Imane Daoudi-Mert

workConsultant Juridisch
location_cityEindhoven

phone06 - 23559272
 linkedin.com/in/imanedaoudi1/

Placeholder

Vacatures

Jij bent op zoek naar een dynamisch kantoor midden in het centrum van het gezellige Eindhoven! Heb je affiniteit met het Familierecht? Hier ga je werken aan interessante en uiteenlopende zaken! Werk je daarnaast graag op een modern kantoor binnen een hecht team? Want dan kunnen je enthousiaste collega’s niet wachten om je te verwelkomen!
access_timeParttime location_onEindhoven euro_symbol€2.600 tot €3.500
Ben jij benieuwd hoe het is om bij een van de grote notariskantoren van Nederland te werken? Zoek niet verder! Je kunt binnen een paar klikken, een nieuwe stap zetten in jouw loopbaan. Bij deze organisatie krijg je als Junior Kandidaat-Notaris volledig de ruimte om zowel zelfstandig als in teamverband jouw expertise toe te passen. Als je verder leest, krijg je alle benodigde informatie om jouw nieuwe werkgever te ontmoeten. 
access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.800 tot €3.500
Heb je al een aantal jaren ervaring in het notariaat als Notarieel Medewerker, maar ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Deze organisatie heeft een team van ervaren collega’s dat zowel zelfstandig als in teamverband werkt. Zij verwelkomen jou graag om het team te versterken. En nee, maak je geen zorgen, want ze hebben hier zeker wel een goede privé-werkbalans.  
access_timeFulltime location_onWeert euro_symbol€2.900 tot €3.300
Heb jij net je opleiding afgerond en kun je niet wachten om al je kennis toe te passen? Dan heb ik de vacature waar jij naar op zoek bent! Dit internationale advocatenkantoor is namelijk op zoek naar een Juridisch Secretaresse die het hoofd koel houdt, maar die het niet te koud krijgt tijdens de jaarlijkse ski-reis. Lees snel verder om meer te weten te komen over dit bedrijf!  
access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.200 tot €2.600
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Patricia behaalde haar hbo-rechten diploma in 2017 en de master burgerlijk recht in 2022 . Patricia is nu uitgegroeid tot een volwaardig Notarieel Jurist, en is aan de slag gegaan bij een middelgroot notariskantoor op de sectie personen- en familierecht. Haar werkzaamheden bestaan uit het zelfstandig behandelen van dossiers, opstellen van akten, bijwonen van besprekingen en contact onderhouden met cliënten. Patricia gaat verhuizen naar Brabant. Om die reden is zij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Notarieel Jurist. Zij kan geheel zelfstandig aan het werk binnen het personen- en familierecht. Werken in een teamverband waar zij geprikkeld wordt met verschillende uitdagingen past het beste bij Patricia.

Patricia is een ijverige, enthousiaste en ondernemende dame die weet van aanpakken. Zij werkt geheel zelfstandig en nauwkeurig. In haar vrije tijd heeft Patricia een onderneming als weddingplanner, waar zij koppels helpt om hun droombruiloft te realiseren. Patricia is ontzettend stressbestendig en houdt haar hoofd koel in elke situatie.

Per 1 mei is Patricia zes maanden 36 uur per week beschikbaar. Haar salarisindicatie bedraagt € 3.300,- bruto per maand op fulltime basis. 
    

location_onUtrecht createWO person29 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven