Vacatures

Sta jij aan de start van jouw juridisch carrière en ben je opzoek naar een plekje binnen de advocatuur? Mooi! Voor een gezellige werksfeer en een internationaal klantenbestand kan jij terecht bij een modern advocatenkantoor in Amsterdam. Benieuwd naar wat zij te bieden hebben? Lees dan vooral verder. 

access_timeParttime location_onAmsterdam euro_symbol€2.300 tot €3.000
Klaar voor een nieuw uitdaging? Je bent op de juiste plek! Wij zijn op zoek naar een ervaren Kandidaat-Notaris. Je komt terecht in een informeel notariskantoor in hartje Amsterdam. Hier werk je met een gezellig team waarbij elke week een vrijdagmiddagborrel van pas komt. Klink dit als muziek in de oren? Lees dan gauw verder. 
access_timeParttime location_onAmsterdam euro_symbol€2.900 tot €4.000
Ben jij toe aan de volgende stap in jouw carrière? Wij zijn opzoek naar een Notarieel Medewerkers die enige ervaring met zich mee brengt. Wil jij werken bij een van de grootste notariskantoren in de Randstad, waar er genoeg middelen zijn om jezelf te ontwikkelen? Lees dan gauw verder. 
access_timeParttime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €3.500
Gefeliciteerd! Jij bent net geslaagd en hebt je diploma op zak. Al enige stage-ervaring binnen het notariaat neem je met je mee en je bent klaar voor de eerste stap. Werken bij een van de grootste notariskantoren in Amsterdam spreekt jou zeker wel aan. Benieuwd naar onze aanbod? Lees dan gauw verder. 
access_timeParttime location_onAmsterdam euro_symbol€2.200 tot €2.600
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Nadia begint na de zomer aan haar tweede leerjaar van de studie Rechtsgeleerdheid. Zij heeft enige ervaring opgedaan als administratieve medewerker bij de GGD. In deze functie controleerde zij de persoonsgegevens van de personen die naar de teststraat kwamen. Ze is erg leergierig en wil graag kennismaken met de juridische wereld zodat ze de theorie in de praktijk kan toepassen. Aangezien Nadia zichzelf wil ontwikkelen is ze opzoek naar een notaris of advocatenkantoor waar er voldoende ruimte is voor een goed inwerktraject. Ze heeft hier dan ook geen voorkeur voor een bepaalde sectie. 

Nadia is erg gedreven en ziet het leven graag positief in. Als er teleurstellingen op haar pad komen vindt ze altijd wel een manier om in oplossingen te denken. Dit doet ze door zichzelf weer te herpakken en te focussen op haar verbeterpunten. Verder is Nadia erg sociaal en vindt ze het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten. Nadia is dan ook niet bang om zo op je af te stappen om een gezellig praatje te maken. In haar vrije tijd is ze graag met haar familie. Een leuk feitje over Nadia is dat ze een bruine belt in karate heeft. 

Nadia is in overleg beschikbaar voor 24 uur per week. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.350,- bruto per maand op basis van een fulltime werkweek.                       
 
 
location_onAmsterdam createHBO person19 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Mel zit in haar laatste jaar van haar bachelor Notarieel Recht. Ze is in afwachting van de uitslag van haar scriptie. Mel is commissielid bij een studentenvereniging waar zij artikelen mag schrijven over verschillende rechtsgebieden. Dit doet ze door interviews af te nemen en zelf kennis die ze op heeft gedaan door verschillende online onderzoeken. Mel wil graag ervaring opdoen binnen het notariaat. Haar voorkeur gaat uit naar een klein- tot middelgroot kantoor waar er ruimte is voor ontwikkeling. 

Mel is een gedreven jongedame die houdt van studeren. Nee ze is zeker geen nerd maar meer kennis opdoen is iets wat ze graag doet. Mel wordt omschreven als een ambitieus persoon die graag het beste uit zichzelf wil halen. Dit was ook terug te zien in ons gesprek. Zij is echte aanpakker die snel de leiding op zich neemt zodat alle werk op een goede manier verdeeld wordt en het op tijd af komt. Mel houdt van lekker koken en bakken. Haar vrije tijd spendeert ze graag met haar familie. Verder kun je haar in het natuur terugvinden als ze aan het wandelen is. 

Mel is per september 24 uur per week beschikbaar. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.450,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.      
 
location_onAmsterdam createHBO person21 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Kirsten is ruim 30 jaar werkzaam als Juridisch Secretaresse, waarvan 26 jaar bij één kantoor. Zij heeft daar voornamelijk één op één ondersteuning geboden binnen de praktijkgroep Familierecht en zij was onder andere verantwoordelijk voor; het telefonisch contact met cliënten en overige instanties, het bijhouden van de digitale roladministratie, termijnbewaking, dossierbeheer, archiveren, afhandelen e-mailverkeer, correspondentie, post, facturatie, ontvangen cliënten, bestellen kantoorvoorraad en alle overige ondersteunende en organisatorische werkzaamheden. Kirsten is tevens ook vier jaar werkzaam geweest bij een advocatenkantoor waar zij meerdere advocaten ondersteuning heeft geboden binnen de algemene praktijk. Na 26 jaar werkzaam te zijn geweest bij één kantoor heeft zij de stap gemaakt op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging, helaas is zij er al snel achter gekomen dat niet de baan is die zij ambieert. Graag zou Kirsten weer binnen de advocatuur werkzaam willen zijn, een zelfstandige en afwisselende functie als Juridisch Secretaresse bij een klein tot middelgroot kantoor past het beste bij haar. 

Kirsten is ervaren en loyale Juridisch Secretaresse met een positieve instelling. Zij is goed in staat overzicht te houden en pakt graag nieuwe uitdagingen gaan. Kirsten kan haar werk met een grote zelfstandigheid uitvoeren en heeft een groot organisatievermogen. Ook heeft zij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en is zij een harde werker die dingen afmaakt en tot een goed einde brengt. Tevens is zij een fijne en flexibele collega die graag samenwerkt. 

Kirsten is per direct beschikbaar voor vier dagen per week. Haar salarisindicatie bedraagt € 3.750,- bruto per maand op fulltime basis.
location_onHeemstede createMBO person55 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven