'' Zorg dat je elke ochtend met plezier de deur uit loopt om naar je werk te gaan. Ik vind het belangrijk om jezelf in een positieve omgeving te omringen met collega’s die hetzelfde resultaat nastreven en dat je een baan hebt die je continu uitdaagt om zowel professioneel als persoonlijk te blijven ontwikkelen.'' 

Ik krijg de kans om zoveel verschillende professionals binnen de Supply Chain afdeling te ontmoeten en te spreken en hen uiteindelijk te helpen aan een nieuwe en opwindende baan. Iedere werkdag is anders voor mij. Ik schrijf onder andere vacatures, ben aan de telefoon met klanten of kandidaten, ik ben bezig met een nieuwe intake of onderweg naar een bedrijfsbezoek. Die afwisseling houdt het voor mij leuk en interessant.   

Op zoek naar een nieuwe collega? 

Graag help ik u door nieuwe en uitdagende kandidaten te bieden die niet alleen zullen slagen in hun functie, maar ook niet bang zijn om een positieve verandering binnen het bedrijf te brengen. Het hebben van achtergrondervaring in klantenservice heeft mij geholpen om altijd de beste bedoelingen voor klanten te hebben. Ook mijn zorgzame en begripvolle aard stelt me in staat om gemakkelijk verbindingen met mensen te maken. We hebben het geluk dat wij in een periode leven waarin het makkelijker dan ooit is om met elkaar in contact te komen. Aarzel daarom niet om mij te bellen of een bericht of e-mail te sturen als u denkt dat ik een aanwinst kan zijn om u en uw bedrijf te helpen. 

Op zoek naar een nieuwe baan? 

Het belangrijkste voor mij is om jou te helpen bij het vinden van jouw werkgeluk. Ik zou de schakel kunnen zijn die deuren opent en kansen biedt binnen de Supply Chain. Het is niet alleen mijn werk, maar ik wil oprecht een band creëren met jou. Ik ben continu bezig met het opdoen van meer kennis over Supply Chain, zodat ik alle laatste updates weet en zo hoop ik jou nog beter te kunnen helpen. Sta je op dat punt om te starten, een carrière switch te maken óf wil je groeien en meer leren binnen de Supply Chain? Dan kan contact opnemen met mij de eerste stap zijn om dat doel te bereiken. 


Beoordelingen

Prima
- Anoniem