Vacatures

Heb jij een voorliefde voor de logistiek en heb jij ervaring met het plannen van transport? Wellicht is deze functie perfect voor jou! Deze organisatie is er één die zich continu ontwikkelt en versterking kan gebruiken op de planningsafdeling. Kan jij nu al niet wachten? Lees dan vooral verder.
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.000 tot €3.200
Neem jij initiatief, steek je je handen graag uit de mouwen en wil je jezelf ontwikkelen? Wil jij daarnaast graag werken bij een grote internationale dienstverlener? Grijp dan nu je kans! Met jouw ervaring als Expediteur ben jij straks verantwoordelijk voor alle importzendingen. Als Expediteur kun jij snel schakelen, ben je stressbestendig en krijg je passie en energie van elke opdracht die op jouw bureau verschijnt!
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.600 tot €3.800
In Rotterdam ga jij werken aan de dagelijkse verhandeling van diverse bulkgoederen door middel van zeevracht. Met ruim 40 jaar ervaring gaat dit jouw nieuwe werkgever erg goed af. Ze zijn nu stappen aan het maken in het uitbreiden van hun team. Hierbij zijn zij op zoek naar een Logistiek Administratief Medewerker.
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.300 tot €2.700
Jij hebt geen routebeschrijving nodig wanneer je op stap gaat, de beste koers is al bepaald! Je mag dan weinig ervaring hebben, maar je weet dit te compenseren met jouw enthousiasme voor de branche. Herken jij jezelf hierin? Dat komt goed uit, want dan ben jij de juiste kandidaat voor de functie als Junior Expediteur.
 
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.100 tot €2.800
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Najat heeft inmiddels een jaar ervaring opgedaan als Planner in de zorg. In deze functie is ze verantwoordelijk voor het opstellen van personeelsplanningen voor 30 helpende medewerkers. Hier is ze dagelijks mee in contact en in geval van calamiteiten springt ze bij om deze op te lossen. Ook is ze aanspreekpunt voor cliënten omtrent problemen die snel opgelost moeten worden. Momenteel heerst er een onprettige werksfeer op haar huidige werkplek. Najat heeft nog geen ervaring in de logistiek, maar door familie in de transport heeft ze een goed beeld gekregen van wat de functie van Transportplanner inhoud. Ze is nu daarom klaar voor een nieuwe uitdaging waarin ze zich kan ontwikkelen tot Transportplanner.     

Najat is een leergierige jongedame met ambitie. Ze staat niet graag stil en zet zichzelf volledig in voor haar carrière. Daarbij vindt ze zelfontwikkeling erg belangrijk en hoopt ze daarom aan de slag te kunnen bij een werkgever die haar groeimogelijkheden kan bieden. Uit haar ervaring in de zorg heeft ze geleerd stressbestendig te werk te gaan in een dynamische werkomgeving, waarin accuraat werken erg van belang is. Ze merkt daarom ook dat ze goed weet te presteren onder druk en hoopt dit in de logistiek toe te kunnen passen.
 
Najat heeft een opzegtermijn van 2 maanden en een salarisindicatie van € 2.500,- bruto op basis van een fulltime maand.
 
location_onRotterdam createMBO person20 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Jorick heeft bijna twintig jaar werkervaring, waarvan de laatste tien op Management niveau. Hij heeft gedurende zes jaar als Operationeel Manager bij een logistiek dienstverlener gewerkt. In deze functie coördineerde hij het transportproces en was hij het aanspreekpunt voor 175 partners wereldwijd met betrekking tot fiscale vertegenwoordiging. Sinds 2018 als zelfstandige aan de slag gegaan. Voornamelijk houdt hij zich bezig met het adviseren en begeleiden van bedrijven met het overbrengen van zijn kennis op het gebied van douane en ondersteunt tevens bij fiscale vraagstukken. Omdat Jorick naast het adviseren, ook graag zelf betrokken is bij de uitvoer van operationele werkzaamheden en dat nu als consultant mist, wil hij graag de stap terug zetten naar een rol binnen een leidinggevende positie. Bij voorkeur binnen een logistieke onderneming.

Jorick is een vriendelijke, bescheiden man met onwijs veel kennis en ervaring. Dit zie je ook terug in de vraagstukken die hij voor zijn klanten afhandelt. Daarbij is hij ontzettend leergierig. Waar hij begonnen is als koerier, heeft hij zich opgewerkt naar expediteur en uiteindelijk zelfs tot Operationeel Manager. Hij haalt voldoening uit het verbeteren van processen en denkt erg oplossingsgericht. Hij is mensgericht en stuurt zijn team ook op deze manier aan. Daarbij heeft Jorick een talenknobbel en spreekt dan ook vier talen vloeiend.

Jorick is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van minimaal € 4.500,- bruto per maand.
location_on. createHBO person36 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000
Grigori is een ervaren Transportplanner met onderhand meer dan 8 jaar ervaring. Bij zijn meest recente functie bij een verhuurbedrijf voor apparatuur was hij verantwoordelijk voor het digitaal opstellen van de planning en stond hij dagelijks in contact met 6 chauffeurs voor het oplossen van calamiteiten onderweg. Daarnaast fungeerde hij als eerste contactpersoon voor 30 klanten omtrent levertijden. Naast deze functie heeft Grigori zijn meeste ervaring opgedaan binnen het geconditioneerde transport, waarbij hij verantwoordelijk was voor het efficiënt inplannen van groupageladingen voor zowel de AGF- als de sierteelt sector. Grigori wil zijn horizon verbreden binnen de planningswereld en heeft voor nu een tijdelijke functie als Loodsmedewerker aangenomen. Samen met Extra Talent is hij op zoek naar een uitdagende functie als Transportplanner, waarbij hij geen voorkeur heeft voor een bepaalde sector.

Grigori is een vriendelijke en enthousiaste man. Hij maakt zich niet snel druk en weet de rust te bewaren in hectische situaties. Daarnaast streeft Grigori naar perfectie, het liefst puzzelt hij door tot de meest efficiënte planning is gevonden. Daarentegen weet hij op de juiste momenten de knoop door te hakken en keuzes te maken. Deze eigenschappen maken hem een aanwinst als Transportplanner.

Grigori is per direct fulltime beschikbaar en hij heeft een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand.   
   
 
location_onLeiden createMBO person36 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Adis is al ruim 10 jaar werkzaam als Planner in het personenvervoer. Door de jaren heen is Adis verantwoordelijk geweest voor het inplannen van maximaal 500 ritten per week. Daarvoor staat hij dagelijks in contact met de chauffeurs en signaleert hij problemen die zich onderweg voordoen. Naast deze werkzaamheden is Adis verantwoordelijk geweest voor het opstellen van offertes en de klachtenafhandeling. Op dit moment is Adis bezig met een cursus ‘Goederenvervoer over de weg’ om zijn kennis te verbreden. Samen met Extra Talent is hij na zijn cursus dan ook op zoek naar een functie als (Junior) Transportplanner.

Adis is een hardwerkende man en niks is hem te veel. Hij kan snel schakelen en denkt oplossingsgericht. Als hij problemen op de weg moet oplossen haalt hij hier ook voldoening uit. Adis is een man die het beste uit zichzelf wil halen. Zo wil hij zichzelf blijven ontwikkelen door middel van cursussen of trainingen, zoals hij nu ook bezig is met het volgen van een Transport cursus. 

Adis is per juni fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.800,- bruto per maand.

location_onvacature website createMBO person29 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven