Robbert Lemmens

workConsultant Supply Chain
location_cityAmsterdam

phone06 - 19 68 97 78
 linkedin.com/in/robbert-lemmens-010b51196/

Robbert Lemmens

Vacatures

€2.700 tot €3.300
Kun jij jezelf zien als de persoon die de controle heeft over de productieprocessen en planningen in onze hele organisatie? In de rol van Supply Chain Planner ben je van vitaal belang voor het stroomlijnen en coördineren van ons volledige productieproces. Als dit je aanspreekt en je het beschouwt als een natuurlijke stap voorwaarts in je loopbaan, nodigen we je uit om verder te lezen en te solliciteren.
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.700 tot €3.300
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Lena is afgestudeerd als Master in de studie "Global Business & Sustainability". Ze is een echte doorzetter binnen de supply chain. Dit blijkt uit de diverse werkzaamheden en opleidingen die zij met succes heeft afgerond. Tijdens haar universitaire studies is ze meerdere malen cum-laude afgestudeerd. Tijdens eerdere werkzaamheden heeft ze ervaring opgedaan met onder andere transport en materiaalplanning, , projectmanagement, warehouse coördinatie en de contactafhandeling met stakeholders. Daarnaast heeft ze de verantwoordelijkheid gekregen om een nieuwe vestiging op te zetten in het buitenland. Doordat ze zeer bedreven is in het spreken van vele talen komt ze op internationaal vlak uitstekend uit de voeten. Haar achtergrond als projectmanager maakt dat ze ten alle tijden de juiste mensen en middelen weet te vinden om zelfs de meest uitdagende doelen te behalen. Haar can-do mentaliteit die gepaard gaat met een prettige manier van communiceren maakt dat ze op de werkvloer goede relaties bewerkstelligd. Hierdoor is ze een professional die goed kan samenwerken met haar collega's. Tijdens eerdere werkervaringen is ze de logistiek en supply chain wereld ingerold. Ze is erachter gekomen dat ze een sterke passie heeft voor deze sector. Lena  is iemand die overzicht houdt, aanstuurt, coördineert, planned en projecten leidt terwijl ze er niet vies van is om operationele werkzaamheden op te pakken, zelfs wanneer deze niet bij haar functie horen. Samen met Extra Talent is Lena op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Lena is een enthousiaste dame die zich voor de volle 100 procent inzet om haar doelen te behalen. Een doel niet behalen is simpelweg geen optie. Dit maakt haar ontzettend betrouwbaar op de werkvloer. Ze heeft een hoog verantwoordelijkheidsgevoel als het aankomt op haar eigen werkzaamheden maar is niet bang om nieuwe uitdagingen aan te pakken. Duurzaamheid heeft Lena hoog in het vaandel staan en op dit gebied is ze een echte expert met de titel "Master", iets dat al vaker zijn vruchten heeft afgeworpen bij eerdere werkgevers. Ze is proactief en helpt graag waar nodig, ze is dus erg flexibel in te zetten. Van Lena durf ik te zeggen dat ze een absolute top-kandidaat is die uw organisatie zou versterken. Een project leiden kan ze als de beste, werkzaamheden worden correct uitgevoerd en het vertrouwen dat ze krijgt maakt ze waar.

Lena is beschikbaar na een mand opzegtermijn, voor 36-40 uur per week en heeft een salarisindicatie van € 3.400,-.
location_onAmsterdam createWO person27 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Lou is een senior warehouse supervisor die van aanpak houd, géén uitdaging is te groot. Hij is op zoek naar een gelijkwaardige functie met een mogelijk perspectief op een management rol. Ook heeft hij interesse in een functie als supply chain coördinator. Lou heeft ervaring met het aansturen en begeleiden van 45 medewerkers. In zijn huidige functie is Lou verantwoordelijk voor cargill en het inventory team, het verwerken van alle inkomende goederen, het gereed maken van uitgaande orders naar aanleiding van de klanteisen. Daarnaast is Lou verantwoordelijk voor het gehele voorraadbeheer op locatie en de kwaliteit verbetering op het gebied van voorraadbeheer en uitgaande orders. Hij draagt zorg voor de tijdsregistratie, de personeelsplanning intern en extern, verzuim gesprekken en het houden van functioneringsgesprekken. Samen met Extra-talent is Lou op zoek naar een passende nieuwe uitdaging. 

Lou is een vrolijke senior in het vak, hij is loyaal en heeft geen moeite om taken op te pakken die buiten zijn takenpakket vallen. Hij houdt zich aan zijn afspraken en komt over als een harde werker die zich volledig inzet om zijn doelen te realiseren. 

Lou is per direct beschikbaar, voor 40 uur per week en heeft een salarisindicatie van € 3.600,- bruto per maand. 

 
location_onAmsterdam createMBO person49 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Martin is een harde werker binnen de supply chain. In zijn huidige functie laat hij zien dat hij bereid is om zich flexibel op te stellen. Hij zet de extra stap om zo zijn werkzaamheden succesvol af te ronden. Dit heeft hij onder andere laten zien tijdens het behalen van zijn Logistiek supervisor diploma, deze heeft hij behaald terwijl hij fulltime aan het werk was. Hij heeft een rijke werkervaring als chef expeditie. Op dit moment heeft hij 1 jaar werkervaring als productieplanner binnen de supply chain. In zijn huidige functie is hij onder andere verantwoordelijk voor het in zijn geheel plannen van de productie van 25 ton aan vis per dag, etikettering, afronden van dagelijkse productieorders, de kwaliteitscontrole van producten,  instellen van verschillende machines, het aansturen van 30-54 productiemedewerkers en tot slot gaat het onderhoud aan de machines ook via hem. Hij staat in contact met de internationale onderhoudspartners en stemt hiermee af, regelt meetings en leidt het gehele onderhoudsproces in goede banen. Martin spreekt dan ook goed Engels en kan zich naar eigen zeggen in elke branche interesseren. Bij zijn huidige werkgever mist hij de mensgerichte aanpak vanuit werkgever naar werknemer. Vandaar dat hij extra-talent heeft ingeschakeld om hem te ondersteunen in het zoeken van een nieuwe uitdaging. Graag zou hij zich hard inzetten voor een werkgever die ook aandacht heeft voor de medewerkers, middels het bewerkstelligen van een gezellige en collegiale werksfeer. 

Hij is een analytische gedreven professional die zich aan zijn afspraken houdt. Hij krijgt energie van een fijne samenwerking en een persoonlijke ontwikkeling binnen zijn werk. Hij is niet bang voor nieuwe uitdagingen en deinst niet terug voor een aansturende rol, dit blijkt uit zijn huidige functie waarin hij onder andere 30-45 mensen aanstuurt. Martin zou een mooie toevoeging kunnen zijn aan uw organisatie, u hoeft hem geen druk op te leggen want dit doet hij zelf al genoeg. Door zijn werkervaring en inzet zal hij nieuwe processen snel onder de knie krijgen.

Martin is in overleg beschikbaar voor 40 uur per week en heeft een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand. 
location_onAmsterdam createMBO person26 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Demi is in juli 2019 afgestudeerd aan de hbo-opleiding Logistics Management en heeft hiervoor twee stages gelopen. Voor haar afstuderen heeft zij naast het doen van haar onderzoek ook de Demand Planners en Inkopers ondersteund. Zij onderzocht hoe de organisatie middels het aanscherpen van de afspraken met leveranciers, de eigen leverbetrouwbaarheid naar haar klanten kon verhogen. Met haar advies om de interne data en verwachtingen beter af te stemmen op de leveranciers, kon de organisatie dit realiseren. Daarna is Demi werkzaam geweest als E-commerce Suply chain medewerker. In haar meest recente functie als Demand Planner heeft Demi 2 jaar lang ervaring opgedaan met het plaatsen van bestellingen, forecasting, contact met leveranciers/stakeholders, administratie bijhouden middels Navision en Slimstock, procesoptimalisatie en voorraadwaarde. 

Demi is vlotte prater, heeft een open uitstraling is communicatief vaardig. In haar werk helpt zij haar collega's graag, ook al neemt haar eigen werkdruk hierdoor toe. Tijdens haar scriptie heeft zij bijvoorbeeld ongeveer 70% van haar tijd meegewerkt op de afdeling, zonder dat ze in tijdnood kwam met haar scriptie. Dit toont dat zij stressbestendig en een harde werker is. Dit, in combinatie met haar werkmentaliteit, vakkennis en behulpzaamheid, zal in elke organisatie een toegevoegde waarde zijn.

Demi heeft een opzegtermijn van 1 kalendermaand, is beschikbaar voor 40 uur per week en heeft een salarisindicatie van € 3.300,- bruto per maand.

location_onOmgeving Uithoorn createHBO person26 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven