Vacatures

Targets zijn er voor jou om te behalen en misschien wel te overtreffen? Jij krijgt energie van het contact met mensen en gaat een uitdaging niet uit de weg. Geen dag is hetzelfde als Junior Recruiter. Ik zou zeggen: "Welkom in de wereld van recruitment!". Lees snel verder om te zien wat wij jou kunnen bieden.
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.400 tot €3.000
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen het recruitmentvak? Zoek dan niet verder, bij Extra Talent wachten we op jouw komst. Een commerciële instelling, een tikkeltje eigenwijs en nieuwsgierig en altijd op de mens gericht? Herken je jezelf hierin? Dat dacht ik al! Lees snel verder om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen.
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €3.000
Jij bent een echte creatieveling die het leuk vindt om op een innovatieve manier met mensen in contact te komen. Ook haal jij energie uit het behalen van doelen en hecht je veel waarde aan zelfontwikkeling. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees snel verder.
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.400 tot €3.000
Weet jij mensen te binden door jouw communicatie skills? En heb jij daarnaast ook een commerciële drive? Dan is een rol als Junior Recruiter binnen een informele organisatie, waar jij naar op zoek bent. Zoek niet verder, hier zijn wij ‘Extra Talent!’ 
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.400 tot €3.000
Meer vacatures weergeven