Daniel de Jong

workConsultant Logistiek
location_cityTiel

phone06-82430919
 linkedin.com/in/daniel-de-jong-a71440218/

Daniel de Jong

Vacatures

Een uitstekende Transportplanner met 3 tot 5 jaar werkervaring, daar is jouw nieuwe werkgever naar op zoek. Wil jij werken in een grote organisatie, met een warme bedrijfscultuur? Lees dan snel verder.
access_timeFulltime location_onNijmegen euro_symbol€2.500 tot €3.500
Hét visitekaartje, dat ben jij voor deze organisatie. Je houdt de banden met opdrachtgevers warm én verwerkt alle orders die binnenkomen. Na een paar jaar ervaring ben je nu klaar voor meer verantwoordelijkheid als Customer Service Medewerker. En die kunnen we jou geven! Lees snel verder.  
access_timeFulltime location_onUtrecht euro_symbol€2.300 tot €3.200
Zelfs de drukste weken plan jij perfect in. Etentjes, familiedagen, werken en sporten weet jij allemaal een plekje voor te vinden. Ben jij dit plan-talent dat hier omschreven wordt? Dan is deze functie als Transportplanner dé baan voor jou. Bij deze internationale logistiek dienstverlener kan jij de perfecte volgende stap van jouw carrière maken.  
access_timeFulltime location_onUtrecht euro_symbol€2.500 tot €3.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Laura heeft in 2021 de opleiding Marketing en Communicatie succesvol afgerond. Ze heeft voor deze opleiding gekozen nadat ze tot de conclusie kwam dat de opleiding Interieur Design niet bij haar paste. Toen Laura klaar was met studeren is ze begonnen met een baan als Customer Service Medewerker Export bij een groothandel. Laura had contact met verschillende afdelingen binnen het bedrijf en leveranciers in het buitenland. Ze zorgde voor het invoeren, verwerken en versturen van orders binnen de deadline van 8 dagen. Hierbij kwam ook het verzorgen van pakbonnen kijken. Dit hield in dat ze deze pakbonnen opmaakte, controleerde en ervoor zorgde dat deze bij de juiste afdeling binnen het bedrijf kwamen. Wegens werkvermindering is haar functie komen te vervallen. Sinds kort werkt Laura als Assistent Inkoper bij een productiebedrijf. Deze functie past niet bij haar vanwege het gebrek aan uitdaging en drukte. Laura is hierdoor op zoek naar een functie als Customer Service Medewerker.

Laura houdt van een werkomgeving waar hard gewerkt wordt. Ze haalt veel energie uit een drukke werkdag. Ze heeft graag contact met klanten wat past bij haar sociale karakter. Laura haalt er energie uit als de orderprocessen goed verlopen. Ze werkt hard voor haar werkgever en biedt graag een helpende hand aan collega’s. In haar functie als Costumer Service Medewerker Export deed ze dit veel en was ze bereid om langer te blijven als dat nodig was. Laura is perfectionistisch en wil haar werk graag goed doen. Dit maakt dat ze het uiterste eruit wil halen, zo levert ze ook geen half werk.

Laura is per direct beschikbaar voor 40 uur per week en heeft een salarisindicatie van € 2.500,- per week.
location_onNijmegen createMBO person22 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven