Sofyan Dewoe

workConsultant Financieel
location_cityRotterdam

phone06 - 17 41 95 73
 linkedin.com/in/s%C3%B6fyan-dewoe-0164b1179/

Sofyan Dewoe

''Probeer je nieuwsgierigheid de vrije loop te laten, zodat je kan doen waar je passie voor hebt.''

 

Het matchen van talentvolle financiële kandidaten en bedrijven die versterking nodig hebben op de financiële afdeling, daar haal ik energie uit. Ik vind het interessant om het gesprek aan te gaan met mensen en om uit te zoeken waar hun passie ligt. Daarna is het aan mij de taak om te puzzelen met mijn collega’s om de beste match te creëren. 

Op zoek naar een nieuwe collega?     
Mijn taak is om u te helpen bij het oriënteren op de arbeidsmarkt. Ik ben een gesprekpartner als het gaat om het vinden van kandidaten en het creëren van een mooie match. Uw behoeftes pak ik serieus, professioneel en analytisch op. Ik kan snel schakelen en stel vragen totdat ik de informatie heb die ik nodig heb om alles uit een potentiële match te halen.  

U kunt mij altijd benaderen voor een vrijblijvend gesprek over de huidige stand van de arbeidsmarkt of om een indicatie te vragen over beschikbare en talentvolle kandidaten. Dit kan telefonisch of per mail.  

Op zoek naar een nieuwe baan?    
Samen gaan we het gesprek aan om jouw wensen en talenten boven tafel te krijgen. Op basis van de huidige stand van de markt en de mogelijkheden binnen ons grote netwerk ga ik op zoek naar jouw droombaan! Door mijn opleiding Psychologie weet ik hoe ik het optimale uit een gesprek kan halen. Mijn oprechte interesse in jou en de dialoog die ik met jou aanga, resulteren in de best mogelijk voorlichting over de mogelijkheden.  

Je kan contact met mij opnemen als je wil spreken over de huidige stand van de markt, de financiële sector of als je de baanmogelijkheden wil bespreken binnen ons netwerk. Dit kan via mijn contactgegevens op deze pagina.   


Vacatures

€3.000 tot €4.500
Ben jij een financieel talent met vloeiend Frans en een scherp oog voor cijfers? Zoek je een positie als Financieel Medewerker in Breda? Sluit je aan bij ons team en geniet van een aantrekkelijk salarispakket, flexibele werkmogelijkheden en mogelijkheden voor professionele groei!
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€3.000 tot €4.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Ramon heeft meer dan dertig jaar ervaring als Financieel administratief medewerker. Naast kundig en ervaren is hij te typeren als een zeer loyale werknemer. Hij is al sinds 1999 werkzaam bij dezelfde werkgever. Een medewerkers zoals Ramon kan zorgen voor stabiliteit binnen de afdeling. In de afgelopen jaren heeft hij voornamelijk ondersteund in de opmaak van de jaarrekeningen, het boeken en coderen van in- en verkoopfacturen, het voeren van debiteurenbeheer, ondersteunen bij de maandafsluiting, het opmaken van rapportages, begeleiding bieden bij de accountantscontrole, het opmaken van projectafrekeningen en procesoptimalisatie. 

Ramon is een open en fijne gesprekspartner. Ramon is erg servicegericht. Zo draait hij zijn hand er niet voor om, om het vaste accountantskantoor van het bedrijf een handje te helpen wanneer er om zijn specifieke ervaring en expertise wordt gevraagd. Je haalt daarnaast met Ramon een zeer loyale en positieve persoon binnen.

Ramon heeft een opzegtermijn van 3 maanden of minder, in overleg. Hij is 40 uur beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €3.700,- bruto op basis van 40 uur. 
location_onNederlands en Engels goed in woord en geschrif en Duits redelijk in woord en geschrift createMBO person54 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Nadia heeft in 2015 de universitaire bachelor Bedrijfseconomie behaald. Na het volgen van een tweede bachelor in de filosofie is zij begonnen met full time werken. Deze extra opleiding heeft ze gevolgd omdat ze algemene ontwikkeling hoog in het vaandel heeft staan. Naast haar academische en economische kennis heeft ze een jaar lang ervaring opgedaan in het operationele financieel administratieve werk. Daarnaast heeft zij verschillende bijbanen gehad binnen de administratie en als backoffice medewerker. Inmiddels is zij klaar om al haar bedrijfseconomische kennis toe te passen en om aan de slag te gaan op een financiële afdeling. Nadia staat ervoor open om ergens te beginnen waar ze administratieve taken kan oppakken om vervolgens door te groeien naar een meer analytische financiële functie. Ze wil graag starten als financieel administratief medewerker.

Nadia is communicatief vaardig en duidelijk. Ze is flexibel en zeer behulpzaam. Als collega's vastlopen is zij de eerste die klaarstaat om hen te helpen. Nadia praat niet de oren van je kop, maar is ook niet als heel rustig te typeren. 

Nadia is 32 tot 40 uur beschikbaar. Zij is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €2.900,- bruto per maand op basis van 40 uur. 
location_onRotterdam createWO person30 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Danny is enige jaren geleden begonnen aan een niveau 1 opleiding Assistent verkoop en retail. Inmiddels heeft hij een mbo4 diploma bedrijfsadministratie op zak! Hij heeft ervaring met het controleren en verwerken van in- en verkoopfacturen. Ook heeft de bank en kas bijgehouden en de bankafschriften verwerkt. Danny is enorm leergierig, dat blijkt wel uit zijn bereidheid om door te studeren. Een behulpzame instelling is kenmerkend voor Danny. Zo was hij nooit te beroerd om als stagiaire zijn collega's te helpen wanneer zij hun werk niet op tijd afkregen. Danny is net klaar met zijn studie en hij is op zoek naar zijn eerste financiële uitdaging. Hij heeft zowel ervaring met het werken bij een formele als bij een informele werkgever. Bij beide voelt hij zich op zijn plek.

Danny is zelfverzekerd en weet hij wil. Hij is in 2016 in Nederland aangekomen en hij heeft inmiddels een niveau 4 diploma in de finance. Hij heeft zelfstandig en planmatig zijn leven ingericht om te kunnen staan waar hij nu staat. Hij is daarnaast een hele fijne en goedlachse gesprekpartner.  Al met al is Danny een talentvolle en hardwerkende financial met enorm veel potentie. 

Danny is per direct beschikbaar. Hij is voltijd beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €2.500 bruto per maand op basis van 40 uur. 
location_onDen Haag createMBO person24 jaar
Sheila is een echte topper. Goedlachs, spraakzaam en inhoudelijk sterk. Na het behalen van haar mbo niveau 4 bedrijfsadministratie is ze begonnen met werken. Ze beschikt inmiddels over jaar ervaring in het vak. Ze heeft ervaring met het aansluiten van het grootboek, de crediteuren en debiteurenadministratie, het doen van betalingen, het boeken van facturen en het schakelen met diverse stakeholders in het bedrijf. Naast de opgedane werkervaring heeft ze haar MBA gehaald. Ze heeft enerzijds ervaring opgedaan in een zorgorganisatie en daarnaast de zeer dynamische wereld van de scheepsbouw. Vanwege de reistijd is ze nu op zoek naar een werkgever in de omgeving van Rotterdam. Sheila gaat graag aan de slag als Financieel Administratief Medewerker

Sheila is spraakzaam en enthousiast. Daarnaast is ze erg loyaal aan haar werkgever. Haar vrolijke karakter zorgt ervoor dat ze naadloos ingepast kan worden in elk team. 

Sheila is 32  uur beschikbaar en heeft een opzegtermijn van een maand. Haar salarisindicatie is €3.000,- bruto per maand op basis van 40 uur. 
location_onRotterdam createMBO euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven