Lisa Kuijpers

workCorporate Recruiter
location_cityRotterdam

phone06-51801165
 linkedin.com/in/lisakuijpers-

Lisa Kuijpers

Vacatures

Jij hebt een passie voor het helpen van mensen en zet je hier voor de volle 100% voor in. Als Recruiter bij Extra Talent maak jij match na match en schrijf je bonus na bonus. Dit kan je dan ook nog eens drie maanden lang doen vanuit het zonnige Curaçao. Wie wil dat nou niet?
access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.400 tot €3.000
Als Junior Recruiter bij Extra Talent hou jij wel van een beetje competitie op de werkvloer. Daarnaast help jij graag mensen met het vinden van een nieuwe baan. Wil je dit dan ook nog eens doen vanuit Curaçao voor drie maanden? Vink jij zo dit lijstje af? Dan heb je de best passende vacature gevonden!
access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.400 tot €3.000
Het saleswereldje is echt wat voor jou. Targets, bonussen en competitie: jij vindt het geweldig! Als Talent Recruiter bij het gezelligste kantoor van Brabant zet jij je in om de perfecte matches te maken tussen klant en kandidaat. Niet alleen doe je dit vanuit Breda, maar ook krijg je de kans drie maanden dit te doen vanuit Curaçao. Hoe top is dat?!
access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.400 tot €3.000
Veel mensen spreken, mensen helpen en flinke bonussen schrijven: jij als Recruitment Consultant bij Extra Talent doet het allemaal! Heb je al ervaring? Super fijn! Geen ervaring? Ook helemaal geen probleem. Wij leiden jou graag op tot professional in jouw label. Benieuwd? Lees gauw verder!
access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.400 tot €2.500
Meer vacatures weergeven