Suzanne Dieteren

workTeamlead Corporate Recruiter
location_cityRotterdam

phone0651466792
 linkedin.com/in/suzanne-dieteren/

Suzanne Dieteren

Vacatures

Voor ons enthousiaste team in Tiel zoeken wij een Junior Recruiter. Altijd al recruitment willen combineren met accountmanagement? Dit is je kans! Je bent een vlotte prater, je hebt een winnaarsmentaliteit en je bent op zoek naar een uitdagende functie in een jong team. Lees snel verder waarom jij voor Extra Talent zou moeten kiezen.

access_timeFulltime location_onTiel euro_symbol€2.800 tot €4.100
Je bent een vlotte prater en op zoek naar een uitdagende functie, waarbij je jouw kwaliteiten daadwerkelijk kan ontwikkelen. Dit kan bij Extra Talent! Wil jij in een jong team werken met doorgroeimogelijkheden? Lees dan snel verder. 
access_timeFulltime location_onTiel euro_symbol€2.800 tot €4.100
Jij hebt je hart op je tong liggen en het liefst sta jij de hele dag in contact met mensen. Als Recruitment Consultant maak je de perfecte matches tussen klant en kandidaat en zo schrijf je een dikke bonus. Ben je daarnaast ook een doorzetter en vind je het belangrijk om met plezier naar werk te gaan? Dan is dit zeker iets voor jou!  
access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.800 tot €4.100
Als Recruiter word jij een specialist in de arbeidsbemiddeling. Zowel zelfstandig als met je team ga je de juiste kandidaten vinden voor diverse vacatures van onze klanten. Wil jij bij een tof bedrijf werken met leuke collega's en zoek je een vervolgstap in je carrière? Lees dan snel verder! 
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.800 tot €4.100
Meer vacatures weergeven