''Connect met je collega’s. Je ziet de mensen waarmee je werkt zo veel. Als dat klikt, dan is de helft van je werkgeluk al binnen!''  

Mijn favoriete momenten zijn wanneer een kandidaat mij belt als hij of zij net klaar is met het eerste gesprek bij een eventuele werkgever en ze mega enthousiast zijn. Dat is echt tof! 

 

Op zoek naar een nieuwe collega? 

Als Recruitment Consultant Logistiek neem ik u graag werk uit handen om die ene perfecte kandidaat te vinden. Hiervoor zet ik dan ook al mijn beschikbare bronnen in. Verder draai ik nergens omheen en doe ik me niet anders voor dan wie ik ben. Dus, krijgt u die ene lastige vacature niet vervuld of bent u op zoek dé ideale match voor uw bedrijf? Neem dan gauw contact op met mij via bovenstaande contactgegevens. 

 

Op zoek naar een nieuwe baan? 

Bij mij ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar werkgeluk! Wanneer ik voor jou aan de slag ga als Recruitment Consultant zal ik altijd realistisch te werk gaan. Ik beloof niks waar ik niet aan kan voldoen en ik ben altijd eerlijk. Neem contact met mij op wanneer je toch wat aspecten mist in je huidige baan maar net niet de vinger kunt leggen op wat er precies ontbreekt. We zoeken dan samen uit waar jij behoefte aan hebt in een baan. Je kunt mij altijd bellen, mailen of whatsappen.   


Vacatures

Met een neus voor administratieve zaken, ben jij dé match waar ik naar zoek. In deze rol zorg jij ervoor dat iedereen de juiste papieren op zak heeft en ondersteun jij de planning. Dit voor een grote naam in de transportwereld waar veel doorgroeimogelijkheden zijn. Heb ik jouw interesse gewekt? Dan kan jij aan de slag als Medewerker Binnendienst & Planning. Lees dan snel verder…
access_timeFulltime location_onGeldermalsen euro_symbol€2.300 tot €2.800
Ben jij op zoek naar een functie als Customer Service Medewerker bij een toonaangevende logistiek dienstverlener in regio Utrecht? Zoek dan niet verder, want wellicht is dit wel jouw nieuwe droomfunctie! Je bent hier de schakel tussen de opdrachtgevers, chauffeurs en de vervoerders. Heb je daarnaast de ambitie om door te groeien en je verder te ontwikkelen? Lees dan zeker verder.
access_timeFulltime location_on Utrecht euro_symbol€2.200 tot €2.800
Net van school en op zoek naar een eerste stap? Of heb je al wat ervaring en wil je jouw kennis gaan inzetten bij een nieuwe werkgever? In beide gevallen heb je op de juiste vacature geklikt. Een echte teamplayer met een passie voor plannen. Ik ben op zoek naar jou als Distributieplanner! Lees snel even verder…
access_timeFulltime location_onUtrecht euro_symbol€2.300 tot €3.200
De naam zegt het al, je gaat de transporten coördineren. Maar dat niet alleen uiteraard. Samen met het team dat jij aanstuurt zorg je dat alles op rolletjes verloopt. Dit bij een bedrijf wat goed zichtbaar is op de markt. Ben jij die georganiseerde planner die ik zoek? Lees de vacature en solliciteer snel…
access_timeFulltime location_onGeldermalsen euro_symbol€2.500 tot €3.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Laura heeft de opleiding Facility Management afgerond is gaan werken in de horeca. Nadat het hier voor haar afliep is ze in de logistiek beland. Zo is ze voor een groothandel gaan werken als Logistiek Medewerker. Hier heeft ze haar affiniteit met de logistiek ontdekt. Bij deze groothandel is ze in een zelfsturend team gekomen en heeft hier verschillende taken vervuld. Naast het orderpicken wanneer het erg druk is in het magazijn, houdt Lotte zich bezig met de indeling van het magazijn en het voorraadsysteem. Wanneer zij merkte dat de indeling efficiënter kan, pakt zij dit gelijk op. Er was een nieuw systeem binnen het bedrijf waar vooral de logistiek medewerkers mee werkzaam waren, waar vaak problemen ontstonden. Laura pakt deze gelijk op met de ICT-afdeling om dit zo snel mogelijk op te lossen. Wanneer dit is opgelost, loopt ze weer naar het magazijn om verder te helpen met het laden en lossen van de binnenkomende containers. Nu is Laura klaar om de volgende stap te gaan zetten en zoekt ze een uitdagende functie binnen de logistiek. 

Laura is een energieke meid die niet graag stil zit. Ze wil uitgedaagd worden en altijd bezig zijn. Ze denkt graag mee met haar collega’s en probeert op die manier het onderste uit de kan te halen voor haar werkgever. Laura is zeer leergierig. Ze is er van overtuigd dat je nooit te oud bent om te leren en jezelf te ontwikkelen. Laura wilt haar werk altijd zo goed mogelijk af ronden en vind het dan ook niet erg om hier wat extra tijd in te steken. Ze past goed binnen een informele werksfeer waar ruimte is voor initiatief. Ze wilt zichzelf gaan ontwikkelen binnen een bedrijf die daar de juiste ondersteuning voor geeft.

Laura is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand op fulltime basis.        
location_onCulemborg createMBO person21 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Jolijn heeft in 2012 de hbo-opleiding Logistiek en Economie afgerond en is daarna gebleven bij het bedrijf waar ze haar stage opdracht heeft afgerond. Ze heeft ondertussen al 10 jaar ervaring en veelzijdige functies bekleed. Ze is momenteel als productieplanner werkzaam bij een productiebedrijf. Omdat zij de enige productieplanner is, heeft Jolijn veel verantwoordelijkheden. Ze maakt lange termijnplanningen en monitort deze nauwkeurig. De lange termijnplanning wordt omgezet in een wekelijkse planning. Dit overlegd zij intern met meerdere afdelingen. Wanneer er iets veranderd in de productie, schakelt ze snel en past ze het hele productieplan weer aan. Ze analyseert ook de gemaakte uren bij de productie om de efficiëntie te bewaken. Jolijn heeft een voorraadsysteem ontworpen voor een bedrijf dat de voorraad nog niet digitaal bijhield. Dit heeft ze uitgewerkt, voorgesteld en geïmplementeerd. Tot op vandaag wordt het systeem nog steeds gebruikt. Nu is Jolijn op zoek naar een uitdagende rol als Planner.

Jolijn is een zorgzaam en sociaal persoon. Dit blijkt uit al het vrijwilligerswerk dat ze doet bij 3 verschillende organisaties. Ze haalt hier veel plezier en rust uit. Wanneer ze niet aan het werk is reist Jolijn graag alleen heel Europa door. Jolijn hecht veel waarde aan eerlijkheid. Ze doet wat ze zegt en komt haar afspraken na. Dit maakt dat je op haar kan bouwen als collega. Ze stapt soms buiten haar functie om een andere collega te helpen als dit nodig is. Efficiëntie zit in haar bloed. Hoe minder tijd het kost, hoe beter. Ze werkt daardoor snel en is kritisch op zichzelf. Dit maakt dat zij haar werk altijd op de beste manier mogelijk probeert uit te voeren.

Jolijn heeft een opzegtermijn van een maand en is 32 uur beschikbaar. Ze heeft een salarisindicatie van € 4.000,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onUtrecht createHBO person34 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Marco heeft naast zijn fulltime baan onlangs de mbo 4 opleiding Web Development afgerond. Ondertussen is hij 4 jaar werkzaam binnen de logistiek. In deze 4 jaar heeft hij al verschillende functies bekleed. Nadat hij de opleiding commercieel medewerker binnendienst heeft behaald, is hij gelijk fulltime aan de slag gegaan als Teamleider bij een supermarkt. Hierna heeft hij besloten om als allround medewerker bij een logistiek dienstverlener aan de slag te gaan. In deze jaren is hij erachter gekomen dat hij goed past in een administratieve rol binnen de logistiek. Hij heeft ervaring met het bijhouden van voorraadbeheer, het verwerken van orders in de bijhorende systemen en het te woord staan van klanten. Nu is Marco op zoek naar een uitdagende functie als Administratief Medewerker.

Marco is een rustige jongen die het niet graag bij de pakken neerzet. Hij is erg gemotiveerd en biedt altijd hulp aan collega's waar dat nodig is. Hij gaat secuur te werk en kan goed plannen. Hierdoor kan hij goed overzicht bewaren over de taken die hij moet doen. Hij vindt het belangrijk dat iedereen met respect met elkaar omgaat, want zo zorg je voor een prettig team met een prettige sfeer.

Marco heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 2.600,- bruto per maand op fulltime basis. 

location_onArnhem createMBO person28 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Dennis heeft in 2020 de opleiding Manager Transport & Logistiek afgerond. Tijdens deze opleiding heeft hij stagegelopen bij een logistiek dienstverlener als Transportplanner. Tijdens deze stage ondersteunde hij de planning voor landen in Oost-Europa. Bij het maken van deze planning moest hij rekening houden met bepaalde prijsafspraken met transporteurs. Daarnaast stelde hij CMR-vrachtbrieven op voor de chauffeurs. Na zijn opleiding is hij bij een andere logistiek dienstverlener aan de slag gegaan als Transportplanner. Hier is Dennis verantwoordelijk voor het inplannen van gemiddeld 100 ritten per dag. Met het maken van deze planning houdt hij rekening met waar de winkels liggen voor de chauffeurs om te laden. Dit zodat zij in dezelfde regio kunnen laden en lossen. Hij monitort de ritten nauwkeurig en schakelt dan ook met de klanten over de levertijden. Door dreiging van faillissement is Dennis op zoek naar een nieuwe uitdaging als Transportplanner.

Dennis is een enthousiaste jongeman. Hij is stressbestendig door de ervaring die hij heeft opgedaan tijdens het transportplannen. Het snelle schakelen en ad hoc aanpassingen maken, zijn voor hem juist een positieve uitdaging. Met zijn sociale karakter heeft hij snel een klik met de mensen die hij spreekt. Dit gaat zowel om collega’s als klanten. Hij legt makkelijk contact. Dennis is iemand die afmaakt waar hij aan begint. Hij werkt liever langer door om alles af te krijgen, dan dat hij de volgende dag werk moet doen wat af had moeten zijn. Deze doorzetter past goed in een informele organisatie.

Dennis heeft één maand opzegtermijn en een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand op fulltime basis.  
location_onUtrecht createMBO person23 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven