie van werkgeluk en met dit als leidraad zal ik functies voorstellen bij bedrijven die jou aanspreken. Dus, ben jij op zoek naar een leuke nieuwe baan of wil jij je oriënteren op de huidige arbeidsmarkt? Wees dan niet bang om mijn hulp hierbij te vragen door mij te bellen, mailen of whatsappen! 


Beoordelingen

Vanaf het eerste moment dat Melissa mij heeft benaderd komt ze geïnteresseerd over en laat ze duidelijk merken dat ze in het belang van de kandidaat aan de slag gaat. Hierdoor creëert ze voor mij een vertrouwd en betrouwbaar gevoel. Tijdens ons eerste gesprek op kantoor heeft ze aandachtig naar mijn wensen geluisterd, welk ze vervolgens aan het eind van ons gesprek concreet heeft weten te samenvatten. Wat mij ook opgevallen is dat ze een enorm dosis aan vakkennis heeft. Dit heeft mij weer geholpen om een reëler beeld te creëren wat betreft mijn doel en weet ze op de juiste wijze te adviseren.
- Mohammed
Melissa gaat verder dan de verwachtingen en denkt altijd mee. Ondanks dat de koers vanuit ons aangepast moest worden denkt zij in oplossingen want ontzettend prettig is.
- Anoniem