Deima Cinkute

workConsultant Supply Chain
location_cityEindhoven

phone06-19689781
 linkedin.com/in/deima-cinkute/

Deima Cinkute

Vacatures

Ben jij iemand die zich helemaal op zijn plek voelt in een ondersteunende rol op de afdeling Planning? In de drukte van de dag weet jij goed het overzicht te bewaken. Jij hebt al enkele jaren werkervaring en werkt het liefst in een team. Bovendien krijg je veel ruimte om door te kunnen groeien! Ben jij benieuwd wat deze organisatie nog meer te bieden heeft? Lees dan snel verder! 

access_timeFulltime location_onVenlo euro_symbol€2.600 tot €3.100
Jij vindt complexiteit en uitdaging in je rol belangrijk. Repeterend werk, daar word jij simpel van. Ben jij in staat het overzicht te behouden en de planning van voedingsmiddelen optimaal in te richten zonder dat je het voorraadbeheer en de aanvoer van grondstoffen uit het oog verliest? Reageer dan direct en word Productieplanner
access_timeFulltime location_onBest euro_symbol€2.500 tot €3.800
Je hebt een neus voor goede deals en al enige ervaring als Inkoper. Vind je het daarnaast fijn om te werken in een familiebedrijf waar collega’s samen lunchen in de kantine of een gezamenlijke wandeling maken? Dan zijn we op zoek naar jou! Deze organisatie is op zoek naar een gedreven en enthousiaste Inkoper die het inkoopteam gaat versterken. Dus lees snel verder!  
access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.500 tot €3.600
Je kunt door scrollen of even stoppen om deze vacature te lezen. Wie weet wordt dit de eerste stap naar een betere carrière voor jou! Je begint als Supply Chain Planner in een zeer leuke en internationale organisatie waar de focus ligt op de medewerkers, de klanten en de kwaliteit van productie. Jij bent een getalenteerde Planner en bent van toegevoegde waarde voor deze organisatie. Lees snel verder! 
access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.400 tot €3.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Bas is een jongeman die bij zijn huidige werkgever ruim 12 jaar werkzaam is. Hij is ooit begonnen als Warehouse Medewerker en is door zijn gedrevenheid uitgegroeid tot Teamleader Warehouse. Bas is onder andere verantwoordelijk voor het aansturen van warehouse medewerkers, het verzorgen en monitoren van de planning en het waarborgen van de kwaliteit en de veiligheid. In deze rol heeft Bas in één jaar tijd bij zijn huidige werkgever een nieuw warehouse mee opgezet. Hij heeft zich vooral bezig gehouden met het operationele deel van het project en is daarmee ook het aanspreekpunt geweest voor het warehouse. Bob heeft hierin niet alleen de inrichting van het magazijn bepaald, maar ook de bijbehorende processen mee ingericht. Door een aangekondigde verhuizing van zijn huidige werkgever is Bas op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de Supply Chain. Bas is breed geïnteresseerd en vindt het met name belangrijk dat een organisatie hem de mogelijkheid biedt om zichzelf te ontwikkelen en door te groeien. Hij is opzoek naar een leidinggevende functie bij voorkeur binnen een technische productorganisatie.

Bas is communicatief sterk en weet zich goed uit te drukken. Door zijn persoonlijke benadering weet Bas het vertrouwen van zijn collega's en relaties te winnen, dit zorgt voor prettige samenwerkingen. Daarnaast beschikt hij over een gezonde dosis humor en is altijd in voor een praatje. Bas is graag bezig met zijn ontwikkeling, dat blijkt uit de laatste cursus die hij heeft afgerond, namelijk HSE Manager. Bas gaat doelgericht te werk en gaat altijd door tot zijn werk af is. Daarnaast staat hij altijd klaar en draait er zijn hand niet voor om als hij een keer langer door moet werken ten goede van de zaak.

Bas heeft een opzegtermijn van één maand en is 36 uur per week beschikbaar. Hij heeft een salarisindicatie van € 4.250,- bruto per maand op basis van 40 uur.
location_onBoxmeer createHBO person32 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Floor werkt op dit moment als Assistent Planner bij een productieorganisatie in de voedingsmiddelen branche. Hier is Floor verantwoordelijk voor het maken van de productieplanning. Bij onverwachte veranderingen past zij de planning aan voor een optimaal verloop van het proces. Naast de productieplanning is Floor verantwoordelijk voor de transportplanning. In de functie van Assistent Planner behoudt Floor ook het contact met verschillende stakeholders, zowel intern als extern. Floor heeft ervaring met SAP en is door haar kritische blik in staat om knelpunten te signaleren. Floor is op zoek naar een uitdagende functie als Planner. Zij vindt het met name belangrijk dat er een prettige sfeer heerst en dat een organisatie haar de mogelijkheid biedt om zichzelf te ontwikkelen.

Floor is een slimme en ambitieuze jonge vrouw, die graag verantwoordelijkheid wil dragen in haar werk. Zij omschrijft zichzelf als hardwerkend en flexibel. Dat blijkt zowel uit de Harver Test als uit het feit dat zij bereidt is om extra werk te verrichten. Daarnaast scoort zij hoog op planning en mondelinge communicatie. Floor is graag de spin in het web. Zo is zij graag met verschillende partijen in contact. Bovendien houdt zij ervan om problemen aan te pakken en krijgt zij er energie van als deze opgelost zijn. Verder is Floor een echte teamplayer, zij werkt graag samen met haar collega’s naar een gezamenlijk doel en vindt het leuk om samen het succes te delen. Kortom, een fijne toevoeging aan de organisatie.

Floor is fulltime beschikbaar. Ze heeft een maand opzegtermijn en een bruto salarisindicatie van € 3.300,- op basis van 40 uur. 
 
location_onEindhoven createMBO person26 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven