Vacatures

Voor een internationale modeorganisatie werken, dat lijkt jou wel wat! En dan ook nog eens bij een bedrijf dat jouw persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel heeft staan. Klinkt goed toch? Dit internationale bedrijf is op zoek naar een Junior Supply Chain Planner die het enthousiaste team kan komen versterken. Lees snel verder.  
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €2.900
Vind jij het leuk om voldoende verantwoordelijkheden te hebben tijdens jouw werk? Dan is Productieplanner de juiste functie voor jou! Zeker binnen deze organisatie die veel waardering heeft voor de welzijn van mensen. Hier wordt naar jou als persoon gekeken en wat jij nodig hebt om jouw functie zo goed mogelijk uit te voeren. Wil je hier meer over weten? Lees verder! 
access_timeFulltime location_onHaarlem euro_symbol€2.700 tot €3.500
Kletsen kan jij als geen ander en je praat graag over eten. Herken jij jezelf hierin? Dan komt dat goed uit voor de functie Customer Service Medewerker bij een voedingsbedrijf waarvan jij hoogstwaarschijnlijk al wat hebt gegeten of gedronken. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging waar jij komt te werken met leuke collega’s en ditmaal de werkgeluk ervaart die je nodig hebt? Lees dan gauw verder.
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.200 tot €3.000
Meer vacatures weergeven