Roy Haneveld

workConsultant Logistiek
location_cityEindhoven

phone06 – 51 11 31 00
 linkedin.com/in/royhaneveld/

Roy Haneveld

Vacatures

€2.300 tot €3.200
Overdag je vrije tijd goed met je familie kunnen benutten, dat kan bij deze organisatie! Zij is namelijk op zoek naar een Teamleider Crossdock voor de avond en nacht. 

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.300 tot €3.200
€2.500 tot €4.000
24, 32 of 40 uur per week werken? Naast deze vrijheid ga jij ook nog eens een paar keer per jaar naar het buitenland om samen met jouw collega’s het product te promoten! Pas jij jouw commerciële vaardigheden toe bij deze organisatie?

access_timeFulltime location_onWeert euro_symbol€2.500 tot €4.000
€2.200 tot €3.000
Ben jij sportief aangelegd? Dat komt goed uit want deze moderne organisatie heeft haar eigen fitness- en moderne faciliteiten! Wie wil er nou niet zo’n healthy werkplek?! Kom jij dit hechte team versterken met jouw sociale kwaliteiten? Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.200 tot €3.000
€2.200 tot €3.400
Jij weet altijd wel het missende stukje van de puzzel te vinden, ook al is het zo een mega grote puzzel van 1000 verschillende stukjes! Maak jij de puzzel compleet met jouw scherpe onderhandelingen en commerciële instelling? Heb jij al zin om aan de slag te gaan als Planner?

access_timeFulltime location_onHelmond euro_symbol€2.200 tot €3.400
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Danny is ervaren binnen de customer service en logistieke administratie. Zo is hij werkzaam geweest bij een logistiek dienstverlener, waar hij zich voornamelijk bezig hield met het onderhouden van het contact met de klant en het verwerken en controleren van binnengekomen orders. Hij hield de klant hiervan op de hoogte en loste problemen op waar nodig. Administratie is dan ook zeker iets waar Danny erg goed in is, vanwege zijn nauwkeurigheid. Hij werkte nauw samen met de planafdeling en de afdeling Order Entry. Bij vorige werkgevers heeft hij ook veelal werkzaamheden verricht op het gebied van customer service, waarbij hij tevens langs ging bij klanten en acquisitie pleegde. Op dit moment is Danny werkzaam in een veelzijdige administratieve functie waarbij hij schakelt tussen interne en externe partijen, orders en facturaties verwerkt en klantcontact heeft. Danny is op zoek naar een nieuwe uitdaging als customer service medewerker/commercieel binnendienst.

Danny is een erg sociale man die graag serieus met zijn werk bezig is. Hij werkt erg nauwkeurig en secuur. Focus op de details is voor hem vanzelfsprekend en hij krijgt ook altijd een goede terugkoppeling op zijn werkzaamheden. Daarnaast is hij een echte teamplayer en werkt hij graag samen met zijn collega's. Met een mooie dosis droge humor weet hij altijd voor een gezellige sfeer te zorgen. Graag komt hij in een organisatie terecht die hem de waardering geeft die hij verdient en waar hij voor een fijne samenwerking op de afdeling kan zorgen.

Danny is per 15 september beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.300,- bruto per maand op fulltime basis. 

location_onDen Bosch createHBO person48 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Gino is een enthousiaste Transportplanner/Expediteur met ruim 5 jaar ervaring in deze functies en een afgeronde hbo-opleiding. In zijn functies als Expediteur is hij verantwoordelijk geweest voor het gehele proces van A tot Z. Onderhoud van contact met de klant, plannen van stukgoedzendingen en spoedzendingen, tussenpersoon tussen klant en transporteur en de opbouw van zijn eigen netwerk. In zijn voorlaatste functie als Transportplanner, was hij verantwoordelijk voor het inplannen van circa 30 wagens, zonder plansysteem, alles ging dus schriftelijk. Gino deed zowel FLT, groupage als ad-hoc planning. Hij regelde het transport binnen de Benelux en zorgde voor een efficiënte planning. Tevens stuurde hij de chauffeurs aan en loste hij problemen op die zich voordeden. Gino wilt weer aan de slag als Transportplanner en is daarom op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin hij zichzelf kan ontwikkelen.

Gino is een gedreven en leergierige man. Hij houdt van aanpakken, kan veel verantwoordelijkheden aan en is dan ook zeker bestendig tegen de stress die soms komt kijken binnen de logistiek. Verder is hij collegiaal, pikt nieuwe vaardigheden snel op en beschikt hij over zeer goede taalvaardigheden. Zo spreekt hij naast de Nederlandse taal, ook nog goed Engels, Duits en Italiaans.

Gino heeft een opzegtermijn van één maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.650,- bruto per maand.

location_onVenlo createHBO person28 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Angela is een zeer ervaren dame op het gebied van customer service en sales support. Ze heeft ervaring met het invoeren, verwerken en opvolgen van orders. Daarnaast maakt ze afspraken met servicepartners en verwerkt ze transporten administratief. Er wordt contact onderhouden met de klanten voor de leverafspraken. Angela stelde zelf prioriteiten van orders en schakelde nauw met de afdeling planning voor het inplannen van het transport. Naast de klanten voorzien van informatie heeft Angela ook ervaring als Sales Support medewerker. Hier stelde Angela offertes op en verwerkte ze de commerciële documenten administratief. Daarnaast was ze mede verantwoordelijk voor het behalen van salesdoelstellingen. Hiervoor genereerde ze onder andere leads via campagnes, mailingen en sales acties. Angela is op zoek naar een uitdaging als Customer Service Medewerker waarbij ze haar Duitse taal kan gebruiken.

Angela is een vriendelijke en gezellige dame. Ze is open en eerlijk en verwacht dit ook terug van haar collega’s. Ze is zeer beleefd richting de klanten en kent uitstekende omgangsvormen. Angela is stressbestendig in een dynamische werkomgeving en kan hierbij de rust bewaren en de juiste prioriteiten stellen. Angela is klantgericht, maar houdt de commerciële gevolgen voor de organisatie goed in haar gedachte. Angela is een native Duits spreker, waardoor ze uitermate geschikt is voor een customer service waarbij de Duitse taal een vereiste is. Naar mijn mening is Angela een aanwinst voor elke organisatie.

Angela is per 1 juli fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.900,- bruto per maand op fulltime basis.
location_onVenlo createMBO person56 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Herman is een ervaren Expediteur, Customer Service Medewerker, Logistiek Administratief Medewerker en Transportplanner. Gedurende zijn carrière heeft Herman ervaring opgedaan in functies gericht op expeditie, transportplanning, administratie, douanedocumentatie, procesverbeteringen, leidinggeven en nationaal en internationaal klantcontact. Herman heeft veel kennis met betrekking tot het maken van prijsafspraken, het aanvragen en controleren van documenten en het maken van een efficiënte planning. Hij heeft zich gaandeweg zijn carrière een breed takenpakket eigen gemaakt en is verantwoordelijk geweest voor het regelen van transporten via externe transporteurs. Hij is daarbij bekend met diverse modaliteiten waaronder wegtransport, zeevracht, luchtvracht en koerierszendingen. Ook de daarbij behorende documentatie, tariefonderhandelingen en monitoring heeft hij mee te maken gehad. Herman is dan ook bekend met de import en exportdocumentatie zoals Ex, T2, ATR, EUR-1, CvO’s en Letters of Credits. Tevens schakelt hij met interne afdelingen en staat hij klanten te woord in de Nederlandse, Engelse en Duitse taal. Zijn passie voor functies als Transportplanner en Expediteur wilt hij graag weer terug zien in zijn dagelijkse werkzaamheden. Herman staat ook open voor een uitdagende Customer Service functie.

Herman is een rustige doch communicatief vaardige man. Hij neemt zijn werk erg serieus en zal dan ook niets afraffelen. Hij is een echte aanpakker en vindt het belangrijk een goede relatie op te bouwen met collega’s. Herman is altijd vrolijk en geniet dan ook van een grapje op zijn tijd. In zijn vrije tijd houdt Herman zich graag bezig met auto’s. Hij is dan ook dol op Formule 1, Rally, Dakar en Trucks waar hij regelmatig voor naar sportevenementen gaat met zijn zoon. Herman ziet zichzelf werken in een commerciële organisatie waar onderling respect heerst.

Herman heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 3.250,- bruto per maand.
location_onVenlo createMBO person51 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven