Van Amsterdam en van Juridisch. Resultaatgerichte en effectieve consultant. Maar het woord dat Maria het best omschrijft: vrolijk. Enthousiast aan tafel met klanten en kandidaten. Maria is een gesprekspartner van niveau. Geen wonder dat ze resultaat boekt: ze creëert doorgroeimogelijkheden en zorgt ervoor dat mensen een hoger salaris gaan verdienen dan ze zelf eerst dachten. Mooi meegenomen! Maria weet namelijk hoe de koffie smaakt bij ieder notaris- en advocatenkantoor in Amsterdam en omgeving.


Vacatures

Junior Juridisch Secretaresse Vastgoed

Je bent een Junior Juridisch Secretaresse en op zoek naar een uitdagende functie binnen de advocatuur. Bij voorkeur ga je aan de slag bij een toonaangevend internationaal advocaten- en notariskantoor. Je bent secuur, proactief en je kunt makkelijk prioriteiten stellen. Tevens wil je graag deel uitmaken van een gezellig en ambitieus team. Herken jij jezelf in het bovenstaande? Lees nog even verder!

access_timeParttime location_onAmsterdam euro_symbol€2.000 tot €2.500

Kandidaat-Notaris Vastgoed

Jij bent een Kandidaat-Notaris met waarnemingsbevoegdheid. Bij voorkeur ben je fulltime beschikbaar. Het zou ideaal zijn als jij vier jaar werkervaring in het notariaat en een ruime kennis van Vastgoed hebt. Wellicht wil je je ontwikkelen op het gebied van Ondernemingsrecht? Geen probleem, bij dit kantoor kan het allemaal. Lees nog heel even verder, ik vertel je graag meer!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€3.000 tot €4.000

Kandidaat-Notaris voor een middelgroot kantoor

In principe zit jij prima op je plek bij je huidige werkgever, maar je bent wel nieuwsgierig wat een ander kantoor te bieden heeft. Uitstekende keus, zeker in de huidige arbeidsmarkt! Ik ga graag het gesprek met je aan om jouw wensen, ambities en de mogelijkheden te bespreken. Lees nog even verder!
 

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€3.500 tot €4.500

Startende Kandidaat-Notaris Ondernemingsrecht

Je hebt je Bachelor en Master Notarieel Recht succesvol behaald. Tevens heb je bij voorkeur enige ervaring opgedaan binnen het notariaat. Heb je dat niet, ook geen probleem! En nu, denk je nu? Lees nog even door en reageer op deze vacature! Ik heb namelijk meerder opties voor jou! 

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.800 tot €3.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

NB (Juridisch Secretaresse)

Hannah heeft achttien jaar ervaring als juridisch secretaresse bij een groot en internationaal advocaten- en notariskantoor. Zij heeft binnen verschillende afdelingen gewerkt waaronder; corporate litigation, vastgoed, banking & finance en is nu werkzaam op de sectie financial markets. Hannah is gewend te werken voor meerdere advocaten en is zeer bekend met alle ondersteunende juridische werkzaamheden. Ook beheerst Hannah de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift, zij verricht in haar huidige functie veel werkzaamheden in het Engels. Zij is toe aan een nieuwe uitdaging binnen de advocatuur, dit is wat zij leuk vindt en waar zij goed in is.

Hannah is doorgewinterde en loyale secretaresse met een spontaan voorkomen. Zij is goed in staat overzicht te houden en weet prioriteiten te stellen. Hannah kan haar werk met grote zelfstandigheid uitvoeren en heeft een groot organisatievermogen. Daarnaast heeft zij verantwoordelijkheidsgevoel en is een fijne collega in omgang.

Hannah heeft een opzegtermijn van één maand en is 36 uur per week beschikbaar (halve dag vrij). Haar salarisindicatie bedraagt € 3.850,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onAmsterdam createMBO person36 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Nikky (Juridisch Secretaresse)

Nikky heeft in 2017 haar hbo-diploma Rechten succesvol behaald. Tijdens haar studie heeft zij stage gelopen bij de rechtbank en bij een advocatenkantoor. Haar werkzaamheden bestonden uit telefoobeheer, ontvangen van cliënten, jurisprudentie onderzoek, aanmaken en up-to-date houden van dossiers, opstellen van correspondentie en overige administratieve werkzaamheden. Na haar opleiding, is Nikky aan de slag gegaan bij de gemeente als Consulent Burgerzaken. Haar werkzaamheden bestaan uit het aanvragen van documenten, verstrekken van uittreksels, adreswijzigingen en filen en archiveren. Nikky merkt dat haar hart toch binnen de juridische branche ligt en is daarom op zoek naar een nieuwe uitdaging. Zij wil graag een uitdagende functie als Juridisch Secretaresse waar zij voor een lange periode kan blijven werken. 

Nikky is een bescheiden jongedame met een representatieve voorkomen. Zij is geduldig, secuur en proactief ingesteld. Dit blijkt uit het feit dat zij graag bezig is en trekt werkzaamheden naar zich toe. Nikky is gedreven en aan doorzettingsvermogen ontbreekt het haar niet. Zij gaat recht op haar doel af en zorgt er voor dat ze die haalt.

Nikky heeft een opzegtermijn van 1 maand en is beschikbaar voor 40 uur in de week. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.400,- bruto per maand op fulltime basis. 

location_onAmsterdam createHBO person27 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Gabi (Juridisch Secretaresse)

Gabi heeft in 2016 haar mbo-diploma Juridisch Medewerker (niveau 4) succesvol behaald. Tijdens haar opleiding heeft zij stage gelopen bij een deurwaarderskantoor, waar zij na haar stage mocht blijven! Haar werkzaamheden bestonden uit het verwerken van de post, behandelen van debiteurendossier, telefoon- en agendabeheer en contact onderhouden met cliënten en derden. Tevens was zij verantwoordelijk voor het treffen van betalingsregelingen, opstellen van concept dagvaardingen, beslag op loon leggen en overige ondersteunende werkzaamheden. Momenteel werk zij als Secretaresse bij AMC. Gabi heeft geen affiniteit met de zorg, maar met de juridische branche. Dit is dan ook de reden dat zij op zoek is naar een nieuwe uitdaging als Juridisch Secretaresse binnen de juridische wereld. 

Gabi is een rustige, optimistische en representatieve jongedame. Zij is ambitieus, recht door zee en een echte aanpakker. In haar vrije tijd helpt zij haar vader met het plannen en organiseren van verschillende evenementen. Gabi is een echte doener, dit is dan ook de reden dat zij gestopt is met haar hbo-opleiding en liefst aan het werk wil. 

Gabi is in overleg per direct beschikbaar voor 32 uur in de week. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.100,- bruto per maand op fulltime basis. 
location_onAlmere createMBO person22 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Cathy (Secretaresse)

Cathy heeft haar opleiding Management Assistente succesvol behaald. Zij heeft meer dan tien jaar werkervaring binnen een ondersteunende functie als Secretaresse en Management Assistente. Haar taken bestaan uit telefoon- en agendabeheer, verwerken van correspondentie, aanmaken van dossiers en ontvangen van cliënten. Tevens is Cathy verantwoordelijk voor receptie werkzaamheden, facilitaire taken en het verzorgen van de lunch. Cathy heeft in het verleden ruim drie jaar op een notariskantoor gewerkt als Secretaresse. Zij heeft affiniteit met de juridische branche en wil graag terug het notariaat in als Notarieel Secretaresse.

Cathy is een vrolijke, sociale en representatieve dame. Zij is collegiaal, klantgericht en dienstverlenend. Dit blijkt uit het feit dat zij graag werk uit handen neemt en krijgt er energie van om collega's te ontzorgen. In haar vrije tijd is Cathy graag met haar vrienden en familie of aan het sporten.

Cathy heeft een opzegtermijn van een maand en is beschikbaar voor 32-36 uur in de week. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.700,- bruto per maand op fulltime basis (40 uur).

location_onNoord-Holland createMBO person30 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven