Maria Sukiasjan

workSenior Consultant Juridisch
location_cityAmsterdam

phone06-51033778
linkedin.com/in/maria-sukiasjan/
Maria Sukiasjan

Van Amsterdam en van Juridisch. Resultaatgerichte en effectieve consultant. Maar het woord dat Maria het best omschrijft: vrolijk. Enthousiast aan tafel met klanten en kandidaten. Maria is een gesprekspartner van niveau. Geen wonder dat ze resultaat boekt: ze creëert doorgroeimogelijkheden en zorgt ervoor dat mensen een hoger salaris gaan verdienen dan ze zelf eerst dachten. Mooi meegenomen! Maria weet namelijk hoe de koffie smaakt bij ieder notaris- en advocatenkantoor in Amsterdam en omgeving.

Vacatures

Juridisch Medewerker voor het notariaat

Je kunt je kennis nu eindelijk toepassen in de praktijk. Met jouw hbo-diploma Rechten of WO-diploma Rechtsgeleerdheid ga je graag samen met de (kandidaat)-notaris de cliënten adviseren met complexe en uitdagende vraagstukken. Zelfstandig behandel je dossiers van de Vastgoedpraktijk en stel je conceptstukken op. Je wilt graag werken bij een top advocaten- en notariskantoor waar je jezelf kunt ontwikkelen. Heb ik je aandacht? Lees dan nog even verder!
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €3.200

Junior Notarieel Secretaresse voor de Familierechtpraktijk

Jij bent een Junior Notarieel Secretaresse, bij voorkeur wil je aan de slag binnen de praktijkgroep Familierecht. Eigenschappen als proactief, teamplayer en nauwkeurig omschrijven jou het beste. Aan assertiviteit ontbreekt het je niet, want je kunt makkelijk grenzen aangeven daar waar nodig. Heb ik je aandacht? Lees nog even verder!

access_timeFulltime location_onUtrecht euro_symbol€2.000 tot €2.500

Notarieel Medewerker

Heb jij enige ervaring als Notarieel Medewerker en kan jij zelfstandig aktes opstellen? Jij beschikt over een servicegerichte en proactieve instelling, en het notariaat is de ideale werkplek voor jou. Herken jij jezelf in deze omschrijving? Blijf dan nog even lezen!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.200 tot €2.800

Juridisch Secretaresse advocatenkantoor reclame- & foodpraktijk

Als Juridisch Secretaresse houd je van je vak en neem je het ook serieus. Organiseren en plannen kent voor jou geen grenzen. Je bent een kei in administratieve taken en het bewaken van deadlines. Tevens vind je het leuk om twee advocaten te ondersteunen in reclame- en foodpraktijk. Je bent van nature een ondernemer en doorpakker met oog voor detail. Daarnaast vind je goede sfeer en een "familiegevoel" op kantoor zeer belangrijk. Spreekt dit je aan? Lees nog heel even verder!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.000 tot €2.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Dilara (Juridisch Secretaresse)

Dilara is momenteel bezig met haar hbo-opleiding Rechten. Naar verwachting zal zij volgend jaar afstuderen. Tijdens haar opleiding heeft zij stage gelopen bij een advocatenkantoor. Hier is Dilara nog steeds werkzaam tijdens haar vakantie. Haar werkzaamheden bestaan uit agenda- en telefoonbeheer, verwerken van de post en correspondentie, opstellen van processtukken, contact onderhouden met verschillende partijen en overige administratieve werkzaamheden. Dilara wil graag blijven werken als Juridisch Secretaresse naast haar studie. Na haar hbo-opleiding, gaat zij een pre-master opleiding volgen en verwacht zij 32 uur per week beschikbaar te zijn. 

Dilara is een representatieve, gedreven en loyale jongedame. Zij is respectvol, betrouwbaar en staat stevig in haar schoenen. Daarnaast is zij zeer behulpzaam en helpt andere collega's dan ook graag. Flexibel zijn is voor Dilara geen probleem, indien nodig kan zij bijspringen op piekmomenten als het haar schikt. Tijdens haar stage heeft zij geleerd om snel te schakelen en tegen een stootje te kunnen.

Dilara is per september beschikbaar voor 24 uur in de week. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.200,- bruto per maand op fulltime basis. 

createHBO person20 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Rianne (Juridisch Secretaresse)

Rianne heeft in 2018 haar mbo-diploma Directiesecretaresse succesvol behaald. Tijdens haar studie heeft zij stage gelopen bij een makelaarskantoor en bij de gemeente Alkmaar. Haar werkzaamheden waren onder andere agendabeheer, het ontvangen van bezoekers, en het aanmaken en archiveren van dossiers. Verder was zij verantwoordelijk voor het bedienen van de telefoon, het beantwoorden van e-mails en het opstellen van brochures. Tevens beheerde Rianne verschillende sociale media kanalen. Momenteel werkt zij bij hetzelfde makelaarskantoor waar zij stage heeft gelopen. Rianne nam in juli dit jaar haar diploma in ontvangst en wil graag aan de slag als Juridisch Secretaresse, waar haar interesse ligt. 

Rianne is een zeer representatieve, vriendelijke en sociale jongedame. Zij weet wat zij wil en is bereid daar hard voor te werken. Rianne is zeer secuur en organisatorisch ingesteld, waardoor ze een perfect resultaat wil neerzetten. In het begin kijkt zij de kat uit de boom, maar voelt zich daarna al snel op haar gemak. 

Rianne heeft een opzegtermijn van een maand en is beschikbaar voor 32 uur in de week. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.000,- bruto per maand op fulltime basis. 

location_onHeerhugowaard createMBO person20 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Paulien (juridisch secretaresse)

Paulien heeft na het afronden van haar opleiding Secretaresse altijd gewerkt als Juridisch Secretaresse bij verschillende advocatenkantoren. Bij haar vorige werkgever heeft zij ruim 15 jaar gewerkt. Haar functie werd ingedeeld voor twee dagen, dit is dan ook de reden dat Paulien een andere uitdaging aanging. Momenteel werkt zij als Juridisch Secretaresse bij een advocatenkantoor waar zij verantwoordelijk is voor het afhandelen van correspondentie, agendabeheer, ontvangen van cliënten, uitwerken van dictaten, opstellen van declaraties, verzorgen van uren registratie en het archiveren en beheren van dossiers. Tevens is Paulien verantwoordelijk alle facilitaire taken en e-mail- en telefoonverkeer. 

Paulien is een zeer representatieve, geduldige en proactieve dame. Zij is servicegericht, ontzorgend en secuur ingesteld. Paulien is doortastend en als zij iets toezegt, dan doet zij dat ook. Haar referent geeft aan dat zij snel en overzichtelijk werkt en dat zij zeker een aanwinst is voor elk kantoor. Als de gelegenheid zich zou voor doen, zouden zij haar weer aannemen!

Paulien heeft een opzegtermijn van 1 maand en is beschikbaar voor 32-36 uur in de week. Haar salarisindicatie bedraagt € 3.200,- bruto per maand op fulltime basis. 

createMBO person47 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Danielle (Paralegal)

Denise heeft in 2015 haar hbo-Rechten succesvol behaald met een minor notarieel recht. Momenteel is zij bezig met haar pre-master Rechtsgeleerdheid. Naast haar studie werkt zij als Paralegal bij een organisatie die claims behandelt van luchtvaartmaatschappijen in verband met vertragingen. Zij is verantwoordelijk voor het opstellen van processtukken, dagvaardingen, contact onderhouden met cliënten, analyseren van claims en jurisprudentieonderzoek. Tevens is Denise verantwoordelijk voor het opstellen van correspondentie voor de rechtbank, wederpartijen en cliënten. Hiervoor heeft zij twee jaar als juridisch secretaresse gewerkt bij een middelgroot advocatenkantoor. Zij was werkzaam voor drie advocaten en heeft ervaring binnen diverse secties waaronder; Procesrecht, Ondernemingsrecht en het Intellectueel Eigendomsrecht. Denise wil graag verder binnen het notariaat. Dit is dat ook de reden dat zij op zoek is naar een nieuwe uitdaging als Paralegel om zich verder te ontwikkelen.

Denise is een rustige en representatieve meid met een fijne persoonlijkheid. Zij weet goed wat zij wil en laat zich niet omverblazen. Denise is intelligent en heel ijverig, zij voert haar werkzaamheden snel maar accuraat uit. Tevens is zij proactief en is zij niet te beroerd een stapje harder te zetten waar nodig. In haar vrije tijd is zij graag te vinden met vrienden en houdt zij van tennisen, tafelen en reizen.

Denise heeft een maand opzegtermijn en is beschikbaar voor 32 uur in de week. Haar salarisindicatie bedraagt € 3.100,- bruto per maand op fulltime basis.
location_onamsterdam createWO euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven