Maria Sukiasjan

workConsultant Juridisch
location_cityAmsterdam

phone06-51033778
Maria Sukiasjan

Van Amsterdam en van Juridisch. Resultaatgerichte en effectieve consultant. Maar het woord dat Maria het best omschrijft: vrolijk. Enthousiast aan tafel met klanten en kandidaten. Maria is een gesprekspartner van niveau. Geen wonder dat ze resultaat boekt: ze creëert doorgroeimogelijkheden en zorgt ervoor dat mensen een hoger salaris gaan verdienen dan ze zelf eerst dachten. Mooi meegenomen! Maria weet namelijk hoe de koffie smaakt bij ieder notaris- en advocatenkantoor in Amsterdam en omgeving.

Vacatures

Juridisch Secretaresse voor de sectie Arbeidsrecht

Plannen, organiseren, ontzorgen: dit zijn allemaal termen die je hartstikke leuk vindt. Niemand hoeft bij jou aan te geven dat kantoorartikelen besteld moeten worden, want dat heb jij allang gedaan! Je bent het visitekaartje van het kantoor en zorgt ervoor dat alles er tiptop uitziet. Dit doe je uiteraard met de snelheid van Speedy Gonzales. Ben jij dit? Lees dan nog even verder.

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.000 tot €2.500

Vastgoed Jurist

Je bent een Jurist in hart en nieren met een commerciële instelling. Praktijkgroepen Commercieel Vastgoed en Ondernemingsrecht kennen voor jou geen geheimen. Je begeleidt graag ontwikkelaars bij aankoop, financiering, ontwikkeling en verkoop van nieuwbouwprojecten. Daarnaast begeleid je beleggers bij de aankoop en verkoop van vastgoed. Heb ik het over jou? Waar wacht je dan op, lees snel verder!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€3.000 tot €4.000

Notarisklerk / Paralegal

Wil jij zelfstandig aktes, koopovereenkomsten en adviezen opstellen op het gebied van particulier vastgoed? Wij zijn op zoek naar iemand die energie krijgt van het onderhouden van contact met cliënten en diverse partijen, zoals adviseurs, makelaars en banken. Ben je toe aan de volgende stap als Notarisklerk/Paralegal? Blijf dan nog even lezen!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €3.500

Juridisch Secretaresse Algemene Praktijk

Jij wilt graag aan de slag als Juridisch Secretaresse en het liefst ga je werken voor een internationaal advocatenkantoor in de omgeving van Amsterdam. Tevens ben jij een talent in organiseren, signaleren en bewaken van de voortgang. Voel jij je aangesproken? Lees dan nog even verder. 

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.000 tot €2.500

Kandidaten

Ilias (HR Medewerker)

Ilias is momenteel bezig met het afronden van zijn hbo-opleiding Human Resources Management. Momenteel is hij zijn afstudeeronderzoek aan het schrijven met betrekking tot de kwaliteit van de beoordelings- en functionersingsgesprekken binnen een organisatie. Zijn conclusie en aanbevelingen zal hij dan ook presenteren aan de desbetreffende organisatie. Naast zijn afstudeerstage heeft Ilias stage gelopen als Technisch Consultant en HR Medewerker Training en Opleiding. Ilias wil graag een baan als HR Medewerker/Assistent om werkervaring op te bouwen tot hij zijn diploma heeft behaald om fulltime aan de slag te gaan.

Ilias is een vrolijke jongeman met een krachtige persoonlijkheid die graag wil werken. Hij is leergierig en ontzettend enthousiast over het HR-vak. Ilias is loyaal en sociaal ingesteld waardoor hij zowel zelfstandig als in teamverband goed kan presteren. 

Ilias is per direct beschikbaar voor maximaal 24 uur in de week in verband met zijn studie. Zijn salarisindicatie bedraagt € 2.200,- bruto per maand op fulltime basis. 

createHBO person23 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Tim (Administratief Medewerker)

Tim heeft in 2015 zijn hbo-diploma International Business & Management Studies succesvol behaald. Tijdens zijn studie heeft hij bij verschillende organisaties stage gelopen als Administratief Medewerker en Marketing Medewerker. Een minor van zijn studie heeft Thomas in Indonesië gevolgd. Vervolgens heeft hij functies bekleed als Administratief Medewerker. Zijn werkzaamheden waren voornamelijk beantwoorden van klantvragen, afhandelen van klachten, controleren van binnenkomende orders, regelen van internationale transport inclusief bijbehorende handelsdocumenten. Tim is per direct beschikbaar voor een nieuwe baan in de logistiek.

Tim is een introverte sociale jongeman. Hij is een kritisch, creatief en een doorzetter. Dit uit zich dan ook in het feit dat hij graag met oplossingen komt en zijn werk dubbel-checkt voor dat het de deur uit gaat. In zijn werk vindt hij een collegiale sfeer belangrijk waar humor centraal staat.

Tim is per direct beschikbaar voor 40 uur in de week en zijn salarisindicatie bedraagt € 2.250,- bruto per maand op fulltime basis. 

createHBO person27 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Hanna (HR Adviseur)

Hanna heeft in 2003 haar hbo-diploma Management Economie en Recht behaald. Daarna heeft zij in 2004 haar master in Cultuur Organisatie en Management en in 2007 HRM diploma cum laude behaald. Hanna heeft ruim 8 jaar ervaring als HR Adviseur bij grote (internationale) organisaties. Zij is bij haar huidige werkgever verantwoordelijk voor het afstemmen van bedrijfsdoelstellingen met het management in haar business units. Tevens adviseert zij haar stakeholders en helpt hen bij het bereiken van hun business doelstellingen. Hierdoor gaat haar voorkeur uit naar een functie als HR Business Partner in een informele organisatie waar zij haar kwaliteiten kan toepassen. Zij is toe aan een nieuwe uitdaging omdat het bij haar huidige werkgever te hiërarchisch is, waardoor ze niet snel kan schakelen.

Hanna is een ambitieuze, sterke en vrolijke dame. Zij staat stevig in haar schoenen en weet waar zij naartoe wil. Hanna is energieke en toegewijde professional met uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als Engels. 

Hanna heeft een opzegtermijn van 1 maand en is beschikbaar voor 32 uur. Haar salaris bedraagt tussen € 60.000,- en € 65.000,- per jaar op basis van 40 uur.

createWO person35 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000

Shah (Data Management Specialist)

Shah is een 27 jarige jongeman die zijn hbo-opleiding International Business Administration in 2016 heeft behaald. Hij heeft ruim 4 jaar ervaring als Marketing en Data Specialist. Zijn werkzaamheden waren voornamelijk het promoten van producten en events, contact onderhouden met leveranciers/klanten en het opstellen van marketing- en media plan. Naast zijn werkervaring heeft hij ook deel genomen aan de marketing comité van een jongerenvereniging (Armenian Youth Federation). Hij is op zoek naar een nieuwe uitdaging, omdat zijn huidige functie te ver weg ligt van zijn woonplaats (2,5 uur). Daarnaast wil hij minder met data-analyse werken.

Shah is een creatieve en vast beraden jongeman. Hij weet wat hij wil en is bereid daar hard voor te werken. Tevens is hij zeker van zijn zaak en is zeer behulpzaam. Een verbeterpunt voor hem is dan ook dat hij niet makkelijk ''nee'' kan zeggen.

Hij is per direct in overleg beschikbaar en zijn salarisindicatie bedraagt € 2.900,- bruto per maand op basis van 40 uur.

createHBO person27 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000