Ibtissam Bouzariouh

workConsultant Logistiek
location_cityRotterdam

phone06-57253424
 linkedin.com/in/ibtissam-bouzariouh/

Ibtissam Bouzariouh

Vacatures

Snel kunnen schakelen in een snelgroeiende werkomgeving, daar ben jij goed in. Als Transportplanner UK zorg jij er voor dat alle import en export met Engeland vlekkeloos/soepel verloopt. Heb jij een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en sta jij je collega’s graag te hulp? Zoals de Britten zeggen: Break a leg!
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.800 tot €4.500
Jij wilt graag bij een familiebedrijf werken maar ook een beetje van een drukke internationale organisatie proeven. Deze grote internationale logistiek dienstverlener is op zoek naar een nieuwe Customer Service Medewerker om haar team te komen versterken. Kan jij problemen oplossen als geen ander en heb je totaal geen probleem met veel praten? Dan is dit dé functie voor jou!  
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.600 tot €3.600
Een communicatief sterke Logistiek Coördinator, daar is deze handelsorganisatie naar op zoek. Wil jij de mogelijkheid hebben om te werken op een mooie locatie, met een gezellig team? Lees dan snel verder.  
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.700 tot €3.800
Over zee goederen van A naar B brengen. Geen zorgen als je zeebenen hebt, je hoeft niet zelf de boot op. Jij organiseert en coördineert de exportzendingen vanuit jouw moderne werkplek in Rotterdam. Zet jij na jouw eerste ‘vaaruren’ als Expediteur Export deze stap?  
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.700 tot €3.700
Meer vacatures weergeven