Maud den Ouden

workConsultant HR Professionals
location_cityRotterdam

phone06 - 51 25 28 46
 linkedin.com/in/maud-den-ouden/

Maud den Ouden

Vacatures

€3.600 tot €4.500
Ontdek je passie voor het HR veld als HR Generalist, waar je als sparringpartner fungeert voor HR gerelateerde vraagstukken. Het versterken van je bestaande vaardigheden staat centraal en wordt ondersteund door een ruim opleidingsbudget. Benieuwd? Blijf lezen.   
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€3.600 tot €4.500
€3.100 tot €3.800
Een nieuwe baan in een flexibele werkomgeving in de hotelindustrie staat op jouw te wachten! Ben jij degene die wij zoeken om de organisatie naar een hoger niveau te tillen als HR Generalist? Lees snel verder om daar achter te komen.
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€3.100 tot €3.800
€3.100 tot €4.000
Ben jij toe aan een volgende stap in jouw HR carrière in een internationale omgeving? Ga dan als Allround HR Officer aan de slag in de hospitality! Ontdek de mogelijkheden die op jou wachten.
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€3.100 tot €4.000
€3.800 tot €4.500
Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw HR loopbaan? Met jouw passie voor HR vraagstukken ben jij de gedreven HR Adviseur die het team naar een hoger niveau kan tillen. Zoek jij naar een betrokken, diverse en duurzame organisatie? Lees dan snel verder.
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€3.800 tot €4.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Nancy is een echte HR professional met meer dan 20 ervaring in het werkveld. Ze begon haar carrière als secretaresse na het afronden van twee Hbo-opleidingen en wist zichzelf op te werken tot HR Medewerker. In haar huidige rol heeft ze een uitgebreid takenpakket waar ze onder andere verantwoordelijk is voor de in-, door- en uitstroom. Daarnaast neemt ze graag deel aan HR-gerelateerde initiatieven waar teamwork centraal staat. Nancy heeft het erg naar haar zin in haar functie, maar omdat de werkdruk in de zorg te hoog wordt, is ze op zoek naar een nieuwe uitdaging in een andere sector.

De sociale Nancy staat bekend om haar betrokkenheid en hecht veel waarde aan zingeving in haar werk. Hierdoor vindt Nancy het belangrijk om goed benaderbaar te zijn voor haar collega’s. Daarnaast denkt ze in oplossingen en vindt ze het fijn om te werken in een in een informele sfeer. Met haar expertise en ervaring is Nancy een aanwinst voor elk team.

Nancy is 24 uur per week beschikbaar en heeft een opzegtermijn van een maand. Haar salarisindicatie bedraagt € 3.900,- bruto per maand op fulltime basis.
location_onRotterdam createHBO person60 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Leon is een gedreven HR professional met een afgeronde HBO-bachelor in de richting HRM. Met twee jaar ervaring als HR Assistent heeft hij uitgebreide kennis opgedaan met het schrijven van vacatures en het uitvoeren van projecten rondom de participatiewet. Daarnaast is Leon ook verantwoordelijk voor het opstellen en bijhouden van de procesbeschrijvingen voor de werving en selectie, het proactief adviseren over functie-eisen en arbeidsvoorwaarden en het coördineren van het proces van plaatsing tot de selectie van een sollicitant. Zijn toewijding aan het vak en probleemoplossend vermogen maken hem tot een waardevolle aanwinst voor elke organisatie. Leon is toe aan wat meer uitdaging in zijn functie waardoor hij naast de administratie een adviserende rol op zich wil nemen.
 
Door de analytische blik van Leon kan hij kijken naar het grote plaatje van processen. Ook is hij zorgzaam en heeft hij een hart voor de voetbalwereld. Zo heeft hij diverse diploma’s behaald voor voetbalcoach. Ook is hij na het afronden van zijn opleiding aan de slag gegaan als voetbaltrainer op professioneel niveau. Door onder andere zijn interesse in de manier van coachen, is ook zijn belangstelling in de mens vergroot.

Leon is per 20 september beschikbaar voor 32 uur in de week. Zijn salarisindicatie bedraagt € 2.900,- bruto per maand op fulltime basis.
 
location_onUtrecht createHBO person31 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Joke is een betrokken HR Medewerker met meer dan vijftien jaar ervaring. Naast het afronden van meerdere cursussen, is zij aan de slag gegaan in het werkveld, maar klaar met leren is ze nog niet. In haar huidige functie als HR Medewerker is zij volledig verantwoordelijk voor het uitvoerende personeelsbeheer. Joke richt zich onder andere op de juiste uitvoering van het verzuimreglement en adviseert zij over de arbeidsvoorwaarden en het verlof. Verder is zij verantwoordelijk voor het opstellen van managementoverzichten, de personeel gerelateerde administratie, de opleidingen van de organisatie en het opstellen van arbeidsovereenkomsten. Doordat haar huidige werkgever gaat verhuizen naar Eindhoven, is de reisafstand niet meer haalbaar voor Joke. Dit is dan ook de reden dat zij na ruim dertien jaar op zoek is naar een nieuwe uitdaging als HR Medewerker bij een organisatie waar ze een goede klik mee kan hebben.

De loyale Joke heeft echt een open deur beleid. Ze staat altijd klaar voor haar collega’s en ze wil hen graag helpen. Ze werkt erg nauwkeurig en weet hierdoor haar overzicht te behouden. Ook is ze op zoek naar een organisatie waar ze echt een klik mee heeft en waar er een open sfeer heerst. Joke is down to earth en een echte mensenmens. Hierdoor fungeert ze zelf als vertrouwenspersoon binnen de organisatie.

Joke heeft een opzegtermijn van twee maanden en is 24-32 uur per week beschikbaar. Haar salarisindicatie bedraagt € 3.400,- bruto per maand op basis van 38 uur. 
location_onGouda createHBO person58 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Reina is een ervaren HR professional met hart voor het werkveld. Al meer dan vijftien jaar is ze actief in de HR wereld in Curaçao. Ze begon haar carrière als HR Medewerker en heeft zichzelf opgewerkt tot een leidinggevende positie. In haar meest recente functie was zij verantwoordelijk voor het aansturen en coachen van het HR team en het adviseren van managers met betrekking tot HR gerelateerde vraagstukken. Omdat Reina van Curaçao naar Nederland is verhuisd, is zij op zoek naar een nieuwe uitdaging waar ze haar opgedane ervaring in kan zetten.

Door Reina’s sociale karakter en open houding is het voor haar makkelijk om nieuwe mensen te ontmoeten en verbindingen te leggen. Ze is altijd gemotiveerd om anderen te helpen. Ook pakt Reina nieuwe uitdagingen met enthousiasme aan en is ze een echte doorzetter. Obstakels zijn slechts kansen voor haar om te groeien.

Reina is fulltime beschikbaar en is per direct beschikbaar. Haar salarisindicatie bedraagt € 4.000,- bruto per maand.
 
location_onAmsterdam createHBO person47 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Meer kandidaten weergeven