''Doe waar jij écht blij van wordt, dan zal je altijd werkgeluk ervaren.'' 

Met kandidaten in gesprek gaan en achterhalen wat hun wensen en ambities zijn, vind ik het leukst aan mijn werk. Ook krijg ik energie van het spreken van organisaties om achter hun behoeftes te komen. 

Op zoek naar een nieuwe collega?     

Graag help ik u bij het vinden van het best passende personeel, om het team te versterken en te optimaliseren. Ik kan zowel operationeel als op tactisch en strategisch niveau adviseren. Verder stel ik u op uw gemak en leer ik u graag persoonlijk kennen. Hierdoor kunnen wij een eerlijke en open samenwerking aangaan. U kunt contact met mij opnemen voor eerlijk en gepast advies voor het aannemen van het juiste personeel. Dit kan telefonisch, per mail of middels een bericht via WhatsApp. 

Op zoek naar een nieuwe baan?    

Jouw krachten inzien en deze inzetten om de perfecte baan te vinden, daar help ik je graag bij. Ik heb een unieke aanpak om jou snel op je gemak te laten voelen door middel van mijn gastvrijheid en eerlijke intenties. Hiermee hoop ik een eerlijke en open samenwerking met jou aan te gaan. Mocht jij dus op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging, dan kun je mij altijd bereiken om dit samen te bespreken. Dit kan middels bellen, mailen of een bericht via WhatsApp. 


Vacatures

Jij bent een échte netwerker! Als Recruiter ben jij dagelijks graag bezig met het uitbreiden van je netwerk. Het onderhouden van je relaties met de talenten die jij spreekt vind jij erg belangrijk. Een werkdag is voor jou nooit hetzelfde en je hebt het liefst een verscheidenheid aan werkzaamheden. Het schrijven van vacatures en het spreken van diverse kandidaten is voor jou niets nieuws. Jij maakt het jouw missie om een match te realiseren tussen een kandidaat en werkgever. Een geboren Recruiter ben jij! Toe aan deze uitdaging? Lees dan snel verder!
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.500 tot €3.400
Een HR Generalist in hart en nieren? Dat ben jij! Voor de actuele wet- en regelgeving met betrekking tot HR gerelateerde onderwerpen, moet ik bij jou zijn. Jouw passie is het soepel laten verlopen van de HR werkzaamheden en dit doe jij met een nauwkeurig oog. In een bedrijf dat het geluk en welzijn van haar medewerkers voorop stelt en hen af en toe in de watten legt, daar werk jij het liefst. Heb jij een hart voor HR en ben jij dol op het in contact staan met jouw collega’s van verschillende afdelingen? Dan ben ik op zoek naar jou! Lees snel verder om erachter te komen wat jouw nieuwe werkgever jou nog meer voor leuks te bieden heeft. 
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.500 tot €3.800
Ben jij een ervaren HR Business Partner met een groen hart? Houd jij je graag bezig met de HR strategie en het ontwikkelen van het HR beleid? En doe jij dit graag in een organisatie waar een warme sfeer en een persoonlijke benadering de boventoon voeren? Dan ben jij degene die ik zoek! Lees snel verder om te weten te komen over deze toffe functie.
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€4.000 tot €5.000
Complexe HR vraagstukken, mutaties en productierapportages. Allemaal termen waar jij warm van wordt. Jij bent een Senior HR Officer en brengt de gewenste kennis en kunde met jou mee. Voor een werkgever die ook om het welzijn van zijn personeel geeft, werk jij graag. Draag jij de HR een warm hart toe en ben jij toe aan deze nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! 
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€3.000 tot €4.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Marian is een ervaren Accountmanager die inmiddels 34 jaar in het vak zit. Zij heeft bij diverse internationale bedrijven in de AGF-sector gewerkt, met een verscheidenheid aan klanten en leveranciers verspreid over de hele wereld, waaronder in Frankrijk, Zwitserland en Colombia. Marian is verantwoordelijk geweest voor zowel de inkoop, als de verkoop van fruit, groente en specialiteiten. Hierdoor heeft zij veel kennis van deze producten. Doordat ze altijd met internationale relaties gewerkt heeft, spreekt Marian de Engelse, Franse en Duitse taal goed. Op dit moment is Marian op zoek naar een nieuwe uitdaging in de binnendienst, waarin zij haar ervaring en kennis kan inzetten als Commercieel Medewerker Binnendienst
 
Als sympathieke dame is Marian iemand die graag onder de mensen is. Zij vindt het belangrijk om relaties goed te onderhouden, zowel in haar privéleven, als op het werk. Daarom werkt zij graag binnen een team waarin er korte lijnen onderhouden worden. Nauwkeurigheid en gedrevenheid zijn twee eigenschappen die Marian goed beschrijven en wat zij tracht in te zetten in haar volgende uitdaging. Bovendien staat duurzaamheid centraal in haar leven, wat terug te zien is in hoe zij consumeert en in haar affiniteit met de AGF-sector.
 
Marian is per direct beschikbaar voor 32 uur per week en heeft een salarisindicatie van € 2.800,- op basis van een 32-urige werkweek.  
 

location_onSchiedam createMBO person62 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Lamya heeft haar diploma Facility Management op zak en heeft ruim 6 jaar ervaring in het vak. Voordat zij het werkveld inging heeft zij een leerzame afstudeerstage gehad op Curaçao, waarin zij verantwoordelijk was als projectleider. In haar werkzaamheden in het vak heeft zij uiteenlopende taken gehad. Van het managen van projecten tot het overzien van processen, Lamya heeft het allemaal gedaan. Dat zij goed is in wat zij doet is terug te zien in het feit dat oude werkgevers haar tot op heden nog steeds benaderen voor advies. Met haar huidige ervaring is Lamya op zoek naar een nieuwe uitdaging als Project- of Procesmanager, waarin zij haar kennis en kunde kan toepassen.

 

Als gedreven dame werkt Lamya resultaatgericht en houdt zij er van haar werk op tijd en nauwkeurig uit te voeren. Daarnaast is Lamya een creatieveling die in haar vrije tijd graag dieren spot en op reis gaat. Deze creativiteit is terug te zien in hoe Lamya haar werk aanpakt en er voor zorgt dat alle uitdagingen die op haar pad komen op de beste manier opgelost worden. Met het respect dat zij heeft voor anderen en haar loyaliteit naar haar team, is zij voor iedere werkgever een aanwinst!
 

Lamya heeft een opzegtermijn van een maand en is 36 uur per week beschikbaar. Zij heeft een salarisindicatie van € 4.000,- op fulltime basis.

location_onCapelle aan den IJssel createHBO person32 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Amy is een enthousiaste en authentieke Accountmanager met een dijk aan ervaring. Na haar diploma’s in de Fysiotherapie te behalen, is ze aan de slag gegaan als Fysiotherapeute. In deze rol heeft zij binnen verschillende organisaties het gehele traject, van jong tot oud, meegemaakt. Na haar kennis- en ervaringsplafond bereikt te hebben als Fysiotherapeute, besloot zij een carrière switch te maken. Als Accountmanager, op interim basis, heeft zij zichzelf ontwikkeld door bij te dragen aan diverse veranderingsprojecten. Op dit moment is Amy klaar voor een baan met een vaste aanstelling, waarin zij met haar expertise een blijvende kracht kan vormen voor het team. 

 

Met haar veelzijdige en gedreven karakter is Amy een betrokken collega die graag luistert, analyseert en doelgericht te werk gaat. Dit in combinatie met haar communicatieve vaardigheden, weet zij binnen een team mensen te verbinden en te sturen in de gewenste richting.

 

Amy is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 5.000,- bruto per maand.

location_onCapelle aan den IJssel createHBO person45 jaar euro_symbolMeer dan €5.000
Sander is een gedreven HR Business Partner met ruim 13 jaar ervaring in de HR. Als jongeman kwam Sander er al snel achter dat hij intelligent is, maar de schoolbanken niets voor hem waren. Tijdens zijn studie was hij begonnen als Assistent Office Manager en in hetzelfde bedrijf doorgegroeid als Resourceplanner. Omdat zij toentertijd geen plek hadden voor een vaste aanstelling is Sander de HR ingerold als HR Medewerker en heeft hij veel geleerd over de human resources. Dit is dan ook de reden waarom hij doorgroeide tot HR Adviseur en vervolgens de functie Senior HR Adviseur kreeg. Sander ontwikkelde zich steeds sneller en wist door zijn niet-lullen-maar-poetsen mentaliteit grote prestaties te behalen. Als HR Business Unit Partner heeft hij zijn piek naar zijn gevoel in het bedrijf bereikt en zit hij op zijn plek, maar wil hij graag zijn horizon verbreden.      

 

Sander is een vrolijke man met een liefde voor talen. Met zijn talenknobbel heeft hij zich verdiept in de Italiaanse taal en is hij nu bezig het Portugees machtig te worden. Hij houdt ervan om in zijn werk ook gebruik te maken van zijn meertaligheid. Zo kan Sander makkelijk contact leggen met mensen met verschillende achtergronden en houdt hij er van om te verbinden. Op deze wijze zet hij ook zijn communicatieve vaardigheden in en is hij een echte teamspeler!

 

Sander heeft een opzegtermijn van een maand en is fulltime beschikbaar. Hij heeft een salarisindicatie van € 5.100,-.

location_onRotterdam createHBO person38 jaar euro_symbolMeer dan €5.000
Meer kandidaten weergeven