Maria Sukiasjan

workConsultant Juridisch
location_cityAmsterdam

phone06-51033778
linkedin.com/in/maria-sukiasjan/
Maria Sukiasjan

Van Amsterdam en van Juridisch. Resultaatgerichte en effectieve consultant. Maar het woord dat Maria het best omschrijft: vrolijk. Enthousiast aan tafel met klanten en kandidaten. Maria is een gesprekspartner van niveau. Geen wonder dat ze resultaat boekt: ze creëert doorgroeimogelijkheden en zorgt ervoor dat mensen een hoger salaris gaan verdienen dan ze zelf eerst dachten. Mooi meegenomen! Maria weet namelijk hoe de koffie smaakt bij ieder notaris- en advocatenkantoor in Amsterdam en omgeving.

Vacatures

Junior Notarieel Secretaresse Vastgoed

Jij bent een Junior Notarieel Secretaresse, bij voorkeur wil je aan de slag binnen de sectie Vastgoed. Proactief, teamplayer en nauwkeurig omschrijven jou perfect. Aan assertiviteit ontbreekt het je niet, want je kunt makkelijk grenzen aangeven daar waar nodig. Voel je je aangesproken? Lees nog even verder!

access_timeFulltime location_onUtrecht euro_symbol€2.000 tot €2.500

Notarieel Secretaresse Ondernemingsrecht voor een gezellig kantoor!

Je wilt graag aan de slag bij een modern en ambitieus notariskantoor in Amsterdam. Tevens vind je belangrijk dat het makkelijk te bereiken is met het openbaar vervoer. Een hecht team en gezellig collega's mogen uiteraard ook niet ontbreken! Herken jij jezelf in het bovenstaande? Dan ben ik waarschijnlijk op zoek naar jou, dus blijf nog even lezen!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €3.000

Secretaresse Vastgoed

Heb jij enige ervaring in het notariaat als Secretaresse en toevallig ook op de sectie Vastgoed? Je wilt graag aan de slag bij een modern en ambitieus notariskantoor in Amsterdam. Tevens vind je belangrijk dat het makkelijk te bereiken is met het openbaar vervoer. Een hecht team en gezellig collega's mogen uiteraard ook niet ontbreken! Herken jij jezelf in het bovenstaande? Dan ben ik waarschijnlijk op zoek naar jou, dus blijf nog even lezen!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €3.000

Kandidaat-Notaris Vastgoed

Jij bent een Kandidaat-Notaris met waarnemingsbevoegdheid. Bij voorkeur ben je fulltime beschikbaar. Het zou ideaal zijn als jij vier jaar werkervaring in het notariaat en een ruime kennis van Vastgoed hebt. Wellicht wil je je ontwikkelen op het gebied van Ondernemingsrecht? Geen probleem, bij dit kantoor kan het allemaal. Lees nog heel even verder, ik vertel je graag meer!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€3.000 tot €4.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Kelly (Juridisch Secretaresse)

Kelly heeft dit jaar haar hbo-diploma Rechten succesvol behaald. Tijdens haar studie heeft zij stage gelopen bij verschillende kantoren als Juridisch Medewerker en Incasso Medewerker. Zij was verantwoordelijk voor alle ondersteunende werkzaamheden, zoals het beheren van e-mailverkeer, verwerken van de post, archiveren en aanmaken van dossiers, contact onderhouden met cliënten en andere partijen, opstellen van dagvaardingen en exploten. Nu zij haar diploma bijna op zak heeft, zoek ze naar een functie als Juridisch of Notarieel Secretaresse waar zij haar theoretische kennis kan toepassen.

Kelly is een zeer vriendelijke, betrouwbare en directe jongedame. Zij werkt zelfstandig, secuur en stelt voor haar zelf prioriteiten op. Kelly is altijd kritisch naar zichzelf en streeft naar perfectionisme. Hoofd- en bijzaken kan zij goed onderscheiden en ze geeft grenzen aan daar waar nodig. ‘’Als ik ergens voor ga, dan ga ik er volledig voor’’, aldus Kelly.

De Nederlandse taaltest heeft zij uitstekend gemaakt en de Engelse taaltest goed.

Kelly heeft een opzegtermijn van 1 maand (bespreekbaar) en is beschikbaar voor 40 uur in de week. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.300,- bruto per maand op fulltime basis. 

createHBO person25 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Dilara (Juridisch Secretaresse)

Dilara is momenteel bezig met haar hbo-opleiding Rechten. Naar verwachting zal zij volgend jaar afstuderen. Tijdens haar opleiding heeft zij stage gelopen bij een advocatenkantoor. Hier is Dilara nog steeds werkzaam tijdens haar vakantie. Haar werkzaamheden bestaan uit agenda- en telefoonbeheer, verwerken van de post en correspondentie, opstellen van processtukken, contact onderhouden met verschillende partijen en overige administratieve werkzaamheden. Dilara wil graag blijven werken als Juridisch Secretaresse naast haar studie. Na haar hbo-opleiding, gaat zij een pre-master opleiding volgen en verwacht zij 32 uur per week beschikbaar te zijn. 

Dilara is een representatieve, gedreven en loyale jongedame. Zij is respectvol, betrouwbaar en staat stevig in haar schoenen. Daarnaast is zij zeer behulpzaam en helpt andere collega's dan ook graag. Flexibel zijn is voor Dilara geen probleem, indien nodig kan zij bijspringen op piekmomenten als het haar schikt. Tijdens haar stage heeft zij geleerd om snel te schakelen en tegen een stootje te kunnen.

Dilara is per september beschikbaar voor 24 uur in de week. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.200,- bruto per maand op fulltime basis. 

createHBO person20 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Rianne (Juridisch Secretaresse)

Rianne heeft in 2018 haar mbo-diploma Directiesecretaresse succesvol behaald. Tijdens haar studie heeft zij stage gelopen bij een makelaarskantoor en bij de gemeente Alkmaar. Haar werkzaamheden waren onder andere agendabeheer, het ontvangen van bezoekers, en het aanmaken en archiveren van dossiers. Verder was zij verantwoordelijk voor het bedienen van de telefoon, het beantwoorden van e-mails en het opstellen van brochures. Tevens beheerde Rianne verschillende sociale media kanalen. Momenteel werkt zij bij hetzelfde makelaarskantoor waar zij stage heeft gelopen. Rianne nam in juli dit jaar haar diploma in ontvangst en wil graag aan de slag als Juridisch Secretaresse, waar haar interesse ligt. 

Rianne is een zeer representatieve, vriendelijke en sociale jongedame. Zij weet wat zij wil en is bereid daar hard voor te werken. Rianne is zeer secuur en organisatorisch ingesteld, waardoor ze een perfect resultaat wil neerzetten. In het begin kijkt zij de kat uit de boom, maar voelt zich daarna al snel op haar gemak. 

Rianne heeft een opzegtermijn van een maand en is beschikbaar voor 32 uur in de week. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.000,- bruto per maand op fulltime basis. 

location_onHeerhugowaard createMBO person20 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Paulien (juridisch secretaresse)

Paulien heeft na het afronden van haar opleiding Secretaresse altijd gewerkt als Juridisch Secretaresse bij verschillende advocatenkantoren. Bij haar vorige werkgever heeft zij ruim 15 jaar gewerkt. Haar functie werd ingedeeld voor twee dagen, dit is dan ook de reden dat Paulien een andere uitdaging aanging. Momenteel werkt zij als Juridisch Secretaresse bij een advocatenkantoor waar zij verantwoordelijk is voor het afhandelen van correspondentie, agendabeheer, ontvangen van cliënten, uitwerken van dictaten, opstellen van declaraties, verzorgen van uren registratie en het archiveren en beheren van dossiers. Tevens is Paulien verantwoordelijk alle facilitaire taken en e-mail- en telefoonverkeer. 

Paulien is een zeer representatieve, geduldige en proactieve dame. Zij is servicegericht, ontzorgend en secuur ingesteld. Paulien is doortastend en als zij iets toezegt, dan doet zij dat ook. Haar referent geeft aan dat zij snel en overzichtelijk werkt en dat zij zeker een aanwinst is voor elk kantoor. Als de gelegenheid zich zou voor doen, zouden zij haar weer aannemen!

Paulien heeft een opzegtermijn van 1 maand en is beschikbaar voor 32-36 uur in de week. Haar salarisindicatie bedraagt € 3.200,- bruto per maand op fulltime basis. 

createMBO person47 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven