Vacatures

Wil jij dé ondersteunende factor zijn op deze gezellige HR afdeling? Zorg jij graag voor het reilen en zeilen van de HR afdeling? Jij bent klaar voor een nieuwe uitdaging als HR professional en doet dit graag in de mooiste stad, Rotterdam! Zie jij jezelf deze leuke functie bekleden? Dan ben jij dé HR Secretaresse die dit kantoor zoekt! Lees verder voor meer informatie over deze mooie kans. 

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.500 tot €3.000
Van nature ben jij een gedreven Contractbeheerder met een aanpakkersmentaliteit! 'Niet lullen maar poetsen' is jouw motto en daarmee weet jij jouw werk secuur en tijdig uit te voeren. Half werk is niet aan jou besteed! Een probleem zie jij als een uitdaging en een kans om jouw kwaliteiten in te zetten. Jij krijgt energie van het werken in een team, vooral wanneer er onderling korte lijnen worden onderhouden. Klinkt dit jou als muziek in de oren? Aarzel niet en lees dan snel verder!

access_timeParttime location_onRotterdam euro_symbol€2.500 tot €3.000
Als échte allrounder houd jij je graag bezig met het regelen van verscheidene zaken op kantoor. Jij bent een ervaren Management Assistant die precies ziet waar jouw inzet nodig is en jij kan een team goed ondersteunen in het uitvoeren van hun dagelijkse taken. Je bent van nature leergierig en met jouw sociale vaardigheden ben jij een gewaardeerd teamlid. Zie jij jezelf deze uitdaging aanpakken? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.500 tot €3.000
Jij bent een ervaren Officemanager die in staat is te allen tijde een helikopterview te behouden. Je ziet precies waar jouw collega's behoefte aan hebben om hun werk goed te doen. Met jouw ruime ervaring als Officemanager zorg jij ervoor dat de zaken op kantoor vlekkeloos verlopen. Als steun en toeverlaat van de directie, vorm jij een belangrijke schakel binnen het bedrijf. Ben jij de uitgelezen persoon voor deze leuke baan? Dan is deze topwerkgever op zoek naar jou! Lees gauw verder.
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€3.000 tot €4.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Deva heeft een aantal jaar geleden haar mbo-4 diploma Management Assistent behaald en heeft inmiddels vijf jaar werkervaring in dit vak. Middels verscheidene stages is zij voor het management en HR-afdeling van bedrijven een ondersteunende factor geweest. Hierin heeft zij geleerd goed en tijdig te kunnen schakelen onder druk en veranderende omstandigheden. Tevens fungeert ze in haar huidige baan als eerste aanspreekpunt en kan het team voor een veelheid aan vragen bij haar terecht. Zodoende is Deva als echte allrounder goed in staat prioriteiten te stellen in haar werkzaamheden. Zij behoudt het overzicht en de controle.

Met haar sociale karakter en warme persoonlijkheid is Deva iemand die graag onder de mensen is. Zo brengt zij veel tijd door met haar familie en vrienden. Ook houdt Deva ervan om in een groot team te werken waarin er goed gecommuniceerd wordt. Als perfectionist en doorzetter heeft Deva veel in haar mars en is zij klaar om een grotere uitdaging aan te gaan.

Deva is fulltime beschikbaar en heeft een opzegtermijn van een maand. Zij heeft een salarisindicatie van € 2.600,- bruto per maand.

location_onSchiedam createMBO person29 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Lamya heeft haar diploma Facility Management op zak en heeft ruim 6 jaar ervaring in het vak. Voordat zij het werkveld inging heeft zij een leerzame afstudeerstage gehad op Curaçao, waarin zij verantwoordelijk was als projectleider. In haar werkzaamheden in het vak heeft zij uiteenlopende taken gehad. Van het managen van projecten tot het overzien van processen, Lamya heeft het allemaal gedaan. Dat zij goed is in wat zij doet is terug te zien in het feit dat oude werkgevers haar tot op heden nog steeds benaderen voor advies. Met haar huidige ervaring is Lamya op zoek naar een nieuwe uitdaging als Project- of Procesmanager, waarin zij haar kennis en kunde kan toepassen.

 

Als gedreven dame werkt Lamya resultaatgericht en houdt zij er van haar werk op tijd en nauwkeurig uit te voeren. Daarnaast is Lamya een creatieveling die in haar vrije tijd graag dieren spot en op reis gaat. Deze creativiteit is terug te zien in hoe Lamya haar werk aanpakt en er voor zorgt dat alle uitdagingen die op haar pad komen op de beste manier opgelost worden. Met het respect dat zij heeft voor anderen en haar loyaliteit naar haar team, is zij voor iedere werkgever een aanwinst!
 

Lamya heeft een opzegtermijn van een maand en is 36 uur per week beschikbaar. Zij heeft een salarisindicatie van € 4.000,- op fulltime basis.

location_onCapelle aan den IJssel createHBO person32 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Amy is een enthousiaste en authentieke Accountmanager met een dijk aan ervaring. Na haar diploma’s in de Fysiotherapie te behalen, is ze aan de slag gegaan als Fysiotherapeute. In deze rol heeft zij binnen verschillende organisaties het gehele traject, van jong tot oud, meegemaakt. Na haar kennis- en ervaringsplafond bereikt te hebben als Fysiotherapeute, besloot zij een carrière switch te maken. Als Accountmanager, op interim basis, heeft zij zichzelf ontwikkeld door bij te dragen aan diverse veranderingsprojecten. Op dit moment is Amy klaar voor een baan met een vaste aanstelling, waarin zij met haar expertise een blijvende kracht kan vormen voor het team. 

 

Met haar veelzijdige en gedreven karakter is Amy een betrokken collega die graag luistert, analyseert en doelgericht te werk gaat. Dit in combinatie met haar communicatieve vaardigheden, weet zij binnen een team mensen te verbinden en te sturen in de gewenste richting.

 

Amy is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 5.000,- bruto per maand.

location_onCapelle aan den IJssel createHBO person45 jaar euro_symbolMeer dan €5.000
Sander is een gedreven HR Business Partner met ruim 13 jaar ervaring in de HR. Als jongeman kwam Sander er al snel achter dat hij intelligent is, maar de schoolbanken niets voor hem waren. Tijdens zijn studie was hij begonnen als Assistent Office Manager en in hetzelfde bedrijf doorgegroeid als Resourceplanner. Omdat zij toentertijd geen plek hadden voor een vaste aanstelling is Sander de HR ingerold als HR Medewerker en heeft hij veel geleerd over de human resources. Dit is dan ook de reden waarom hij doorgroeide tot HR Adviseur en vervolgens de functie Senior HR Adviseur kreeg. Sander ontwikkelde zich steeds sneller en wist door zijn niet-lullen-maar-poetsen mentaliteit grote prestaties te behalen. Als HR Business Unit Partner heeft hij zijn piek naar zijn gevoel in het bedrijf bereikt en zit hij op zijn plek, maar wil hij graag zijn horizon verbreden.      

 

Sander is een vrolijke man met een liefde voor talen. Met zijn talenknobbel heeft hij zich verdiept in de Italiaanse taal en is hij nu bezig het Portugees machtig te worden. Hij houdt ervan om in zijn werk ook gebruik te maken van zijn meertaligheid. Zo kan Sander makkelijk contact leggen met mensen met verschillende achtergronden en houdt hij er van om te verbinden. Op deze wijze zet hij ook zijn communicatieve vaardigheden in en is hij een echte teamspeler!

 

Sander heeft een opzegtermijn van een maand en is fulltime beschikbaar. Hij heeft een salarisindicatie van € 5.100,-.

location_onRotterdam createHBO person38 jaar euro_symbolMeer dan €5.000
Meer kandidaten weergeven