''Connect met je collega’s. Je ziet de mensen waarmee je werkt zo veel. Als dat klikt, dan is de helft van je werkgeluk al binnen!''  

Mijn favoriete momenten zijn wanneer een kandidaat mij belt als hij of zij net klaar is met het eerste gesprek bij een eventuele werkgever en ze mega enthousiast zijn. Dat is echt tof! 

Op zoek naar een nieuwe collega? 
Als Recruitment Consultant Logistiek neem ik u graag werk uit handen om die ene perfecte kandidaat te vinden. Hiervoor zet ik dan ook al mijn beschikbare bronnen in. Verder draai ik nergens omheen en doe ik me niet anders voor dan wie ik ben. Dus, krijgt u die ene lastige vacature niet vervuld of bent u op zoek dé ideale match voor uw bedrijf? Neem dan gauw contact op met mij via bovenstaande contactgegevens. 

Op zoek naar een nieuwe baan? 
Bij mij ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar werkgeluk! Wanneer ik voor jou aan de slag ga als Recruitment Consultant zal ik altijd realistisch te werk gaan. Ik beloof niks waar ik niet aan kan voldoen en ik ben altijd eerlijk. Neem contact met mij op wanneer je toch wat aspecten mist in je huidige baan maar net niet de vinger kunt leggen op wat er precies ontbreekt. We zoeken dan samen uit waar jij behoefte aan hebt in een baan. Je kunt mij altijd bellen, mailen of whatsappen.


Vacatures

Sta jij te popelen om in een dynamische functie te starten? Wel of geen ervaring, dat maakt niet uit. Als ze maar zin hebt om keihard aan de slag te gaan en jezelf te gaan ontwikkelen als Administratief Medewerker Logistiek. Klik snel op de vacature en lees bij welke organisatie jij aan de slag kan gaan.
access_timeFulltime location_onEde euro_symbol€2.200 tot €2.800
Ben jij er klaar voor om met jouw ervaring de volgende stap te zetten? Dan heb ik wellicht wat voor jou. Dit productiebedrijf in de foodsector is op zoek naar een ervaren teamleider. Je krijgt veel verantwoording en vrijheid om de functie uit te voeren zoals jij gepast vindt. Benieuwd naar de rest? Klik dan op de vacature.
access_timeParttime location_onUtrecht euro_symbol€3.400 tot €3.800
Jij zorgt ervoor dat alle transporten zo goed mogelijk worden geregeld. Echter zie jij het gelijk als jouw collega’s hulp nodig hebben en spring je op de wagen om even een levering te rijden. Jij kan als Expediteur bij een bedrijf aan de slag waar jij jezelf niet gaat vervelen? Dan ben ik op zoek naar jou.
access_timeFulltime location_onUtrecht euro_symbol€2.900 tot €4.000
Staat de klant bij jou te allen tijde op de eerste plaats? Dan kan je stoppen met zoeken en is hier de perfecte vacature! Het komt van nature dat jij alles onder controle houdt en geeft daarbij de touwtjes niet uit handen. Zo te zien hebben we onze nieuwe Customer Service Medewerker gevonden!
access_timeFulltime location_onUtrecht euro_symbol€2.400 tot €2.900
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Donna is studerend aan de hbo opleiding Logistics Management. Dit doet ze deeltijd naast haar fulltimebaan als Logistiek Coördinator. In deze functie draagt zij verantwoording voor het gehele logistieke proces. Donna plant 6 servicemedewerkers in om ervoor te zorgen dat overal in Nederland alle artikelen op tijd bezorgd worden. Ook moet ze ad hoc in plannen als er op locatie een machine kapot is. Ze moet wekelijks chauffeurs inplannen om de voorraad bij te vullen bij de depots. Daarnaast stuurt Donna ook logistiek medewerkers aan op de vloer en is staat ze zelf ook met de werkschoenen in het magazijn als het erg druk is. De productieprocessen bewaakt zij, dit vooral bij de orderverwerking. Want wanneer daar iets vastloopt, stagneert het hele proces. Ze bewaakt en behaalt de KPI’s en is verantwoordelijk voor het volgen van het jaarplan. Dit moet worden behaald zodat ze niet achterlopen met productie en leveringen die voor het jaar gepland staan. Ze biedt steun aan de afdeling customer support. Zo behandelt ze vragen en klachten van klanten. Zij is de interne schakel voor alle afdelingen binnen de organisatie. Donna mist waardering in haar werk en is daarom op zoek naar en nieuwe uitdaging als Logistiek Coördinator.

Donna is een vriendelijke en rustige vrouw. Ze krijgt iedereen gemotiveerd om aan de slag te gaan. Dit kan zij omdat ze sociaal en communicatief vaardig is. Donna zet het niet bij de pakken neer en weet een tegenslag een positieve draai te geven. Dit maakt dat de medewerkers het prettig vinden om met haar te werken. Maar daarnaast kan ze ook direct zijn. Ze is duidelijk in wat ze wilt en draait het niet om heen. Deze combinatie zorgt dat ze een natuurlijk leiderschap uitstraalt.

Donna is fulltime beschikbaar. Ze heeft een maand opzegtermijn en een salarisindicatie van € 3.300,- bruto per maand op fulltime basis.      
location_onArnhem createHBO person56 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Noah is vanaf 2011 werkzaam in de logistiek. Deze branche trok zijn interesse en daardoor besloot hij om hier zijn fulltimebaan van te maken. Daarna heeft hij bij een voorgaande werkgever de kans gekregen om de mbo opleiding Logistiek Teamleider te gaan doen en deze heeft hij afgerond. Noah is momenteel werkzaam als Logistiek Voorman en heeft hier ruim 7 jaar ervaring in. Aansturen van mensen, orders inboeken, afspraken maken met transporteurs zit allemaal in zijn takenpakket. Daarnaast vindt Noah het interessant om mee te denken met een stuk procesoptimalisatie. Zo heeft hij voor een aantal webshops een order portal ontworpen waarin automatisch verzendlabels werden aangemaakt en ook de track & trace code automatisch naar de klant werd gestuurd. Daardoor hoefde de werknemers niet meer handmatig gegevens in te voeren maar enkel op een knop te drukken. Dit scheelde op de 100 orders 20 minuten werk. Ook heeft Noah ervaring met optimalisatie van het magazijn. Samen met een collega heeft hij 4000m2 aan warehouse volledig mogen inrichten. Nu is Noah op zoek naar een nieuwe uitdaging in de logistiek.

Noah heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en dat maakt dat hij altijd het best behaalbare resultaat wilt realiseren voor de organisatie. Daarnaast ziet Noah snel wanneer processen sneller of beter kunnen. Hij is ook behulpzaam, wanneer een collega om zijn hulp vraagt kan hij zijn eigen werk even aan de kant leggen. Soms kan het zijn dat hij uit enthousiasme te veel hooi op zijn vork neemt, maar dan zet hij even een stapje terug om prioriteiten te stellen. Hij gaat liever wat langer door om zijn werk af te maken, want anders kan hij niet rustig naar huis.

Noah heeft één maand opzegtermijn en is beschikbaar voor 36 uur per week. Zijn salarisindicatie is € 3.200,- bruto per maand op fulltime basis.         
location_onNijmegen createMBO person29 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Marco heeft naast zijn fulltime baan onlangs de mbo 4 opleiding Web Development afgerond. Ondertussen is hij 4 jaar werkzaam binnen de logistiek. In deze 4 jaar heeft hij al verschillende functies bekleed. Nadat hij de opleiding commercieel medewerker binnendienst heeft behaald, is hij gelijk fulltime aan de slag gegaan als Teamleider bij een supermarkt. Hierna heeft hij besloten om als allround medewerker bij een logistiek dienstverlener aan de slag te gaan. In deze jaren is hij erachter gekomen dat hij goed past in een administratieve rol binnen de logistiek. Hij heeft ervaring met het bijhouden van voorraadbeheer, het verwerken van orders in de bijhorende systemen en het te woord staan van klanten. Nu is Marco op zoek naar een uitdagende functie als Administratief Medewerker.

Marco is een rustige jongen die het niet graag bij de pakken neerzet. Hij is erg gemotiveerd en biedt altijd hulp aan collega's waar dat nodig is. Hij gaat secuur te werk en kan goed plannen. Hierdoor kan hij goed overzicht bewaren over de taken die hij moet doen. Hij vindt het belangrijk dat iedereen met respect met elkaar omgaat, want zo zorg je voor een prettig team met een prettige sfeer.

Marco heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand op fulltime basis. 

location_onArnhem createMBO person28 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven