''Vind een baan waar je met plezier naartoe gaat in plaats van met tegenzin. Deze bestaat namelijk echt!'' 
 
Ik haal voldoening uit mijn werk omdat ik mensen echt kan helpen met een nieuwe baan of collega.

Op zoek naar een nieuwe collega?
Als Consultant Juridisch bij Extra Talent in Rotterdam help ik kantoren met het werven van nieuwe juridische talenten. Daarnaast doe ik mijn best om het opgebouwde klantenbestand van deze kantoren te vergroten. Ik ben erg sociaal en ik heb een vlotte babbel, maar ik bied ook altijd een luisterend oor en help graag waar nodig. Dus, zoekt u een nieuwe collega die uw team kan komen versterken en ook binnen de bedrijfscultuur past? Neem dan vooral contact met mij op, zodat ik u hierbij kan helpen! 

 
Op zoek naar een nieuwe baan? 
Ik help jou met het vinden van een nieuwe baan waar jij je écht op je plek zult voelen! Ik denk graag met je mee, zodat we vervolgens een plan van aanpak kunnen opstellen. Door mijn jonge leeftijd heb ik een frisse kijk op bepaalde zaken waardoor ik je nog beter kan adviseren. Dus, als je op zoek bent naar een juridische uitdaging en graag in contact wilt komen met verschillende kantoren uit ons grote klantenbestand, mag je mij altijd bellen, mailen of whatsappen! 


Vacatures

Met jouw sprankelende persoonlijkheid ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging als Notarieel Secretaresse. Jij weet de specialisten altijd zo goed mogelijk te ondersteunen. Je hebt namelijk al enige ervaring binnen het notariaat en bent nu klaar om je verder te ontwikkelen bij een middelgroot notariskantoor in Breda. Als je nu check, check dubbelcheck denkt, lees dan snel verder! 
access_timeParttime location_onBreda euro_symbol€2.200 tot €3.000
Je staat op een punt in jouw carrière dat het tijd is voor een nieuwe stap. Een frisse nieuwe omgeving en leuke collega’s. Je hebt minimaal één jaar werkervaring als Juridisch Secretaresse en jouw hart ligt binnen de advocatuur. Voor een uitstekende werkgever in Leiden zijn wij op zoek naar een Juridisch Secretaresse. Mis deze kans niet en lees snel verder!
access_timeParttime location_onLeiden euro_symbol€2.500 tot €3.500
Ben jij nieuw op de arbeidsmarkt en op zoek naar een functie als Notarieel Medewerker? Bij dit notariskantoor in Den Haag krijg jij de kans om jouw notariële carrière te starten, samen met een gezellig team collega’s waar je van kan leren.

access_timeParttime location_onDen Haag euro_symbol€2.500 tot €3.500
Ben jij een sprankelende secretaresse en werk jij graag binnen een internationale omgeving? Dan is dit een mooie kans! Voor een groot internationaal advocatenkantoor zijn wij op zoek naar een Juridisch Secretaresse. Ben je nu al nieuwsgierig? Lees dan snel verder! Jouw enthousiaste collega’s staat al klaar om jou te verwelkomen.

access_timeParttime location_onRotterdam euro_symbol€2.500 tot €3.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Charlotte is een intelligente jongedame die nu ruim anderhalf werkzaam is als Juridisch Secretaresse bij een advocatenkantoor. Na de leerzame tijd bij dit advocatenkantoor wil Charlotte graag wat meer uitdaging binnen haar werkzaamheden. De werkzaamheden die zij bij haar huidige werkgever voornamelijk verricht zijn: het ondersteunen van de advocaten, conclusies van antwoord opmaken, memo’s aanmaken voor interne ondernemingsrechtelijke onderwerpen en voorbereiden van pleitstukken. Bovendien heeft Charlotte de studie hbo rechten afgerond en haar scriptie gehaald met als eindcijfer een 9! Nu is het voor haar tijd om de stap te maken naar een functie als Juridisch Medewerker. Het liefst gaat zij bij een middelgroot tot groot advocatenkantoor aan de slag. Bovendien gaat Charlotte zich daarnaast verder ontwikkelen en zal zij volgend jaar haar pre-master afronden. Charlotte is een spontane en lieve jongedame die graag wil leren binnen de advocatuur. Bovendien is Charlotte een warm persoon. Charlotte haalt voldoening uit het helpen en ondersteunen van de mensen om haar heen. In haar vrije tijd is Charlotte veel met vrienden en is het lezen een grote passie van haar.


Charlotte heeft een maand opzegtermijn en is beschikbaar voor 3 dagen per week.


Salarisindicatie: € 2.500,- bruto per maand op fulltime basis (40 uur).

location_onRotterdam createWO person22 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Nathalie is een spontane en intelligente jongedame die al meer dan zes jaar werkzaam is bij hetzelfde notariskantoor als Notarieel Medewerker Familierecht. Na zes hele leuke en leerzame jaren begint het toch te kriebelen om een overstap te maken naar een modern kantoor met een dynamisch team van collega’s. De werkzaamheden die zij hier voornamelijk verrichten waren: dossiers zelfstandig aanmaken en behandelen, akten en overeenkomsten controleren en het zelfstandig opstellen van akten en toelichtingen, concept testamenten, concept samenlevingsovereenkomsten en concept van verdelingen aanmaken. Nathalie heeft de studie hbo-rechten afgerond. De reden dat ze voor deze studie heeft gekozen is omdat het haar altijd interessant heeft geleken om notarissen te begeleiden en ontzorgen. Nathalie heeft zes jaar op de sectie familierecht gewerkt maar kan niet wachten om meer te leren binnen het notariaat. Daardoor staat ze er nu ook voor open om meer kennis op te doen op het gebied van onroerend goed en ondernemingsrecht. 

Nathalie is erg representatief, positief ingesteld en beschikt over een goede dosis doorzettingsvermogen. Met haar proactieve werkhouding, vindt ze het prettig om veel werk om handen te hebben. Ze kan dit goed zelfstandig maar ze is ook gewend om in teamverband te werken. 

Nathalie heeft één maand opzegtermijn en is 36 uur per week beschikbaar. 

Salarisindicatie: € 3.200 bruto per maand op fulltime basis.
location_onDen-Haag createHBO person31 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Lisa is een spontane en intelligente jongedame die recent de master Arbeidsrecht heeft afgerond. Hiervoor heeft zij in 2020 de bachelor Rechtsgeleerdheid afgerond. De reden dat ze voor deze studie heeft gekozen is omdat het haar altijd interessant heeft geleken om mensen te helpen bij het begrijpen van de juridische taal. Tijdens haar loopbaan heeft ze onder andere praktijkervaring opgedaan bij grote advocatenkantoren, de Universiteit en een adviesbureau. Lisa heeft ontdekt dat zij de meeste affiniteit heeft met het Arbeidsrecht, vandaar ook de keuze voor deze master. Nu ze klaar is met de master, is Lisa zich aan oriënteren op de vervolgstap in haar carrière. Lisa is erg mensgericht en zou het daarom ook ontzettend leuk vinden om een rol als HR-medewerker/adviseur te gaan vervullen waarbij zij organen binnen een organisatie kan adviseren op het gebied van juridische vraagstukken.


Lisa is erg representatief, intelligent en beschikt over een goede dosis doorzettingsvermogen. Bovendien gaat zij een avontuur niet uit de weg en heeft zij een tijdje in Oostenrijk gestudeerd. Lisa is graag in contact met mensen en haalt energie uit het uitwisselen van kennis en gedachten. Ze komt het beste tot haar recht in een prettige werkomgeving waar haar inzet echt wordt gewaardeerd.

location_onRotterdam createWO person25 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Esma is een vriendelijke jonge dame van 22 jaar oud. In 2017 is Esma  begonnen aan de opleiding Juridisch Administratief Dienstverlener. De reden dat Esma voor deze opleiding heeft gekozen is omdat de advocatuur van jongs af aan altijd haar interesse heeft gewekt en zij hier graag meer over wilde leren. Na het behalen van deze opdeling wilde Esma graag doorstuderen om nog meer kennis op te doen over de advocatuur. Tijdens het volgen van de studie hbo-rechten merkte zij dat ze liever in de praktijk ervaring wilde opdoen, daarom heeft zij de keuze gemaakt om de studie hbo-rechten niet af te ronden. Tijdens haar studies heeft zij stage gelopen bij een advocatenkantoor na het afronden van haar stage is ze blijven werken bij dat advocatenkantoor. De werkzaamheden die zij hier verrichte waren vooral: Agenda beheer, stappenplan maken voor de juristen, contact opnemen met cliënten, machtigingen maken, zelfstandig dossiers maken, content maken voor de Instagram pagina en contact met de rechtbank. Esma kan niet wachten om nog meer ervaring op te doen binnen een middelgroot tot groot advocaten kantoor.

 

Esma is een spontane jonge dame, die precies weet wat ze wil. Ze is een echte team speler en werkt graag nauw samen met haar collega’s. In haar vrije tijd brengt zij graag tijd door met vrienden en haar familie.

Esma is per direct beschikbaar voor 5 dagen per week.

Salarisindicatie: € 2.700,- bruto per maand gebaseerd op fulltime basis.

location_onRotterdam createMBO person22 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven