Vacatures

Plannen, plannen, plannen daarvoor moeten we bij jou zijn! Bij deze productieorganisatie in de voedingsmiddelenindustrie ligt jouw verantwoordelijkheid bij de planning van aanvoer grondstoffen, hulpstoffen en verpakkingsmaterialen voor zowel de korte als lange termijn. Daarnaast ondersteun je de lokale productieplanners met de projecten en dagelijkse activiteiten. Je denkt in processen en reageert snel op veranderingen. Klinkt dit voor jou als muziek in de oren? Lees snel verder!
access_timeFulltime location_onGiessen euro_symbol€2.500 tot €3.800

Ben jij ondernemend en communicatief sterk? Jij hebt al wat ervaring opgedaan binnen de supply chain en wilt graag je kennis verder gaan uitbreiden. Binnen deze organisatie kan je veel leren en heb je de ruimte om je nog verder te ontwikkelen. Iets voor jou? Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onOud-Beijerland euro_symbol€2.600 tot €3.000
Ben je in het bezit van een afgeronde hbo-opleiding en heb je ervaring op kantoor binnen een productieomgeving? Dan zou dit zeker een interessante vacature voor je kunnen zijn. Voor de uitbreiding van de afdeling is deze organisatie op zoek naar een enthousiaste Productieplanner!

access_timeFulltime location_onZoetermeer euro_symbol€2.800 tot €3.600
Fijnmechanica is een bijzondere branche waar je je passie voor techniek volledig in kwijt kan. Doordat het ontwerpen en produceren in eigen huis wordt gedaan, wordt je als Inkoper bij het gehele proces betrokken. Gaat je hart voor techniek hierdoor sneller kloppen? Laat wat van je horen!

access_timeFulltime location_onMoerkapelle euro_symbol€3.000 tot €4.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Banu heeft ruim zes jaar ervaring opgedaan binnen de supply chain, bij een productieorganisatie in de chemie. Banu is na het afronden van haar studie begonnen als Administratief Medewerker en bij haar huidige werkgever heeft zij zich omhoog gewerkt naar Material Planner. Binnen haar huidige functie als Material Planner is zij verantwoordelijk voor het afroepen van grondstoffen en verpakkingen voor de productie van oliën. Zij zet orders uit bij verschillende vaste leveranciers en onderhoudt het contact met hen omtrent levertijden, bestellingen en kwaliteit. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor het voorraadbeheer. Banu is samen met Extra Talent op zoek naar een nieuwe kans omdat Banu toe is aan een nieuwe werkomgeving waar zij zich weer verder kan ontwikkelen. Taken die zij interessant vindt zijn inkoop, voorraadbeheer, contact en prijsonderhandelingen met leveranciers en planning. Zij ziet dit terug in een functie als Inkoper of Supply Chain Planner.

Banu is op ons overgekomen als een enthousiaste en spontane jongedame. Banu is ondernemend en doelgericht ingesteld. Dit blijkt ook uit haar stappen die ze heeft gezet als Administratief Medewerker naar Material Planner. Banu vindt een goede werksfeer belangrijk en staat open om nog meer te gaan leren.

Banu heeft één maand opzegtermijn, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand.

location_onRotterdam createMBO person33 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Max heeft de afgelopen 19 jaar ervaring op gedaan binnen de Logistiek en Supply Chain. In zijn huidige functie is Max verantwoordelijk voor het inkopen van 5500 soorten producten in Nederland en België. Maarten is dagelijks bezig met het analyseren en monitoren van de voorraad. Naast het voorraadbeheer
staat hij dagelijks in contact met leveranciers omtrent, offertes, levertijden, capaciteit, kwaliteit en het voeren van prijsonderhandelingen. Daarnaast is Maarten ook nog key-user van Navision. Tevens draagt hij bij aan het versturen en verdelen van de overgebleven stock over de verschillende locaties in Nederland en België. Ondanks dat Max het naar zijn zin heeft, is hij op eigen initiatief op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de inkoop, omdat zijn huidige werk gaat verhuizen naar Duitsland.

Wij hebben Max leren kennen als een spontane, behulpzame en eerlijke jongeman die zijn weg binnen de Supply Chain goed kan vinden. Hij geeft door snel te leren, cijfermatig inzicht te hebben en oplossingsgericht te werken de juiste ervaring opgedaan.

Max heeft één maand opzegtermijn en is fulltime beschikbaar met een salarisindicatie van € 4.900 bruto per maand.
location_onEngels goed in woord en geschrift, Duits goed in woord en matig in geschrift createWO person46 jaar euro_symbolMeer dan €5.000
Noah heeft inmiddels 2 jaar ervaring opgedaan als Supply Chain Planner bij een retail organisatie. Hierbij is hij verantwoordelijk voor het plannen van de productgroepen kantoorartikelen en meubilair tot 3 weken vooruit Daarnaast houdt hij het voorraadbeheer van 2500 SKU’s bij, plaatst hij orders en zorgt hij ervoor dat leveringen goed binnenkomen. Binnen zijn functie heeft hij nauw contact met leveranciers en het distributiecentrum, waarbij hij ook het gesprek aangaat voor eventuele verbeterpunten. Ook pakt hij binnen zijn functie interne verbeterprojecten op. Bij zijn huidige werk is Noah van medewerker bij de servicebalie doorgegroeid naar Supply Chain Planner. Na bijna 10 jaar binnen hetzelfde bedrijf werkzaam te zijn, is Noah samen met Extra Talent op zoek naar een nieuwe uitdaging. Noah wilt graag zijn opgedane kennis toepassen in een nieuwe functie waarbij hij zich verder kan gaan ontwikkelen binnen de supply chain. Hij ziet dit terug in een functie als Supply Chain Planner of Supply Chain Coördinator.

Noah is op ons overgekomen als een spontane en leergierige jongeman. Het is een echte doorzetter als je kijkt naar zijn loopbaan hoe hij zich omhoog heeft gewerkt. Hij is bereid om hard te werken en is gedreven om zich verder te kunnen ontwikkelen binnen de supply chain. Daarnaast is hij sociaal en communicatief sterk.

Noah heeft 1 maand opzegtermijn, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.700,- bruto per maand.
location_onRotterdam createHBO person32 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Emiel heeft ruim 3 jaar ervaring als Supply Chain Planner. Daarnaast is hij in het bezit van zijn WO-Master ‘’Supply Chain Management’’. Sinds 2 jaar is hij werkzaam als Supply Chain Planner bij een productieorganisatie in de voedingsmiddelenindustrie. Hierbij is hij verantwoordelijk voor het plannen van 5 productielijnen en voor het vooruitplannen van de personeelsplanning van 1 week. Verder houdt Emiel zich bezig met het voorraadbeheer van de verpakkingsmaterialen en maakt hij hier een wekelijkse forecast van.

Omdat Emiel van aanpakken houdt is hij intern ook een optimalisatieproject gestart. Hierin is Emiel een project aan het oppakken als projectleider waarbij wordt gekeken hoe het proces van verschepen geoptimaliseerd kan worden. Emiel is nu op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de supply chain. In een nieuwe functie is hij op zoek naar een variatie van werkzaamheden en een coördinerende rol. Dit ziet hij terug in een functie als Supply Chain Coördinator

Emiel is op ons overgekomen als een leergierige en sociale jongeman die graag ontdekt hoe dingen in elkaar steken. Hij bezit de unieke combinatie van een echte hands-on mentaliteit met het analytisch vermogen van een WO'er. Door zijn communicatieve vaardigheden en overzicht is hij in staat snel te schakelen met verschillende partijen en wilt hij daarnaast constant uitgedaagd worden in zijn functie. Emiel neemt graag de verantwoordelijkheid of leiding op zich, hij is dus echt een doorzetter en toont initiatief.

Emiel heeft 1 maand opzegtermijn, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.600,- bruto per maand.

 

location_onDordrecht createWO person27 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven