Robbert Lemmens

workConsultant Supply Chain
location_cityAmsterdam

phone06-19689778
 linkedin.com/in/robbert-lemmens-010b51196/

Placeholder

Vacatures

Is Supply Chain management jou op het lijf geschreven? Heb jij na je studie al enige relevante werkervaring opgedaan en ben je nu op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een bedrijf dat kansen biedt? Bij deze wereldwijd opererende speler op het gebied van marketing en distributie van latex en rubber zal jouw vakkennis als een speer toenemen en krijg je de kans om jou internationale netwerk uit te breiden. Nieuwsgierig naar de organisatie? Mooi, lees dan snel verder!
access_timeFulltime location_onZaandam euro_symbol€2.500 tot €3.500
Wanneer jij denkt aan processen, denk jij aan vooruitgang. Jij denkt altijd in mogelijkheden en weet precies waar de knelpunten zitten. Jij hebt ambitie om in een korte tijd door te groeien tot een zelfstandige Supply Chain Planner. Klinkt dit herkenbaar? Lees dan gauw verder.
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.300 tot €3.000
Je communiceert met 2 interne afdelingen in het Nederlands en dan krijg je een telefoontje van een leverancier in het Engels. Kan jij hier makkelijk in schakelen en hou jij niet van routine, maar wil je iedere dag wat anders meemaken? Dan is deze internationale organisatie misschien wel wat voor jou! Jij krijgt hier verantwoordelijkheid en de vrijheid om het maximale uit jezelf te halen. Lees hieronder meer over deze productieonderneming!  
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.800 tot €3.500
Contact met leveranciers, vervoerders en een forecast opstellen. Jij bent communicatief sterk en daarom zijn deze taken erg natuurlijk voor jou. Wil jij deze skills verder ontwikkelen in een dynamische werkplek en wil jij iedere dag wat nieuws meemaken? Dan is deze vacature als Junior Inkoper zeker iets voor jou! Lees snel verder en leer meer over jouw nieuwe werkgever. 
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.700 tot €3.200
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Martin is een harde werker binnen de supply chain. In zijn huidige functie laat hij zien dat hij bereid is om zich flexibel op te stellen. Hij zet de extra stap om zo zijn werkzaamheden succesvol af te ronden. Dit heeft hij onder andere laten zien tijdens het behalen van zijn Logistiek supervisor diploma, deze heeft hij behaald terwijl hij fulltime aan het werk was. Hij heeft een rijke werkervaring als chef expeditie. Op dit moment heeft hij 1 jaar werkervaring als productieplanner binnen de supply chain. In zijn huidige functie is hij onder andere verantwoordelijk voor het in zijn geheel plannen van de productie van 25 ton aan vis per dag, etikettering, afronden van dagelijkse productieorders, de kwaliteitscontrole van producten,  instellen van verschillende machines, het aansturen van 30-54 productiemedewerkers en tot slot gaat het onderhoud aan de machines ook via hem. Hij staat in contact met de internationale onderhoudspartners en stemt hiermee af, regelt meetings en leidt het gehele onderhoudsproces in goede banen. Martin spreekt dan ook goed Engels en kan zich naar eigen zeggen in elke branche interesseren. Bij zijn huidige werkgever mist hij de mensgerichte aanpak vanuit werkgever naar werknemer. Vandaar dat hij extra-talent heeft ingeschakeld om hem te ondersteunen in het zoeken van een nieuwe uitdaging. Graag zou hij zich hard inzetten voor een werkgever die ook aandacht heeft voor de medewerkers, middels het bewerkstelligen van een gezellige en collegiale werksfeer. 

Hij is een analytische gedreven professional die zich aan zijn afspraken houdt. Hij krijgt energie van een fijne samenwerking en een persoonlijke ontwikkeling binnen zijn werk. Hij is niet bang voor nieuwe uitdagingen en deinst niet terug voor een aansturende rol, dit blijkt uit zijn huidige functie waarin hij onder andere 30-45 mensen aanstuurt. Martin zou een mooie toevoeging kunnen zijn aan uw organisatie, u hoeft hem geen druk op te leggen want dit doet hij zelf al genoeg. Door zijn werkervaring en inzet zal hij nieuwe processen snel onder de knie krijgen.

Martin is in overleg beschikbaar voor 40 uur per week en heeft een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand. 
location_onAmsterdam createMBO person26 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven