''Doe waar jij écht blij van wordt, dan zal je altijd werkgeluk ervaren.'' 

 

Met kandidaten in gesprek gaan en achterhalen wat hun wensen en ambities zijn, vind ik het leukst aan mijn werk. Ook krijg ik energie van het spreken van organisaties om achter hun behoeftes te komen. 

Op zoek naar een nieuwe collega?     

Graag help ik u bij het vinden van het best passende personeel, om het team te versterken en te optimaliseren. Ik kan zowel operationeel als op tactisch en strategisch niveau adviseren. Verder stel ik u op uw gemak en leer ik u graag persoonlijk kennen. Hierdoor kunnen wij een eerlijke en open samenwerking aangaan. U kunt contact met mij opnemen voor eerlijk en gepast advies voor het aannemen van het juiste personeel. Dit kan telefonisch, per mail of middels een bericht via WhatsApp. 

Op zoek naar een nieuwe baan?    

Jouw krachten inzien en deze inzetten om de perfecte baan te vinden, daar help ik je graag bij. Ik heb een unieke aanpak om jou snel op je gemak te laten voelen door middel van mijn gastvrijheid en eerlijke intenties. Hiermee hoop ik een eerlijke en open samenwerking met jou aan te gaan. Mocht jij dus op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging, dan kun je mij altijd bereiken om dit samen te bespreken. Dit kan middels bellen, mailen of een bericht via WhatsApp. 


Vacatures

€3.000 tot €3.800
Ben jij een HR professional met een passie voor bouwen en het leveren van optimale HR diensten? Hou je van zelfstandig werken en ben je bedreven in het schakelen tussen operationeel en tactisch niveau? Lees snel verder om te ontdekken wat deze dynamische functie als HR Generalist te bieden heeft.
access_timeParttime location_onBleiswijk euro_symbol€3.000 tot €3.800
€2.500 tot €3.500
Binnen een bloeiende internationale omgeving, omringd door een enthousiast team, bevindt zich een kans die op jou wacht! Als jij nauwkeurig en gedetailleerd bent en het leuk vindt om te werken in een ondersteunende rol, dan ben jij wellicht de HR Officer waar dit bedrijf naar op zoek is!
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.500 tot €3.500
€3.400 tot €4.400
Ben jij een doorgewinterde, enthousiaste, initiatiefrijke en benaderbare HR Adviseur, die het ziet als een uitdaging om bij te dragen aan de ontwikkeling van een nieuwe organisatie? Staan de termen zelfstarter en daadkrachtig probleemoplosser op jouw lijf geschreven? Indien ja, dan is dit een boeiende carrièrekans voor jou.
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€3.400 tot €4.400
€3.700 tot €4.700
Ben jij een ervaren, enthousiaste en proactieve HR Adviseur met senioriteit, expertise en een hands-on mentaliteit? Heb je affiniteit met het opbouwen van een nieuwe organisatie? Lees dan sneller om meer te weten te komen over deze boeiende kans! 
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€3.700 tot €4.700
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Lily is een sympathieke dame met ruime ervaring binnen de HR. Na het behalen van haar hbo-diploma HRM is zij als HR intermediair aan de slag gegaan. De recruitment trok haar aandacht en al snel stroomde zij door in de rol van recruitment consultant. In deze rol heeft zij ervaring opgedaan als accountmanager, waarin zij new business moest genereren en het relatiebeheer deed. Dit alles in combinatie met het werven, selecteren en coachen van kandidaten. HR gerelateerde administratie behoorde hierbij ook tot de dagelijkse werkzaamheden. De afgelopen jaren heeft zij zich verder verdiept in de HR, zowel bij het volledig opzetten van een HR afdeling als in haar huidige rol als HR Officer. Ondanks dat zij het naar haar zin heeft bij haar huidige werkgever is Lily op dit moment op zoek naar een baan in de HR in de regio Zuid-Holland.

De avontuurlijke Lily houdt enorm van reizen en het ontdekken van nieuwe plaatsen. Genieten van het leven is wat zij belangrijk vindt. Deze positieve instelling brengt zij ook over bij haar collega’s. Echter hecht Lily ook veel waarde aan een resultaatgerichte en gedreven manier van werken. Hard werken gaat bij haar gepaard met een goede dosis humor op de werkvloer. In haar vrije tijd volgt zij regelmatig HR-Webinars, om haar kennis over haar vak op peil te houden en verder te ontwikkelen.

Lily is fulltime beschikbaar en heeft een opzegtermijn van een maand. Zij heeft een salarisindicatie van € 4.000,- bruto per maand. 
location_onBerkel en Rodenrijs createHBO person37 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Amber is een gedreven dame met een HRM-diploma op zak. Toen zij deze behaalde kon zij door de economische crisis als starter niet aan de slag binnen de HR. Vandaar dat Amber buiten de HR in verschillende adviesfuncties gewerkt heeft. Na deze ervaringen kreeg zij de kans de functie van HR Adviseur uit te voeren, hetgeen zij uiteindelijk altijd wilde doen. Met drie jaar ervaring in het adviseren van directie en management met betrekking tot HR gerelateerde zaken, is Amber op zoek naar een baan als HR Adviseur met meer zekerheid en voor de langere termijn. 

Denken in oplossingen en de rust behouden, dat zijn twee eigenschappen die Amber goed omschrijven. Onder druk weet zij de rust en het overzicht te behouden in wat er dient te gebeuren. Zowel het stellen van de juiste prioriteiten en georganiseerd werken vindt Amber erg belangrijk. Binnen een team vormt zij een baken van rust en kennis, waar een ieder terecht kan voor informatie en om te sparren. Bij Amber gaat resultaatgericht werken gepaard met het onderhouden van een goede en gezellige werksfeer.

Amber is fulltime beschikbaar en heeft een opzegtermijn van een maand, met een salarisindicatie van € 4.600,- bruto per maand. 
location_onRotterdam createHBO person40 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000
Sander is een gedreven HR Business Partner met ruim 13 jaar ervaring in de HR. Als jongeman kwam Sander er al snel achter dat hij intelligent is, maar de schoolbanken niets voor hem waren. Tijdens zijn studie was hij begonnen als Assistent Office Manager en in hetzelfde bedrijf doorgegroeid als Resourceplanner. Omdat zij toentertijd geen plek hadden voor een vaste aanstelling is Sander de HR ingerold als HR Medewerker en heeft hij veel geleerd over de human resources. Dit is dan ook de reden waarom hij doorgroeide tot HR Adviseur en vervolgens de functie Senior HR Adviseur kreeg. Sander ontwikkelde zich steeds sneller en wist door zijn niet-lullen-maar-poetsen mentaliteit grote prestaties te behalen. Als HR Business Unit Partner heeft hij zijn piek naar zijn gevoel in het bedrijf bereikt en zit hij op zijn plek, maar wil hij graag zijn horizon verbreden.      

 

Sander is een vrolijke man met een liefde voor talen. Met zijn talenknobbel heeft hij zich verdiept in de Italiaanse taal en is hij nu bezig het Portugees machtig te worden. Hij houdt ervan om in zijn werk ook gebruik te maken van zijn meertaligheid. Zo kan Sander makkelijk contact leggen met mensen met verschillende achtergronden en houdt hij er van om te verbinden. Op deze wijze zet hij ook zijn communicatieve vaardigheden in en is hij een echte teamspeler!

 

Sander heeft een opzegtermijn van een maand en is fulltime beschikbaar. Hij heeft een salarisindicatie van € 5.100,-.

location_onRotterdam createHBO person38 jaar euro_symbolMeer dan €5.000
De onverschrokken Safa is een dame met een hart vol veerkracht en een passie voor mensen. Vanuit het oorlogsgeteisterde Syrië heeft ze een moedige reis afgelegd om haar dromen na te jagen. Vandaag straalt ze als een HRM-professional met een diploma op zak, klaar om haar stempel te drukken op de zakelijke wereld. Middels haar stage heeft zij hier al van kunnen proeven. Safa heeft aan diverse projecten en veranderprocessen kunnen deelnemen. Op dit moment is zij nog werkzaam bij de werkgever waar zij tijdens haar studie aan de slag ging. Safa is klaar voor een uitdagende baan binnen de HR, waarin zij haar opgedane kennis kan toepassen.

Met haar vindingrijke geest en diepgewortelde ethiek staat Safa te popelen om een organisatie te helpen floreren. Safa is meer dan alleen haar indrukwekkende achtergrond. Ze belichaamt de ware essentie van doorzettingsvermogen en empathie. Haar ervaringen hebben haar geleerd hoe belangrijk het is om een omgeving te creëren waarin mensen zich gewaardeerd en gehoord voelen. Safa brengt niet alleen een frisse blik en een wereld van ervaring met zich mee, maar ook een hart vol compassie en vastberadenheid om het verschil te maken.

Safa is per direct 32 uur per week beschikbaar met een salarisindicatie van € 2.800,- bruto per maand, op fulltime basis.
location_onCapelle aan den IJssel createHBO person36 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven