Vacatures

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en wil jij stappen zetten binnen de juridische wereld? Word dan Legal Assistant bij een advocatenkantoor met een grote naam in de markt. Aan deze functie zijn ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verbonden. Benieuwd? Lees dan gauw verder!
 
access_timeParttime location_onRotterdam euro_symbol€2.500 tot €3.600
Klantcontact, vriendelijke collega’s een fijne werksfeer zijn voor jou de belangrijkste aspecten aan een baan. Je hebt jouw eerste stappen binnen het notariaat gezet maar je bent toe aan een nieuwe uitdaging. Het liefst voor drie tot vier dagen bij een Rotterdams notariskantoor. Herken jij jezelf hierin? Dan ben jij de Notarieel Secretaresse naar wie ik op zoek ben!

access_timeParttime location_onRotterdam euro_symbol€2.300 tot €3.500
Je hebt enige ervaring binnen het notariaat en ziet het helemaal zitten om bij een gezellig notariskantoor aan de slag te gaan! Dit middelgrote notariskantoor staat bekend om haar servicegerichtheid. Het verloop binnen dit kantoor is laag want medewerkers hebben hier uitstekend naar hun zin. Geen hoge werkdruk, maar een fijne samenwerking is waar je op kunt rekenen! Ben jij de Notarieel Secretaresse die hier uitstekend tussen past? Dan kom ik graag met jou in contact.
access_timeParttime location_onDen Haag euro_symbol€2.200 tot €3.000
Jij hebt enige ervaring binnen het notariaat als ondersteuner en bent op zoek naar een nieuwe uitdaging. Voor een middelgroot notariskantoor in het mooie Rotterdam zijn wij op zoek naar een Notarieel Secretaresse Ondernemingsrecht. Voel jij je al aangesproken? Lees dan snel verder! 
access_timeParttime location_onRotterdam euro_symbol€2.400 tot €3.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Charlotte is een intelligente jongedame die nu ruim anderhalf werkzaam is als Juridisch Secretaresse bij een advocatenkantoor. Na de leerzame tijd bij dit advocatenkantoor wil Charlotte graag wat meer uitdaging binnen haar werkzaamheden. De werkzaamheden die zij bij haar huidige werkgever voornamelijk verricht zijn: het ondersteunen van de advocaten, conclusies van antwoord opmaken, memo’s aanmaken voor interne ondernemingsrechtelijke onderwerpen en voorbereiden van pleitstukken. Bovendien heeft Charlotte de studie hbo rechten afgerond en haar scriptie gehaald met als eindcijfer een 9! Nu is het voor haar tijd om de stap te maken naar een functie als Juridisch Medewerker. Het liefst gaat zij bij een middelgroot tot groot advocatenkantoor aan de slag. Bovendien gaat Charlotte zich daarnaast verder ontwikkelen en zal zij volgend jaar haar pre-master afronden. Charlotte is een spontane en lieve jongedame die graag wil leren binnen de advocatuur. Bovendien is Charlotte een warm persoon. Charlotte haalt voldoening uit het helpen en ondersteunen van de mensen om haar heen. In haar vrije tijd is Charlotte veel met vrienden en is het lezen een grote passie van haar.


Charlotte heeft een maand opzegtermijn en is beschikbaar voor 3 dagen per week.


Salarisindicatie: € 2.500,- bruto per maand op fulltime basis (40 uur).

location_onRotterdam createWO person22 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Anna volgt momenteel de Master Notarieel Recht en hoopt deze studie eind augustus af te ronden. Dan mag zij zich vanaf begin september Kandidaat-Notaris mag noemen. Naast haar studie is Annemarie werkzaam als content medewerker. Haar werkzaamheden zijn hier voornamelijk: het controleren van verschillende vergunningen van de gemeenten op spelling en het controleren of de wetten goed staan.  Anna heeft nog geen ervaring binnen het notariaat, maar ze kan niet wachten om de kneepjes van het vak te leren. Nu is het voor Anna tijd om de stap te maken naar de functie van Junior Kandidaat-Notaris. Het liefste gaat Anna aan de slag bij een klein tot middelgroot notariskantoor. Haar voorkeur gaat uit naar de sectie persoon- en familierecht. Daarnaast wil Anna veel leren en uitgedaagd worden bij haar nieuwe werkgever.

Anna is een slimme dame die precies weet wat ze wil. Bovendien is Anna een echte doorzetter en werkt zij erg nauwkeurig. Anna vindt het fijn om te luisteren en is daarom een fijne gesprekspartner. In haar vrije tijd spendeert ze veel tijd aan het lezen van boeken en het wandelen met haar hondje.

Anna is per begin september 4 dagen per week beschikbaar.

Salarisindicatie: € 2.700,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onDen Haag createWO person24 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Nathalie is een spontane en intelligente jongedame die al meer dan zes jaar werkzaam is bij hetzelfde notariskantoor als Notarieel Medewerker Familierecht. Na zes hele leuke en leerzame jaren begint het toch te kriebelen om een overstap te maken naar een modern kantoor met een dynamisch team van collega’s. De werkzaamheden die zij hier voornamelijk verrichten waren: dossiers zelfstandig aanmaken en behandelen, akten en overeenkomsten controleren en het zelfstandig opstellen van akten en toelichtingen, concept testamenten, concept samenlevingsovereenkomsten en concept van verdelingen aanmaken. Nathalie heeft de studie hbo-rechten afgerond. De reden dat ze voor deze studie heeft gekozen is omdat het haar altijd interessant heeft geleken om notarissen te begeleiden en ontzorgen. Nathalie heeft zes jaar op de sectie familierecht gewerkt maar kan niet wachten om meer te leren binnen het notariaat. Daardoor staat ze er nu ook voor open om meer kennis op te doen op het gebied van onroerend goed en ondernemingsrecht. 

Nathalie is erg representatief, positief ingesteld en beschikt over een goede dosis doorzettingsvermogen. Met haar proactieve werkhouding, vindt ze het prettig om veel werk om handen te hebben. Ze kan dit goed zelfstandig maar ze is ook gewend om in teamverband te werken. 

Nathalie heeft één maand opzegtermijn en is 36 uur per week beschikbaar. 

Salarisindicatie: € 3.200 bruto per maand op fulltime basis.
location_onDen-Haag createHBO person31 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Lisa is een spontane en intelligente jongedame die recent de master Arbeidsrecht heeft afgerond. Hiervoor heeft zij in 2020 de bachelor Rechtsgeleerdheid afgerond. De reden dat ze voor deze studie heeft gekozen is omdat het haar altijd interessant heeft geleken om mensen te helpen bij het begrijpen van de juridische taal. Tijdens haar loopbaan heeft ze onder andere praktijkervaring opgedaan bij grote advocatenkantoren, de Universiteit en een adviesbureau. Lisa heeft ontdekt dat zij de meeste affiniteit heeft met het Arbeidsrecht, vandaar ook de keuze voor deze master. Nu ze klaar is met de master, is Lisa zich aan oriënteren op de vervolgstap in haar carrière. Lisa is erg mensgericht en zou het daarom ook ontzettend leuk vinden om een rol als HR-medewerker/adviseur te gaan vervullen waarbij zij organen binnen een organisatie kan adviseren op het gebied van juridische vraagstukken.


Lisa is erg representatief, intelligent en beschikt over een goede dosis doorzettingsvermogen. Bovendien gaat zij een avontuur niet uit de weg en heeft zij een tijdje in Oostenrijk gestudeerd. Lisa is graag in contact met mensen en haalt energie uit het uitwisselen van kennis en gedachten. Ze komt het beste tot haar recht in een prettige werkomgeving waar haar inzet echt wordt gewaardeerd.

location_onRotterdam createWO person25 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven