Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Van Amsterdam en van Juridisch. Resultaatgerichte en effectieve consultant. Maar het woord dat Maria het best omschrijft: vrolijk. Enthousiast aan tafel met klanten en kandidaten. Maria is een gesprekspartner van niveau. Geen wonder dat ze resultaat boekt: ze creëert doorgroeimogelijkheden en zorgt ervoor dat mensen een hoger salaris gaan verdienen dan ze zelf eerst dachten. Mooi meegenomen! Maria weet namelijk hoe de koffie smaakt bij ieder notaris- en advocatenkantoor in Amsterdam en omgeving.


Vacatures

Je bent momenteel aan het studeren en je bent drie dagen in de week beschikbaar. Uiteraard heb je passie voor het notariaat en wil je je hierin verder ontwikkelen. Jouw voorkeur gaat uit naar Ondernemingsrecht en een internationaal advocaten- en notariskantoor. Wil je meer weten? Laten we verder lezen!
access_timeParttime location_onAmsterdam euro_symbol€2.000 tot €2.500
Je bent een professioneel Kandidaat-Notaris die graag aan de slag gaat bij een laagdrempelig notariskantoor in de omgeving van Purmerend. Met jouw kennis en kunde zet je graag net dat extra stapje om het beste resultaat neer te zetten. Je krijgt energie van cliëntcontact en van netwerken en helpt je collega's indien nodig. Lees je nog even mee? Ik vertel je graag meer!
access_timeParttime location_onPurmerend euro_symbol€3.000 tot €4.000
Je bent een ervaren Kandidaat-Notaris, bij voorkeur op de sectie Familierecht. Jouw voorkeur gaat niet uit naar een Zuidas kantoor, maar wel groot genoeg waar je veel kunt blijven leren. Eigenschappen die jou het beste omschrijven zijn: ambitieus, klantgericht en accuraat. Lees verder voor meer informatie!

access_timeParttime location_onAmsterdam euro_symbol€3.500 tot €4.500
Jij hebt de ambitie om door te groeien en een volwaardige Juridisch Medewerker te worden op de sectie Ondernemingsrecht bij het leukste notariskantoor van Amsterdam. Je hebt je hbo-diploma Rechten op zak en enige stage- of werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie. Daarnaast ben je een prettig persoon om mee samen te werken. Lees nog even door, ik vertel je graag meer over deze functie. Wij zoeken namelijk niet één maar twee Juridische Medewerkers!
access_timeParttime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Julia heeft ruim vier jaar ervaring op een klein notariskantoor als Notarieel Medewerker op de sectie Personen- en Familierecht. Haar werkzaamheden bestaan o.a. uit telefoon- en agendabeheer, ontvangen van cliënten, aanmaken en archiveren van dossiers en verwerken van getekende aktes. Tevens is Julia verantwoordelijk voor het opstellen van verklaring van erfrecht en beneficiaire aanvaarding, verwerken van gegevens bij de kamer van koophandel en aandeelhoudersregister. Momenteel is zij toe aan een nieuwe uitdaging waar zij de mogelijkheid krijgt om zichzelf verder te ontwikkelen. Een klein tot middelgroot kantoor met een informeel karakter past het beste bij haar. 

Julia is een vrolijke, sociale en sportieve dame. Zij heeft collegialiteit hoog in het vaandel staan. Dit blijkt uit het feit dat zij haar collega's altijd ondersteunt daar waar nodig. ''Ik krijg hier energie van'', aldus Julia. Zij is betrokken en leergierig, momenteel is zij dan ook bezig met de opleiding huwelijksvermogensrecht. In haar vrije tijd plant zij graag leuke uitjes met haar gezin of gaat een potje voetballen met haar vriendinnen. 

Julia heeft een maand opzegtermijn en is beschikbaar voor 3 of 4 dagen in de week. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.500,- bruto per maand op fulltime basis.        
location_onSchagen createHBO person37 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Milla zit in de afrondende fase van haar hbo-opleiding Rechten. Tijdens haar opleiding heeft zij stage gelopen op een advocatenkantoor en een notariskantoor. Na haar stage bij het notariskantoor, mocht zij in dienst blijven wegens goed functioneren. Haar werkzaamheden bestaan uit het ontvangen van cliënten, bijwonen van besprekingen, contact onderhouden met verschillende partijen en telefoon- en agendabeheer. Tevens is Milla verantwoordelijk voor het aanmaken en archiveren van dossiers, opstellen van koopovereenkomsten en het opstellen van testamenten. Milla is op zoek naar een nieuwe uitdaging waar zij de mogelijkheid krijgt om meer inhoudelijk werk te verrichten. Opstellen van akten en overige documenten vindt zij ontzettend leuk. Helaas is er bij haar huidige werkgever geen tijd om haar in te werken en op te leiden als een volwaardige Notarieel Medewerker. Milla past het beste bij een informeel en laagdrempelig kantoor, waar collegialiteit en prettige werksfeer hoog in het vaandel staan. Haar voorkeur gaat uit naar een functie als Notarieel Medewerker voor de sectie Familierecht en/of Onroerend Goed.

Milla is een sociale, ambitieuze en behulpzame dame. Zij is respectvol, gestructureerd en helpt haar collega's graag. Daarnaast staat zij stevig in haar schoenen en weet wat zij wil. Dit blijkt uit het feit dat zij zich volledig inzet voor haar werkgever, werkzaamheden plant en als zij ergens tegen aanloopt, maakt zij het ook bespreekbaar. In haar vrije tijd sport zij graag of gaat gezellig uit eten met vriendinnen. 

Milla heeft een opzegtermijn van een maand en is beschikbaar voor drie dagen in de week. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.250,- bruto per maand op fulltime basis.        
location_onHaarlem createHBO person25 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Marijke heeft meer dan 20 jaar ervaring als Juridisch Secretaresse binnen de advocatuur. Zij heeft gewerkt binnen verschillende secties waaronder, arbeidsrecht, ondernemingrecht, insolventie, migratierecht, strafrecht en nog een aantal andere secties. Ruim drie jaar is zij werkzaam als Senior Juridisch Secretaresse op een middelgroot advocatenkantoor. Haar werkzaamheden bestaan uit telefoon- en agendabeheer, contact onderhouden met de rechtbank, IND en andere partijen. Tevens is Marijke verantwoordelijk voor declaraties, uitwerken van dictaten, debiteurenbeheer, opstellen van processtukken, indienen van toevoegingen en inwerken van nieuwe collega's. Daarnaast neemt Marijke deel aan het MT overleg en denkt mee over het reilen en zeilen van het kantoor. Marijke is op zoek naar de volgende stap in haar carierre als Office Manager of Kantoordirecteur binnen de advocatuur. 

Marijke is een vrolijke, spontane en representatieve dame. Zij staat stevig in haar schoenen en weet van aanpakken. Ze denkt graag mee, pakt uitdagingen met beide handen aan en is proactief ingesteld. In haar vrije tijd speelt zij graag piano of leest graag een boek. 

Marijke heeft een opzegtermijn van een maand en is beschikbaar voor 32 uur in de week. Haar salarisindicatie bedraagt € 3.650,- bruto per maand op fulltime basis. 

 

location_onZaandam createHBO person42 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Simone heeft ruim vier jaar ervaring als Notarieel Medewerker op de sectie Onroerend Goed. Haar werkzaamheden bestaan uit telefoon- en agendabeheer, ontvangen van cliënten, opstellen van offertes en rechercheren. Tevens is zij verantwoordelijk voor legalisaties, opstellen van koopovereenkomsten, stukken indienen bij het kadaster, opstellen van nota's, afschriften en betaalstaten. Simone is op zoek naar een nieuwe uitdaging waar zij meer op de inhoud in kan gaan. Zij zou het geweldig vinden om de mogelijkheid te krijgen om bijvoorbeeld de klerken opleiding te volgen. Haar voorkeur gaat uit naar de functie Notarieel Medewerker voor de sectie Onroerend Goed bij een klein tot middelgroot notariskantoor.

Simone is een vrolijke, collegiale en nauwkeurige dame. Zij is een echte doorzetter. Stress en hoge werkdruk schrikt haar niet af, dat vind zij juist een uitdaging! Daarnaast is zij leergierig en vind haar werk ontzettend leuk. In haar vrije tijd is zij graag thuis aan het klussen, gaat zij graag wandelen of leuke activiteiten ondernemen met vrienden en familie.

Simone heeft een opzegtermijn van een maand en is fulltime beschikbaar. Haar salarisindicatie bedraagt € 3.000,- bruto per maand op fulltime basis.      

 

location_onHoofddorp createMBO person51 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven