Abdel Setterahmane

workConsultant Financieel
location_cityRotterdam

phone06-17419573
 linkedin.com/in/Abdelsetterahmane

Abdel Setterahmane

Kandidaten

Umer is in het bezit van een afgeronde hbo-opleiding ’ Internationale bedrijfs- en
managementstudies’ en heeft daarbij 2 jaar ervaring opgebouwd binnen de financiele wereld. Zijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het inboeken van journaalposten, controleren en verwerken van in- en verkoopfacturen, maken van analyses ter bevordering van bedrijfsprocessen, zorg dragen voor een correcte maand- en jaarafsluiting en het zijn van het eerste aanspreekpunt voor
debit- en crediteuren. Umer merkt dat er weinig doorgroeimogelijkheden zijn bij zijn huidige werkgever. Om deze reden is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging, waarbij hij zijn ambities en affiniteit met de financiën kan toepassen. Het liefst ziet hij zich terug in de rol van Financieel Administratief Medewerker met de mogelijkheid om door te groeien naar (Assistent) Controller .

Umer is op mij overgekomen als een gedreven jongeman. Zo is hij actief betrokken bij vergaderingen en bekijkt hij verbeterpunten vanuit verschillende perspectieven. Doordat hij creatief is in het bedenken van oplossingen en goed om kan gaan met computers, zoekt hij naar manieren om werkprocessen efficiënter in te richten. Hij is communicatief vaardig, waardoor hij moeiteloos informatie kan overbrengen op zijn collega’s.

Umer heeft een opzegtermijn van een maand en heeft een salarisindicatie van € 2.800,- bruto op basis van een fulltime dienstverband.
location_onRotterdam createHBO person29 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Khalid is in het bezit van een afgeronde mbo4-opleiding ’Bedrijfsadministrateur’ en heeft daarbij 3 jaar ervaring opgebouwd binnen de financiele wereld. Zijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het opstellen, controleren en verwerken van in- en verkoopfacturen, assisteren in het maken van maand- en jaarrapportages, bankmutaties verwerken en het zijn van het eerste aanspreekpunt voor debiteuren. Khalid merkt dat er weinig doorgroeimogelijkheden meer zijn bij zijn huidige werkgever. Om deze reden is Khalid op zoek naar een nieuwe uitdaging, waarbij hij zijn ambities en affiniteit met de financiën kan toepassen. Het liefst ziet hij zich terug in de rol van Financieel Administratief Medewerker met de mogelijkheid om door te groeien naar (Assistent) Controller.

Khalid is op mij overgekomen als een rustige jongeman met een passie voor cijfers. Hij weet makkelijk op verschillende niveaus te schakelen en past zichzelf snel aan in een nieuwe omgeving. Zo weet hij nieuwe kennis en systemen snel eigen te maken. Khalid wil zichzelf graag blijven ontwikkelen en waar mogelijk volgt hij dan ook graag trainingen of cursussen.

Khalid heeft een opzegtermijn van een maand en heeft een salarisindicatie van € 2.800,- bruto op basis van een fulltime dienstverband.

location_onBreda createMBO person30 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven