Dwayne van Oosten

workConsultant Supply Chain
location_cityAmsterdam

phone06 - 82 07 63 72
 linkedin.com/in/dwayne-van-oosten/

Dwayne van Oosten

Vacatures

Iedereen houdt van lekker eten, en als je daarnaast ook een passie hebt om alles goed te plannen dan kan dit de baan zijn voor jou! Als of Junior Supply Chain Planner maak je deel uit van een succesvolle en snel groeiende producent. Geïnteresseerd? Lees dan even verder.
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.600 tot €2.800
Gefeliciteerd met je hbo-diploma! Nu ben je er eindelijk klaar voor om te gaan werken. Maar, wat voor baan precies? Als je geen idee hebt wat je wilt doen, is het misschien een idee om als Hbo-starter Supply Chain bij een cacaobedrijf aan de slag te gaan voor een aantrekkelijk startsalaris! Benieuwd naar de voorwaarden? Lees dan gauw verder!
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €3.000
Parfum, gezichtscrèmes, essentiële oliën… Gaat jouw hart al sneller bonken? Jij bent iemand die echt het beste wilt voor je huid en verzorgt het met een hoop liefde. Als jij jezelf hierin herkent, vind je het vast leuk om als Supply Chain Planner te werken voor een cosmeticabedrijf waar jij geen nummertje bent en er plek is voor jouw persoonlijke groei. Lees gauw verder voor meer informatie!
access_timeFulltime location_onAmstelveen euro_symbol€3.000 tot €3.300
Het is altijd leuk om iemand een goed gevoel te bezorgen. Het is nog leuker dat je als Inkoper er je baan van kunt maken. Je bent dan verantwoordelijk voor een perfecte beschikbaarheid van relatiegeschenken. Heb jij genoeg creatieve ideeën in je hoofd die jij kan gebruiken voor deze functie? Schroom niet en lees dan gauw verder!
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€3.200 tot €3.800
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Met zijn hands-on mentaliteit heeft William veel ervaring opgedaan binnen de Commercie op het gebied van management. Denk hierbij aan Project Manager, Operations Manager en Sales/Marketing Manager. Zijn belangrijkste kwaliteiten als manager is altijd zijn probleemoplossend vermogen, sociale vaardigheden en inspirerend leiderschap geweest. Zijn laatste werkervaring was bij een producent van zuivelproducten. William was als Assistent Office Manager de spin in het web op het gebied van financiële, verkoop- en personeelsgerichte zaken. Denk hierbij aan het beheren van facturen, orders en offertes, het onboarden van collega’s en het presenteren van KPI’s en andere resultaten en doelstellingen aan het managementteam. Voorbeelden van behaalde successen zijn het reduceren van uitgaven met 3% en het verlagen van de personeelsdoorloop met 20%. William staat open voor een rol als Supply Chain professional vanwege zijn brede interesses en zijn opleidingen MBA en BaSc in Material Engineering. En rol als Planner ziet hij zitten om zijn carrière in Nederland te kick starten. 

William denkt graag mee met zijn werkgever en brengt duidelijkheid, structuur en stabiliteit op de werkvloer. Hij toont initiatief en beschrijft zichzelf als een hardwerkend en ondernemend professional. In zijn geboorteplaats heeft William als vrijwilliger kinderen ondersteund met wetenschap en wiskunde van een weeshuis en heeft daar ook nog zijn eigen groente boerderij gecreëerd.

William is per direct 40 uur beschikbaar en heeft een salaris indicatie van € 3.200,- bruto per maand.  
location_onAmsterdam createWO person35 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven