Nikita Maru

workConsultant Juridisch
location_cityRotterdam


Nikita Maru

“Vier je successen, hoe klein ze ook zijn. “

 

Het leukste vind ik mensen helpen en gelukkig maken, zowel klant als kandidaat.  

 

Op zoek naar een nieuwe collega?

Als Juridisch Consultant begrijp ik hoe essentieel ieder teamlid is voor het bereiken van succes. Ik zet mij in om de perfecte match te vinden tussen de vaardigheden en ambities van kandidaten en uw behoeften als werkgever.

 

Dankzij mijn empathische aanpak begrijp ik niet alleen uw professionele behoeften, maar ook de bedrijfscultuur en waarden die bij uw organisatie passen. Mijn focus ligt op het opbouwen van duurzame relaties en het aantrekken van toptalent. Wilt u meer weten? U kunt contact met mij opnemen via e-mail, WhatsApp of telefonisch via mijn contactgegevens hieronder.

 

Op zoek naar een nieuwe baan?

Als consultant streef ik slechts naar één doel: het vinden van jouw volgende carrièrestap waar jouw talenten tot hun recht komen. Wat mijn aanpak onderscheidt? Een oprechte interesse in jouw ambities. Ik hecht sterk aan open communicatie en integriteit. Bovendien wil ik niet alleen jouw vaardigheden doorgronden, maar ook wie jij bent als individu. Mijn zoektocht gaat verder dan alleen een professionele match; ik ga op zoek naar een omgeving die zowel jouw persoonlijkheid als jouw groeipotentieel matcht.

 

Wil je meer weten over hoe ik je kan helpen in jouw loopbaan? Neem dan contact met mij op via e-mail, WhatsApp of telefonisch via mijn contactgegevens hieronder.


Vacatures

€2.500 tot €2.800
Dit gerenommeerde advocatenkantoor, gevestigd in Den Haag, zoekt een gedreven Juridisch Secretaresse die met passie haar beroep uitoefent. Schrikt een complexe, uitdagende zaak jou niet af? Als dit jou aanspreekt, lees dan verder!
 
access_timeFulltime location_onDen Haag euro_symbol€2.500 tot €2.800
€2.300 tot €3.300
Klaar om jouw talent als Notarieel Medewerker volledig tot zijn recht te laten komen? Dit eigentijdse kantoor, centraal gelegen in Rotterdam, heeft een vacature voor een Notarieel Medewerker! Naast een aantrekkelijk salaris kun je ook rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden. Lees snel verder!
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.300 tot €3.300
€2.200 tot €3.000
Een gezellig kantoor met een ontspannen sfeer, dé ideale omgeving om jouw talent als Notarieel Secretaresse verder te ontplooien! Daarnaast bieden we niet alleen een aantrekkelijk salaris, maar is het kantoor ook uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Benieuwd naar wat deze positie te bieden heeft? Lees snel verder!
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.200 tot €3.000
€2.300 tot €3.300
Een aantrekkelijk salaris, een uitdagende functie en een fenomenaal uitzicht op de Rotterdamse skyline wachten op jou bij dit vooruitstrevende advocatenkantoor! We zijn momenteel op zoek naar een enthousiaste Juridisch Secretaresse om ons team te versterken. Wil je meer ontdekken over de werkzaamheden en de organisatie? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.300 tot €3.300
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Daphne heeft in 2023 de bachelor Rechten aan de Hogeschool Leiden afgerond met een 7,6. Tijdens deze studie heeft zij ook de externe minor Arbeidsrecht gevolgd aan de Hogeschool van Amsterdam. Hier heeft zij ook haar scriptie aan toegewijd en deze is beoordeeld met een 8,1. Tijdens haar studie heeft zij stage gelopen bij een middelgroot advocaten kantoor en heeft daar de rol van Juridisch Secretaresse op zich mogen nemen. Hier was zij voornamelijk werkzaam binnen Verbintenissenrecht, Goederenrecht, Arbeidsrecht en Personen- en Familierecht. Dit zijn dan ook de rechtsgebieden die haar juridische hart sneller laat kloppen. Daphne heeft hier de administratieve taken op haar genomen zoals corresponderen, nota’s opstellen, de agenda beheren en het aanmaken en beheren van dossiers. Ook heeft zij zelfstandig processtukken mogen opstellen binnen de eerder genoemde rechtsgebieden. Daphne gaf aan dat zij hier veel energie uit haalde. Nu is Daphne op zoek naar een baan binnen het notariaat of de advocatuur. Zij hecht veel waarde aan structuur en doorgroeimogelijkheden binnen haar functie. Zij ziet de ware waarde in van ondersteuners binnen de juridische branche en ziet dit als een mooi begin van haar carrière. Ze is ijverig om aan de slag te gaan als Secretaresse binnen het notariaat of de advocatuur. 

Daphne is een erg vriendelijk en open persoon met een empathisch karakter. Ze is onwijs leergierig, toont voortdurend interesse en initiatief in het uitbreiden van haar kennis en pakt dit ook snel op. Structuur op de werkvloer vind ze erg belangrijk, dit omdat zij op deze manier het snelst alle kneepjes van het vak kan leren. Daphne is een sociale jongedame, maar vind het ook fijn om haarzelf terug te trekken wanneer dat nodig is. In haar vrije tijd zit Daphne bij een orkest, waar ze diverse slagwerkinstrumenten bespeelt en zit hier ook in diverse commissies.

Daphne heeft een opzegtermijn van 4 weken.

Salarisindicatie: € 2.300,- bruto per maand op fulltime basis.

 
location_onLeiden createHBO person23 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Maaike is momenteel werkzaam als Juridisch Administratief Medewerker Strafrecht. In 2017 heeft Maaike de studie Bedrijfskunde MER afgerond en is zijn gaan werken op de financiële afdeling van een overheidsinstantie. Hier heeft zij ook kunnen proeven van aspecten uit de juridische branche en zo is haar interesse hierin gaan groeien. In 2019 besloot Maaike dan ook Rechtsgeleerdheid te gaan studeren aan de Erasmus Universiteit. Zij is nog bezig met het afronden van een vak, maar verwacht in juli klaar te zijn. Maaike is tijdens haar studie haar carrière als Juridisch Administratief Medewerker gestart en was toen werkzaam binnen het rechtsgebied Insolventierecht. Maaike heeft uiteindelijk haar scriptie ook toegewijd aan het Insolventierecht. Na twee jaar te hebben gewerkt binnen dit rechtsgebied, heeft Maaike de overstap gemaakt naar Strafrecht. Hier fungeert zij als de rechterhand van de rechter-commissaris. Zij treed op als griffier tijdens getuigenverhoren en voorgeleidingen, zij houdt toezicht op de voortgang van strafzaken en dient als het aanspreekpunt en vraagbaak voor zowel de Officier van Justitie, als voor de raadslieden. Daarnaast houdt zij zich natuurlijk ook bezig met de bijbehorende administratie. Maaike geeft aan dat zij, mede door haar studie, meer interesse heeft gekregen in het Arbeidsrecht en het Ondernemingsrecht. Echter, Maaike geeft aan dat zij open staat voor de meeste rechtsgebieden, zij wil vooral veel leren. Maaike gaat graag aan de slag als Juridisch Secretaresse.

Maaike beschrijft haarzelf als een luisterend oor, een harde werker, maar bovenal leergierig. Dit blijkt uit de groei die zij heeft gemaakt in haar carrière. Deze indruk heeft zij ook zeker bij ons achtergelaten. Maaike is makkelijk in de omgang en heeft een vlotte babbel. Eerst kan zij wat meer ingetogen zijn, maar komt zeker meer uit haar schulp, mocht zij zich op haar gemak voelen. Maaike vindt het belangrijk om een gezonde werk-privé balans te hebben. Stabiliteit en structuur staan bij haar dan ook centraal. Ook vindt zij een sfeervolle werkplek en waardering onder collega’s heel fijn. Haar vrije tijd besteed Maaike graag met vrienden, of met haar paard.

Maaike heeft een opzegtermijn van een maand.

Salarisindicatie: € 3.500,- bruto per maand op fulltime basis.
 
location_onRotterdam createHBO person31 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Sharda is een Junior Juridisch Secretaresse, op zoek naar haar volgende uitdaging in het juridische domein. Na de opleiding administratief dienstverlening te hebben afgerond, is zij op advies van een docent gestart met de opleiding verzorgende IG. Hier is Sharda er al snel achter gekomen dat haar hart hier niet ligt. Zij voelt zich meer thuis in een secretariële functie. Dit, in combinatie met een voorliefde voor de juridische branche, heeft ervoor gezorgd dat zij de mbo-opleiding juridisch administratief dienstverlening is gestart en hiervan het diploma heeft behaald. Haar plan was om verder te studeren, maar zij heeft een zoontje van bijna zeven jaar, waardoor terug naar school gaan lastig werd. Echter, Sharda haalt voldoende voldoening uit een ondersteunende rol. Tijdens haar studie heeft zij onder andere stage gelopen op een advocatenkantoor als juridisch secretaresse. Hier hield zij zich voornamelijk bezig met corresponderen, de agenda beheren, dossiers aanmaken, beheren en archiveren, nota’s aanmaken, het aannemen van de telefoon en de cliënten en andere derden te woord staan. Sharda heeft hier ervaring opgedaan binnen de rechtsgebieden Strafrecht en Persoon en Familierecht. Dit zijn dan ook de rechtsgebieden die haar juridische hart sneller laat kloppen. Wel geeft zij aan open te staan voor andere rechtsgebieden. Sharda gaat graag aan de slag als Juridisch Secretaresse.

Sharda gaf aan dat zij graag uitgedaagd wordt. Hier haalt zij veel energie uit. Dit blijkt uit haar stage in de schuldhulpverlening, waar ze veel verschillende taken op zich nam. Zij is flexibel en heeft geen moeite met veranderingen. Sharda is erg bescheiden en kijkt eerst de kat uit de boom, maar zodra zij zich op haar 
gemak voelt, bloeit zij op tot een sociale, extraverte jongedame. Zoals eerder vermeld heeft zij een zoontje van bijna zeven jaar oud, waardoor zij op de woensdagen niet beschikbaar is. Haar vrije tijd besteed Sharda dan ook graag samen met haar zoon en houd zij erg van dansen en zingen.

Sharda is per direct vier dagen beschikbaar.

Salarisindicatie: € 2.500,- bruto per maand op fulltime basis.
location_onRotterdam createMBO person30 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Ilse is momenteel werkzaam in het notariaat, maar wilt stappen gaan maken binnen de advocatuur. Na het afronden van haar hbo-studie officemanagement, is Ilse per toeval het notariaat ingerold. Zij ging op dat moment van start als receptionist bij een notariskantoor. Hier heeft ze intern veel dingen geleerd, waardoor ze aanzienlijke stappen kon maken binnen het kantoor. Dit heeft haar laten zien dat zij zeker een passie heeft voor de juridische branche. Door haar enthousiasme en nieuwsgierigheid heeft Ilse ook bij haar huidige werkgever veel stappen kunnen maken. Ilse voelt zich het meeste thuis binnen de rechtsgebieden Familierecht en Strafrecht. Deze zijn in haar ogen het meest menselijk. Bij haar huidige werkgever werkt ze binnen de sectie Familierecht.  Hier is zij komen werken als Notarieel Secretaresse, maar mag onderhand al een heleboel zelfstandig. Dit, ondanks dat zij geen relevante juridische opleiding heeft. Dagelijks houd Ilse zich bezig met (passeer)afspraken maken, contact onderhouden met cliënten en ander derden, corresponderen, dossiers beheren, verzorgen van legalisaties en volmachten etc. Naast dit, mag Ilse ook zelfstandig aktes opstellen. Deze worden dan gecontroleerd door de behandelaar en Ilse zorgt dat er na afloop goed contact wordt onderhouden met de cliënt. Ilse is nauw betrokken bij het proces en geeft aan bijna alles zelfstandig te kunnen, behalve het daadwerkelijke advies geven. Na bijna 4 jaar in het notariaat gewerkt te hebben, is zij klaar voor een nieuwe uitdaging. Haar ambitie is werken voor een advocatenkantoor, waar zij ruimte krijgt voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Ilse geeft aan niet meer voltijd naar school te willen gaan, maar zij is erg leergierig en staat zeker open voor eventuele cursussen. Ilse staat te poppelen om aan de slag te gaan als Juridisch Secretaresse. 

Ilse is op eerste blik erg rustig, maar daaronder schuilt een erg nieuwsgierig, leergierige jongedame. Dit blijkt ook uit haar werkervaring. Ze heeft geen relevante juridische opleiding, maar door haar leergierigheid en nieuwsgierigheid heeft ze het onwijs ver weten te schoppen. Ilse geeft aan erg sociaal en collegiaal te zijn, maar is ook erg zelfstandig en serieus. Ze gaat graag hard aan het werk. Ilse hecht veel waarde aan open communicatie op de werkvloer. Ze wilt graag weten wat ze goed doet, maar ook waar zij haarzelf nog in kan verbeteren. Dit, om de beste versie van haarzelf te worden. Haar vrije tijd besteed ze graag met haar hond en haar kat, dit is ook de reden dat Ilse bij een fulltime werkweek graag een of twee (mid)dagen thuis zou willen werken.

Ilse heeft een opzegtermijn van een maand en is daarna fulltime beschikbaar.

Salarisindicatie: € 2.800,- bruto per maand op fulltime basis
location_onRotterdam createHBO person26 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven