Ayse Avci

workConsultant Supply Chain
location_cityRotterdam

phone06 - 23 75 27 15
 linkedin.com/in/ay?e-avc?-7a72b8257/

Ayse Avci

Vacatures

€3.500 tot €4.200
Jij bent een ervaren Werkvoorbereider die goed kan plannen en organiseren, en jij bent op zoek naar een volgende uitdaging. Heb je daarnaast ook nog affiniteit met de techniek? Lees dan snel verder.
access_timeFulltime location_onDordrecht euro_symbol€3.500 tot €4.200
€3.200 tot €3.800
Ben jij een ervaren Project Planner en ben jij op zoek naar nieuwe, uitdagende projecten waar jij de vrijheid krijgt om jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! 
access_timeFulltime location_onHoeksche Waard euro_symbol€3.200 tot €3.800
€3.200 tot €4.000
Heb jij al enkele jaren ervaring en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Inkoper? Kom jij graag terecht binnen een organisatie die veel waarde hecht aan zijn personeel? Lees dan snel verder. 
access_timeFulltime location_onLisse euro_symbol€3.200 tot €4.000
€3.500 tot €4.500
Jij hebt al enige jaren ervaring als Teamleider Productie en je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een bedrijf wat zich ten alle tijden blijft ontwikkelen. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder.
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€3.500 tot €4.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Harry is een Inkoper in hart en nieren en heeft, met bijna 40 jaar ervaring, bijna elke rol binnen de inkoop aangenomen. De afgelopen 20 jaar is Harry werkzaam geweest als Inkoper binnen de bouwtechnische sector en heeft hij voornamelijk gewerkt binnen projecten. Harry is in zijn huidige functie verantwoordelijk voor het inkopen van alle producten binnen zijn productgroepen tot een bedrag van € 500.000,-, het leveranciersmanagement, het contractmanagement en de prijsonderhandelingen met leveranciers. Daarnaast is Harry ook verantwoordelijk voor het beheren van de voorraad binnen zijn eigen productgroepen. Doordat hij naast goed Engels ook vakinhoudelijk kan communiceren in het Duits, is hij een uitstekende gesprekspartner voor zowel nationale als internationale leveranciers. Harry is, vanwege de lange reistijd bij zijn huidige werkgever, samen met Extra Talent op zoek naar een laatste, mooie uitdaging als Senior/Strategisch Inkoper.

Harry is op ons overgekomen als een hele vriendelijke, energieke man die enorm veel passie heeft voor zijn vak. Hij is een gedreven, hardwerkende man die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Ook heeft Harry ontzettend veel kennis over zijn vak en geeft hij dit graag door aan zijn collega’s.

Harry heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 5.000,- bruto per maand, op basis van fulltime.
location_onRotterdam createHBO person62 jaar euro_symbolMeer dan €5.000

Hamed is na zijn master “Supply Chain Management” begonnen als Supply Chain Planner bij een productiebedrijf. Hier is hij verantwoordelijk geweest voor onder andere het inkopen van producten tot een bedrag van € 15.000,- en voor het maken van een algehele productieplanning. Binnen deze planning was het erg belangrijk om rekening te houden met bijvoorbeeld moeilijk te verwerken materialen. Daarna is Hamed doorgegroeid naar de rol van Senior Supply Chain Planner waar hij verantwoordelijk was voor het inkopen tot een bedrag van € 90.000,- en voor het onderhandelen over prijsafspraken met leveranciers. Daarnaast was Hamed verantwoordelijk voor het beheren van de voorraad en voor het opstellen van een forecast, tot 5 jaar vooruit. Al snel heeft Hamed de doorgroei gemaakt naar de rol van Inkoopmanager, waarin hij momenteel nog steeds werkzaam is. Hamed is verantwoordelijk voor het leveranciers- en contractmanagement en voor het goede verloop van de algehele inkoop- en productieprocessen. Daarnaast analyseert Hamed problemen binnen deze processen en zorgt hij ervoor dat de contacten met de leveranciers ten alle tijden goed blijven. Hamed heeft het binnen zijn huidige bedrijf ontzettend naar zijn zin gehad maar hij mist de uitdaging. Hij wilt graag werken binnen een grotere organisatie waar hij veel ontwikkelmogelijkheden heeft. Daarom is Hamed, samen met Extra Talent, op zoek naar een leuke uitdaging als Senior Inkoper / Strategisch Inkoper / Supply Chain Coördinator.

Hamed is op ons overgekomen als een spontane, intelligente jongeman die zijn werk met veel liefde doet. Hij leert erg snel en kan goed samenwerken binnen een team. Daarnaast is Hamed ontzettend flexibel en gaat hij graag aan de slag binnen een bedrijf waar de lijnen kort zijn en waar hij snel kan schakelen. Wij denken dat Hamed een echte aanwinst zou zijn voor het bedrijf waar hij voor aan de slag gaat.

Hamed heeft een opzegtermijn van één maand, is fulltime beschikbaar en hij heeft een salarisindicatie van € 4.300,- bruto per maand.

location_onRotterdam createWO person27 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Dries is een Inkoper met meer dan 20 jaar ervaring. Hij is de laatste jaren werkzaam geweest binnen de offshore sector en was verantwoordelijk voor het inkopen van technische componenten en diensten voor schepen. Zo begeleidde hij het volledige offertetraject, verwerkte en volgde inkooporders op en onderhield hij dagelijks contact met leveranciers in binnen- en buitenland. Ook beheerde hij de voorraden, was hij het eerste aanspreekpunt bij problemen met leveringen. Via Extra Talent is Dries nu bezig met een tijdelijke opdracht als Operationeel Inkoper bij een Technische Productieorganisatie en is daarna op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de Inkoop.

Dries is een rustige man die met passie verteld over zijn vak. Hij is communicatief zeer vaardig en krijgt energie van het contact met leveranciers. Doordat hij naast uitstekend Engels ook vakinhoudelijk kan communiceren in het Duits, maakt dit hem een multifunctionele gesprekspartner voor zowel nationale als internationale leveranciers. Hij is gedreven, werkt erg hard en stopt niet tot het werk volledig afgerond is. Ook haalt hij veel energie uit het overbrengen van kennis op zijn medecollega’s. Hij staat dan ook bekend als vraagbaak binnen de afdeling inkoop.

Dries is per 1 oktober fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.250,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
location_onVlaardingen createMBO person57 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Patricia heeft 23 jaar ervaring als Inkoper, waarvan 11 jaar als Senior Inkoper, zowel op Tactisch en Technisch niveau. Ze is het bezit van haar NEVI-1 en NEVI-2 module Europees Aanbesteden (gevorderd). Tijdens haar loopbaan heeft ze alle facetten binnen de inkoop meegemaakt en is ze verantwoordelijk geweest voor gehele inkooptrajecten van a tot z. Daarnaast heeft ze diverse interne projecten op zich genomen om inkoopprocessen te verbeteren en deze met succes afgerond. Zo heeft zij voor diverse organisaties kostenbesparing gerealiseerd en/of de leverbetrouwbaarheid verhoogd. Ondanks dat Patricia haar functie als Senior Inkoper met plezier uitvoert, staat zij momenteel open voor een nieuwe uitdaging binnen een dynamisch bedrijf. Met deze reden zoekt zij een nieuwe uitdaging als Inkoper. 

Patricia is een vrolijke en vriendelijke vrouw die positief in het leven staat. Ze is een echte team player, maar kan ook heel goed zelfstandig functioneren. Dit blijkt uit de successen die zij geboekt heeft in vast dienstverband door goed samen te werken met betrokken partijen of op interim basis. Ze is breed georiënteerd en is een bron van kennis door de vele ervaring die ze heeft opgedaan in verschillende branches en disciplines. Daarnaast is Patricia makkelijk in de omgang en resultaatgericht ingesteld. 

Patricia heeft één maand opzegtermijn, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 5.700,- bruto per maand.  

location_onRegio Den Haag createMBO person56 jaar euro_symbolMeer dan €5.000
Meer kandidaten weergeven