Vacatures

Deze organisatie wil hun logistieke branche versterken met een ervaren Supply Chain Coördinator. Als Coördinator ben je de spil tussen diverse afdelingen. Nieuwsgierig geworden? Hieronder licht ik de inhoud van de functie verder toe!
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.900 tot €3.400
Supply chain management is jou op het lijf geschreven, daar ben je zeker van. Na je studie heb je al enige ervaring opgedaan en nu is het tijd voor stap twee. Bij deze producent in de automotive industrie zal jij als een speer je vakkennis vergroten en een internationaal netwerk opbouwen. Denk jij dat je deze Supply chain kan runnen? Lees snel verder om te zien of dit de match voor jou is.
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.700 tot €3.000
Heb jij passie voor bloemen en planten en denk je in kansen en mogelijkheden? Dit bedrijf heeft een Supply Chain Planner nodig met een sterk analytisch vermogen en een commerciële mindset! Spreekt dit je aan? Lees dan snel verder!
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.700 tot €3.100
Wil jij jezelf verder ontwikkelen in een commerciële rol bij een internationale technische groothandel? Je gaat inkoopaanvragen voorbereiden en behandelt aanvragen omtrent verkoop levertijden. Vind jij het daarnaast belangrijk om te werken bij een organisatie waar er volop mogelijkheden zijn om jezelf te ontwikkelen? Lees dan verder en reageer.
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€3.000 tot €3.400
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Na het afronden van zijn Master in Supply Chain opleiding, heeft Pascal nu inmiddels 6 jaar gewerkt binnen deze branche. Bij zijn huidige werkgever, één van de werelds grootste modebedrijven heeft Pascal onder andere ervaring binnen de functies Productie Coördinator en Business- en Logistiek Proces Analyst. In zijn rol van Senior Productie Coördinator heeft Pascal veel verantwoordelijkheid gehad met het aanpassen en verbeteren van de productie en ERP processen. Door het gebruik van de feedback van collega’s en nauwkeurig sales analyseren heeft hij dit kunnen toepassen. Vanwege de massaproductie van kleding, onderhield Pascal constant contact met de leveranciers en het monitoren van shipment om te zorgen dat het product probleemloos aankomt. Met zijn affiniteit voor analyseren heeft Pascal binnen het bedrijf een functie overstap gemaakt richting Logistiek Proces Analyst, hier houd hij zichzelf voornamelijk bezig met de Inbound procedures. Denk hierbij aan het creëren van rapporten, oplossingen bedenken van vertragingen, en het verbeteren van de transport kosten op een efficiënte manier. Pascal heeft destijds een systeem gecreëerd waar data sources automatisch en efficiënter worden overgenomen van de wekelijkse sales reporten om het management team beter te informeren. Samen met Extra Talent is Pascal opzoek naar een uitdagende rol als Data Analist of Planner.

Streven naar meer efficiëntie en een positieve impact met zijn werk is wat Pascal belangrijk vindt. Hij omschrijft zichzelf als een toegewijd, resultaatgericht en rustig professioneel. Pascal heeft ervaring met meerdere computervaardigheden zoals Excel, SAP ERP en Power BI. Met een passie voor het buitenleven houdt Pascal van hiking en heeft hij zijn eigen moestuin, ook zoekt hij de spanning op met rotsklimmen en skiën. 

Pascal is 40 uur beschikbaar en heeft 1 maand opzegtermijn met een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand.

location_onAmsterdam createWO person28 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Chloë, een sociale, doelgerichte jongedame met acht jaar ervaring in de Supply Chain. Zij heeft onder andere ervaring binnen de functies als Product- en Supply Chain Management en Coördinator. Tijdens haar Hbo studie Fashion en Management, wat zij tevens heeft afgerond, heeft Chloë stage mogen lopen bij een groot modebedrijf waarbij zij de verantwoordelijkheid heeft gehad om de levering procedures van artikelen te onderhouden. Denk hierbij aan het contact onderhouden met klanten, verantwoordelijk voor prijs onderhandelingen en het opstellen van planningen. Chloë was destijds ook bezig met het plaatsen van Inkoop orders. Als Product- en Supply Chain Manager bij een luxe bruidszaak, heeft Chloë door haar succesvolle verkoopstrategieën de productmarges verhoogd zónder de WHP te verhogen. Tevens heeft zij budgeten gecreëerd voor afdelingen om hun efficiëntie te verbeteren waarbij de kosten gemiddeld met 30% verlaagd werden. Tijdens de loop van haar carrière heeft Chloë andere taken opgepakt binnen het bedrijf zoals HR- gerelateerde zaken, Boekhouding, de Inkoop en Sales. Na een overstap te hebben gemaakt naar een Internationale Online Gifting Organisatie, heeft Chloë de functie als Delivery en Supply Chain Coördinator. Door haar doorzettingsvermogen en enthousiasme heeft Chloë binnen twee maanden een compleet nieuw digitaal systeem onder de knie gekregen. Daarnaast heeft ze met succes twee online gifting websites, die van haar werkgever en die van een grote Britse partnerbedrijf samengevoegd. Chloë kan door haar ervaring en leergierigheid veel werkdruk aan. Omdat zij momenteel graag meer uitdagingen wilt oppakken en het gevoel heeft meer te kunnen, is zij op zoek naar een uitdagende rol als leidinggevende binnen de Supply Chain.

Chloë is een ambitieuze en loyale professional die geniet van de interactie met mensen. Ze houdt van een uitdaging op het werk en is vastbesloten om doelen te bereiken. Chloë is een gemotiveerde werker met een ‘hands on’ mentaliteit die zelfs op vrije dagen altijd klaar staat voor collega’s. Verder omschrijft zij zichzelf als een sterke, maar vriendelijk tevens behulpzaams jongedame.

Chloë heeft 1 maand opzegtermijn met een salarisindicatie van € 3.450,- op basis van 32uur.

location_onAmsterdam createHBO person30 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Joost heeft bijna 20 jaar ervaring binnen de Supply Chain bij verschillende dienstverlenende organisaties waar hij gewerkt heeft als Teamleider en Coördinator. Bij zijn vorige baan was Joost verantwoordelijk voor een team van telemarketing medewerkers die dagelijks koude acquisitie plegen. Tevens was hij verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit en het implementeren van nieuwe processen en trainingen. Joost is voor meerdere projecten verantwoordelijk geweest, waaronder het implementeren van een nieuw CRM systeem. Daarnaast moest hij zorgdragen voor een optimale levering van dienstverlening aan de klant. Als Coördinator bij een Technische Dienstverlener is Joost verantwoordelijk voor de wekelijkse planning van routes en voor het wisselen van duizenden reclamevlakken in de regio Noord-Holland. Hij zorgt voor het aansturen en motiveren van een team van 20 fte en staat voortdurend in contact met de klanten. Na deze werkzaamheden met veel plezier hebben uitgevoerd, wil Joost zich verder ontwikkelen binnen de Supply Chain. Hierom is Joost samen met Extra Talent op zoek naar een meer uitdagende rol als Supply Chain Coördinator/Planner.

Joost is zeer vriendelijk en een ondernemer in hart en nieren, dit blijkt uit dat hij in zijn vrije tijd meerdere cursussen aan het volgen is om zichzelf te blijven ontwikkelen. Daarnaast is hij Penningmeester bij de Wooncommisie en fitnest hij graag om fit en scherp te blijven. Joost is iemand die graag en makkelijk zelfstandig werkt en verantwoordelijkheden op zich neemt. Verder omschrijft hij zichzelf als begripvol, gefocust en oplossingsgericht.

Joost is in overleg, fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.700,- bruto per maand.        
 

location_onAmsterdam createHBO person51 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Karsten is een gedreven jongeman met een sociaal karakter. Tijdens zijn WO Bachelor Bedrijfseconomie (specialisatie Logistics & Supply Chain Management) en zijn WO Master Supply Chain Management heeft hij leren omgaan met alle facetten van de Supply Chain. Karsten haalt veel voldoening uit het optimaliseren van processen, en weet de problemen binnen een proces snel te lokaliseren. Bij zijn huidige werkgever is Karsten verantwoordelijk voor het voorraadbeheer en de Supply Chain processen van alle vestigingen. Hij is Key User van Slim4 en daarmee verantwoordelijk voor het gehele instellingproces van alle programma’s. Karsten heeft een systeem geprogrammeerd om automatisch te berekenen om per vestiging de voorraaddiepte te bepalen. Met de constante groei in het bedrijf vanwege overnames van meerdere bedrijven is er nieuw systeem, Syncron geïntroduceerd om voor heel Nederland de voorraad in één systeem te kunnen besturen. Binnen deze integratieproject schakelt Karsten veel met de leverancier van het programma om problemen te voorkomen en zorgen dat alle settings zo nauwkeurig worden ingesteld. Karsten wilt zichzelf graag verder ontwikkelen als Supply Chain Specialist binnen een organisatie en zijn proces optimalisatie ervaring te kunnen toepassen.

Karsten houdt van probleemoplossingen en heeft een sterke doorzettingsvermogen, dit wordt zowel in zijn professionele carrière als in zijn persoonlijke leven gezien. Stressbestendig, aanpasbaar en betrouwbaar zijn woorden die Karsten goed omschrijven. Hij heeft een positieve uitstraling en is een fijn persoon in de omgang, dit gecombineerd met zijn kennis maakt hem tot een fijne collega en sparringpartner.

Karsten is fulltime beschikbaar, heeft 1 maand opzegtermijn en een salarisindicatie van € 5.500,- bruto per maand.        

location_onAmsterdam createWO person31 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Meer kandidaten weergeven