Maria Sukiasjan

workConsultant Juridisch
location_cityAmsterdam

phone06-51033778
linkedin.com/in/maria-sukiasjan/
Maria Sukiasjan

Van Amsterdam en van Juridisch. Resultaatgerichte en effectieve consultant. Maar het woord dat Maria het best omschrijft: vrolijk. Enthousiast aan tafel met klanten en kandidaten. Maria is een gesprekspartner van niveau. Geen wonder dat ze resultaat boekt: ze creëert doorgroeimogelijkheden en zorgt ervoor dat mensen een hoger salaris gaan verdienen dan ze zelf eerst dachten. Mooi meegenomen! Maria weet namelijk hoe de koffie smaakt bij ieder notaris- en advocatenkantoor in Amsterdam en omgeving.

Vacatures

Ambitieuze Notarieel Secretaresse die toe is aan volgende stap!

Je bent al een tijdje werkzaam als notarieel secretaresse en deze functie kent geen geheimen meer voor jou. Dit is dan ook de reden dat jij toe bent aan de volgende stap in je carrière. Je wilt namelijk heel graag aan de slag als Notarieel Medewerker om je verder te ontwikkelen. Uiteraard wil je dit bij een leuk en ambitieus kantoor die jou de mogelijkheid biedt. Heb ik je aandacht? Dacht ik al!

access_timeFulltime location_onBeverwijk euro_symbol€2.200 tot €2.800

Notarieel Medewerker Familierecht

Je hebt al enige ervaring als Notarieel Medewerker en bij voorkeur binnen de sectie Familierecht. Uiteraard ben je in staat zelfstandig dossiers te behandelen en je wilt graag werken in een klein kantoor, één-op-één. Daarnaast hoeft de notaris jou niet in te werken, want jij kunt meteen aan de slag.

access_timeFulltime location_onHaarlem euro_symbol€2.200 tot €2.800

Notarieel Secretaresse Ondernemingsrecht

Jij bent een ervaren Notarieel Secretaresse, bij voorkeur binnen de sectie Ondernemingsrecht. Eigenschappen als proactief, teamplayer en nauwkeurig omschrijven jou het beste. Aan assertiviteit ontbreekt het je niet, want je kunt makkelijk grenzen aangeven daar waar nodig. Voel je je aangesproken? Lees nog even verder!

access_timeFulltime location_onUtrecht euro_symbol€2.200 tot €3.000

Notarisklerk Vastgoedpraktijk

Je bent een zelfstandige Notarisklerk met ruim vijf jaar werkervaring binnen de sectie Vastgoed. Met jouw kennis en kunde kun je zelfstandig dossiers behandelen en akten opstellen. Desalniettemin ben je een enthousiast persoon die van humor houdt. Voel jij je aangesproken? Blijf vooral lezen.

access_timeParttime location_onAmsterdam euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Gabi (Recruiter)

Gabi heeft in 2010 haar hbo-diploma op Hoge Hotelschool succesvol behaald. Tijdens en na haar studie heeft Gabi gewerkt als Gastvrouw, Evenementen Medewerker en Callcenter Medewerker. Vervolgens is zij begonnen als Principal Support Medewerker bij een uitzendorganisatie. Hier is zij doorgegroeid als Intercedente Hospitality/Horeca. Haar werkzaamheden bestonden uit het beheren van eigen klantenportefeuille en het werven en selecteren van kandidaten. Gabi kreeg een aanbod om bij een klant inhouse te gaan werken als HR Accountspecialist. Dat heeft ze gedaan. Zij was verantwoordelijk voor het selecteren, werven en begeleiden van flexmedewerkers, plannen van het personeel, voeren van functionerings-, beoordelings- en slechtnieuwsgesprekken en het aansturen van collega's en verantwoordelijk voor de vestiging. Gabi ging reizen door Australië en Nieuw Zeeland en heeft dan ook haar baan opgezegd. Nu is zij weer terug, dit is dan ook de reden dat zij op zoek is naar een nieuwe uitdaging als HR Medewerker of een functie waarin zij kan plannen en ondersteunen van een afdeling. 

Gabi is een representatieve en vrolijke jongedame. Zij is sociaal, georganiseerd en behulpzaam ingesteld. Gabi vindt het ontzettend leuk om te plannen en anderen te ondersteunen. Zij is stressbestendig en blijft dan ook rustig onder druk. 

Gabi is per direct beschikbaar voor 40 uur in de week. Haar salarisindicatie bedraagt € 3.4.00,- bruto per maand op fulltime basis. 

createHBO person30 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Kasper (Administratief Medewerker)

Kasper heeft in 2009 zijn mbo-diploma Boekhoudkundig Medewerker succesvol behaald. Tijdens zijn studie heeft hij stage gelopen bij verschillende bedrijven als Administratief Medewerker en Boekhoudkundig Medewerker. Na zijn laatste stage op het hoofdkantoor van een supermarktketen, mocht Kasper direct in dienst waar hij momenteel werkzaam is. Zijn werkzaamheden bestaan uit het inboeken van facturen, inboeken van banken, verantwoordelijk voor hoofdkas, beantwoorden van vragen per mail en het verwerken van post. Kasper werk al ruim 10 jaar bij zijn huidige werkgever en is dan ook toe aan een nieuwe uitdaging waar hij voor 40 uur aan het werk kan. Zijn voorkeur gaat dan ook naar een jong en informeel bedrijf.

Kasper is een vrolijke en communicatieve jongeman. Hij is sociaal, behulpzaam, leergierig en secuur ingesteld. Kasper helpt zijn collega's graag indien nodig en maakt nieuwe systemen snel eigen. 

Kasper heeft een opzegtermijn van 1 maand en is beschikbaar voor 40 uur in de week. Zijn salarisindicatie bedraagt € 2.500,- bruto per maand op fulltime basis.

createMBO person25 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Ilias (HR Medewerker)

Ilias is momenteel bezig met het afronden van zijn hbo-opleiding Human Resources Management. Momenteel is hij zijn afstudeeronderzoek aan het schrijven met betrekking tot de kwaliteit van de beoordelings- en functionersingsgesprekken binnen een organisatie. Zijn conclusie en aanbevelingen zal hij dan ook presenteren aan de desbetreffende organisatie. Naast zijn afstudeerstage heeft Ilias stage gelopen als Technisch Consultant en HR Medewerker Training en Opleiding. Ilias wil graag een baan als HR Medewerker/Assistent om werkervaring op te bouwen tot hij zijn diploma heeft behaald om fulltime aan de slag te gaan.

Ilias is een vrolijke jongeman met een krachtige persoonlijkheid die graag wil werken. Hij is leergierig en ontzettend enthousiast over het HR-vak. Ilias is loyaal en sociaal ingesteld waardoor hij zowel zelfstandig als in teamverband goed kan presteren. 

Ilias is per direct beschikbaar voor maximaal 24 uur in de week in verband met zijn studie. Zijn salarisindicatie bedraagt € 2.200,- bruto per maand op fulltime basis. 

createHBO person23 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Tim (Administratief Medewerker)

Tim heeft in 2015 zijn hbo-diploma International Business & Management Studies succesvol behaald. Tijdens zijn studie heeft hij bij verschillende organisaties stage gelopen als Administratief Medewerker en Marketing Medewerker. Een minor van zijn studie heeft Thomas in Indonesië gevolgd. Vervolgens heeft hij functies bekleed als Administratief Medewerker. Zijn werkzaamheden waren voornamelijk beantwoorden van klantvragen, afhandelen van klachten, controleren van binnenkomende orders, regelen van internationale transport inclusief bijbehorende handelsdocumenten. Tim is per direct beschikbaar voor een nieuwe baan in de logistiek.

Tim is een introverte sociale jongeman. Hij is een kritisch, creatief en een doorzetter. Dit uit zich dan ook in het feit dat hij graag met oplossingen komt en zijn werk dubbel-checkt voor dat het de deur uit gaat. In zijn werk vindt hij een collegiale sfeer belangrijk waar humor centraal staat.

Tim is per direct beschikbaar voor 40 uur in de week en zijn salarisindicatie bedraagt € 2.250,- bruto per maand op fulltime basis. 

createHBO person27 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Meer kandidaten weergeven