Sebastiaan Groen

workConsultant Beleid en Overheid
location_cityAmsterdam

phone06 - 51 86 71 36
 linkedin.com/in/sebastiaan-groen-57165496

Sebastiaan Groen

Vacatures

Ben jij een bijzonder energiek persoon die stressbestendig en flexibel is? Hecht jij waarde aan goede arbeidsvoorwaarden binnen een leuke gemeente? Dan heb ik een hele mooie vacature voor jou. Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onAlphen aan den Rijn euro_symbol€2.255 tot €3.301
Als er iemand veelzijdig is, dan ben jij het als (aankomend) beleidtalent wel. Het kan je simpelweg niet divers en dynamisch genoeg zijn. Vandaar dat je openstaat voor een beleidsfunctie op hoog niveau, bij voorkeur bij gemeenten waar het allemaal gebeurt. Waar je al je opgedane ervaring en talenten tot hun recht laat komen. Waar je werk verricht dat direct ten goede komt aan het individu en aan de gemeenschap van deze gemeenten. Wij bieden opdrachten waar je later trots op terug kunt kijken! Zoek je deze uitdaging dit jaar? Ga dan eens het gesprek aan met mij, Sebastiaan Groen, om te bespreken of participeren in onze Talentenpool iets voor jou is. 

access_timeFulltime location_onRegio Randstad euro_symbol€2.797 tot €3.665
Ben jij een echte allrounder op het gebied van Burgerzaken? Ben jij ijzersterk in zowel mondelinge als schriftelijke communicatie? Voor verschillende gemeenten in de regio Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht zoeken wij doorlopend Medewerkers Burgerzaken.
access_timeFulltime location_onMidden Nederland euro_symbol€2.756 tot €4.048
Met ingang van 1 januari 2021 is vroegsignalering een wettelijke taak van de gemeente geworden (Wgs). Deze gemeente kiest voor een proactieve aanpak naar aanleiding van signalen van betalingsachterstanden door convenantpartners (woningbouwcoöperaties, nutsbedrijven, zorgverzekeraars). Het team 'Op Tijd Erbij' erbij ik op zoek naar een Schuldhulpverlener die benaderbaar en de-escalerend is!
access_timeParttime location_onRotterdam euro_symbol€2.790 tot €3.732
Meer vacatures weergeven