Pol Schagen

workConsultant Supply Chain
location_cityBreda

phone06-10414631

Pol Schagen

Vacatures

€2.500 tot €3.700
Zoek jij een dynamische inkoopfunctie met een twist van plezier? Dan zit je goed bij ons! Als Purchaser dompel je je onder in het gehele inkooptraject, van het sluiten van deals in China tot het bijwonen van beurzen in Europa. En ja, tafelvoetbal skills zijn een bonus!
access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.500 tot €3.700
€3.000 tot €4.000
Ben je hbo-gekwalificeerd en excelleer je in logistiek management? Wij zoeken een Supply Chain Specialist die onze afdeling naar de volgende fase brengt. Ben jij die persoon?
 
access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€3.000 tot €4.000
€2.900 tot €3.400
Zet je in voor een gezondere wereld in de functie van Supply Chain Coördinator. In deze functie houd je je bezig met inkoopactiviteiten, planning en logistiek. Heb jij een leergierige houding en ben je proactief? Lees dan snel verder!
access_timeFulltime location_onGiessen euro_symbol€2.900 tot €3.400
€3.200 tot €3.500
Altijd al wel eens met je neus in de groente willen vallen? Houd je daarnaast van een dynamische binnendienstrol bij een bedrijf die internationaal actief is en ben je communicatief sterk, lees dan nu verder
access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€3.200 tot €3.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Wouter is een jongeman met een afgeronde bachelor opleiding Bedrijfseconomie. Hij heeft tijdens zijn middelbare opleiding gekozen voor een tweetalig atheneum. De afgelopen jaren is hij bezig geweest met het afronden van deze opleiding en heeft hij een minor en scriptie gedaan in de richting van marketing. De affiniteit met de Supply chain is naar voren gekomen in zijn werk als floormanager bij de een supermarkt, hier is hij van vakkenvuller door gegroeid als floormanager. Wouter heeft bij zijn werk als floormanager verschillende verantwoordelijkheden en taken uitgevoerd die van groot belang zijn geweest in zijn ontwikkeling. Hij heeft bezig gehouden met het maken van planningen, voorraadbeheer, voeren van sollicitatie en functioneringsgesprekken en hij was hoofdaanspreekpunt van het filiaal. Wouter is samen met extra talent opzoek naar een startersfunctie waarbij hij meerdere aspecten van de Supply Chain te zien krijgt. 
Wouter is op mij overgekomen als een betrouwbare en sociale jongeman die graag hard werkt en leiderschap durft te tonen. Dit is terug te zien aan zijn ervaring binnen zijn werkgever waar hij 7 jaar heeft gewerkt en is doorgegroeid naar een floormanager. 
Wouter is per direct beschikbaar en heeft een brutosalarisindicatie van € 2.800 per maand op basis van 40 uur. 
 
location_onbreda createWO person23 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Bram heeft recentelijk zijn Associate degree voor bedrijfskunde behaald. Tijdens zijn huidige werk heeft hij wekelijks op de maandag avondschool om zijn bachelor Bedrijfskunde af te ronden. Bij zijn huidige werkgever is Bram ingestroomd als logistiek medewerker en heeft hij in het laatste halfjaar een stageopdracht uitgevoerd om bedrijfsprocessen te optimaliseren. Hij heeft het huidige proces geanalyseerd en een advies gegeven over hoe het proces de komende tijd verbeterd kan worden. Hij heeft een Small assessment box ontworpen die zorgt voor een efficiëntere levering van elke order. Bram krijgt bij zijn huidige werkgever niet de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen en nieuwe projecten op te pakken en er wordt van hem verwacht dat hij weer logistiek handarbeid gaat verrichten. Bram heeft de ambitie om meer te leren op het gebied van Supply chain en is om deze reden met Extra Talent opzoek naar een functie binnen de Supply Chain.

Bram is op mij overgekomen als een leergierige sociale jongeman die communicatief vaardig is en graag hard werkt. Dit hard werken is terug te zien in zijn avondschool die hij combineert met een 32-urige werkweek. Het is een kritische denker die opzoek is naar nieuwe carrièrekansen om zich te blijven ontwikkelen.

Bram is per direct beschikbaar voor 32 uur werk in de week en heeft een brutosalarisindicatie van € 2.400 op basis van 40 uur.
 
location_onwebsite createHBO person23 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Simon heeft 5 jaar ervaring opgedaan als Inkoper bij een toonaangevende retail winkel in Nederland. Hij heeft de afgelopen 15 jaar bij deze organisatie gewerkt en is  van bedrijfsleider doorgegroeid in de richting van Inkoper en uiteindelijk zakelijk accountmanager voor de organisatie. Hij heeft als Tactisch inkoper zich bezig gehouden met het onderhandelen met leveranciers en het contact met nieuwe leveranciers gevoerd. Verder hield Simon zich bezig met de controle van de voorraadbeheer, forecasting van 1 jaar, misstanden controleren en oplossen en verantwoordelijk voor de inkoop van het bruingoed. Simon had in deze tijd veel verantwoordelijkheden maar dit is door de centralisatie van de organisatie steeds verder terug gedrongen, daarnaast is de functie Inkoper op zijn vestiging komen te vervallen. Hierdoor is hij aan de slag gegaan als zakelijk accountmanager en is hij verantwoordelijk voor grote verkoopdeals, als neventaak verwerkt hij ook de facturatie van de locatie. Na 15 jaar is Sico toe aan een nieuwe uitdaging binnen de inkoop waar hij weer meer verantwoordelijkheden en vrijheid krijgt. Om deze reden is hij samen met Extra talent op zoek naar een nieuw uitdaging. 

Simon is op mij overgekomen als een intelligente man, die trouw is naar zijn werkgever en commercieel ingesteld is. Cijfermatig is hij sterk en dit is terug te zien door de verantwoordelijkheid die hij krijgt voor het verwerken van de huidige facturatie. 

Simon heeft een opzegtermijn van een maand en is 40 uur per week beschikbaar. Hij heeft een salarisindicatie van €4.100,- bruto per maand.

 
location_onNederlands, Engels en Duits. createMBO person44 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Meer kandidaten weergeven