Van Amsterdam en van Juridisch. Resultaatgerichte en effectieve consultant. Maar het woord dat Maria het best omschrijft: vrolijk. Enthousiast aan tafel met klanten en kandidaten. Maria is een gesprekspartner van niveau. Geen wonder dat ze resultaat boekt: ze creëert doorgroeimogelijkheden en zorgt ervoor dat mensen een hoger salaris gaan verdienen dan ze zelf eerst dachten. Mooi meegenomen! Maria weet namelijk hoe de koffie smaakt bij ieder notaris- en advocatenkantoor in Amsterdam en omgeving.


Vacatures

Juridisch Secretaresse Tax

Je gaat graag aan de slag als Juridisch Secretaresse voor de praktijkgroep Tax. Zelfstandig ondersteun je een van de partners en schakel je met overige secretaresses indien nodig. Je bent hét aanspreekpunt voor cliënten en derden en ontzorgt de partner daar waar nodig. Wil je meer weten? Lees nog even mee!

access_timeParttime location_onAmsterdam euro_symbol€2.200 tot €3.200

Kantoordirecteur

Jij bent een ervaren Juridisch Secretaresse of Office Manager binnen de advocatuur. Met jouw kennis en kunde ben je in staat om de medewerkers van ondersteuning aan te sturen. Tevens ben je het aanspreekpunt en het gezicht van het kantoor. Je bent toe aan de volgende stap als Kantoordirecteur bij een informeel advcoatenkantoor op de Zuidas. Blijf nog even lezen voor meer informatie zodat je direct kunt solliciteren!

access_timeParttime location_onAmsterdam euro_symbol€3.200 tot €3.800

Kandidaat-Notaris Familierecht

Je bent een ervaren Kandidaat-Notaris, bij voorkeur op de sectie Familierecht. Jouw voorkeur gaat niet uit naar een Zuidas kantoor, maar wel groot genoeg waar je veel kunt blijven leren. Eigenschappen die jou het beste omschrijven zijn: ambitieus, klantgericht en accuraat. Lees verder voor meer informatie!

access_timeParttime location_onAmsterdam euro_symbol€3.500 tot €4.500

Juridisch Secretaresse Procespraktijk

Je bent een ervaren Juridisch Secretaresse bij voorkeur binnen de procespraktijk. Met jouw kennis en ervaring kun je meerdere advocaten ondersteunen en je organiseert en bewaakt de volledige praktijk. Uiteraard doe je dit zeer secuur met jouw communicatieve vaardigheden en ervaring met DMS. Wil je meer weten? Lees nog even verder.

access_timeParttime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €3.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Romy (Juridisch Secretaresse)

Romy heeft haar hbo-rechten diploma bijna op zak. Tijdens haar studie heeft zij stage gelopen bij een advocatenkantoor, waar zij wegens goed functioneren ook mocht blijven werken. Haar werkzaamheden bestonden uit telefoon- en agendabeheer, ontvangen van cliënten, opstellen van bezwaar- en beroepschriften, opstellen van dagvaardingen en overige correspondentie. Tevens was zij verantwoordelijk voor het onderhouden van contact met cliënten en derden en het opstellen en versturen van declaraties. Momenteel werkt Romy als Juridisch Secretaresse bij een groot internationaal advocatenkantoor in Amsterdam. Haar werkzaamheden bestaan wederom uit telefoon- agendabeheer, opstellen van correspondentie en bezwaar- en beroepschriften en ontvangen van cliënten. Tevens is zij verantwoordelijk voor office management taken en nog veel meer. Romy is op zoek naar een nieuwe uitdaging als Juridisch Secretaresse omdat zij graag vaste uren wil werken. Dit is helaas niet mogelijk bij dit kantoor. Romy zoekt een leuke baan waar zij voor een lange periode kan werken met leuke collega's om haar heen. Volgend jaar gaat zij starten met een Pre-Master opleiding, puur om haar zelf te blijven ontwikkelen. 

Romy is een zeer representatieve, vrolijke en sociale jongedame. Zij is kritisch, gestructureerd en kan goed plannen. Romy komt graag met oplossingen of ideeën als bepaalde dingen efficiënter kunnen. Naast haar werk is zij bezig met modellenwerk en als influencer op op bijvoorbeeld Instagram. Tevens was zij een van de finalisten van Miss Nederland!

Romy heeft een opzegtermijn van een maand en is beschikbaar voor 32 uur in de week. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.550,- bruto per maand op fulltime basis. 

location_onAmsterdam createHBO person26 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Hannah (Juridisch Secretaresse)

Hannah heeft achttien jaar ervaring als juridisch secretaresse bij een groot en internationaal advocaten- en notariskantoor. Zij heeft binnen verschillende afdelingen gewerkt waaronder; corporate litigation, vastgoed, banking & finance en is nu werkzaam op de sectie financial markets. Hannah is gewend te werken voor meerdere advocaten en is zeer bekend met alle ondersteunende juridische werkzaamheden. Ook beheerst Hannah de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift, zij verricht in haar huidige functie veel werkzaamheden in het Engels. Zij is toe aan een nieuwe uitdaging binnen de advocatuur, dit is wat zij leuk vindt en waar zij goed in is.

Hannah is doorgewinterde en loyale secretaresse met een spontaan voorkomen. Zij is goed in staat overzicht te houden en weet prioriteiten te stellen. Hannah kan haar werk met grote zelfstandigheid uitvoeren en heeft een groot organisatievermogen. Daarnaast heeft zij verantwoordelijkheidsgevoel en is een fijne collega in omgang.

Hannah heeft een opzegtermijn van één maand en is 36 uur per week beschikbaar (halve dag vrij). Haar salarisindicatie bedraagt € 3.850,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onAmsterdam createMBO person36 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Nikky (Juridisch Secretaresse)

Nikky heeft in 2017 haar hbo-diploma Rechten succesvol behaald. Tijdens haar studie heeft zij stage gelopen bij de rechtbank en bij een advocatenkantoor. Haar werkzaamheden bestonden uit telefoobeheer, ontvangen van cliënten, jurisprudentie onderzoek, aanmaken en up-to-date houden van dossiers, opstellen van correspondentie en overige administratieve werkzaamheden. Na haar opleiding, is Nikky aan de slag gegaan bij de gemeente als Consulent Burgerzaken. Haar werkzaamheden bestaan uit het aanvragen van documenten, verstrekken van uittreksels, adreswijzigingen en filen en archiveren. Nikky merkt dat haar hart toch binnen de juridische branche ligt en is daarom op zoek naar een nieuwe uitdaging. Zij wil graag een uitdagende functie als Juridisch Secretaresse waar zij voor een lange periode kan blijven werken. 

Nikky is een bescheiden jongedame met een representatieve voorkomen. Zij is geduldig, secuur en proactief ingesteld. Dit blijkt uit het feit dat zij graag bezig is en trekt werkzaamheden naar zich toe. Nikky is gedreven en aan doorzettingsvermogen ontbreekt het haar niet. Zij gaat recht op haar doel af en zorgt er voor dat ze die haalt.

Nikky heeft een opzegtermijn van 1 maand en is beschikbaar voor 40 uur in de week. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.400,- bruto per maand op fulltime basis. 

location_onAmsterdam createHBO person27 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Gabi (Juridisch Secretaresse)

Gabi heeft in 2016 haar mbo-diploma Juridisch Medewerker (niveau 4) succesvol behaald. Tijdens haar opleiding heeft zij stage gelopen bij een deurwaarderskantoor, waar zij na haar stage mocht blijven! Haar werkzaamheden bestonden uit het verwerken van de post, behandelen van debiteurendossier, telefoon- en agendabeheer en contact onderhouden met cliënten en derden. Tevens was zij verantwoordelijk voor het treffen van betalingsregelingen, opstellen van concept dagvaardingen, beslag op loon leggen en overige ondersteunende werkzaamheden. Momenteel werk zij als Secretaresse bij AMC. Gabi heeft geen affiniteit met de zorg, maar met de juridische branche. Dit is dan ook de reden dat zij op zoek is naar een nieuwe uitdaging als Juridisch Secretaresse binnen de juridische wereld. 

Gabi is een rustige, optimistische en representatieve jongedame. Zij is ambitieus, recht door zee en een echte aanpakker. In haar vrije tijd helpt zij haar vader met het plannen en organiseren van verschillende evenementen. Gabi is een echte doener, dit is dan ook de reden dat zij gestopt is met haar hbo-opleiding en liefst aan het werk wil. 

Gabi is in overleg per direct beschikbaar voor 32 uur in de week. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.100,- bruto per maand op fulltime basis. 
location_onAlmere createMBO person22 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Meer kandidaten weergeven