Vacatures

Jij kent het inkoop proces binnen de bloemen industrie als geen ander en het adrenalinegevoel van snel denken en schakelen is waar jij van houd. Als Inkoper binnen deze organisatie zal je de ruimte en creativiteit krijgen voor uitdaging en ontwikkeling. Heb je affiniteit met bloemen, lees verder en misschien kan dit de nieuwe uitdaging voor jou zijn!
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.800 tot €3.300
Deze internationale organisatie produceert onderdelen van onder andere de merken Jaguar, Mercedes, Audi en Porsche. Altijd al gedroomd van werken in de automotive, waar jij veel ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden krijgt? Dan kan jouw droom vandaag uitkomen!
access_timeFulltime location_onBunschoten euro_symbol€2.500 tot €4.200
Als Costing Specialist sta jij voor de opgave om het contact met bestaande leveranciers te onderhouden met behulp van jouw sterke communicatieve vaardigheden en gevoel voor klantrelaties. Ben jij de persoon met gevoel voor commercie die wij zoeken? Lees verder om daar achter te komen!
access_timeFulltime location_onAalsmeer euro_symbol€2.800 tot €3.500
Als International Supply Chain Coördinator bij deze organisatie maak jij impact op wereldwijde ontwikkelingsprojecten. Denk hierbij aan het inkopen van ambulances voor een ziekenhuis in Zuid-Soedan, verzend je laboratoriumapparatuur naar labs in Nepal vanuit China of reageer je direct op een ramp zoals aardbeving of epidemie. Lees snel verder om te kijken of dit de functie voor jou zou kunnen zijn!
access_timeFulltime location_onNaarden euro_symbol€3.000 tot €3.600
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

De afgelopen 4 jaar heeft Oliwia als Productieplanner en Inkoper gewerkt bij een leidende globale leverancier van banden en volledige wielsystemen voor land- en bosbouwmachines, vorkheftrucks en andere vloertransportvoertuigen. Als Productieplanner was Oliwia voornamelijk bezig met het coördineren van productieactiviteiten in overeenstemming met materiaal, arbeid, en beschikbaarheid van apparatuur. Daarnaast was zij verantwoordelijk voor het maken van materiaalprognoses en werkte daarom nauw samen met de inkoopafdeling. Om ervoor te zorgen dat productie deadlines werden behaald moest Oliwia snel schakelen en wijzigingen rapporteren in productieschema's. Na een interne functiewisseling ging Oliwia de uitdaging als Inkoper aan. Haar verantwoordelijkheden waren onder andere het opstellen van rapporten en bijhouden van nauwkeurige voorraad- en inkoopadministratie en het inspecteren en evalueren van de kwaliteit van aangekochte producten. Daarnaast kwam ook het contact onderhouden met klanten en leveranciers om te voorbereiden van voorstellen, aanvragen van offertes en onderhandelen over inkoopvoorwaarden. Oliwia is samen met Extra Talent op zoek naar een rol waar zij zichzelf kan verder ontwikkelen als Productieplanner of Inkoper.

Oliwia omschrijft zichzelf als een verantwoordelijke en zelfgemotiveerde professional met passie voor planning en analyse. Ze is zeer resultaat- en doelgericht en vindt het leuk om continu te kunnen leren en ontwikkelen, zowel persoonlijk als professioneel. In haar vrije tijd laat Oliwia graag haar creatieve kant los met schilderen en fotografie. Nu dat ze een paar maanden in Nederland woont, wilt Oliwia zichzelf zo snel mogelijk stabiliteit geven met het vinden van een uitdagende werkgever.

Oliwia heeft 1 maand opzegtermijn, is 40 uur beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €3.400,- bruto per maand.
location_onAmsterdam createHBO person31 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Met het einde in zicht is Joris bezig met de laatste paar maanden van zijn Master Supply Chain Management opleiding. Momenteel is hij bezig met zijn scriptie waarbij hij verzameld en verwerkt de data vanuit 400 bedrijven over hoe ze zich beter kunnen optimaliseren en verduurzamen. Joris werkt als Process-lead bij een multinationaal producent organisatie gespecialiseerd in de FMCG. Daar leidt hij een team van 125 medewerkers en is eind verantwoordelijk voor het produceren van wekelijks 25.000 orders aan klanten. Met zijn functie zorgt Joris voor efficiency en snel schakelen om ongeplande situaties zoals logistiek falen of ondermaatse prestaties bij personeel en afdelingen te voorkomen. Ook onderhoudt Joris het contact met leveranciers en afdelingen en overziet hij alle order documentatie. Joris is op zoek naar een dynamisch en uitdagende positie als Supply Chain Manager. Vanwege zijn studie is hij momenteel 24 uur beschikbaar tot eind januari, daarna is hij 40 uur inzetbaar. 

Joris is een young professional die sterk is in zijn communicatie en omschrijft zichzelf als eerlijk, rechtvaardig en sociaal. Hij neemt graag het voortouw, is stressbestendig en houdt van snel schakelen. Joris is zeer gemotiveerd en enthousiast over alles wat hij interessant vind en staat open om zich snel verder te ontwikkelen. In zijn vrije tijd houd hij zichzelf actief bezig met sporten, tennis, wielrennen en zwemmen.
 
Joris heeft 1 maand opzegtermijn, is 24 uur beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.600,- bruto per maand op basis van 40 uur.   
location_onAmsterdam createWO person23 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Jessie heeft haar Hbo Bachelor of Science in Logistics & Engineering opleiding afgerond en is daarna verder gegaan met een Master International Supply Chain Management opleiding dat ze in maart 2023 zal afronden. Tussen de twee opleidingen heeft Jessie een tussen jaar genomen waar ze de rol als Supply Chain Coördinator is aangegaan bij een laboratorium. Hier bestond haar takenpakket onder andere uit het maken van wekelijkse roosters voor het Supply Chain team en was zij het eerste aanspreekpunt voor zowel chauffeurs en klanten. Jessie was dagelijks verantwoordelijk voor het maken van de planning van routes. Denk hierbij aan het coördineren van 3 shifts gedurende de dag van 15 chauffeurs per shift die de producten moesten ophalen door heel Nederland. Verder hield Jessie het klantenbestand nauwkeurig actueel en verwekte ze administratieve documenten. Tijdens haar studie heeft Jessie meegeholpen aan een projectopdracht bij een energieleverancier, met doel: Om binnen 1 week 3000 EV Chargers door heel Nederland te instaleren. Met veel onderzoek moest zij strategisch kijken naar de meest efficiënte plekken, met daarbij de inzet nodig aan personeel en de planning daarvoor om het project succesvol af te ronden. 
Jessie zoekt samen met Extra Talent naar een uitdagende werkgever binnen de Supply Chain waar zij zich verder kan ontwikkelen en haar carrière uitbreiden in de rol als Coördinator of Planner. 

Jessie is een vlotte, sociale en vriendelijke jongedame die sterk in haar schoenen staat. Bij Jessie zijn planning en organisatie belangrijke kwaliteiten en omschrijft zichzelf als leiderschapsgericht waar zij altijd haar beloftes nakomt. Verder is Jessie zeer doelgericht, proactief en communicatief sterk. Ze denkt graag op een creatieve manier om slimme oplossingen te vinden en is gretig om nieuwe dingen te leren. In haar vrije tijd blijft ze graag fit en is ze lid van de hockeyclub. 

Jessie is vanaf maart, fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand. 
location_onAmsterdam createHBO person25 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Joost heeft bijna 20 jaar ervaring binnen de Supply Chain bij verschillende dienstverlenende organisaties waar hij gewerkt heeft als Teamleider en Coördinator. Bij zijn vorige baan was Joost verantwoordelijk voor een team van telemarketing medewerkers die dagelijks koude acquisitie plegen. Tevens was hij verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit en het implementeren van nieuwe processen en trainingen. Joost is voor meerdere projecten verantwoordelijk geweest, waaronder het implementeren van een nieuw CRM systeem. Daarnaast moest hij zorgdragen voor een optimale levering van dienstverlening aan de klant. Als Coördinator bij een Technische Dienstverlener is Joost verantwoordelijk voor de wekelijkse planning van routes en voor het wisselen van duizenden reclamevlakken in de regio Noord-Holland. Hij zorgt voor het aansturen en motiveren van een team van 20 fte en staat voortdurend in contact met de klanten. Na deze werkzaamheden met veel plezier hebben uitgevoerd, wil Joost zich verder ontwikkelen binnen de Supply Chain. Hierom is Joost samen met Extra Talent op zoek naar een meer uitdagende rol als Supply Chain Coördinator/Planner.

Joost is zeer vriendelijk en een ondernemer in hart en nieren, dit blijkt uit dat hij in zijn vrije tijd meerdere cursussen aan het volgen is om zichzelf te blijven ontwikkelen. Daarnaast is hij Penningmeester bij de Wooncommisie en fitnest hij graag om fit en scherp te blijven. Joost is iemand die graag en makkelijk zelfstandig werkt en verantwoordelijkheden op zich neemt. Verder omschrijft hij zichzelf als begripvol, gefocust en oplossingsgericht.

Joost is in overleg, fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.700,- bruto per maand.        
 

location_onAmsterdam createHBO person51 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven