Azra Medjedovic

workCorporate Recruiter
location_cityRotterdam

phone06-17169718
 linkedin.com/in/azra-medjedovic-68830a252/

Azra Medjedovic

Vacatures

Haal jij energie uit gesprekken voeren en mensen helpen? Dan moet je bij Extra Talent zijn. Wij leiden jou op als een top Junior Recruiter! Naast dat je in een gezellig team komt te werken, kan je ook hele leuke bonussen verdienen. 
access_timeFulltime location_onTiel euro_symbol€2.800 tot €4.000
Netwerken en overtuigen, dat vind jij echt leuk. Als Corporate Recruiter ga jij actief op zoek naar nieuwe collega’s. Heb jij nog geen ervaring? Geen probleem! Wij helpen jou graag op weg en leiden jou op tot onze nieuwe top Corporate Recruiter!

 
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.400 tot €3.800
Vind jij het leuk om mensen te overtuigen en om te netwerken? Dan ben je welkom in ons team als Corporate Recruiter! Je krijgt een leuke groep collega’s erbij die altijd openstaan om te kletsen. Klinkt dit interessant voor jou? Dan moet je vooral verder lezen!
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.400 tot €3.000
Ben jij commercieel ingesteld en wil je dikke bonussen verdienen? Dan moet je vooral bij Extra Talent zijn. Wij leiden jou helemaal op als onze nieuwe Junior Recruiter. Je komt te werken in een leuk bedrijf met een gezellige werksfeer! Is dit iets voor jou? Lees dan snel verder! 
 
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.800 tot €4.000
Meer vacatures weergeven