Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Van Amsterdam en van Juridisch. Resultaatgerichte en effectieve consultant. Maar het woord dat Maria het best omschrijft: vrolijk. Enthousiast aan tafel met klanten en kandidaten. Maria is een gesprekspartner van niveau. Geen wonder dat ze resultaat boekt: ze creëert doorgroeimogelijkheden en zorgt ervoor dat mensen een hoger salaris gaan verdienen dan ze zelf eerst dachten. Mooi meegenomen! Maria weet namelijk hoe de koffie smaakt bij ieder notaris- en advocatenkantoor in Amsterdam en omgeving.


Vacatures

Je bent een ervaren Kandidaat-Notaris op de sectie Vastgoed of Familierecht. Met jouw kennis en kunde wil je je graag specialiseren binnen Familierecht en Vastgoed. Tevens heb je succesvol de Beroepsopleiding Notariaat behaald en kun je waarnemen. 

access_timeParttime location_onAmsterdam euro_symbol€3.000 tot €4.000
Een goede balans tussen werk en privé en heel goed bereikbaar: dit advocatenkantoor in het centrum van Haarlem is op zoek naar een leuke Juridisch Secretaresse. Meer weten? Lees snel verder.

access_timeFulltime location_onHaarlem euro_symbol€2.300 tot €3.000
In principe zit jij prima op je plek bij je huidige werkgever, maar je bent wel nieuwsgierig wat een ander kantoor te bieden heeft. Uitstekende keus, zeker in de huidige arbeidsmarkt! Ik ga graag het gesprek met je aan om jouw wensen, ambities en de mogelijkheden te bespreken. Lees nog even verder!
 

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€3.500 tot €4.500
Jij hebt enige ervaring in het notariaat als Notarieel Secretaresse en toevallig ook op de sectie ondernemingsrecht. Je wilt graag aan de slag bij een modern en ambitieus notariskantoor in Amsterdam. Tevens vind je belangrijk dat het makkelijk te bereiken is met het openbaar vervoer. Een hecht team en gezellig collega's mogen uiteraard ook niet ontbreken! Herken jij jezelf in het bovenstaande? Dan ben ik waarschijnlijk op zoek naar jou, dus blijf nog even lezen!

access_timeParttime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Iris verwacht eind april 2020 haar hbo-Rechten diploma in ontvangst te nemen. Tijdens haar studie heeft zij meerdere keren stage gelopen binnen de advocatuur als Juridisch Medewerker/Secretaresse. Haar werkzaamheden bestonden uit telefoon- en agendabeheer, contact onderhouden met cliënten, opstellen van processtukken, jurisprudentieonderzoek en dossierbeheer. Na haar stages heeft zij ruim anderhalf jaar gewerkt als Juridisch Secretaresse op een internationaal advocaten- en notariskantoor op de Zuidas. Zij was werkzaam binnen de praktijkgroep Finance. Haar werkzaamheden bestonden uit ondersteunen bij transacties, correspondentiebeheer, opstellen van processtukken, aanmaken- en archiveren van dossiers en overige ondersteunende werkzaamheden. Iris had van te voren met haar werkgever besproken dat haar contract niet zou worden verlengd, want zij wilde heel graag gaan reizen na haar studie. Helaas gaat haar reis niet door in verband met de huidige maatregelen met betrekking tot het coronavirus. Iris is dan ook op zoek naar een nieuwe uitdaging als Juridisch Secretaresse bij een ambitieus kantoor waar zij de mogelijkheid krijgt om veel te leren.

Iris is een representatieve, rustige en nuchtere jongedame, Zij staat positief in het leven en helpt andere graag. In haar werk is zij zeer secuur en collegiaal. In het begin kijkt zij eerst de kat uit de boom, maar wanneer zij zich op haar gemak voelt, stelt zij zichzelf open. Iris is een echte doorzetter! Ondanks een minder prettige periode in haar leven, heeft zij haar opleiding en stages succesvol afgemaakt. In haar vrije tijd is zij graag buiten in de natuur, leest een boek of gaat schilderen. Hierdoor krijgt zij ontzettend veel energie.

Iris is per direct beschikbaar voor 40 uur in de week. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.400,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onAmstelveen createHBO person24 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Julia heeft ruim vier jaar ervaring op een klein notariskantoor als Notarieel Medewerker op de sectie Personen- en Familierecht. Haar werkzaamheden bestaan o.a. uit telefoon- en agendabeheer, ontvangen van cliënten, aanmaken en archiveren van dossiers en verwerken van getekende aktes. Tevens is Julia verantwoordelijk voor het opstellen van verklaring van erfrecht en beneficiaire aanvaarding, verwerken van gegevens bij de kamer van koophandel en aandeelhoudersregister. Momenteel is zij toe aan een nieuwe uitdaging waar zij de mogelijkheid krijgt om zichzelf verder te ontwikkelen. Een klein tot middelgroot kantoor met een informeel karakter past het beste bij haar. 

Julia is een vrolijke, sociale en sportieve dame. Zij heeft collegialiteit hoog in het vaandel staan. Dit blijkt uit het feit dat zij haar collega's altijd ondersteunt daar waar nodig. ''Ik krijg hier energie van'', aldus Julia. Zij is betrokken en leergierig, momenteel is zij dan ook bezig met de opleiding huwelijksvermogensrecht. In haar vrije tijd plant zij graag leuke uitjes met haar gezin of gaat een potje voetballen met haar vriendinnen. 

Julia heeft een maand opzegtermijn en is beschikbaar voor 3 of 4 dagen in de week. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.500,- bruto per maand op fulltime basis.        
location_onSchagen createHBO person37 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Milla zit in de afrondende fase van haar hbo-opleiding Rechten. Tijdens haar opleiding heeft zij stage gelopen op een advocatenkantoor en een notariskantoor. Na haar stage bij het notariskantoor, mocht zij in dienst blijven wegens goed functioneren. Haar werkzaamheden bestaan uit het ontvangen van cliënten, bijwonen van besprekingen, contact onderhouden met verschillende partijen en telefoon- en agendabeheer. Tevens is Milla verantwoordelijk voor het aanmaken en archiveren van dossiers, opstellen van koopovereenkomsten en het opstellen van testamenten. Milla is op zoek naar een nieuwe uitdaging waar zij de mogelijkheid krijgt om meer inhoudelijk werk te verrichten. Opstellen van akten en overige documenten vindt zij ontzettend leuk. Helaas is er bij haar huidige werkgever geen tijd om haar in te werken en op te leiden als een volwaardige Notarieel Medewerker. Milla past het beste bij een informeel en laagdrempelig kantoor, waar collegialiteit en prettige werksfeer hoog in het vaandel staan. Haar voorkeur gaat uit naar een functie als Notarieel Medewerker voor de sectie Familierecht en/of Onroerend Goed.

Milla is een sociale, ambitieuze en behulpzame dame. Zij is respectvol, gestructureerd en helpt haar collega's graag. Daarnaast staat zij stevig in haar schoenen en weet wat zij wil. Dit blijkt uit het feit dat zij zich volledig inzet voor haar werkgever, werkzaamheden plant en als zij ergens tegen aanloopt, maakt zij het ook bespreekbaar. In haar vrije tijd sport zij graag of gaat gezellig uit eten met vriendinnen. 

Milla heeft een opzegtermijn van een maand en is beschikbaar voor drie dagen in de week. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.250,- bruto per maand op fulltime basis.        
location_onHaarlem createHBO person25 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Marijke heeft meer dan 20 jaar ervaring als Juridisch Secretaresse binnen de advocatuur. Zij heeft gewerkt binnen verschillende secties waaronder, arbeidsrecht, ondernemingrecht, insolventie, migratierecht, strafrecht en nog een aantal andere secties. Ruim drie jaar is zij werkzaam als Senior Juridisch Secretaresse op een middelgroot advocatenkantoor. Haar werkzaamheden bestaan uit telefoon- en agendabeheer, contact onderhouden met de rechtbank, IND en andere partijen. Tevens is Marijke verantwoordelijk voor declaraties, uitwerken van dictaten, debiteurenbeheer, opstellen van processtukken, indienen van toevoegingen en inwerken van nieuwe collega's. Daarnaast neemt Marijke deel aan het MT overleg en denkt mee over het reilen en zeilen van het kantoor. Marijke is op zoek naar de volgende stap in haar carierre als Office Manager of Kantoordirecteur binnen de advocatuur. 

Marijke is een vrolijke, spontane en representatieve dame. Zij staat stevig in haar schoenen en weet van aanpakken. Ze denkt graag mee, pakt uitdagingen met beide handen aan en is proactief ingesteld. In haar vrije tijd speelt zij graag piano of leest graag een boek. 

Marijke heeft een opzegtermijn van een maand en is beschikbaar voor 32 uur in de week. Haar salarisindicatie bedraagt € 3.650,- bruto per maand op fulltime basis. 

 

location_onZaandam createHBO person42 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven