Imane Daoudi-Mert

workConsultant Juridisch
location_cityEindhoven

phone06 - 23 55 92 72
 linkedin.com/in/imanedaoudi1/

Imane Daoudi-Mert

Vacatures

€2.900 tot €3.500
Ben jij een ervaren Notarieel Medewerker die het fijn vindt om zowel in teamverband als zelfstandig aan de slag te gaan? Dat kan bij dit notariskantoor, waar een uitstekende werk en privé balans heerst!

access_timeFulltime location_onVeghel euro_symbol€2.900 tot €3.500
€2.500 tot €3.500
Een uitstekend salaris, verschillende loopbaan mogelijkheden en fijne collega’s. Dit advocatenkantoor in Eindhoven heeft je zoveel te bieden. 

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.500 tot €3.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Kim heeft de mbo-opleiding Juridisch Secretaresse afgerond en is daarna aan de slag gegaan bij een kleinschalige advocatenkantoor. Hier is Kim achttien jaar werkzaam geweest, naast haar werkzaamheden heeft Kim ook bij Schoevers haar cursus als Receptioniste behaald. Haar werkzaamheden bestaan onder andere uit het uitwerken van juridische stukken, het opstellen van brieven naar cliënten en rechtbanken en diverse administratieve taken. Zij vervuld een breed takenpakket en is naast alle secretariële werkzaamheden ook verantwoordelijk voor alle voorraden en bestellingen op kantoor. Nadat de eigenaar van het kantoor met pensioen ging en niemand deze wilde overnemen, is het advocatenkantoor opgeheven. Kim wilde zich toen even focussen op vrijwilligerswerk bij de voedselbank en daarna kwam er een baan op haar pad in een winkel. Omdat zij haar werkzaamheden als Juridisch Secretaresse mist is zij gaan kijken naar een nieuwe uitdaging als Juridisch Secretaresse. Werken in een teamverband bij een gemoedelijke kantoor past het beste bij Kim.

Kim is een vrolijke, secure dame. Zij voert haar werkzaamheden accuraat uit en is onder andere heel goed in het uitwerken van documenten. Kim is behulpzaam en integer, dit blijkt uit het feit dat zij al ruim achttien jaar werkzaam is geweest bij haar werkgever. Zij loopt graag een stapje harder waar nodig en toont initiatief!

Kim heeft een maand opzegtermijn en is vier dagen per week beschikbaar. Haar salarisindicatie bedraagt 
€ 2.600,- op fulltime basis. 
location_onArnhem createMBO person41 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Daniël heeft de mbo-opleiding Bedrijfsadministratie gedaan en is daarna aan de slag gegaan als secretarieel administratief medewerker. Naast zijn werk heeft hij in 2010 bij Schoevers zijn Secretaresse diploma behaald. Bij een vakbond heeft hij 31 jaar ervaring opgedaan als secretarieel administratief medewerker. Marcel pakt zijn taken als secretarieel administratief medewerker geheel zelfstandig op. Zijn werkzaamheden bestaan onder andere uit het organiseren van vergaderingen, beheren van de agenda’s van juristen, het redigeren van stukken naar de Rechtbank en deurwaarders en het redigeren van teksten voor bestuurders. Hij heeft nauw samengewerkt met een jurist, waarbij hij inhoudelijk meegenomen werd in de behandeling van de dossiers. Een reorganisatie in 2021 heeft ervoor gezorgd dat Daniël is gaan uitkijken naar een nieuwe uitdaging. Hij heeft daarna tijdelijk op projectbasis gewerkt aan een opdracht als dataverwerker, hier kon hij drie maanden aan de slag. Het project is na drie maanden succesvol afgesloten. Daniël is weer op zoek naar een nieuwe uitdaging als secretarieel administratief medewerker. Werken in een teamverband bij een gemoedelijke kantoor, waar hij genoeg uitdaging krijgt past het beste bij Daniël.

Daniël is een ijverige, enthousiaste en ondernemende man die weet van aanpakken, dit blijkt uit het feit dat hij verschillende cursussen heeft gevolgd om zichzelf te blijven ontwikkelen. Hij werkt zelfstandig en nauwkeurig en pakt werkzaamheden snel op. Hij staat open voor diverse werkzaamheden daarom kun je Daniël écht zien als de spin in het web!

Daniël is direct beschikbaar voor 32-40 uur in de week. Zijn salarisindicatie bedraagt € 3.100,- bruto per maand op fulltime basis.
 
location_onDuiven createMBO person54 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Marissa is inmiddels een jaar werkzaam als Notarieel Medewerker Onroerend Goed. Ze is er achter gekomen dat het notariaat perfect bij haar past. Alle aspecten van het vak vindt ze interessant. Ze was voorheen werkzaam als management assistente, maar kwam er achter dat ze het juridische gedeelte zo leuk vond. Hierdoor is ze in het notariaat terecht gekomen. Ze bereidt dossiers zelfstandig voor en stelt akten en volmachten op. Ze zet stukken klaar en dient ze in bij openbare registers. Ook onderhoudt ze het contact met cliënten en derden. Marissa heeft de ambitie om de opleiding tot Notarisklerk te gaan volgen. Daarom wil ze graag nog meer ervaring op doen bij een ander kantoor als Notarieel Medewerker. Elk werkgebied lijkt haar interessant. Ze wil graag gaan werken bij een notariskantoor waar ze de mogelijkheid krijgt om zichzelf verder te ontwikkelen.

Marissa is een vriendelijke, hardwerkende en punctuele dame. In haar vrije tijd houdt ze zich het liefst bezig met sporten en paardrijden. Ook gaat ze graag op pad met haar twee kinderen en vriend. Marissa komt ook over als een lieve, collegiale en precieze vrouw.

Marissa heeft een opzegtermijn van één maand en is 32 uur in de week beschikbaar. Ze heeft een salarisindicatie van € 2.900,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onMeeuwen createMBO person37 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Patricia behaalde haar hbo-rechten diploma in 2017 en de master burgerlijk recht in 2022 . Patricia is nu uitgegroeid tot een volwaardig Notarieel Jurist, en is aan de slag gegaan bij een middelgroot notariskantoor op de sectie personen- en familierecht. Haar werkzaamheden bestaan uit het zelfstandig behandelen van dossiers, opstellen van akten, bijwonen van besprekingen en contact onderhouden met cliënten. Patricia gaat verhuizen naar Brabant. Om die reden is zij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Notarieel Jurist. Zij kan geheel zelfstandig aan het werk binnen het personen- en familierecht. Werken in een teamverband waar zij geprikkeld wordt met verschillende uitdagingen past het beste bij Patricia.

Patricia is een ijverige, enthousiaste en ondernemende dame die weet van aanpakken. Zij werkt geheel zelfstandig en nauwkeurig. In haar vrije tijd heeft Patricia een onderneming als weddingplanner, waar zij koppels helpt om hun droombruiloft te realiseren. Patricia is ontzettend stressbestendig en houdt haar hoofd koel in elke situatie.

Per 1 mei is Patricia zes maanden 36 uur per week beschikbaar. Haar salarisindicatie bedraagt € 3.300,- bruto per maand op fulltime basis. 
    

location_onUtrecht createWO person29 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven