Vacatures

Als echte supply chain professional ben jij in staat om snel te schakelen tussen verschillende werkzaamheden, zonder daarbij de prioriteiten uit het oog te verliezen. Met jouw hands-on-mentaliteit achterhaal jij de oorzaak van een probleem. Ben je toe aan een volgende stap in jouw carrière? Dan ben ik op zoek naar jou!

access_timeFulltime location_onBleiswijk euro_symbol€2.600 tot €3.500
Jij bent op zoek naar een functie als Supply Chain Planner en wil graag zorgen dat alles in goede banen wordt geleid. Kan jij goed schakelen en heb je net zoals dit bedrijf grote dromen? Dan is dit smoothies en sappen productiebedrijf op zoek naar jou!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€3.000 tot €3.500
Heb jij al ervaring opgedaan binnen de inkoop en zoek jij een functie waar je jouw opgedane kennis kan gaan toepassen in een vervolgstap? Jij hebt interesse in inkoop en je bent communicatief sterk. Stap jij mee op deze rijdende tram?

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€3.000 tot €3.800
Wil jij deel uitmaken van een organisatie, waar je de vrijheid krijgt om jouw werkzaamheden uit te voeren maar ook om hulp kan vragen en elkaar kan aanmoedigen? Als jij communicatief sterk bent en het leuk vindt om snel te schakelen tussen afwisselende taken, dan is deze functie jou op het lijf geschreven!
access_timeFulltime location_onDen Haag euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Danny heeft het afgelopen jaar zijn Bachelor ‘Business Administration’ afgerond, waarbij hij een minor in Alternative Investments heeft gevolgd. Momenteel is hij bezig aan zijn Master ‘Supply Chain Management’. Doordat Danny in januari aan zijn afstudeerscriptie gaat beginnen, is hij zich nu aan het oriënteren voor een supply chain functie waar hij tot die tijd fulltime kan werken en dit vervolgens kan combineren met zijn scriptie. Het liefst in een functie waarbij hij zijn theoretische kennis kan gaan toepassen in de praktijk. Dit vindt hij terug in een functie binnen de supply chain, zoals Supply Chain Planner.

Danny is een sociaal en analytisch sterk persoon. Dit blijkt bijvoorbeeld uit dat hij heeft meegewerkt aan een onderzoek waarbij hij een stimulatieprogramma heeft nagebouwd, waarbij hij issues binnen het systeem en verbeteringen heeft geadviseerd wat heeft geleid tot goede resultaten. Daarnaast is hij een doorzetter, dit blijkt uit dat hij het goed wilt doen en ergens voor de volle 100% voor wilt gaan.

Danny is per direct fulltime beschikbaar t/m december. Vanaf januari tenminste 24 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
location_onRotterdam createWO person22 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Dennis heeft dit jaar zijn WO-Master ‘Operations Research and Quantitative Logistics’ volledig in het Engels afgerond en is zich nu aan het oriënteren op de arbeidsmarkt als starter. Voor zijn afstudeerstage heeft hij onderzoek verricht naar de mogelijkheden om een optimalisatietool te ontwikkelen, voor de exportlijnen van de organisatie waarmee kostenbesparingen gerealiseerd kunnen worden. Hiervoor heeft hij datalijsten verwerkt en geanalyseerd door middel van wiskundige modelleringen in JAVA. De uitkomsten heeft hij verwerkt in zijn aanbevelingen. De organisatie heeft zijn aanbevelingen geïmplementeerd en gebruikt zijn ontwikkelende optimalisatietool. Nu dat Dennis afgestudeerd is, wil hij dolgraag aan de slag binnen de Logistiek/Supply Chain. Het liefst als Logistics Engineer, Business Controller of Business Analyst.  

Dennis is een rustig en bedachtzaam persoon. Hij is een intelligente jongeman, wat ook wel blijkt uit dat hij één van de moeilijkste wo-studies heeft behaald, namelijk econometrie. Daarnaast is hij een fit persoon, hij fietst graag en vind zijn gezondheid belangrijk.

Dennis is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand. 
location_onGouda createWO person23 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Mark is een ervaren supply chain/logistiek professional met onderhand meer dan 19 jaar ervaring, waarvan de laatste 7 jaar als Supply Chain Medewerker bij een Productiebedrijf binnen de Chemie. Binnen deze rol was Mark verantwoordelijk voor het beheren en beoordelen van voorraadniveaus. Daarnaast had hij een actieve rol bij het beoordelen van de vraag en het anticiperen op schommelingen in de vraag. Ook was hij verantwoordelijk om voldoende materiaal bij de hand te hebben in de magazijnen en daarmee de klanten te bevoorraden. De reden dat hij is vertrokken bij zijn laatste werk is omdat er een re-integratie was doorgevoerd en hij nu op zoek is naar een uitdagende functie binnen de supply chain. Het liefst waarbij hij gaat plannen en organiseren. Dit vindt Mark terug in een functie als Supply Chain Planner.

Mark is een stressbestendig en aanpasbaar persoon. Hij is graag behulpzaam en collegiaal omdat hij andere graag helpt en er echt een succes van wilt maken met zijn collega’s. Hij houdt zich graag bezig met plannen en organiseren en analyseren. Verder komt hij kalm en rustig over.

Mark is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.400,- bruto per maand.

location_onCapelle aan den IJssel createMBO person52 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Mike is in het bezit van een afgeronde hbo-opleiding ‘Logistiek en Economie’ en heeft meer dan 15 jaar ervaring binnen de logistiek en supply chain in diverse operationele en leidinggevende functies. In deze jaren heeft Mike ervaring op kunnen doen met het plannen en coördineren van personeel, projecten en transport. Daarnaast heeft hij ook kennis opgedaan van voorraadbeheer, procesoptimalisatie en leidinggeven. Bij zijn huidige werkgever, een technische handelsorganisatie is Marco werkzaam als Operations Manager. Hier is hij een intern project gestart voor het optimaliseren van het voorraadbeheer, met als resultaat een kostenbesparing van € 140.000,- in de eerste 2 maanden. Helaas houdt deze organisatie geen rekening met duurzaamheid, veiligheid en verspilling. Dit vindt Marco erg belangrijk en hierdoor is een mismatch ontstaan. Mike is breed georiënteerd en is samen met Extra Talent op zoek naar een nieuwe uitdaging. Het liefst in een rol, waarbij hij te maken krijgt met plannen en optimaliseren van processen, beheren van voorraden en eventueel operationele aansturing.

Op ons is Mike overgekomen als een oprecht en eerlijk persoon. Hij is erg sociaal, vertelt graag over zijn loopbaan en is graag bezig met het verbeteren van processen. Zijn analytische vermogen helpt hem hiermee. Daarnaast is Mike echt een mensen-mens. Hij is graag in teamverband aan de slag, enthousiasmeert mensen graag en zal altijd voorop lopen in de strijd. Het is een zeer harde werker.

Marco heeft een opzegtermijn van één maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.700,- bruto per maand.   

location_onBarendrecht createHBO person1 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000
Meer kandidaten weergeven