Deima Cinkute

workConsultant Supply Chain
location_cityEindhoven

phone06 - 19 68 97 81
 linkedin.com/in/deima-cinkute/

Deima Cinkute

Vacatures

€2.700 tot €4.500
Werken in een super moderne omgeving mét de nieuwste machines. Genieten van de beste zomer-BBQ in omstreken. De ruimte en mogelijkheid krijgen om jezelf te ontwikkelen als Inkoper. Klinkt goed? Lees dan snel verder! 

access_timeFulltime location_onWeert euro_symbol€2.700 tot €4.500
€2.500 tot €3.300
Ben jij een administratieve topper die graag 24 tot 32 uur per week wil werken? Wil je daarnaast werken in een informele omgeving waarbij je jezelf kunt zijn? Dan ben jij de Bedrijfsbureau Medewerker die ik zoek!

access_timeParttime location_onValkenswaard euro_symbol€2.500 tot €3.300
€2.400 tot €3.400
Vandaag start je jouw werkdag thuis, lekker met een eigen kopje koffie. Bij deze organisatie mag je in jouw rol als Backoffice Medewerker maar liefst 2 dagen vanuit thuis werken! Benieuwd naar meer? Lees dan snel verder.

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.400 tot €3.400
€3.600 tot €4.200
Heb jij affiniteit met techniek en wil je werken in een gezellig, klein team waarbij er een familiaire sfeer heerst? Ben jij naast jouw functie als Inkoper ook opzoek naar een uitbreiding in jouw werkzaamheden?  Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€3.600 tot €4.200
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Sven is na het behalen van zijn hbo diploma Technische Bedrijfskunde aan de slag gegaan als Proces Engineer bij een logistieke dienstverlener. Hier heeft hij de eerste twee jaar zich vooral bezig gehouden met operationele proces- en systemenverbeteringen. Het schrijven van een "functional requirement" en deze uitwerken behoren ook tot zijn werkzaamheden. Sven is hierdoor gewend om met veel verschillende partijen te schakelen en in staat overzicht te houden, ook in hectische omstandigheden. Omdat Sven voortdurend bezig is met verbeteringen, heeft hij tijdens zijn werkperiode een pre-master Informatiemanagement gevolgd en succesvol afgerond. Hierna is hij meteen begonnen aan een Master Supply Chain en Logistiek, ook deze heeft Sven succesvol afgerond. Op dit moment is Sven bezig met een groot project, waarbij er wordt gekeken naar het verbeteren van de efficiëntie van de binnenkomende goederen en de stroming daarvan. Sinds een aantal maanden is Sven Supervisor Engineering geworden, maar merkt hij dat een teamleider rol hem niet de uitdaging biedt die hij zoekt. Wegens te weinig doorgroeimogelijkheden binnen zijn interesses bij zijn huidige werkgever is Sven opzoek naar een nieuwe uitdaging.

Met een flinke portie nieuwsgierigheid en een analytische denkwijze, streeft Sven er voortdurend naar om zowel zichzelf als de bedrijfsprocessen te verfijnen. Daarbij heeft hij een oog voor detail en zal is hij in staat om vooruit te denken en processen te doorzien. Sven is op mij overgekomen als een ontzettende aardige en rustige man. Daarnaast is Sven betrokken en werkt hij graag in teamverband.

Sven heeft een opzegtermijn van één maand en is in overleg beschikbaar voor  40 uur per week. Zijn bruto salarisindicatie is € 3.950,- op basis van een fulltime dienstverband.  
location_onVenlo createHBO person28 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Robert heeft inmiddels 12 jaar ervaring als Inkoper bij de organisatie waar hij al ruim 20 jaar werkzaam is. Naast de inkoopwerkzaamheden kun je Robert ook omschrijven als Medewerker Bedrijfsbureau. Zijn werkzaamheden zijn breed: bij het inkopen houdt hij rekening met verschillende factoren zoals kwaliteit, prijs, betrouwbaarheid van de levering en algemene zakelijke voorwaarden. Daarbij controleert hij de binnenkomende offertes en maakt hij zo nodig, in samenwerking met afdeling productie, de rapportages. Bij knelpunten grijpt Robert in en zorgt hij ervoor dat gestelde doelen alsnog worden behaald. Hij staat in nauw contact met verschillende stakeholders, zowel intern als extern, om op deze manier ervoor te zorgen dat het proces goed verloopt. Wegens zijn verhuizing is Robert opzoek naar een nieuwe uitdaging waarin hij zijn diversiteit verder in mag zetten.

Robert is op mij overgekomen als een rustige en sociale man. Aan doorzettingsvermogen ontbreekt hem niets, dit blijkt ook uit zijn recente sportprestaties. Zo heeft hij de Kilimanjaro met succes beklommen. De marathon van New York is voor hem ook niet vreemd en kan hij ook deze prestatie van zijn lijstje afvinken. Zijn huidige collega's omschrijven Robert als behulpzaam, hierdoor is hij een prettige collega om mee samen te werken. Robert gaat gestructureerd en efficiënt te werk en zal vaak degene zijn die de knopen durft door te hakken.

Robert heeft een opzegtermijn van één maand. Hij heeft een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand.  
location_onEindhoven createHBO person54 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Bas is een jongeman die bij zijn huidige werkgever ruim 12 jaar werkzaam is. Hij is ooit begonnen als Warehouse Medewerker en is door zijn gedrevenheid uitgegroeid tot Teamleader Warehouse. Bas is onder andere verantwoordelijk voor het aansturen van warehouse medewerkers, het verzorgen en monitoren van de planning en het waarborgen van de kwaliteit en de veiligheid. In deze rol heeft Bas in één jaar tijd bij zijn huidige werkgever een nieuw warehouse mee opgezet. Hij heeft zich vooral bezig gehouden met het operationele deel van het project en is daarmee ook het aanspreekpunt geweest voor het warehouse. Bob heeft hierin niet alleen de inrichting van het magazijn bepaald, maar ook de bijbehorende processen mee ingericht. Door een aangekondigde verhuizing van zijn huidige werkgever is Bas op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de Supply Chain. Bas is breed geïnteresseerd en vindt het met name belangrijk dat een organisatie hem de mogelijkheid biedt om zichzelf te ontwikkelen en door te groeien. Hij is opzoek naar een leidinggevende functie bij voorkeur binnen een technische productorganisatie.

Bas is communicatief sterk en weet zich goed uit te drukken. Door zijn persoonlijke benadering weet Bas het vertrouwen van zijn collega's en relaties te winnen, dit zorgt voor prettige samenwerkingen. Daarnaast beschikt hij over een gezonde dosis humor en is altijd in voor een praatje. Bas is graag bezig met zijn ontwikkeling, dat blijkt uit de laatste cursus die hij heeft afgerond, namelijk HSE Manager. Bas gaat doelgericht te werk en gaat altijd door tot zijn werk af is. Daarnaast staat hij altijd klaar en draait er zijn hand niet voor om als hij een keer langer door moet werken ten goede van de zaak.

Bas heeft een opzegtermijn van één maand en is 36 uur per week beschikbaar. Hij heeft een salarisindicatie van € 4.250,- bruto per maand op basis van 40 uur.
location_onBoxmeer createHBO person32 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Joep beschikt over ruim 5 jaar ervaring als Inkoper. Op dit moment is hij werkzaam bij een internationaal opererende handelsorganisatie waar hij naast de operationele inkoopwerkzaamheden verantwoordelijk is voor het sourcen van nieuwe leveranciers, het maken van prijsafspraken en afsluiten van contracten. Daarnaast levert hij een belangrijk bijdrage aan de implementatie van het nieuwe ERP-systeem en is hij betrokken bij het verbeteren van de bestaande inkoopprocessen. Joep is op dit moment op zoek naar een functie waarbij hij zijn overtuigingskracht kan inzetten in een commerciële inkoop rol.

Joep is een charismatische jongeman met een duidelijke manier van communiceren en legt daarom makkelijk contact met relaties. Als behulpzaam type staat hij altijd klaar voor de mensen om hem heen, zowel op de werkvloer als privé. Daarbij is Joep een echte doorzetter, wanneer Joep iets voor ogen heeft geeft hij niet op en haalt daarbij het onderste uit de kan bij het onderhandelen met leveranciers. Joep is sociaal, is altijd in voor een praatje en is een echte teamplayer.

Joep heeft een opzegtermijn van één maand en is fulltime beschikbaar. Hij heeft een salarisindicatie van € 4.000,- bruto per maand.
location_onEindhoven createHBO person35 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Meer kandidaten weergeven