Vacatures

Doe maar een pondje spek! Mag het ook wat meer zijn? Dat is waar deze organisatie allemaal mee begon. Tegenwoordig is deze werkgever uitgegroeid tot een hoogwaardig vleesproductiebedrijf van vleeswaren die jij ook vast eens op je brood hebt gehad! Voor deze werkgever zijn wij op zoek naar een Demand Planner. Benieuwd naar de functie? Lees dan verder!
access_timeFulltime location_onGouda euro_symbol€2.900 tot €3.700
Are you nuts? Nee, ik heb het niet over het Engelse gezegde, maar letterlijk over nuts! Heerlijke nootjes, zaden, noem maar op. Dat is waar deze werkgever dé specialist in is. Voor deze werkgever zijn wij op zoek naar een Sales & Operations Planner. Wil jij dit bedrijf ondersteunen in het opstellen en verzorgen van de proces coördinatie en het up-to-date houden van de verkoop- en inkoopforecast? Lees dan verder!
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€3.000 tot €4.000
Ah heerlijk, de vrijdagmiddagborrel. Daar hoort uiteraard een lekker borrelnootje bij. Wat een toeval! Dat is nu precies waar deze werkgever een wereldwijde onderneming van is. En zij zijn op zoek naar een Supply Chain Planner die hen wil ondersteunen. Heb jij recentelijk een hbo-opleiding afgerond in Supply Chain of heb jij ervaring binnen deze functie? Lees dan verder!
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.800 tot €3.500
Een heerlijke cappuccino, latte macchiato, espresso of gewoon een lekker zwart bakkie. Koffie! Dat is waar dit bedrijf dé leverancier van is in Nederland. Maar niet alleen de koffie zelf, maar zij leveren ook de machines en het onderhoud hiervan. Ben jij commercieel ingesteld, communicatief vaardig én wil jij samen met twee andere collega’s werken? Lees dan verder!
access_timeFulltime location_onZoetermeer euro_symbol€2.600 tot €3.200
Meer vacatures weergeven