Sofyan Dewoe

workConsultant Financieel
location_cityRotterdam

phone06 - 17 41 95 73
 linkedin.com/in/s%C3%B6fyan-dewoe-0164b1179/

Sofyan Dewoe

Vacatures

Ben jij een echte Allround Finance Professional? Deze organisatie is op zoek naar een alleskunner die alles wil weten met betrekking tot wat er zich afspeelt binnen het finance departement. Iemand die zich door wil ontwikkelen zal goed op zijn plek zitten bij dit bedrijf. Daarnaast draag je bij aan een familiare en collegiale werksfeer, zodat iedereen met veel plezier naar het werk gaat! 
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.800 tot €3.300
Ben jij op zoek naar een functie als Assistent Accountant? Hieronder vindt je een vacature bij een ontzettend fris en modern bedrijf. Zij bieden de mogelijkheid om zelf je takenpakket samen te stellen, zodat jij direct de uitdaging vindt die bij jou past. Jij gaat de financiële administratie op orde houden voor de klanten van dit bedrijf. Dit doe je vanuit een prachtig pand gelegen in het centrum van het mooie Rotterdam! 
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€3.000 tot €3.500
Jij bent een ervaren Financial Controller en je wil jezelf graag door ontwikkelen. Het is voor jou belangrijk dat je binnen een organisatie werkt waar mensen werken waar je veel van kan leren. Daarnaast ben je maatschappelijk betrokken, zodat je je makkelijk kan vereenzelvigen met de missie van deze sociaal betrokken organisatie.
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€4.700 tot €6.500
Sta jij nog aan het begin van je finance carrière? Deze groeiende organisatie is op zoek naar een Crediteuren Medewerker die het leuk vindt om mee te denken over procesverbeteringen. Jij kan de kennis die jij hebt opgedaan tijdens jouw opleiding direct toepassen en fungeren als een frisse wind binnen deze flexibele organisatie.
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.600 tot €2.800
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Danny is enige jaren geleden begonnen aan een niveau 1 opleiding Assistent verkoop en retail. Inmiddels heeft hij een mbo4 diploma bedrijfsadministratie op zak! Hij heeft ervaring met het controleren en verwerken van in- en verkoopfacturen. Ook heeft de bank en kas bijgehouden en de bankafschriften verwerkt. Danny is enorm leergierig, dat blijkt wel uit zijn bereidheid om door te studeren. Een behulpzame instelling is kenmerkend voor Danny. Zo was hij nooit te beroerd om als stagiaire zijn collega's te helpen wanneer zij hun werk niet op tijd afkregen. Danny is net klaar met zijn studie en hij is op zoek naar zijn eerste financiële uitdaging. Hij heeft zowel ervaring met het werken bij een formele als bij een informele werkgever. Bij beide voelt hij zich op zijn plek.

Danny is zelfverzekerd en weet hij wil. Hij is in 2016 in Nederland aangekomen en hij heeft inmiddels een niveau 4 diploma in de finance. Hij heeft zelfstandig en planmatig zijn leven ingericht om te kunnen staan waar hij nu staat. Hij is daarnaast een hele fijne en goedlachse gesprekpartner.  Al met al is Danny een talentvolle en hardwerkende financial met enorm veel potentie. 

Danny is per direct beschikbaar. Hij is voltijd beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €2.500 bruto per maand op basis van 40 uur. 
location_onDen Haag createMBO person24 jaar
Sophie is vorig jaar zomer afgestuurd als Master of Science in de richting van Finance. Zij staat inmiddels in de startblokken om te gaan werken voor een bedrijf waar ze veel kan leren en kan doorgroeien tot een sterke finance professional. Zij heeft al ervaring opgedaan met operationele finance werkzaamheden. Zo heeft ze onder andere ervaring met het verwerken en controleren van in- en verkoopfacturen. Ook heeft ze ondersteund in het schrijven van rapportages en het bewaken van de debiteuren en crediteurenadministratie. Sophie is op zoek naar een werkgever waar een informele en fijne werksfeer heerst, daarnaast wil ze graag leren en op termijn kunnen doorgroeien.

Sophie is een enthousiaste en fijne gesprekspartner. Ze kan duidelijk communiceren en ze weet wat ze wil. Sophie is heel betrokken. Ze vindt het belangrijk om feeling te hebben met de complete werkzaamheden in het bedrijf, omdat zij de finance afdeling ziet als spil in de organisatie. Naast een inhoudelijke uitdaging vindt ze het belangrijk om in een fijn en gezellig team te werken. 

Sophie is per direct beschikbaar. Ze is 40 uur beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.900,- bruto per maand op basis van 40 uur.  
location_on's-Hertogenbosch createWO person24 jaar
Christa is inmiddels al 25 jaar werkzaam als salarisadministrateur. In die 25 jaar heeft ze maar bij vier werkgevers gewerkt. Als Christa op haar plek zit dan ziet ze geen reden om weg te gaan. Ze draagt graag bij aan het succes van een organisatie en ze vindt het belangrijk om een band op te bouwen met haar collega's. Ze heeft voor MKB bedrijven de volledige salarisadministratie gedraaid en ze heeft lange tijd gefungeerd als teamleider salarisadministratie. Bij haar huidige werkgever lopen de processen niet helemaal naar wens. Er wordt gewerkt met een heel oud systeem en Christa heeft niet veel collega's waar ze op kan bouwen. Ze is nu op zoek naar een werkgever waar ze kan samenwerken met een andere ervaren salarisadministrateur of een leidinggevende waar ze samen mee kan sparren over de werkzaamheden.

Christa kan goed luisteren, staat altijd klaar voor haar collega's en werkt enorm nauwkeurig. Ze vindt het leuk om contact te hebben met medewerkers of klanten die vragen hebben over de salarisadministratie. Daarnaast heeft ze als teamleider gefunctioneerd en heeft ze heel lang bij een aantal werkgevers gewerkt, omdat ze haar werk altijd zeer nauwkeurig uitvoert. 


Christa is per 1 april beschikbaar. Ze is 32 uur beschikbaar en heeft een salarisindicatie van 
€ 3.500,- bruto per maand op basis van 40 uur.       
location_onDen Bosch createMBO person50 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
De afgelopen 25 jaar is Anna werkzaam geweest als Financieel Administratief Medewerker bij verschillende werkgevers waaronder 17 jaar voor één bedrijf. Naast de crediteuren administratie was zij ook verantwoordelijk voor het verwerken van de grootboekmutaties, bank- en kasboekingen btw-aangiftes. Daarnaast was Anna verantwoordelijk voor het klaarzetten van betaling runs en het controleren van debiteurenfacturen. Wegens het gebrek aan financiele programma’s worden de werkzaamheden onnodig zwaarder, daarom is Anna samen met ons opzoek naar een financiële functie waar zij haar huidige kennis en ervaring verder kan uitoefenen.

Anna is een vriendelijke en rustige dame. Zij is betrouwbaar en loyaal, dat ook wel blijkt uit haar lange dienstverband bij een van haar vorige werkgevers. Wat Anna bijzonder maakt, is dat zij ondanks haar zeer hoge productiviteit, heel nauwkeurig en accuraat werkt. Wanneer Anna als financieel medewerker binnen een leuke organisatie kan werken, heb je een goede collega aan haar. 

Anna heeft een opzegtermijn van een maand en is beschikbaar voor 32 uur per week met een salarisindicatie van € 2.800,- bruto per maand op basis van 32 uur. 

location_onRotterdam createMBO person50 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven