''Stel haalbare doelen voor jezelf, hoe klein ze ook mogen zijn. Zo voorkom je grote teleurstellingen.’’ 

Het leukste aan mijn werk vind ik de leuke contacten met kandidaten en klanten. Daarnaast help ik mensen graag aan een nieuwe uitdaging!  

Op zoek naar een nieuwe collega? 
Als Consultant Juridisch help ik uw kantoor graag met het vervullen van alle vacatures. Ook de vacatures die al enige tijd openstaan. Ik voer verschillende voorselecties uit waardoor de uiteindelijke kandidaten die aan u voorgesteld worden aan bijna alle eisen voldoen. Zo haal ik een last van uw schouders af, zodat u gefocust kunt blijven op andere zaken. Bent u geïnteresseerd geraakt in een samenwerking? Neem dan vooral contact met mij op per mail, telefoon of LinkedIn.  

Op zoek naar een nieuwe baan? 
Ik kan jou helpen bij het maken van de eerste stap binnen jouw juridische carrière of het vinden van een nieuwe uitdaging. Dit doe ik door te luisteren naar jouw wensen en die te koppelen aan een geschikt kantoor. Zo maken wij uiteindelijk ook écht de perfecte match. Schroom niet om per telefoon, mail, WhatsApp of LinkedIn contact op te nemen bij vragen of zodat wij het gesprek aan kunnen gaan. Ik kijk ernaar uit om jou beter te leren kennen! 


Vacatures

Jouw toekomstige werkgever staat voor hoge kwaliteit, doordacht advies en een soepele dienstverlening. Als Notarieel Assistent binnen de afdeling Ondernemingsrecht neem jij enige werk- en of stage-ervaring met je mee. Mocht je net jouw opleiding Notarieel Recht hebben afgerond zonder ervaring, ben je ook van harte welkom om te solliciteren! 
access_timeParttime location_onAmsterdam euro_symbol€2.600 tot €4.000
Ben jij toe aan de volgende stap in jouw carrière? Je gaat aan de slag als Junior Kandidaat-notaris binnen een innovatieve werkomgeving. Met jou (bijna) afgeronde masterdiploma en ervaring binnen het notariaat, vindt je je plekje hier wel!  
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.900 tot €4.200
Als het hart van de organisatie, zorg jij dat alles op rolletjes blijft draaien. Je bent op zoek naar een kantoor met een fijne werksfeer en waar jouw harde werk gewaardeerd wordt. Bij dit advocatenkantoor krijg jij de ruimte om jouw werk zo goed mogelijk uit te voeren op jou manier. 
access_timeParttime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €3.500
Heb jij altijd al willen werken bij een advocatenkantoor waar je aan de slag kan binnen de strafrechtelijke praktijk? Dan is dit je kans. Je bent een ervaren Juridisch Secretaresse die zichzelf omschrijft als stressbestendig, accuraat en iemand die graag initiatief neemt. 
access_timeParttime location_onAmsterdam euro_symbol€2.600 tot €3.600
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Jane zit momenteel in de afrondende fase van haar bachelor Notarieel Recht. Ze neemt bijna een jaar ervaring met zich mee als Notarieel Medewerkster binnen de sectie Onroerend Goed. Haar werkzaamheden bestaan uit zelfstandig opstellen van dossiers, het maken van akten, royementen, aflosnota’s opstellen, wijzigingen doorgeven bij het Kadaster en KvK en contacten onderhouden met cliënten en derden. Jane wilt zich graag meer ontwikkelen bij een middelgroot notariskantoor als Notarieel Medewerkster. Haar voorkeur gaat uit naar een informele sfeer onderling en open communicatie. 

Jane komt op mij over als een zorgzame jongedame. Zij is makkelijk om mee te praten en kan zich ook stressbestendig opstellen. Verder is zij leergierig en maakt ze snel werk haar eigen. Jane is in haar vrije tijd graag met vrienden en vindt het leuk om hard te lopen. Ook is zij een dierenliefhebber waardoor ze ook vrijwilliger is geweest bij Amivedi. 

Jane is na een maand opzegtermijn 32 uur per week beschikbaar. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.700,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
 
location_onGroningen createHBO person23 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Jessie zit in haar derde leerjaar van de studie Rechtsgeleerdheid. Jessie loopt momenteel stage bij een advocatenkantoor. De werkzaamheden die zij mag verrichten is, het archief bijhouden, toevoegingen aanvragen indien nodig en dossiers voorbereiden. Daarnaast mag zij verschillende rechtszaken bijwonen en helpt ze mee bij het opbouwen van hun social media kanalen. Naast haar studie mag zij deelnemen als medewerker bij Amsterdam Law Firm. Hier behandelt zij met haar studiegroep verschillende dossiers. Zij maken verschillende analyses door hun theorie in de praktijk uit te voeren. Hierbij stellen zij bijvoorbeeld cassaties, bezwaarschriften en contracten op. Aan het einde van het semester omschrijven zij hun bevindingen en wordt dit beoordeeld door de instantie waar het dossier vandaan komt zoals bijvoorbeeld het OM of Dentons. Jessie heeft nu kunnen oriënteren hoe het ter werk gaat bij een advocatenkantoor en zou nu heel graag aan de slag willen bij een notariskantoor, waar zij zich helemaal kan verdiepen in de stof en zo veel mogelijk mag leren. Ze staat open voor de sectie Personen- en Familierecht en Onroerend Goed.    

Jessie komt op mij over als een intelligente jongedame die graag een stapje extra zet voor anderen. Dit kan op werk zijn door extra taken op zich te nemen maar ook bij vrienden of familie door iets leuks voor ze te doen zonder dat ze het verwachten. Jessie is erg gedreven, dit is ook te zien van haar stappen die ze heeft gemaakt vanaf het vmbo naar de universiteit. Jessie spendeert haar vrije tijd graag met vrienden. Daarnaast houdt ze zich bezig met journalen en schilderen. 

Jessie is na een maand opzegtermijn twee tot drie dagen beschikbaar per week. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.450,- bruto op basis van een fulltime dienstverband
 
location_onAmsterdam createWO person22 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven