Alex van Otterdijk

workConsultant Supply Chain
location_cityEindhoven

phone06 - 30 48 32 31
 linkedin.com/in/alex-van-otterdijk-31428314b/

Alex van Otterdijk

Vacatures

€2.500 tot €3.700
Wil jij een functie waarbij je 50 productiemedewerkers aanstuurt waarin je alle ruimte hebt om jezelf te ontwikkelen, lees dan vooral verder. Als Aankomend Productiemanager kan je kennis en ervaring opdoen binnen het bedrijf als Voorman en de kans krijgen om door te groeien naar Productiemanager. Vervolgens ben jij degene die een belangrijke bijdrage levert aan het totale productieproces bij een bedrijf in de vleessector.  
access_timeFulltime location_onBudel euro_symbol€2.500 tot €3.700
€2.500 tot €3.500
Wil jij een belangrijke spil zijn binnen een bedrijf en 15 atv-dagen per jaar? Dan is deze functie als Proces Engineer iets voor jou. Jij bent analytisch en vindt duurzaamheid een belangrijk thema. Lees vooral verder, want dit is jouw gouden kans!

access_timeFulltime location_onBest euro_symbol€2.500 tot €3.500
€2.900 tot €3.700
Wil jij een lekker salaris verdienen én het beste in jezelf naar boven halen? Jij bent daarnaast iemand die goed overzicht kan houden en graag de uitdaging aan gaat. Dan is de functie van Medewerker Bedrijfsbureau echt iets voor jou. Lees vooral verder!
access_timeFulltime location_onVught euro_symbol€2.900 tot €3.700
€2.800 tot €3.800
Wil jij de touwtjes in handen hebben op de werkvloer én een lekker salaris verdienen? Kun je daarnaast goed omgaan met stress en vind je het ook erg leuk om samen te werken met collega’s? Dan is de functie van Productieplanner echt iets voor jou. Lees vooral verder!

 
access_timeFulltime location_onPanningen euro_symbol€2.800 tot €3.800
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Daniel volgt op dit moment de deeltijd bachelor Technische Bedrijfskunde, die hij over een jaar verwacht af te ronden. Daniel heeft vorig jaar stage gelopen als Procesmanager waar hij zich onder anderen bezighield met het implementeren van oplossingen en het reduceren van systemen. Momenteel is hij werkzaam als Initieel Inkoper Mechanica. Hier is Daniel verantwoordelijk voor het beoordelen van tekeningen en daaropvolgend aansturen op het productieproces. Onder andere het aansturen van leveranciers en het bepalen welk werk nodig is voor de productie valt onder zijn verantwoordelijkheid. Daarnaast heeft Daniel ervaring met het ERP-systeem. Op dit moment geeft Daniel aan dat hij op zoek is naar een baan binnen een gestructureerde organisatie waar een open werksfeer heerst. Het mogen uitvoeren van projecten vindt hij daarbij erg belangrijk.  

Daniel is een analytisch persoon. Dit blijkt uit dat hij graag zaken tot de bodem onderzoekt, en ook van collega's hoort dat hij dit goed doet. Daarnaast is Daniel niet bang om beslissingen te nemen. Tijdens zijn opleiding is hij dan ook iemand die graag het voortouw neemt bij belangrijke besprekingen en het maken van plannen. Met zijn proactieve houding is Daniel iemand die het fijn vindt om te kunnen bijdragen aan het vooruithelpen van een bedrijf. 

Daniel heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 3.300,- bruto per maand op basis van 36 uur per week.
location_onDeurne createHBO person24 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Tunc is een jonge starter die onlangs is afgestudeerd aan de hbo-opleiding Bedrijfskunde. Tunc is na het behalen van zijn diploma werkzaam geweest als Supply Chain Planner waar hij dagelijks verantwoordelijk was voor het opstellen van de productieplanning en het inkopen van materialen. Hierdoor heeft Tunc ervaring opgedaan met het werken met een ERP-systeem en het schakelen tussen verschillende stakeholders. Helaas heeft Tunc gemerkt dat de reisafstand te lang is. Om die reden is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Planner binnen de Supply Chain. 

Tunc is een leergierig persoon en een harde werker. Dit blijkt uit de goede cijfers die hij op zijn opleiding behaalde en naast zijn werk bezig is met het opzetten van een jongerenvereniging. Door zijn rustige karakter is Tunc in staat om goed te luisteren en gefocust te werk te gaan. Dit probeert Tunc ook altijd in zijn werk toe te passen. Hij wil veel leren en zijn werk als planner blijven optimaliseren.  

Tunc is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

location_onDeurne createHBO person24 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven