Joey Adriaans

work
location_cityEindhoven

phone06-57202068
 linkedin.com/in/joeyadriaans

Joey Adriaans

Vacatures

Jij houdt je hoofd net zo koel als de gekoelde opleggers die jij inplant! Vind jij het leuk om jouw eigen inbreng te hebben binnen een organisatie en te helpen bij het verbeteren van de processen? Dan is de functie Transportplanner in het ultravers echt iets voor jou! Bij jouw nieuwe werkgever kan jij de perfecte volgende stap in jouw carrière maken.
access_timeFulltime location_onVenlo euro_symbol€3.000 tot €4.000
De meest bijzondere vrachten op de juiste plaats van bestemming krijgen. Dat is waar jij je elke dag voor wil inzetten! En die inzet blijft niet onbeloond, want jij krijgt bij deze werkgever de mogelijkheid om flink door te groeien binnen de organisatie. Pak jij deze kans met beide handen aan? 
access_timeFulltime location_on’s-Hertogenbosch euro_symbol€2.500 tot €3.500
Je kan het vast niet meer horen: dat je een echt ‘mensenmens’ bent. Echt een cliché, maar wel waar. Want jij bent het liefst altijd in contact met mensen. En dat is precies wat jij voor deze organisatie mag doen. Jij houdt alle klanten up-to-date over de status van hun zending. Klaar om deze klanten, en jezelf blij te maken? 
access_timeFulltime location_onVenlo euro_symbol€2.200 tot €2.800
Wil jij de volgende stap zetten in je carrière, maar weet je niet waar te beginnen? Hier begin je! Met het oog op de zelfontwikkeling van haar medewerkers, investeert deze organisatie in doorgroeimogelijkheden voor haar personeel. Hierdoor kun je als Logistiek Planner een leerzaam en uitvoerig inwerktraject verwachten om verder zelfstandig aan de slag te gaan. Wil jij hier meer over weten? Lees dan snel verder! 
access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.300 tot €3.300
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Menno is ruim 25 jaar geleden de logistiek in gerold. Om zichzelf te blijven ontwikkelen heeft hij verschillende logistieke cursussen gevolgd. Hij is goed in het aansturen van zijn collega’s en vindt contact hierin zeer belangrijk. In verschillende functies heeft Menno beoordelings-, functionerings- en verzuimgesprekken gevoerd. Bij zijn laatste werkgever was Menno eindverantwoordelijke voor een correcte en snelle verwerking van 400 inkomende containers per jaar en 2 uitgaande trailers per dag. Hiervoor schakelde hij met een tweetal vaste externe vervoerders, waarvoor hij een tender heeft uitgezet in zijn eigen netwerk van transporteurs. Door het gebrek aan waardering heeft Menno er uiteindelijk voor gekozen om een nieuwe uitdaging aan te gaan waarin hij wel gewaardeerd wordt. Hier zou hij zichzelf het liefst bezighouden in een combinatie van het plannen en aansturen van collega’s.

Menno is recht door zee en een echte man van zijn woord. Eerlijk en loyaal omschrijven hem zeer goed. Zo vindt hij het belangrijk dat de gemaakte afspraken van beide kanten nagekomen worden. Daarnaast is Menno ook een teamspeler. In verschillende functies heeft hij tientallen collega’s aangestuurd en vindt hij iedereen even belangrijk. Zo vindt hij een titel niet belangrijk want als er 1 schakel mist, loopt het proces niet meer vlekkeloos. Verder is Menno ook een innoverend type, dit blijkt uit dat hij bij zijn vorige werkgever zelf een laadsysteem heeft bedacht om de goederen sneller op de juiste plaats te krijgen.

Menno is 40 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.800,- bruto per maand.

location_onEindhoven createMBO person55 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven