Lorenzo van Lamoen

workConsultant Logistiek
location_cityRotterdam

phone06 - 57 38 56 63
 linkedin.com/in/lorenzo-van-lamoen-5bab17223/

Lorenzo van Lamoen

''Doe iets wat je ook zou doen als geld geen rol zou spelen.'' 

 

Als Logistiek Recruiter is het mijn taak om logistieke medewerkers te verbinden met de uitdaging waar zij naar verlangen. Het leukste aan deze baan vind ik de gesprekken met en het ontmoeten van zoveel verschillende klanten en kandidaten om ze vervolgens beter te leren kennen.   

 

Op zoek naar een nieuwe collega? 
Tijd, lasten en kosten op het gebied van het werven en begeleiden van nieuwe medewerkers ontneem ik u. In onze samenwerking breng ik eerlijkheid. Ik doe altijd mijn best om zo goed mogelijk aan te sluiten op uw behoefte, maar als ik het niet heb dan geeft ik dit eerlijk aan en als ik het wel heb, dan doe ik zeker mijn best om dit te realiseren voor u. Bent u op zoek naar nieuwe collega's en denkt u dat ik daarbij kan helpen? Dan kunt u altijd contact met mij opnemen via de mail, telefonisch of WhatsApp. Mijn contactgegevens zijn op deze pagina te vinden. 

Op zoek naar een nieuwe baan? 
Jij bent op zoek naar de ultieme uitdaging en ik help daarmee. Mijn doel is om jou te matchen met een organisatie die je het geluk geeft waar je naar op zoek bent. De persoonlijke band die wij opbouwen is daarom erg van belang voor mij. Ik wil jou goed leren kennen en al jouw wensen kennen, zodat ik een plek kan vinden die bij jou past. Ben jij ergens naar op zoek of wil je enkel naar de mogelijkheden kijken? Dat kan altijd! Je kunt mij altijd bellen, mailen of whatsappen. Dan kunnen we alles bespreken met een bakje koffie erbij.  


Beoordelingen