Joey Adriaans

workConsultant Logistiek
location_cityEindhoven

phone06-57202068
 linkedin.com/in/joeyadriaans

Joey Adriaans

Vacatures

Met een commerciële en klantgerichte houding sta jij voor het volledig ontzorgen van onze klanten. Deze functie biedt de unieke kans om een sterke basis op de bouwen binnen de logistiek. Met een tal van doorgroeimogelijkheden en een hectische functie als Customer Service Medewerker is er meer dan genoeg uitdaging. 

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.400 tot €2.800
Plan jij de meest efficiënte ritten, zodat de klanten tijdig hun goederen ontvangen? Kom dan ons gezellige team van planners versterken. Het team ontvangt jou vol enthousiasme en staat al te popelen om met jou te schakelen. Tijdens de uitjes die regelmatig worden georganiseerd, leer je het team dan ook snel kennen.

access_timeFulltime location_onTilburg euro_symbol€2.500 tot €3.200
Ben jij de enthousiaste Customer Service Medewerker die het dynamische team komt versterken? Jij beleeft plezier in het optimaal service verlenen aan de klanten. Daarnaast heb jij van nature een klantgerichte houding en is zo nu en dan een stapje extra zetten voor jou vanzelfsprekend. Herken jij jezelf hierin? Dan zijn wij op zoek naar jou!

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.200 tot €3.000
Wil jij graag werken in een familiebedrijf met voldoende kansen en doorgroeimogelijkheden? Dan is dit jouw kans. Binnen de organisatie hangt een gezellige familiesfeer en ben jij, ondanks de grootte van het bedrijf, geen nummertje. Meer weten over de organisatie? Lees dan vooral verder.

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€3.000 tot €4.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Ludo heeft al ruim 10 jaar ervaring als Customer Service Medewerker. Dit is voornamelijk op het gebied van voeding en de farmaceutische industrie. Hierin is hij verantwoordelijk voor het telefonisch- en mailcontact met klanten en externe vervoerders. Voor vragen met betrekking tot de producten, leveringen en de klachtbehandeling staat Ludo deze klanten en vervoerders te woord. Ook de facturen, creditnota’s, export documenten en CMR documenten stelt hij op. Daarnaast heeft Ludo in zijn voorgaande functies als Customer Service Medewerker te maken gehad met het opstellen van KPI’s en het aansturen van chauffeurs. Deze werkzaamheden heeft hij zowel in het Nederlands, Engels, Duits als Frans uitgevoerd. Ludo zou graag als Customer Service Medewerker verder gaan waarin hij veel contact heeft met de klanten, vervoerders en waarin hij zijn uitgebreide talen kennis kan gebruiken.

Ludo is erg secure en accuraat. In de farmaceutische sector waarin hij werkzaam was hielden ze een 0 fouten beleid. Hiernaast is hij erg sociaal en betrokken. Ludo heeft er geen moeite mee om in een stressvolle situatie zijn hoofd koel te houden. Daarnaast is hij ook collegiaal en zal hij altijd helpen waar hij dit kan. Het lijkt hem erg leuk om in de toekomst zijn mede collega’s te kunnen coachen. Verder is hij zeer betrouwbaar en komt hij zijn gemaakte afspraken na.

Ludo heeft één maand uitwerktermijn en is fulltime beschikbaar. Hij heeft een salarisindicatie van € 3.000 bruto op basis van een fulltime werkweek.   
location_onEindhoven createMBO person56 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Nina werkt momenteel als Export Medewerker. Haar werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het opstellen van facturen, EX-A- en T2 documenten. Hiernaast heeft zij dagelijks contact met planners, het warehouse en externe vervoerders. In haar voorafgaande functie als Shipping Coördinator stuurde Nina een team aan van 4 à 5 medewerkers aan. Hiernaast was zij verantwoordelijk voor de invoices, het opstellen van export documenten en was zij ook het aanspreekpunt voor de chauffeurs. Toch wil Nina zichzelf blijven ontwikkelen, ze zou graag aan de slag gaan als Transportplanner. 

Nina is een behulpzame en ruimdenkende jongedame die zichzelf graag ontwikkeld. Dit blijkt onder andere uit dat zij graag een diverse functie heeft zodat zij zichzelf kan ontwikkelen als duizendpoot. Daarnaast is Nina zeer creatief en volhoudend. Ondanks dat het leren van een nieuwe functie af en toe met tegenslagen zal komen, zal zij er alles aan doen om het toch te laten slagen. Verder is Nina zeer betrouwbaar en komt haar gemaakte afspraken na.

Nina heeft één maand uitwerktermijn en is fulltime beschikbaar. Zij heeft een salarisindicatie van € 3.200,- bruto op basis van een fulltime werkweek.
location_onEindhoven createMBO person33 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Johan is ruim 35 jaar geleden de logistiek in gerold. Om zichzelf te blijven ontwikkelen heeft hij verschillende logistieke cursussen gevolgd. In verschillende functies was Johan verantwoordelijk voor de uitgaande orders. Hierin verrichte hij de transportplanning, monitorde hij de ingezette orders en stuurde hij chauffeurs en collega's in het warehouse aan. Hiernaast was Johan verantwoordelijk voor het opstellen en versturen van facturen en export documenten naar externe vervoerders. Bij zijn laatste werkgever is Johan dagelijks verantwoordelijk voor het plannen van 20 wagens. Ook houdt hij nauw contact met de externe vervoerders zowel per mail als telefonisch. Johan zou het liefst een nieuwe uitdaging aangaan als Transportplanner waarin hij zichzelf nog verder kan ontwikkelen.

Johan is een rustig persoon en houdt het hoofd koel in stressvolle situaties. Verder is hij ontzettend leergierig en wil hij zichzelf graag verder ontwikkelen. Zo leert hij ook graag uitzonderingen in het SAP systeem kennen die hem verder helpen in zijn volgende functie. Hiernaast is Johan ook flexibel en helpt hij graag waar hij dit kan. In zijn vrijetijd is Johan graag bezig met muziek en speelt hij zowel keyboard als gitaar. Johan besteedt ook graag aandacht aan zijn klein kinderen waar hij veel  lol aan beleefd.

Johan heeft één maand opzegtermijn en is 40 uur per week beschikbaar. Hij heeft een salarisindicatie van € 2.800,- bruto per maand.
location_onOostrum createMBO person60 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Jesper heeft ruim 16 jaar werkervaring binnen de logistieke sector bij zijn huidige werkgever. Jesper is momenteel actief als Senior Warehouse Administrator. Door de stappen die Jesper heeft gemaakt bij zijn huidige werkgever, heeft hij brede kennis opgedaan op het gebied van logistieke processen. Zo heeft Jesper ervaring opgedaan als Kwaliteitscontroleur, Transportplanner, Customer support en Administratie. Momenteel zit Jesper aan het plafond van zijn carrière bij zijn huidige werkgever en is daarom latent op zoek naar een nieuwe uitdaging, waarin hij zijn carrière tot the next level kan tillen. Jesper ziet zijn volgende stap in de richting van een coördinerende rol binnen de logistiek.

 

Loyaal, zo kan je Jesper het beste omschrijven. Dit blijkt wel uit zijn loyaliteit richting zijn huidige werkgever. Jesper gaf aan dat hij het moeilijk vindt om het gesprek met andere bedrijven aan te gaan, omdat hij bij zijn huidige werkgever een mooie carrière heeft op kunnen bouwen. Jesper weet de rust heel goed te bewaren. Zijn rustige karakter zorgt ervoor dat hij in een hectische omgeving tot het beste resultaat weet te komen. Jesper is communicatief zeer sterk. Hij weet op verschillende niveaus te schakelen. Dit zorgt ervoor dat hij een manager kan overtuigen en zijn medewerkers weet te binden. Daarnaast is Jesper vastberaden, hij kan er niet tegen als er een nee wordt verkocht terwijl het een ja kan zijn. Jesper is de man die een nee kan omtoveren in een ja. Jesper vindt het belangrijk om alle processen te leren kennen. Zo is hij vaak te vinden op de vloer om verschillende processen te leren en blijft hij zich constant ontwikkelen. Zo heeft in verschillende gevallen verbeter processen aangekaart en doorgevoerd. In zijn huidige functie heeft hij bijvoorbeeld deelgenomen om het M3 systeem te vernieuwen. Hiervoor is hij enkele keren naar Zweden gegaan om zo de distributie hiervoor naar Venlo te halen, hierdoor is de afdeling waarin hij werkzaam is verdubbelt.

Jesper heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand op basis van 40 uur per week. 

location_onVenlo createMBO person34 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven