Ayse Avci

workConsultant Supply Chain
location_cityRotterdam

phone06 - 23 75 27 15
 linkedin.com/in/ay?e-avc?-7a72b8257/

Ayse Avci

Vacatures

Jij komt net uit de schoolbanken en bent op zoek naar jouw eerste baan in de maritieme sector. Zoek jij een bedrijf waar nooit twee dagen hetzelfde zijn en waar mogelijkheid is tot doorgroei? Lees dan snel verder.
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.500 tot €2.900
Je komt binnen op jouw kantoor en start de dag met een heerlijk bakje koffie. Een beter begin van de dag is er niet. Iedereen verdient het om de dag zo lekker te beginnen en jij kan ze hierbij helpen! Zoek jij een nieuwe uitdaging als Inkoper binnen een grote, duurzame organisatie en heb jij een passie voor koffie? Lees dan snel verder! 
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.600 tot €3.200
Kwaliteit boven kwantiteit! Jij zoekt een eerste, spannende uitdaging als Supply Chain Planner binnen een interessant voedselproductiebedrijf. Wil jij graag werken in een prachtig kantoorpand met veel ontwikkelingsmogelijkheden? Lees dan snel verder. 
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.500 tot €3.000
Toe aan je volgende stap binnen de Inkoop? Mooi! Deze duurzame en innovatieve organisatie, dat witgoed produceert, is namelijk op zoek naar een communicatief sterke Inkoper! Lees snel verder.
 
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.700 tot €3.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Ashwin is direct na zijn hbo master “Business Administration” gaan werken binnen een groothandelsbedrijf als Inkoper. Hier was Ashwin onder andere verantwoordelijk voor het plaatsen van inkooporders tot een bedrag van € 500.000,- en kocht hij voornamelijk halffabricaten in om vervolgens de transport door te zetten naar hun bedrijfspartner in Suriname. Ook was Ashwin verantwoordelijk voor het sourcen van nieuwe leveranciers en het onderhouden van het contact met de bestaande en nieuwe leveranciers omtrent levertijden, prijsonderhandelingen en kwaliteitscontroles. Tijdens zijn loopbaan bij dit groothandelsbedrijf heeft Ashwin samen met zijn broer een import- en exportbedrijf van tropische dranken opgezet wat diende als tussenpartij tussen klant en leverancier. Voor zijn klanten ging Ashwin op zoek naar nieuwe leveranciers en maakte hij de meest gunstige prijsafspraken. Ook andersom ging Ashwin voor de leveranciers op zoek naar de juiste klanten die zoveel mogelijk afnamen. Hier is hij ook zelf verantwoordelijk geweest voor het opmaken van facturen, offertes en pakbonnen. In zijn huidige functie als Allround Support Medewerker haalt Ashwin niet de uitdaging die hij nodig heeft en daarom gaat hij met Extra Talent op zoek naar een nieuwe uitdaging als Operationeel Inkoper.

Ashwin is op ons overgekomen als een hele vriendelijke, intelligente familieman. Hij is ambitieus en zoekt daarom een plek waar hij kan leren en door kan groeien. Ashwin zou graag zijn Nevi-1 behalen in het nieuwe bedrijf waar hij aan de slag gaat.

Ashwin heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 3.500,-.

location_onVoorburg createHBO person42 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Tim is in het bezit van een afgerond hbo-opleiding ‘Business Studies Logistics’ en heeft daarbij 4 jaar ervaring binnen de supply chain opgebouwd binnen handels- en productieorganisaties in diverse functies. Tim is door de jaren heen bezig geweest met het voorraadbeheer, stelde planningen op tot maximaal 3 maanden vooruit en analyseerde data tot maximaal 5 jaar terug. Ook stond hij dagelijks in contact met leveranciers omtrent levertijden, kwaliteit en capaciteit en stelde hij uitgemeten productie- en materiaalplanningen op om alle aanvragen vanuit klanten te kunnen behandelen. Daarnaast heeft Tim ervaring met inkoop van textielgoederen bij leveranciers wereldwijd en was onderdeel van een projectgroep, waarbij de inkoopprocessen worden geoptimaliseerd. Tim heeft bij ons aangegeven dat hij zich verder wil specialiseren binnen de inkoop, waarbij hij zijn kennis en kunde kan gaan toepassen in de praktijk.

Op ons is Tim overgekomen als een vriendelijke man die het leuk vindt om de wereld en nieuwe culturen te ontdekken. Daarnaast is hij sportief en staat graag in contact met andere mensen. Tim is analytisch en communicatief vaardig. Deze eigenschappen past hij dagelijks toe in zijn werk en dit doet hij het liefst in teamverband.   

Tim is 36 tot 40 uur beschikbaar, heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 3.800,- bruto per maand.
location_onDen Haag createHBO person34 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Wouter heeft zich na zijn hbo-opleiding ‘Bedrijfseconomie’ binnen 6 jaar opgewerkt naar een functie als Tactisch Inkoper bij een technische handelsorganisatie. In deze rol is Wouter verantwoordelijk voor onder andere het volledige contractmanagement en leveranciersmanagement. Hij sluit raamovereenkomsten af met bestaande leveranciers tot een periode van 5 jaar en zorgt voor een optimale inrichting van de inkoopprocessen binnen zijn eigen business unit. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het uitvoeren van leveranciersbeoordelingen. Als Inkoper heeft Wouter ook meerdere projecten geleid binnen de afdeling inkoop voor het inrichten en optimaliseren van de inkoop. Helaas is er in de nabije toekomst geen mogelijkheid om een relevante doorgroei te maken binnen het bedrijf. Daarom zoekt Wouter een leuke en uitdagende baan als Strategisch Inkoper met de mogelijkheid om door te kunnen groeien naar Inkoopmanager.

Wouter komt over als een zeer intelligente man die makkelijk in de omgang is. Hij heeft een vriendelijke uitstraling en heeft verstand van zijn vak. Hij heeft veel kennis opgedaan dankzij zijn werkervaringen en heeft een affiniteit ontwikkelt voor de technische sector. Wouter volgt momenteel een NEVI-2 cursus om zijn kennis te verbreden. Hiervoor heeft hij wel een studieovereenkomst bij zijn huidige werkgever.     
 
Walter heeft een opzegtermijn van een maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.500,- bruto per maand.
location_onLeiden createHBO person32 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000
Dries is een Inkoper met meer dan 20 jaar ervaring. Hij is de laatste jaren werkzaam geweest binnen de offshore sector en was verantwoordelijk voor het inkopen van technische componenten en diensten voor schepen. Zo begeleidde hij het volledige offertetraject, verwerkte en volgde inkooporders op en onderhield hij dagelijks contact met leveranciers in binnen- en buitenland. Ook beheerde hij de voorraden, was hij het eerste aanspreekpunt bij problemen met leveringen. Via Extra Talent is Dries nu bezig met een tijdelijke opdracht als Operationeel Inkoper bij een Technische Productieorganisatie en is daarna op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de Inkoop.

Dries is een rustige man die met passie verteld over zijn vak. Hij is communicatief zeer vaardig en krijgt energie van het contact met leveranciers. Doordat hij naast uitstekend Engels ook vakinhoudelijk kan communiceren in het Duits, maakt dit hem een multifunctionele gesprekspartner voor zowel nationale als internationale leveranciers. Hij is gedreven, werkt erg hard en stopt niet tot het werk volledig afgerond is. Ook haalt hij veel energie uit het overbrengen van kennis op zijn medecollega’s. Hij staat dan ook bekend als vraagbaak binnen de afdeling inkoop.

Dries is per 1 oktober fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.250,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
location_onVlaardingen createMBO person57 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Meer kandidaten weergeven