Vacatures

Afgelopen zomer heb jij je felbegeerde hbo-diploma op zak. Uiteraard kun je niet wachten om aan de slag te gaan en wil jij jezelf ontwikkelen tot echte Supply Chain professional. Ben jij op zoek naar een organisatie die jou naast een veelzijdige functie, tevens de begeleiding kan bieden om dit tot een succes te maken? Dan heb ik de perfecte vacature voor jou!
access_timeFulltime location_onBarendrecht euro_symbol€2.500 tot €3.200
Ben jij sportief en ben jij toe aan dé vervolgstap van jouw loopbaan? Dan is deze vacature bij een internationale handelsorganisatie in fitnessartikelen echt iets voor jou!

access_timeFulltime location_onRegio Rotterdam euro_symbol€2.500 tot €3.500
Hé bij de pakken neerzitter, kantjesafloper, de handdoek in de ring gooier! Je voelt je hopelijk niet persoonlijk aangesproken, maar heb ik wel je aandacht. Scroll niet verder voor een nieuwe uitdaging als Supply Chain Planner. Lees verder om je aandacht erbij te houden.
access_timeFulltime location_onNieuwerkerk a/d IJssel euro_symbol€2.800 tot €4.000
Je onderzoekt de behoeften en wensen van de in- en externe klant. Je komt met adviezen en voorstellen die aansluiten bij en passen in het spanningsveld tussen klantintimiteit en operationele uitmuntendheid. Ben jij een teamspeler die collega’s graag ondersteunt met jouw expertise? Hecht je veel waarde aan de betrouwbaarheid en kwaliteit van je werk; in data, procesoptimalisatie voorstellen, rapportages en je communicatie? Dan heb jij je nieuwe uitdaging gevonden. Lees meer ...

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Pim heeft ruim 20 jaar ervaring in de logistiek en supply chain in diverse functies. Hij is hier destijds door zijn stage ingerold en heeft in de afgelopen jaren veel expertise opgebouwd. In zijn huidige functie als Supply Chain Coördinator bij een Productieorganisatie binnen de voedingsmiddelenindustrie is Pim verantwoordelijk voor het gehele productieproces van A tot Z van de aanvoer van grondstoffen tot aan de levering van het eindproduct. Hiervoor is dagelijks bezig met het beheren van de voorraad, stelt hij de productieplanning op en heeft hij contact met leveranciers voor het afroepen van grondstoffen. In de tussentijd heeft Pim zijn hbo-opleiding ‘Logistiek & Supply Chain’ afgerond. Pim mist de waardering en persoonlijke benadering bij zijn huidige werkgever en mist daarom zijn werkgeluk. Met deze reden is Pim op zoek naar een soortgelijke functie, waarbij hij te maken krijgt met het plannen en organiseren van goederenstromen, voorraadbeheer en customer service. Dit vindt hij terug in een functie als Supply Chain Coördinator of Supply Chain Planner.

Pim is op ons overgekomen als een erg leergierig persoon. Zo kreeg hij op werk te maken met een nieuw systeem en wilde hij dit snel eigen maken. Hij is dan ook een doorzetter en is iemand die gestructureerd te werk gaat. Verder is Pim behulpzaam en is hij erg sociaal. Hij werkt dan ook graag in teamverband en is een harde werker.

Pim heeft een opzegtermijn van één maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.200,- bruto per maand.

location_onMiddelharnis createHBO euro_symbol€4.000 tot €4.500
Max heeft de afgelopen 19 jaar ervaring op gedaan binnen de Logistiek en Supply Chain. In zijn huidige functie is Max verantwoordelijk voor het inkopen van 5500 soorten producten in Nederland en België. Maarten is dagelijks bezig met het analyseren en monitoren van de voorraad. Naast het voorraadbeheer
staat hij dagelijks in contact met leveranciers omtrent, offertes, levertijden, capaciteit, kwaliteit en het voeren van prijsonderhandelingen. Daarnaast is Maarten ook nog key-user van Navision. Tevens draagt hij bij aan het versturen en verdelen van de overgebleven stock over de verschillende locaties in Nederland en België. Ondanks dat Max het naar zijn zin heeft, is hij op eigen initiatief op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de inkoop, omdat zijn huidige werk gaat verhuizen naar Duitsland.

Wij hebben Max leren kennen als een spontane, behulpzame en eerlijke jongeman die zijn weg binnen de Supply Chain goed kan vinden. Hij geeft door snel te leren, cijfermatig inzicht te hebben en oplossingsgericht te werken de juiste ervaring opgedaan.

Max heeft één maand opzegtermijn en is fulltime beschikbaar met een salarisindicatie van € 4.900 bruto per maand.
location_onEngels goed in woord en geschrift, Duits goed in woord en matig in geschrift createWO person46 jaar euro_symbolMeer dan €5.000

Roel heeft ruim 36 jaar ervaring binnen de supply chain en logistiek. Met zijn jarenlange opgedane kennis als Material planner binnen verschillende organisaties, is hij een professional die zijn vak verstaat. Als Material Planner analyseerde en optimaliseerde hij de werkprocessen om ervoor te zorgen dat de voorraad- en leverbetrouwbaarheid werden behaald. Daarnaast was hij continue aan het schakelen met collega’s van verschillende interne afdelingen omtrent het logistieke proces van meer dan 30.000 technische onderdelen. Momenteel is Roel werkzaam bij een productiebedrijf in medische apparatuur waarbij hij werkzaam is als phase-in phase-out planner. Waarbij hij zich bezighoudt met het oppakken van projecten en ervoor te zorgen dat alles in goede banen wordt geleid middels procesoptimalisatie, heeft hij wekelijks overleggen om de status en aanpassingen te bespreken met het change team. Het monitoren van de voorraad van de artikelen met de voorraad strategie phase-in phase-out en parameters aanpassen in het ERP-systeem. Hij heeft daarbij een nauwe samenwerking met de planning afdeling. Naast het actief deelnemen in de diverse projecten intern houdt hij zich ook bezig met de ondersteuning van de masterdata in de interne systemen. Nu is Roel op zoek naar een nieuwe dynamische uitdaging in de supply chain, waarbij hij zijn analytische vaardigheden kan toepassen en zijn ruime opgedane kennis en werkervaring. Hij ziet dit terug in een functie als Material Planner of Data Analyst.

Roel is een intelligente en analytische man, die altijd in oplossingen denkt. Hij zoekt altijd naar mogelijkheden om zijn kennis te vergroten en houdt er vervolgens van om het vergaarde te delen met zijn collega’s. Roel probeert altijd betrokken te zijn bij verschillende afdelingen en door die instelling kent de supply chain nog maar weinig verassingen voor hem. Roel is een hardwerkende collega die graag uitvoerig bezig is. Zijn brede werkervaring biedt hem daarmee ook de mogelijkheid om knelpunten eenvoudiger te signaleren en processen te optimaliseren, dit is ook waar hij energie van krijgt in zijn werkzaamheden.

Roel heeft één maand opzegtermijn, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.500,- bruto per maand.       
  
  

location_onRotterdam createHBO person55 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000
Noah heeft inmiddels 2 jaar ervaring opgedaan als Supply Chain Planner bij een retail organisatie. Hierbij is hij verantwoordelijk voor het plannen van de productgroepen kantoorartikelen en meubilair tot 3 weken vooruit Daarnaast houdt hij het voorraadbeheer van 2500 SKU’s bij, plaatst hij orders en zorgt hij ervoor dat leveringen goed binnenkomen. Binnen zijn functie heeft hij nauw contact met leveranciers en het distributiecentrum, waarbij hij ook het gesprek aangaat voor eventuele verbeterpunten. Ook pakt hij binnen zijn functie interne verbeterprojecten op. Bij zijn huidige werk is Noah van medewerker bij de servicebalie doorgegroeid naar Supply Chain Planner. Na bijna 10 jaar binnen hetzelfde bedrijf werkzaam te zijn, is Noah samen met Extra Talent op zoek naar een nieuwe uitdaging. Noah wilt graag zijn opgedane kennis toepassen in een nieuwe functie waarbij hij zich verder kan gaan ontwikkelen binnen de supply chain. Hij ziet dit terug in een functie als Supply Chain Planner of Supply Chain Coördinator.

Noah is op ons overgekomen als een spontane en leergierige jongeman. Het is een echte doorzetter als je kijkt naar zijn loopbaan hoe hij zich omhoog heeft gewerkt. Hij is bereid om hard te werken en is gedreven om zich verder te kunnen ontwikkelen binnen de supply chain. Daarnaast is hij sociaal en communicatief sterk.

Noah heeft 1 maand opzegtermijn, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.700,- bruto per maand.
location_onRotterdam createHBO person32 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Meer kandidaten weergeven