Margot Lousberg

workConsultant Supply Chain
location_cityBreda

phone06 - 51 87 48 48
 linkedin.com/in/margot-lousberg-771344bb

Margot Lousberg

Vacatures

Ben jij de persoon die de beste deal sluit bij de beste leverancier en zie jij uitdagingen in het verbeteren van processen in plaats van steeds te struikelen over dezelfde hordes? Dan is de rol van Inkoper bij deze leuke organisatie jou op het lijf geschreven!
access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.700 tot €3.500
Sluit jij graag de beste deals bij de beste leveranciers? Zie jij uitdagingen in het verbeteren van processen in plaats van steeds te struikelen over dezelfde hordes? Dan is de rol als Inkoper jou op het lijf geschreven! Had ik trouwens al gezegd dat je bij jouw nieuwe werkgever, naast 25 vakantiedagen, ook 13 atv-dagen krijgt? Lees snel verder voor meer informatie over deze leuke vacature!
access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.700 tot €3.500
Voel jij je geroepen als dé nieuwe Supply Chain Planner binnen een organisatie die zich bezig houdt met het verduurzamen van verpakkingsmaterialen over de hele wereld? Lees dan verder.
access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.500 tot €3.000
Jij bent het die eerst aan een ander denkt en anderen graag wilt helpen. Iemand die een goed doel wilt steunen om wat te kunnen betekenen. Als Supply Chain Coördinator zal jij een belangrijke rol spelen om verschillende landen te voorzien van farmaceutische middelen. Landen die het wat minder goed hebben dan wij. Ben jij er van overtuigd dat jij de wereld een handje kan helpen? Lees dan snel verder.
access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.500 tot €3.200
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Ronald is 27 jaar en net afgestudeerd van zijn hbo-opleiding bedrijfsmanagement. Hij heeft tijdens zijn opleiding ervaring opgedaan in de vorm van stages bij diverse organisaties. Hierbij boog hij zich vooral over de processen op de werkvloer en hoe deze verbeterd kunnen worden. Bij zijn laatste stagebedrijf heeft hij, samen met zowel de serviceafdeling als de voorraadbeheerder én logistiek medewerkers onderzoek gedaan naar voorraad accuratesse. Hierbij is Ronald het hele proces na gaan kijken binnen de organisatie met betrekking tot de binnenkomende en uitgaande goederen. Hij heeft hierbij gekeken naar waar de voorraadverschillen vandaan komen en hoe hij dit proces kan verbeteren, zodat deze verschillen geminimaliseerd worden. Bepaalde aspecten van zijn onderzoek zijn geïmplementeerd in dit bedrijf. Ook heeft Ronald een verbetervoorstel geschreven voor het automatiseren van het inpaksysteem van één van deze stagebedrijven. Omdat Ronald net afgestudeerd is, is hij op zoek naar een leuke startersfunctie binnen de Logistiek of Supply Chain.

Ronald is iemand die energie haalt uit het bekijken van de verschillende processen binnen een bedrijf en te analyseren hoe hij deze kan verbeteren. Hij werkt hard en is een echte doorzetter, dit blijkt uit het feit dat hij zijn vooropleiding in twee in plaats van vier jaar heeft afgerond. Ook heeft hij ondanks zijn dyslexie zijn minor in het buitenland gevolgd waarmee hij zijn Engelse taal aanzienlijk verbeterd heeft.

Ronald is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €2.900,- op basis van 40 uur.

location_onTilburg createHBO person27 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Charlotte heeft bijna drie jaar ervaring als Supply Chain Medewerker in de foodsector. Zij heeft haar wo-diploma Master Supply Chain Management behaald. Gedurende haar Master heeft Charlotte een meewerkstage gedaan bij een productiebedrijf in de food. Hier heeft zij bij meerdere afdelingen mogen meekijken, waaronder Supply Chain, Demand Planning en Order Verwerking. Zij heeft door haar afstudeerstage én haar huidige werk dus bijna drie jaar ervaring met order verwerking, voorraadbeheer en het analyseren van de forecasts. Nu heeft zij in haar huidige baan dagelijks contact met 19 filialen en 60 verschillende leveranciers. Zij is verantwoordelijk voor alle voorraden binnen deze filialen en het maken van een forecast per maand. Charlotte is klaar voor het maken van een nieuwe stap in de Supply Chain en is daarom samen met Extra Talent op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Charlotte is een spontane, leergierige jongedame die positief in het leven staat. Zij is een harde werker die goed kan omgaan met een hoge werkdruk. Dit blijkt uit het feit dat zij de verantwoordelijk draagt voor de voorraad van één foodsector van 19 filialen van een grote supermarktketen. Tevens vind Charlotte het belangrijk om zichzelf te blijven ontwikkelen, op zowel zakelijk als persoonlijk vlak en wilt ook graag aan de slag binnen een bedrijf dat bezig is met verduurzamen.

Charlotte heeft één maand opzegtermijn, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.600,- bruto per maand.

location_onWaalwijk createWO person25 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Martijn is een Inkoper met meer dan 20 jaar ervaring. In zijn huidige functie is Martijn Inkoper voor een bedrijf dat designmeubelen ontwerpt en produceert. Hiervoor was Martijn Technisch inkoper bij een scheepsvaartbedrijf. Hij was, samen met een team van 3 anderen verantwoordelijk voor het inkopen van separatoren, en de spare parts hiervan. Binnen deze functie onderhield Martijn het contact met leveranciers over de hele wereld, maakte hij prijsafspraken voor een jaar en het behandelen en verwerken van de inkooporders. Hiervoor was Martijn Logistiek Manager, waar hij leidinggevende was over een team van 7 man. Daarnaast was hij, als Key User SAP, verantwoordelijk voor het optimaliseren van het gehele ERP systeem (SAP). Hiervoor heeft hij alle data verzameld en geoptimaliseerd van meer dan 100.000 artikelen. Naast zijn taken als Logistiek Manager had hij ook verantwoordelijkheden als E-Commerce Manager. Binnen deze rol was hij verantwoordelijk voor het opzetten van een webshop. Tevens was hij verantwoordelijk voor de content voor een applicatie. Bij deze werkgever heeft Martijn ook een ‘vendor managed inventory’ geïmplementeerd, waarbij hij een koppeling tussen SAP en Navision heeft gemaakt. Hij is erg goed met systemen en heeft alles snel onder de knie. Hij onderhandelde daarnaast dagelijks met leveranciers wereldwijd over prijzen en levertijden. Dit deed hij onder andere met leveranciers uit China, Azië en de Verenigde Emiraten. Martijn had daarnaast ook de verantwoordelijkheid voor het beheren van de voorraad en het optimaliseren van het gehele magazijn. Omdat Martijn bij zijn huidige werk het gevoel heeft dat hij weinig eigen initiatief mag nemen is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de rol waar hij het gelukkigst is, als Inkoper.

Martijn is een accurate, rustige en sociale man. Hij heeft een zeer goed analytisch vermogen, welke goed van pas komt bij het analyseren van data en het beheren van de voorraad. Als betrouwbare en sociale man wint hij snel het vertrouwen van leveranciers en klanten waardoor onderhandelingen hem vlot afgaan. Martijn leert snel en draagt ook graag zijn kennis over. Hij overziet het algehele plaatje en denkt in teamverband.

Martijn heeft een maand opzegtermijn, is beschikbaar voor 36 uur per week en heeft een salarisindicatie van € 4.000,- bruto per maand.

location_onBreda createHBO person48 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500

Denise is een Supply Chain Planner met 5 jaar ervaring. Zij is, nadat zij ervaring heeft opgedaan als Supply Chain Planner door persoonlijke redenen met zorgverlof gegaan voor een aantal jaar. Hierna wilde zij graag weer aan de slag, ditmaal als Customer Service Medewerker. Hier was zij verantwoordelijk voor de customer service van twee grote winkelketens in Nederland. Zij onderhield zowel het contact met de winkels zelf, als met de consumenten. Zij boog zich over verschillende vraagstukken, zoals marketing, facturatie en assortiment, maar ook over juridische zaken. Om een volgende stap te maken heeft zij bij dezelfde werkgever de overstap gemaakt naar de distributieplanning. Hier was zij verantwoordelijk voor de distributie van verschillende artikelen naar winkels, vanaf verschillende regio-depots. Zij verzorgde binnen deze functie ook de inrichting van de scanners die de chauffeurs gebruiken, het inplannen van de beste routes, en het dagelijks analyseren en de processen binnen de planning optimaliseren. De afdeling waar Denise op dit moment werkzaam is komt te vervallen, waardoor Denise is gaan bedenken waar zij nou écht goed in is. In haar functie als Supply Chain Planner was zij namelijk verantwoordelijk voor het opstellen van de forecast tot 6 maanden vooruit, het aansturen van de productieplanners alsook de eindverantwoordelijke voor de productieplanning en het inkopen van de grondstoffen. Hier was zij ook verantwoordelijk voor het voorraadbeheer, maakte ze analyses om op basis daarvan de voorraad te optimaliseren. Tevens was ze verantwoordelijk voor de jaarlijkse stock-count als ook het dagelijkse voorraadbeheer. Omdat Denise graag weer aan de slag zou gaan als Supply Chain Planner, is zij samen met Extra Talent op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Denise komt over als een rustige dame die goed weet wat ze wilt. Ze is te omschrijven als een echte doorzetter, met een affiniteit voor plannen en coordineren. Ze wordt het gelukkigst in chaos, chaos die ze kan omzetten in orde. Cijfermatig is Denise ook erg sterk en dit gebruikt ze graag voor analayses. Ze blijft graag bezig en is zowel zelfstandig sterk, als een goede teamspeler.

Denise is vanaf september beschikbaar voor 32 uur per week en heeft een salarisindicatie van € 3.200 euro per maand op basis van 40 uur.

location_onDen Bosch createHBO person42 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven