''Stel haalbare doelen voor jezelf, hoe klein ze ook mogen zijn. Zo voorkom je grote teleurstellingen.’’ 

 Het leukste aan mijn werk vind ik de leuke contacten met kandidaten en klanten. Daarnaast help ik mensen graag aan een nieuwe uitdaging!  

 

Op zoek naar een nieuwe collega? 

Als Consultant Juridisch help ik uw kantoor graag met het vervullen van alle vacatures. Ook de vacatures die al enige tijd openstaan. Ik voer verschillende voorselecties uit waardoor de uiteindelijke kandidaten die aan u voorgesteld worden aan bijna alle eisen voldoen. Zo haal ik een last van uw schouders af, zodat u gefocust kunt blijven op andere zaken. Bent u geïnteresseerd geraakt in een samenwerking? Neem dan vooral contact met mij op per mail, telefoon of LinkedIn.  

 

Op zoek naar een nieuwe baan? 

Ik kan jou helpen bij het maken van de eerste stap binnen jouw juridische carrière of het vinden van een nieuwe uitdaging. Dit doe ik door te luisteren naar jouw wensen en die te koppelen aan een geschikt kantoor. Zo maken wij uiteindelijk ook écht de perfecte match. Schroom niet om per telefoon, mail, WhatsApp of LinkedIn contact op te nemen bij vragen of zodat wij het gesprek aan kunnen gaan. Ik kijk ernaar uit om jou beter te leren kennen! 


Vacatures

Aan de slag gaan bij een van de grootste advocatenkantoren in Amsterdam als Juridisch Secretaresse? Zij werken op internationaal niveau en staan helemaal voor diversiteit. Benieuwd hoe het is om binnen een kantoor te werken met een ondernemersmentaliteit? Lees dan gauw verder.
access_timeParttime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €3.100
Een uitdagende functie binnen het notariaat, is iets wat jij altijd al heb willen doen. Je gaat aan de slag bij een stadskantoor waar jij je volledig kan focussen op jouw diverse takenpakket. Hier leer alle in’s en out’s van de secties Onroerend Goed, Ondernemingsrecht én Personen- en Familierecht, hoe gaaf is dat! 
access_timeParttime location_onAmsterdam euro_symbol€2.350 tot €3.150
Als Notareel Assistent vind je het leuk om jouw team te ondersteunen en ben je goed in staat zelfstandig, proactief en secuur zaken op te pakken. Daarnaast haal je plezier uit het onderhouden van contacten met cliënten en vragen op een pragmatische manier op te lossen in een leuk, gezellig en jong team. Zie jij jezelf hier werken? 
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.300 tot €3.100
Sta jij aan de start van jouw juridisch carrière en ben je op zoek naar een plekje binnen de advocatuur? Mooi! Voor een gezellige werksfeer en een internationaal klantenbestand kan jij terecht bij een modern advocatenkantoor in Amsterdam. Benieuwd naar wat zij te bieden hebben? Lees dan vooral verder. 
access_timeParttime location_onAmsterdam euro_symbol€2.600 tot €3.200
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Alma gaat beginnen aan haar derde leerjaar Hbo-Rechten. Zij is momenteel werkzaam bij de gemeente op de afdeling straatparkeren. Hier behandeld zij verschillende dossiers van burgers. Ze controleert bezwaarschriften en geeft hier vervolgens een advies over. Hiernaast houdt ze zich bezig met verweerschriften schrijven, e-mails beantwoorden, beleid overleggen bijwonen en om de zo veel tijd is zij te vinden bij hoorzittingen. Alma heeft tijdens haar opleiding ook een aantal meeloopdagen gehad bij verschillende advocatenkantoren. Zij wil graag aan de slag bij een advocatenkantoor als Juridisch Secretaresse. Ze is op zoek naar een formele werksfeer en een kantoor waar veel uitdaging te vinden is.     

Alma is energieke dame. Ze brengt erg veel positiviteit met zich mee. Haar familie omschrift haar als een zorgzaam en betrouwbaar persoon. Dit past ze niet alleen in haar dagelijkse leven toe maar ook op werk. Alma is erg leergierig en pakt snel verschillende werkzaamheden op. Naast leuke activiteiten doen met familie en verschillende musea bezoeken, kun je Alma terugvinden in de sportschool waar ze aan het boksen is. 

Alma is per september drie dagen in de week beschikbaar. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.600,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. 
 
location_onAmsterdam createHBO person21 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Mike is momenteel werkzaam bij een Notariskantoor binnen het Onroerend Goed. Zijn werkzaamheden bestaan vooral het aanmaken van dossiers, akten passeer klaarmaken, in CTR-testamenten opvragen en via de Kvk uittreksels opvragen. Hiernaast houdt hij zich ook bezig met rechercheren, verklaringen en inschrijvingen controleren in het Kadaster, telefonisch klantcontact onderhouden met cliënten en derden en voert hij overige werkzaamheden uit ten behoeve van de Onroerend Goed sectie. Hier was hij vooral werkzaam met het systeem Quantaris . Naast zijn werk is Mike in het laatste jaar van zijn thuisstudie Rechten bij het NTI. Mike zou het liefst in een klein- tot middelgroot notariskantoor willen werken. Prettige en collegiale werksfeer vind hij belangrijk.
 

Mike is een vriendelijke man, die zeker hard werkt voor zijn doelen. Hij zit het liefst met zijn neus in de boeken waarbij geschiedenis of een leuke conspiracy verhaal hem wel trekt. Naast het lezen, kijkt hij graag documentaires en maakt zelf muziek.
 

Mike heeft een maand opzegtermijn en is 32 uur per week beschikbaar. Zijn salarisindicatie bedraagt € 2.800,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

location_onAmsterdam createHBO person32 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Kirsten is ruim 30 jaar werkzaam als Juridisch Secretaresse, waarvan 26 jaar bij één kantoor. Zij heeft daar voornamelijk één op één ondersteuning geboden binnen de praktijkgroep Familierecht en zij was onder andere verantwoordelijk voor; het telefonisch contact met cliënten en overige instanties, het bijhouden van de digitale roladministratie, termijnbewaking, dossierbeheer, archiveren, afhandelen e-mailverkeer, correspondentie, post, facturatie, ontvangen cliënten, bestellen kantoorvoorraad en alle overige ondersteunende en organisatorische werkzaamheden. Kirsten is tevens ook vier jaar werkzaam geweest bij een advocatenkantoor waar zij meerdere advocaten ondersteuning heeft geboden binnen de algemene praktijk. Na 26 jaar werkzaam te zijn geweest bij één kantoor heeft zij de stap gemaakt op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging, helaas is zij er al snel achter gekomen dat niet de baan is die zij ambieert. Graag zou Kirsten weer binnen de advocatuur werkzaam willen zijn, een zelfstandige en afwisselende functie als Juridisch Secretaresse bij een klein tot middelgroot kantoor past het beste bij haar. 

Kirsten is ervaren en loyale Juridisch Secretaresse met een positieve instelling. Zij is goed in staat overzicht te houden en pakt graag nieuwe uitdagingen gaan. Kirsten kan haar werk met een grote zelfstandigheid uitvoeren en heeft een groot organisatievermogen. Ook heeft zij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en is zij een harde werker die dingen afmaakt en tot een goed einde brengt. Tevens is zij een fijne en flexibele collega die graag samenwerkt. 

Kirsten is per direct beschikbaar voor vier dagen per week. Haar salarisindicatie bedraagt € 3.750,- bruto per maand op fulltime basis.
location_onHeemstede createMBO person55 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Demi neemt ruim vijf jaar ervaring met zich mee binnen het notariaat. Ze is momenteel werkzaam als Kandidaat-notaris binnen de sectie Onroerend Goed en inmiddels met veel plezier begonnen aan haar beroepsopleiding. Demi heeft al veel mogen leren als Notarieel Medewerker voordat zij de functie als Kandidaat-notaris mocht bekleden. Tijdens haar veelzijdige functie heeft zij zelfstandig dossiers mogen behandelen, transacties mogen behandelen waaronder koop- en leveringen, hypotheken en splitsingen. Naast deze werkzaamheden heeft ze haar eigen besprekingen mogen doen, contacten onderhouden met cliënten en advies geven. Demi mist goede begeleiding bij haar huidige werkgever en heeft het gevoel dat ze nu stilstaat terwijl ze veel meer in haar mars heeft. Demi wil graag aan de slag als Kandidaat-notaris in de sectie Onroerend Goed. Haar voorkeur gaat uit naar een klein tot middelgroot kantoor waar er voldoende ruimte is voor een goede begeleiding.

Demi komt op mij over als een sociale jongedame die goed weet wat ze wil. Haar ambitie is dan ook om uiteindelijk notaris te worden. Demi omschrift zichzelf als een perfectionist waardoor ze soms iets te hard kan zijn voor zichzelf maar begint steeds meer te leren dat er nog genoeg is om te leren en dat ze daar ook de tijd voor heeft gezien haar leeftijd. In haar vrije tijd is ze graag met vrienden en houd ze zich bezig met verschillende sporten zoals pilates, boksen en paardrijden.

Demi is na twee maanden opzegtermijn 40 uur beschikbaar. Haar salarisindicatie bedraagt € 4.500,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
location_onAmsterdam createWO person25 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000
Meer kandidaten weergeven