Vacatures

Een duurzame en internationale werkgever die jaarlijks meerdere cursussen en opleidingen financiert voor zijn werknemers, zodat iedereen net zo snel kan groeien als het bedrijf. Wil jij daarnaast ook een leidinggevende positie in dagdienst? Dan is dit waarschijnlijk de kans van je leven.
access_timeFulltime location_onHelmond euro_symbol€3.000 tot €4.000
Ben jij toevallig op zoek naar een uitdagende functie waarin je gecombineerd operationeel en tactisch bezig kunt zijn voor internationale klanten? Daarnaast ben jij iemand die het liefst ook weleens vanuit thuis werkt. Herkenbaar? Dan is dit de perfecte kans voor jou!

access_timeFulltime location_onRoermond euro_symbol€2.700 tot €3.500
Ben jij op zoek naar een baan in de internationale top waarbij iedere medewerker wordt gestimuleerd om zich te ontwikkelen door middel van cursussen en scholingen? En daarnaast kan je meteen je steentje bijdragen onderweg naar die nummer 1 positie op de wereld. Dus stop met zoeken en lees snel verder!

access_timeFulltime location_onVught euro_symbol€2.400 tot €3.500
Wil jij deel maken van een jong en erg snel groeiend bedrijf met een leidende positie in de Europese markt? Jouw toekomstige collega’s zijn namelijk op zoek naar iemand die hun en de vele klanten kan helpen bij eventuele vragen en problemen. Lees snel verder en zorg dat je er op tijd bij bent om nog deel te kunnen maken van de grote ontwikkeling waar jouw toekomstige werkgever nu doorheen gaat.
access_timeFulltime location_onDen Bosch euro_symbol€2.500 tot €3.200
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Naast zijn MTS diploma voor Electro-techniek beschikt Maarten over 10 jaar ervaring als service coördinator en planner binnen verschillende technische productiebedrijven. In deze rol is hij onder andere verantwoordelijk geweest voor het inplannen van montages, het bestellen van materialen, het aanvragen en verwerken van opdrachtbonnen en het aansturen van servicemonteurs. Goede communicatie is volgens hem het halve werk. Daarom zorgt hij dat hij ten allen tijde weet wat er binnen de organisatie speelt. Verbetervoorstellen worden het gehele jaar door gedaan en knelpunten worden meteen aangepakt. Wegens het weer starten van een collega na haar zwangerschapsverlof, komt zijn functie binnenkort te vervallen. Daarom is Maarten per direct op zoek naar een uitdagende plannersfunctie waarin hij zijn ervaring kan delen om de beste planningen te verzorgen.

Maarten is een ervaren man die van doorpakken houdt. Door zijn combinatie van creativiteit en ervaring, weet Maarten altijd met oplossingen te komen die anderen niet direct zien. Zijn capaciteiten om snel te schakelen in combinatie met de vaardigheden om met diverse niveaus binnen het bedrijf te communiceren, maken dat Maarten goed tot zijn recht komt in een rol waarin hij veelvuldig contact heeft met diverse belanghebbenden.

Maarten is per juli beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand, op basis van een 40-urige werkweek.

location_onNijmegen createMBO person59 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Na het behalen van haar bachelor organisatiewetenschappen is Kailey meteen aan de slag gegaan voor een functie dat 10 jaar ervaring vergde. Dit was voor haar geen probleem want door haar doortastende doorzettingsvermogen is geen uitdaging te groot. Het feit dat zij een echte topsporter is dat jaren aan de wereldtop gestaan heeft met meerdere internationale medailles, zal hier ongetwijfeld een grote rol in spelen. Tijdens haar stages heeft zij verschillende type projecten gecoördineerd waardoor zij nu onder andere ervaring heeft met de verschillende soorten management, het analyseren van processen en het optimaliseren hiervan. Deze ervaringen gebruikt zij dagelijks in haar huidige functie waarin zij leiding geeft aan 8 mensen en daarnaast projecten organiseert en leidt. Qua functie staart Kailey zich niet blind op een vaste rol, een brede functie, voldoende uitdaging en de mogelijkheden om zich op termijn te ontwikkelen binnen een organisatie zijn voor haar veel belangrijker.

Vanwege haar winnaarsmentaliteit staat Kailey erom bekend altijd een stap extra te zetten. Haar kritische blik zorgt ervoor dat zij bij strategische vraagstukken out of the box kan denken en zo nieuwe perspectieven kan creëren. Tijdens haar verschillende verbeterprojecten heeft zij telkens weer bewezen dat haar organisatie-, coördineer-, en analytische vaardigheden van hoog niveau zijn en het resultaat het enige is dat telt. Haar sociale vaardigheden maken dat Kailey in staat is op verschillende niveaus te communiceren en collega's van diverse afdelingen te betrekken. Al met al haalt de nieuwe werkgever van Kailey iemand in huis die altijd het beste uit zichzelf en de anderen zal halen.

Kailey heeft een opzegtermijn van 2 maanden en is daarna fulltime beschikbaar met een bruto salarisindicatie van €3800,- per maand.
location_onDen Bosch createWO person24 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Sinds het behalen van haar mbo-diploma heeft Janna verschillende functies vervuld. Inmiddels is zij 2,5 jaar werkzaam in een combinatiefunctie van Inkoper en Planner binnen een groothandel. Binnen deze erg brede functie houdt zij zich dagelijks bezig met het inkopen van zowel goederen als machineonderdelen. Daarnaast is het verzorgen van de materiaal- en serviceplanning ook onderdeel van haar verantwoordelijkheden. Het vervullen van deze rol doet ze tot op het heden met veel plezier, maar helaas is er geen match met de bedrijfscultuur. Daarom is ze nu beschikbaar voor een nieuwe uitdaging als Planner.

Om altijd een zo goed mogelijke planning neer te zetten, kijkt Janna verder dan haar neus lang is. Zo analyseert ze de verschillende processen waarbij ze zoekt naar mogelijke verbeteringen. Bij mogelijkheden tot optimalisatie is Janna dan ook niet bang om haar mond open te trekken. Deze vrijheid om met verbeteringen te komen is dan ook iets wat ze terug wilt zien in de toekomst. Bovendien is Janna snel zelfstandig wat onder andere blijkt uit de verkorte inwerkperiode waarin zij ook al de verantwoordelijkheden van haar collega op zich heeft genomen, ondanks het uitvallen van haar enige collega.

Janna is vanaf september fulltime beschikbaar en heeft een bruto salarisindicatie van € 3.600,- per maand.
location_on's-Hertogenbosch createMBO person34 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven