Lisa Kuijpers

workCorporate Recruiter
location_cityRotterdam

phone06-16043950
 linkedin.com/in/lisakuijpers-

Lisa Kuijpers

Vacatures

Je bent graag in contact met de mens. Daarnaast ben jij ook nog eens graag bezig met het maken van de perfecte match. Dan is de rol als Junior Recruiter voor jou weggelegd! Lees snel verder om alle voordelen te zien.
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.800 tot €4.100
Ben jij op zoek naar een functie waar jij verantwoordelijk bent voor jouw eigen succes en waar je de kans krijgt veel geld te verdienen met jouw skills? Kom dan bij ons werken! Als Intercedent bij Extra Talent kom je terecht in een gezellige, jonge en open organisatie.
access_timeFulltime location_onTiel euro_symbol€2.800 tot €4.100
Voor ons kantoor in Amsterdam zijn wij op zoek naar een geboren Recruiter die met zijn drive het label Financieel een succes gaat maken. Je komt te werken in een team van jonge, gezellige en ambitieuze mensen met een berg energie. Wil je weten waarom je bij Extra Talent moet komen werken? Lees dan snel verder! 
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.800 tot €5.000
Je kunt verbinden als geen ander. Je bent graag de brug tussen verschillende werkgevers en werknemers. Word je gemotiveerd door bonussen, targets en incentives? Dan is een functie als Junior Recruiter jou op het lijf geschreven! Lees snel verder wat wij kunnen bieden aan jou.
 
access_timeFulltime location_onTiel euro_symbol€2.800 tot €4.100
Meer vacatures weergeven