Vacatures

Word jij het aanspreekpunt voor dé Europese trendsetter op het gebied van synchromodaal transport? Je weet hoe je de klant optimaal van dienst kunt zijn volgens de Standard Operating Procedures. Mocht het nodig zijn ben jij niet bang om in te grijpen om zo de dag op rolletjes te laten verlopen.
access_timeFulltime location_onVenlo euro_symbol€2.600 tot €3.200
Ter land, ter zee en in de lucht. Deze dynamische organisatie zoekt een ervaren Transportplanner om haar team te versterken in een uitdagende functie. Jij bent verantwoordelijk voor de wereldwijde transportplanning en hebt plezier in een goed potje puzzelen!

access_timeFulltime location_onTilburg euro_symbol€2.800 tot €3.800
Als Junior Transportplanner leer jij bij deze organisatie alle fijne kneepjes van het vak! Zou jij deze ontwikkeling graag mee willen maken? Lees deze vacature voor meer informatie! 

access_timeFulltime location_onEersel euro_symbol€2.200 tot €2.600
Kletsen doe jij graag en je hebt ook nog eens een sterke babbel. Wil je dit talent van jou goed inzetten en er je baan van maken? Misschien is het dan wel wat voor jou om aan de slag te gaan als Customer Service Medewerker binnen de logistiek! Jij hebt het in je om de klanten van een logistieke dienstverlener te helpen met hun vragen, zodat zij zorgeloos de telefoon kunnen ophangen na het gesprek met jou. Hiervoor krijg jij een prachtig jaarcontract. Nieuwsgierig geworden naar extra informatie? Lees dan gauw verder!

access_timeFulltime location_onVenlo euro_symbol€2.000 tot €2.800
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Gijs is een gedreven man met ruim 25 jaar ervaring in de logistiek. Hij heeft in deze jaren de functie van Hoofd Transportplanner bekleed bij een groothandel. Hij is eindverantwoordelijk zes tot acht routes op een dag. Toen Gijs startte bij zijn huidige werkgever bestond de afdeling planning uit zeven personen welke onder zijn leiding vielen. Door automatisering is dit aantal terug geschaald naar twee, onder wie hijzelf. Ook zijn de ritten daarin veranderd. Waar de planning eerst bestond uit meerdaagse ritten van vijf wagens is deze door de jaren heen veranderd in zes eenmansritten met het gebruik van bussen en één externe vrachtwagen. Naast de Transportplanning is Gijs eerste aanspreekpunt voor de chauffeurs. Buiten het beantwoorden van vragen schakelt hij in het geval van calamiteiten. Indien er niet genoeg transportcapaciteit is, schakelt hij met externe vervoerders om de transportopdrachten uit te kunnen zetten. Gijs zal vanaf september met wederzijdse goedkeuring afscheid nemen van zijn huidige werkgever. Vanaf dan is hij beschikbaar voor een nieuwe uitdaging binnen de rol van Transportplanner.

Gijs is een vriendelijke rustige man. Hij draagt graag bij aan een positieve werksfeer waarin hij collega’s helpt waar nodig. Gijs gaat gedisciplineerd aan het werk en kan goed het overzicht bewaren in drukke tijden. Gijs is daarnaast ook erg flexibel indien de situatie zich voordoet stapt hij zelf wel eens op de bus om leveringen door te laten gaan. Naast het denken vanuit de organisatie denkt Gijs graag mee met klanten, wanneer er tijdens de route onvoorziene omstandigheden voorkomen weet hij een luisterend oor te bieden en oplossingen te bieden.

Gijs is vanaf september beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.000,- bruto per maand op basis van 40 uur.
location_onEindhoven createMBO person56 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Na de opleiding financiële kantoor administratie is Peter door de moeilijke arbeidsomstandigheden, welke corona met zich meebracht, werkzaam geweest als magazijnmedewerker. Hier is hij in aanraking gekomen met het logistieke vak en dit wekte direct zijn interesse. Hij zag van dichtbij hoe medewerkers van het bedrijfsbureau zorgden voor de juiste invulling van alle logistieke processen. Het heeft hem doen besluiten om een versnelde opleiding Logistiek Administratief Medewerker gedurende vier maanden te volgen De eerste twee maanden heeft Peter de theorie geleerd en de twee resterende maanden heeft hij deze theorie toegepast in de praktijk. In het leerbedrijf was Peter verantwoordelijk voor het gehele logistieke proces. Dit bestond uit orderverwerking, het opmaken van transportdocumenten, contact met transporteur tot aan het picken van goederen in het magazijn. Door de ploegendienst en de verandering van de bedrijfscultuur is Peter nu op zoek naar de ideale startersfunctie en wil zijn kennis die hij de afgelopen maanden heeft opgedaan graag toepassen in de functie van Logistiek Administratief Medewerker.

Peter is een jonge man die weet van aanpakken. Hij steekt graag de handen uit de mouwen en kan goed met pc’s kan omgaan. Door zijn flexibele houding vindt hij het ook niet erg vind om fysieke arbeid te verrichten. Programma’s zoals office en enkele WMS systemen zoals Locus en MKG zijn gekend en Peter kan hier dan ook goed mee overweg. Hij werkt doelgericht en bezwijkt niet onder stressvolle situaties. Peter is een heuse teamplayer maar deinst niet terug om zijn input te geven indien hier ruimte voor is.

Peter is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.400,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

location_onLommel createMBO person25 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Justyna is een vrouw met zo’n 15 jaar werkervaring als Resource Planner met ontzettend veel kunde en kennis op zak welk ze heeft opgedaan bij één en dezelfde werknemer. Binnen haar huidige functie is ze verantwoordelijk voor een groot aantal dagelijkse transporten van en naar Engeland. Buiten de transportplanning van 20 chauffeurs verzorgt ze ook capaciteitsplanning van circa 200 medewerkers. Binnen haar functie is ze ook verantwoordelijk voor het monitoren van de chauffeurs met de daarbij horende telefonische en schriftelijke communicatie. Naast het plannen stuurt zij ook medewerkers aan op de afdeling planning en is zij het eerste aanspreekpunt van zowel chauffeurs tot internationale klanten. Voor het dochterbedrijf in Polen verzorgt en realiseert Justyna het luchtvervoer en de huisvestiging van haar collega’s. Door een continue bereikbaarheidsdienst en haar leergierigheid is Justyna opzoek naar een nieuwe uitdaging. Justyna staat open voor een functie als Transportplanner.

Justyna is een flexibele, gedreven vrouw. Zij is een schakel wanneer het aankomt op een positieve werksfeer waarin zij collega’s een luisterend oor biedt en daardoor de productiviteit weet te optimaliseren. Justyna is gedisciplineerd en weet goed te schakelen bij hectiek. Buiten haar fulltime baan als Senior Planner / Resource Planner heeft zij een baan in het weekend als Technisch Ingenieur voor educatieve doeleinde. Al met al is zij een spontane vrouw die ontzettend leergierig is op zowel zakelijk als privé gebied.

Justyna heeft een opzegtermijn van één maand met een salarisindicatie van € 4.200,- bruto per maand op basis van 40 uur.
location_onOmgeving Eindhoven createWO person41 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Thijs is in 2020 begonnen bij zijn huidige werkgever als Teamleider Logistiek. In deze rol houdt hij zich, naast het aansturen en begeleiden van 7 man personeel, continu bezig met het regulieren van de orderstroom. Hij coördineert zowel de in- als outbound gedurende de dag. Door zijn aansturing zorgt hij ervoor dat de orders gereed worden gemaakt en tijdig geleverd worden aan het warehouse. Daarnaast verzorgt hij de volledige interne communicatie met de andere teamleiders van diverse afdelingen. Thijs heeft de verantwoordelijkheid voor het gehele reilen en zijlen binnen het warehouse. Toen Thijs de rol van meewerkend voorman heeft vervuld bij zijn voorgaande werkgever heeft hij de verhuizing naar een nieuwe locatie mee gerealiseerd. Daarbij was hij verantwoordelijk voor een groot deel van het opnieuw opbouwen van het magazijn en het inrichten hiervan. Momenteel is Thijs op zoek naar een nieuwe uitdaging als Meewerkend Voorman of Teamleider.

Thijs is een sociale jongeman, die graag zijn handen uit de mouwen steekt. Hij is niet vies van hard werken en is daarom ook een echte aanpakker te noemen. Hij beschikt over de juiste mentaliteit, waardoor hij ook snel initiatief zal nemen. Thijs is erg energiek, maar weet wel altijd het juiste overzicht te behouden. Thijs is sterk in het opzetten, coachen en aansturen van teams doordat hij voor zijn team een prettige werkomgeving creëert waarbij hij zijn medewerkers Thijs stimuleert om zichzelf te ontplooien. Door op sterke punten te focussen, ontwikkelen werknemers zich en worden zij zelfverzekerd.

Thijs is in overleg beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand op basis van 40 uur.

location_onAarle-Rixtel createMBO person31 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven