Maria Sukiasjan

workSenior Consultant Juridisch
location_cityAmsterdam

phone06-51033778
linkedin.com/in/maria-sukiasjan/
Maria Sukiasjan

Van Amsterdam en van Juridisch. Resultaatgerichte en effectieve consultant. Maar het woord dat Maria het best omschrijft: vrolijk. Enthousiast aan tafel met klanten en kandidaten. Maria is een gesprekspartner van niveau. Geen wonder dat ze resultaat boekt: ze creëert doorgroeimogelijkheden en zorgt ervoor dat mensen een hoger salaris gaan verdienen dan ze zelf eerst dachten. Mooi meegenomen! Maria weet namelijk hoe de koffie smaakt bij ieder notaris- en advocatenkantoor in Amsterdam en omgeving.

Vacatures

Notarieel Medewerker Familierecht

Doordat jij al meer dan twee jaar ervaring hebt opgedaan in het notariaat als Secretaresse ben je nu toe aan een nieuwe stap in je carrière. Een nieuwe uitdaging als Notarieel Medewerker op de afdeling Familierecht ga jij dan ook niet uit de weg. Lees snel verder en solliciteer!

access_timeParttime location_onAmsterdam euro_symbol€2.350 tot €2.500

Notarieel Medewerker voor een uitdagende functie

Heb jij al twee jaar ervaring als notarieel secretaresse en ben je toe aan een stap verder? Dit knusse en gezellige notariskantoor biedt jou de kans om je goed te ontwikkelen en begeleidt jou hier verder in. Ga jij de uitdaging als Notarieel Medewerker voor de afdeling Familierecht aan?!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.400 tot €2.700

Personal Assistant voor een uitdaging in Amsterdam

Ben jij op zoek naar een functie waarbij je nooit stil hoeft te zitten? Dan past een functie als Personal Assistant op een groot en internationaal advocatenkantoor erg goed bij je. Lees deze dynamische vacature snel verder en neem contact met mij op!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.400 tot €2.900

Notarieel Secretaresse voor meerdere afdelingen

Je bent een vrolijk persoon die voldoening krijgt door zijn/haar collega's te ontzorgen. Je weet van aanpakken en bent proactief ingesteld. De functie van een Secretaresse voor het notariaat vraagt natuurlijk om veel verantwoordelijkheid om de notariële dossiers in goede banen te leiden. Of het nou gaat om de aankoop van een woning of het opstellen van een samenlevingscontract. Vind jij het net zo belangrijk om er nauwkeurig mee om te gaan en de cliënten op de hoogte te houden van de status van het dossier? Dan zal ik je meer vertellen over deze uitdagende baan? Lees nog even door!

access_timeParttime location_onAmsterdam euro_symbol€2.000 tot €2.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Gabi (Juridisch Secretaresse)

Gabi heeft in 2016 haar mbo-diploma Juridisch Medewerker (niveau 4) succesvol behaald. Tijdens haar opleiding heeft zij stage gelopen bij een deurwaarderskantoor, waar zij na haar stage mocht blijven! Haar werkzaamheden bestonden uit het verwerken van de post, behandelen van debiteurendossier, telefoon- en agendabeheer en contact onderhouden met cliënten en derden. Tevens was zij verantwoordelijk voor het treffen van betalingsregelingen, opstellen van concept dagvaardingen, beslag op loon leggen en overige ondersteunende werkzaamheden. Momenteel werk zij als Secretaresse bij AMC. Gabi heeft geen affiniteit met de zorg, maar met de juridische branche. Dit is dan ook de reden dat zij op zoek is naar een nieuwe uitdaging als Juridisch Secretaresse binnen de juridische wereld. 

Gabi is een rustige, optimistische en representatieve jongedame. Zij is ambitieus, recht door zee en een echte aanpakker. In haar vrije tijd helpt zij haar vader met het plannen en organiseren van verschillende evenementen. Gabi is een echte doener, dit is dan ook de reden dat zij gestopt is met haar hbo-opleiding en liefst aan het werk wil. 

Gabi is in overleg per direct beschikbaar voor 32 uur in de week. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.100,- bruto per maand op fulltime basis. 
location_onAlmere createMBO person22 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Dilara (Juridisch Secretaresse)

Dilara is momenteel bezig met haar hbo-opleiding Rechten. Naar verwachting zal zij volgend jaar afstuderen. Tijdens haar opleiding heeft zij stage gelopen bij een advocatenkantoor. Hier is Dilara nog steeds werkzaam tijdens haar vakantie. Haar werkzaamheden bestaan uit agenda- en telefoonbeheer, verwerken van de post en correspondentie, opstellen van processtukken, contact onderhouden met verschillende partijen en overige administratieve werkzaamheden. Dilara wil graag blijven werken als Juridisch Secretaresse naast haar studie. Na haar hbo-opleiding, gaat zij een pre-master opleiding volgen en verwacht zij 32 uur per week beschikbaar te zijn. 

Dilara is een representatieve, gedreven en loyale jongedame. Zij is respectvol, betrouwbaar en staat stevig in haar schoenen. Daarnaast is zij zeer behulpzaam en helpt andere collega's dan ook graag. Flexibel zijn is voor Dilara geen probleem, indien nodig kan zij bijspringen op piekmomenten als het haar schikt. Tijdens haar stage heeft zij geleerd om snel te schakelen en tegen een stootje te kunnen.

Dilara is per september beschikbaar voor 24 uur in de week. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.200,- bruto per maand op fulltime basis. 

createHBO person20 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Danielle (Paralegal)

Denise heeft in 2015 haar hbo-Rechten succesvol behaald met een minor notarieel recht. Momenteel is zij bezig met haar pre-master Rechtsgeleerdheid. Naast haar studie werkt zij als Paralegal bij een organisatie die claims behandelt van luchtvaartmaatschappijen in verband met vertragingen. Zij is verantwoordelijk voor het opstellen van processtukken, dagvaardingen, contact onderhouden met cliënten, analyseren van claims en jurisprudentieonderzoek. Tevens is Denise verantwoordelijk voor het opstellen van correspondentie voor de rechtbank, wederpartijen en cliënten. Hiervoor heeft zij twee jaar als juridisch secretaresse gewerkt bij een middelgroot advocatenkantoor. Zij was werkzaam voor drie advocaten en heeft ervaring binnen diverse secties waaronder; Procesrecht, Ondernemingsrecht en het Intellectueel Eigendomsrecht. Denise wil graag verder binnen het notariaat. Dit is dat ook de reden dat zij op zoek is naar een nieuwe uitdaging als Paralegel om zich verder te ontwikkelen.

Denise is een rustige en representatieve meid met een fijne persoonlijkheid. Zij weet goed wat zij wil en laat zich niet omverblazen. Denise is intelligent en heel ijverig, zij voert haar werkzaamheden snel maar accuraat uit. Tevens is zij proactief en is zij niet te beroerd een stapje harder te zetten waar nodig. In haar vrije tijd is zij graag te vinden met vrienden en houdt zij van tennisen, tafelen en reizen.

Denise heeft een maand opzegtermijn en is beschikbaar voor 32 uur in de week. Haar salarisindicatie bedraagt € 3.100,- bruto per maand op fulltime basis.
location_onamsterdam createWO euro_symbol€3.000 tot €3.500

Annie (senior juridisch secretaresse)

Annie heeft meer dan tien jaar ervaring als Juridich Secretaresse binnen de advocatuur. Zij heeft gewerkt bij zowel een groot internationaal als een klein kantoor in Amsterdam. Momenteel is zij werkzaam bij een klein advocatenkantoor. Haar werkzaamheden bestaan uit het verwerken van de correspondentie, bewaken van termijnen, uitwerken en redigeren van juridische stukken en ontvangen van cliënten. Tevens is Annie verantwoordelijk voor het agendabeheer, opstellen van declaraties en financiële overzichten, organiseren van evenementen en aanmaken en archiveren van dossiers. Annie is op zoek naar een nieuwe uitdaging omdat dit kantoor wordt overgenomen door een ander kantoor. Zij is dan ook op zoek naar een nieuwe uitdaging als Juridisch Secretaresse bij een klein tot middelgroot advocatenkantoor waar een informele sfeer heerst.

Annie is een vrolijke, nuchtere en oprechte dame. Zij vindt haar werk echt leuk en doet het dan ook met plezier. Annie is zeer behulpzaam, collegiaal en makkelijk in de omgang. In haar vrije tijd houdt zij zich graag bezig met leuke activiteiten met haar gezin. Tevens zingt, kookt en reist zij graag en is onlangs in Italië geweest.

Annie is in overleg beschikbaar voor 32 uur in de week. Haar salarisindicatie bedraagt € 3.200,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onHilversum createMBO person54 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven