Lois van Ommeren

workConsultant Logistiek
location_cityTiel

phone06-82430919
 linkedin.com/in/lois-van-ommeren-2a3440230

Lois van Ommeren

Vacatures

Ben jij klaar voor de volgende stap? Je komt te werken in een snel groeiend bedrijf met daarin ook veel doorgroeimogelijkheden. Inmiddels heeft de organisatie 5 vestigingen verspreid door Nederland, België en Duitsland. Daarnaast investeert deze organisatie in het personeel en stimuleert hen om zichzelf verder te ontwikkelen. Als Logistiek Planner word je ingewerkt om zelfstandig aan de slag te gaan. Heb je er zin in? Lees dan snel verder!
access_timeFulltime location_onUtrecht euro_symbol€2.300 tot €3.200
Jij bent een administratieve kei die ook nog eens communicatief sterk is. Daarnaast voel jij je helemaal thuis bij een informele middelgrote productieorganisatie. Wil jij blijven groeien op persoonlijk en professioneel vlak? En ben jij er klaar voor? Lees snel verder!
access_timeFulltime location_onUtrecht euro_symbol€2.000 tot €2.800
Jij bent communicatief sterk en ziet altijd oplossingen in plaats van problemen. Klopt dit en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij de missende schakel in deze milieuvriendelijke organisatie. Zorg ervoor dat je erbij bent bij het volgende bedrijfsfeest als de nieuwe Customer Service Medewerker. Lees snel verder over deze internationale organisatie!  
access_timeFulltime location_onUtrecht euro_symbol€2.200 tot €3.000
Wanneer er in jouw vrienden groep een uitje gepland moet worden, laten ze dit aan jou over! Jij zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is en vindt dit ook echt leuk om te doen. Dan kom jij helemaal tot je recht bij deze organisatie! Doordat zij constant aan het groeien is, moet het team ook meegroeien. En daarom zijn ze op zoek naar een Transport Planner met affiniteit in de staalbouw met een staalharde motivatie! Lees snel verder om meer te weten te komen over jouw nieuwe uitdaging.
access_timeFulltime location_onVeenendaal  euro_symbol€2.500 tot €3.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Jarie heeft in 2018 het vwo afgerond en begonnen op de Universiteit in Tilburg aan de opleiding Accountancy en Finance. Hij kwam er snel achter dat zijn passie hier niet lag en maakte na het behalen van zijn propedeuse de overstap naar de opleiding Logistiek Management. Tijdens deze studie heeft hij meerdere stages gelopen. In elke stage opdracht heeft hij onderzoek gedaan naar hoe processen geoptimaliseerd konden worden. Hiervoor heeft hij een plan opgesteld om dit in praktijk te brengen. Bij ieder bedrijf is dit plan aangenomen en dit heeft gezorgd voor een efficiëntere werkwijze. In zijn huidige functie is hij verantwoordelijk voor het emballage beheer van een supermarkt en heeft hier geregeld contact met afhalers. Ook maakt hij hier een weekplanning, monitort deze iedere dag en maakt eventueel de nodige aanpassingen. Jarie is nu op zoek naar een brede functie binnen het plannen met uitzicht op een leidinggevende functie.

Jarie is erg gedreven en pakt problemen met beide handen aan. Hij heeft een doel voor ogen en gaat secuur te werk. Er zijn altijd tegenslagen, maar hij zal dan juist het gesprek aangaan en stelt doelen voor anderen met opbouwende kritiek. Tijdens zijn verschillende stages heeft hij een einddoel voorgelegd gekregen en deze gerealiseerd. Hieraan kan je zien dat hij erg resultaatgericht is. Jarie heeft een rustig karakter en dit uit zich prettig op de werkvloer. Hij zou goed in een (internationale) organisatie passen waar een motiverende en ongedwongen sfeer hangt, dit goed aan bij zijn persoonlijkheid.

Jarie is per 1 mei beschikbaar en heeft een bruto salarisindicatie van € 3.200,- op fulltime basis. 
location_onculemborg createHBO person22 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Sara heeft vanaf 2007 ervaring opgedaan binnen de Customer Service. Bij één van haar voorgaande werkgevers is ze begonnen als Customer Service Medewerker en uiteindelijk doorgegroeid naar Customer Service Agent Backline. De laatste 4 jaar heeft ze hiernaast ook adviezen gegeven over het vervoeren van gevaarlijke stoffen. Hier is ze ook volledig voor gecertificeerd. Binnen deze organisatie heeft ze ook de rol vervuld van floorwalker voor 15 fte, om acute vragen te beantwoorden. Ze is hierna op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging en vorig jaar is ze begonnen bij een startup. Bij deze startende internationale organisatie neemt men het hele logistieke proces uit handen. Haar rol bestaat hier voornamelijk uit het maken van afspraken met onder andere vervoerders en het monitoren van de zendingen. Daarnaast is ze het eerste aanspreekpunt voor de chauffeurs, vervoerders, klanten en het externe warehouse. Wegens financiële redenen van het bedrijf is Sara nu op zoek naar een brede functie als Customer Service Medewerker.

Sara is erg oplossingsgericht. Ze pakt problemen met twee handen aan, weet precies wat er moet gebeuren en zorgt ervoor dat alles zo snel mogelijk geregeld wordt. Daarnaast kan ze goed relativeren en hierdoor kan ze doordachte beslissingen maken. Door haar lange ervaring als Customer Service Medewerker en haar rol als adviseur heeft Sara sterke communicatieve vaardigheden ontwikkeld. Saskia zou goed passen in een organisatie waar waardering voor haar personeel hoog in het vaandel staat. 

Sara is per 1 april 2023 beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand op basis van 40 uur. Het aantal uren dat ze bereidt is om te werken is bespreekbaar.
 
location_onArnhem createMBO person44 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Ralph heeft na het behalen van zijn middelbare school diploma gestudeerd op het hbo in Groningen en Zwolle en op de Radbound Universiteit. Na een moeizaam verloop is hij via een uitzendbureau terecht gekomen in de Logistieke branche. Bij zijn laatste functie was hij voornamelijk verantwoordelijk voor de inkoop en het plannen van het transport. Hier was Ralph ook bezig met het uitzetten van externe assemblage opdrachten. Tijdens zijn loopbaan carrière is hij erachter gekomen dat het schakelen tussen verschillende lagen hem goed ligt. Een aansturende en sociale rol, dat is waar hij naar op zoek is! 

Ralph is een erg sociale en adaptieve man. Dit brengt hij ook mee in zijn werk, hij denkt graag mee met het oplossen van de voorkomende problemen. Zo heeft hij bij een van zijn werkgevers een inwerkproces opgesteld zodat iedereen dezelfde werkwijze kreeg. Dit heeft als resultaat gehad dat er efficiënter gewerkt kon worden. Ook is hij erg stressbestendig, eerst even een stapje terug en daarna denken over het probleem. Hierin zie je ook terug dat hij erg resultaatgericht is, hij schetst graag een beeld voor de organisatie om zo het probleem te verhelpen. Met zijn ervaring als vrijwilliger laat hij zien dat hij erg betrokken is. Zo heeft hij bij verschillende sociale doelgroepen gekeken naar waar er op werd vastgelopen en een plan opgezet om dit op te lossen.

Ralph heeft een bruto salarisindicatie van € 3.600,- per maand op basis van 40 uur en is per direct beschikbaar.
location_onArnhem createWO person40 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Selim heeft in 2013 de MBO opleiding niveau 4 Ondernemerschap Detailhandel behaald. Vanaf dat moment is zijn lange zoektocht naar passie in zijn werk van start gegaan. En dat heeft hij bij zijn huidige functie als Supply Chain & Transport coördinator gevonden, althans bijna. Hij is er door de jaren heen achter gekomen dat zijn passie echt bij het plannen ligt, voornamelijk transportplanning. Door zijn enkele jaren werkervaring heeft hij kunnen proeven van verschillende branches. Zijn werkzaamheden bestaan nu voornamelijk uit het plannen van het interne en externe transport en het bewaken van de goederenstromen. Vandaar dat hij op zoek is naar een nieuwe uitdaging als Transportplanner.

Selim staat open voor nieuwe uitdagingen waarbij doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie van belang zijn. Door zijn ervaring bij een productiebedrijf en zijn eigen transport onderneming staat stress niet in zijn woordenboek. Wanneer er vier chauffeurs tegelijk met pech staan en ze hem bellen, zet Samir even een stapje terug om het overzicht te bewaren en stelt prioriteiten. Ook is hij een behulpzaam persoon, hij leeft mee met de klanten en komt zo vaak op creatieve oplossingen. Dit kan gaan over collega's die een extra handje nodig hebben, tot het eerste aanspreekpunt zijn van de chauffeurs. Hij wilt graag meer kennis opdoen in het vakgebied transport, graag in combinatie met een nieuwe functie, maar ook in zijn vrije tijd. Dit laat zien dat Samir erg leergierig is.

Selim is per direct beschikbaar en heeft een bruto salarisindicatie van €2.900,- per maand op basis van 40 uur.
 

location_onveenendaal createMBO person28 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven