“Heb een duidelijk doel voor ogen, creëer een brandend verlangen om jouw doel te bereiken, spreek jouw ambities uit en wees positief.”


Het geeft mij voldoening om de carrièrewensen en ambities van talenten te verwezenlijken. Ik krijg hierdoor het gevoel dat ik een steentje bijdraag aan de groei van een organisatie.


Op zoek naar een nieuwe collega?
Als Consultant Financieel verbind ik de mooiste organisaties met talentvolle finance professionals. Tijd is zeer kostbaar in het (bedrijfs)leven. Bij het werven van personeel heeft u te maken met tijdrovende werkzaamheden. Denk maar aan het opstellen van vacatureteksten, het uitzetten van de vacatures en het selecteren van kandidaten. Deze zaken zal ik u uit handen nemen, zodat u zich kunt focussen op de groei van uw organisatie. Met mijn financiële achtergrond, een uitgebreid netwerk, oog voor talent en een luisterend oor, heb ik de juiste tools in huis om een match tussen talentvolle professionals en uw organisatie te realiseren. Zoekt u een nieuwe collega? Dan kunt u contact met mij opnemen door mij te bellen of te mailen.


Op zoek naar een nieuwe baan?
Ik denk graag met jou mee over jouw vervolgstappen. Onder het genot van een kopje koffie zoeken wij samen uit wat jij belangrijk vindt en wat jouw doelen, wensen en ambities zijn. Vervolgens duik ik de arbeidsmarkt in om jouw wensen en ambities te verwezenlijken. Door mijn financiële achtergrond, oog voor talent en luisterend oor, zitten wij snel op dezelfde golflengte. Ben jij benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Bel, mail of WhatsApp mij! Dan nodig ik jou graag uit voor een kopje koffie.


Zoek jij een interim financiële opdracht?
Wij beschikken over een breed netwerk van opdrachtgevers. Of je nu op zoek bent naar een kortlopend project of een langdurige opdracht, wij staan klaar om jou te ondersteunen bij het vinden van de perfecte match.

We luisteren naar jouw wensen, doelen en vaardigheden, zodat we opdrachten kunnen vinden die passen bij jouw professionele ontwikkeling en ervaring. Interesse? Neem gerust contact met mij op.

 

Zoek je een financiële interimmer voor je bedrijf?
Wij begrijpen de waarde van een interimmer die direct inzetbaar is en resultaatgericht te werk gaat. Met ons netwerk van financiële professionals kunnen we helpen bij invulling van een tijdelijk project of een langdurige opdracht.

We nemen de tijd om jouw organisatie en de specifieke vereisten van de opdracht te begrijpen, zodat we een interim professional kunnen selecteren die niet alleen de juiste ervaring heeft, maar ook past bij de bedrijfscultuur. Interesse? Neem contact met mij, Abdel, op voor een vrijblijvend gesprek.


Beoordelingen

Ik ben heel erg tevreden over hoe ik geholpen en begeleid ben tijdens mijn allereerste collicitaties! Extra talent is echt een aanrader!
- Lazhor
Alles is goed begeleid en gecommuniceerd, enceen leuke werkomgeving. Dit gaat goed komen.
- Freek
Ga zo door!
- Sander
Ben heel tevreden hoe ik geholpen wordt en de advies die ik mee krijg.
- Anoniem