Igor Uijtdehaag

workConsultant Logistiek
location_cityBreda

phone0619043522

Igor Uijtdehaag

Vacatures

€2.850 tot €3.500
Ben jij een organisatietalent met ervaring in het coördineren van leveringen over land en/of zee? Verdien tussen €2.850,- en €3.500,- per maand als Coördinator Logistiek en Supply Chain. Lees verder om te ontdekken of jij de perfecte aanvulling bent op het team!
access_timeFulltime location_onWaalwijk euro_symbol€2.850 tot €3.500
€2.500 tot €3.000
Ben jij klaar om de logistieke arena te betreden of overweeg je een overstap naar een boeiende logistieke functie met veel perspectief? Fantastisch! Bij deze vooraanstaande logistieke dienstverlener krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen als Junior Transportplanner. Lees snel verder.
access_timeFulltime location_onTilburg euro_symbol€2.500 tot €3.000
€3.200 tot €3.850
Je treedt in dienst als Planner Expeditie bij een organisatie in de maakindustrie, waar boeiende kansen op je wachten. Bovendien worden er leuke activiteiten georganiseerd, variërend van etentjes tot sporttoernooien. Klinkt interessant? Lees verder voor meer details!
access_timeFulltime location_onWaalwijk euro_symbol€3.200 tot €3.850
€2.450 tot €3.750
Met jouw klantenservice-ervaring kun je nu de logistieke wereld verkennen als Customer Service Medewerker. Hier beheer je je eigen klantenportfolio, waarbij je verantwoordelijk bent voor efficiënte warehouse- en transportprocessen, proactief oplossingen aandraagt en financiële taken beheert. Lees snel verder! 
 
access_timeFulltime location_onTilburg euro_symbol€2.450 tot €3.750
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Natasha is een dame met meer dan 3 jaar ervaring in de logistiek. Ze heeft gewerkt als Logistiek Coördinator en Expediteur. Bij haar vorige werkgever, een expediteurskantoor, was ze verantwoordelijk voor alle inkomende containers (gemiddeld 16 per dag) van een belangrijke klant. Ze verzorgde alle transport- en douanedocumentatie, boekte orders bij rederijen en voerde prijsonderhandelingen uit. Natasha merkte al snel dat ze meer uitdaging zocht, en daarom maakte ze de overstap naar haar huidige werkgever, een grote logistieke dienstverlener. Bij deze werkgever is ze dagelijks verantwoordelijk voor het plannen van ongeveer 20 externe vrachtwagens. Ze controleert ook de CMR's en werkt samen met interne afdelingen, waarbij ze direct met het WMS-systeem werkt. Omdat Natasha op dit moment de waardering mist binnen haar huidige werkgever is ze samen met Extra Talent op zoek naar een uitdagende baan binnen de logistiek. 

Natasha is een toegewijde en bedachtzame professional met een vleugje humor. Haar uitmuntende werkethiek werd duidelijk gewaardeerd door haar leidinggevende toen ze als Expediteur werkte. Hij prees haar vermogen om een indrukwekkende hoeveelheid werk in één dag te voltooien en merkte op dat Natasha pas vertrekt als de taak voltooid is. Daarnaast staat ze bekend om haar flexibiliteit en is ze bereid om indien nodig ook in het weekend te werken. Haar toewijding en aanpassingsvermogen maken haar een waardevolle aanwinst voor elk team.

Natasha heeft één maand opzegtermijn en is voor 40 uur per week beschikbaar. Ze heeft een salarisindicatie van €3.100,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.
location_onPutte createMBO person1 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Mees is een jongeman met een afgeronde hbo-diploma en ruim 1,5 jaar ervaring binnen de logistiek. Op dit moment is hij werkzaam als fulltime vrachtwagenchauffeur. Hij brengt niet alleen ladingen veilig en op tijd naar hun bestemming, maar onderscheidt zich ook door zijn uitstekende stressbestendige en topografische vaardigheden. Met een achtergrond als docent Aardrijkskunde beheerst hij het plannen, organiseren en aansturen, wat hem een waardevolle aanwinst maakt in de logistieke sector. Mees mist de uitdaging in het chauffeur zijn en wilt zich graag ontwikkeling naar Transportplanner. Hier heeft hij al veel van meegekregen omdat hij veel met Transportplanners communiceert en schakelt. Dat is ook de reden dat hij samen met Extra Talent op zoek is naar een nieuwe uitdaging. 

Mees is op mij overgekomen als een nuchtere en doordachte jonge met gevoel voor humor. Mees krijgt vaak te horen dat hij behulpzaam is en communicatief heel vaardig. Ook als Chauffeur is dit vaak van pas gekomen. Bijvoorbeeld toen Mees te horen kreeg dat hij nog niet kon lossen en maar moest slapen. Mees is het gesprek aangegaan en als hij zijn trailer achter kon laten was het goed. Nadat Mees de planning had gebeld was het geregeld en kon er weer doorgereden worden. Ook laat dit zijn dat Mees niet altijd de makkelijkste weg kiest maar houd van de meeste efficiënte weg. 

Mees heeft een opzegtermijn van één maand en is voor 40 uur per week beschikbaar met een salarisindicatie van € 2.850 bruto per maand op basis van fulltime. 
location_onRoosendaal createHBO person30 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Lisette heeft al meerdere jaren ervaring in de logistiek als Customer Service Medewerker. Binnen haar huidige werkgever, een transportbedrijf, is ze begonnen als Order Entry Medewerker maar al snel groeide ze door als Customer Service Medewerker. Hier is ze dagelijks verantwoordelijk voor het assisteren van de planning en de Customer Service. Lisette draagt zorg voor haar eigen klanten portofolio wat bestaat uit High Value transport en algemeen transport. Ook is ze het eerste aanspreekpunt voor klanten en klachtafhandeling. Verder verzorgt ze de gehele documentatie betreft zendingen en monitort ze het logistieke proces en handelt proactief bij knelpunten. Lisette schakelt met iedereen en dat doet ze snel want “stil staan is verlies draaien” zoals ze zelf aangeeft. Haar meertaligheid is een waardevolle troef met vloeiende beheersing van de Nederlandse, Engelse en zelfs een goede kennis van de Spaanse taal. Hierdoor kan ze naadloos communiceren in diverse en internationale omgevingen. Met internationale klanten. Lisette zou graag dichterbij huis willen werken en zoekt daarom samen met Extra Talent naar een mooie uitdaging in haar omgeving.

 

Lisette is gedreven, heeft hart voor de zaak en kan snel schakelen. Door haar perfectionisme is ze niet tevreden met 95% maar werkt ze altijd tot de 100%. Dit is terug te zien in haar werkzaamheden waarbij ze nauwlettend stuurt op de KPI’s van de klant. Deze mentaliteit komt ook terug in haar werkethos en dat wordt opgemerkt. Zo is ze snel doorgegroeid van Order Entry naar Customer Service en krijgt ze van collega’s te horen dat ze haar het liefst zouden klonen

 

Lisette heeft een maand opzegtermijn en is beschikbaar voor 36 uur, met een salarisindicatie van 4.200 euro bruto op basis van 40 uur per week.

location_onSprundel createMBO person49 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Joop heeft een uitgebreide achtergrond in de logistiek en heeft zich op verschillende gebieden bewezen. Als Transportplanner stond hij bekend om zijn vermogen om stressbestendig te blijven, zelfs in de meest veeleisende situaties. Hij had het talent om klanten gerust te stellen en snel te schakelen met chauffeurs en leveranciers, wat hem tot een waardevolle schakel in het logistieke proces maakte. Daarna is Joop aan de slag gegaan als Recruiter, waar hij zijn communicatieve vaardigheden verder heeft ontwikkeld. Hij kreeg ook een coachende rol toegewezen, wat hij als zeer prettig heeft ervaren. Joop haalt veel energie uit het helpen van mensen om verder te groeien. Omdat hij de logistiek miste, is hij kort geleden begonnen als Expediteur, waar hij zich bezighield met prijsonderhandelingen, het onderhouden van klantrelaties en het boeken van ladingen en transporteurs. Wegens bedrijfseconomische redenen heeft Joop deze positie verlaten. Daarom is hij nu samen met Extra Talent op zoek naar zijn nieuwe logistieke uitdaging. Hij zoekt een werkgever waar hij zijn vaardigheden kan bewijzen en waar hij voor langere tijd kan blijven.

Joop is een stabiele, nuchtere jongeman die weet wat hij wil. Hij denkt graag in oplossingen, houdt ervan om de rust terug te brengen in veeleisende situaties en is een echte teamspeler. Daarnaast heeft Joop het talent om goed te communiceren met verschillende lagen binnen de organisatie. Hierdoor weet hij een goede band op te bouwen met zijn collega's, klanten, chauffeurs en leveranciers.

Joop is per direct beschikbaar voor 40 uur per week met een salarisindicatie van € 3.300,- bruto op basis van een fulltime dienstverband

location_onMortsel createHBO person29 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven