''Volg je hart en laat jouw stem tellen.''

 

Ervoor zorgen dat iemand weer blij naar zijn werk gaat en helpen met stappen maken, dat vind ik het leukst aan mijn werk. 

 

Op zoek naar een nieuwe collega?  
Als Consultant Juridisch verbind ik u met nieuwe kwalitatieve collega's. Tijdrovende taken neem ik uit uw handen. Denk daarbij aan het opstellen van vacatureteksten, het uitzetten van de vacatures en het werven van kandidaten. Hoe ik dit het beste doe? Ik breng mijn Noord-Hollandse nuchterheid naar Noord-Brabant en maak daarmee vaak iets los bij mensen. U kunt mij inschakelen op het moment dat u op zoek bent naar kwalitatieve collega's. Dit kan telefonisch, per mail of een WhatsAppbericht. Mijn contactgegevens zijn op deze pagina te vinden.  

Op zoek naar een nieuwe baan?  
Jouw vervolgstappen, daar denk ik graag samen met jou over na. Zo komen wij erachter wat het best bij jou past. Ik blijf eerlijk over wat de mogelijkheden zijn en ik doe mijn best om je op je gemak te stellen. Vaak resulteert dit in een fijne samenwerking waar plek is om over alles te communiceren. Ben jij nou ook op zoek naar een nieuwe uitdaging of wil jij het gesprek aangaan om de mogelijkheden te bekijken? Neem dan gerust contact op met mij door te bellen, mailen of whatsappen via mijn contactgegevens. 


Beoordelingen

Geweldig!! Kan niks beters vermelden
- Anoniem