Marco Boender

workConsultant Logistiek
location_cityBreda

phone06-45169157
linkedin.com/in/marco-boender/
Marco Boender

Van Breda en Logistiek. Is een expert in het werven, selecteren en begeleiden van personeel in de logistieke sector. Van Transportplanner tot Warehouse Manager en Expediteur: Marco kent ze ondertussen allemaal. Voor hem is het belangrijk dat je gebruik kunt maken van zijn netwerk en kennis. Op die manier kan hij je helpen die volgende stap te zetten in je carrière. Het gaat namelijk om jou. Deze persoonlijke aanpak is voor Marco een tweede natuur: gezellig, eerlijk en met genoeg slechte humor om de dag door te komen. Zijn persoonlijke motto: “Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken.” Echt waar.

Vacatures

Expediteur - regio Gorinchem

Ben jij geïnteresseerd in de logistiek, transport, commercie én sales. Snap ik wel, want het zijn alle vier hele leuke branches om in te werken. Zoek jij dan ook een functie die alle vier combineert? Lees dan snel verder, want mogelijk heb ik jouw droombaan gevonden!

access_timeFulltime location_onRegio Gorinchem euro_symbol€2.500 tot €4.000

Transportplanner Groupage - regio Gorinchem

Ambitie, transport en doorgroeimogelijkheden. Zijn dit drie kernwoorden die jij belangrijk vindt in een nieuwe baan bij een nieuwe organisatie? Mooi, want dan ben ik op zoek naar jou! Lees snel verder.

access_timeFulltime location_onRegio Gorinchem euro_symbol€2.500 tot €4.500

Teamleider Packaging - regio Oosterhout

Fijn hè, mensen die met passie over hun werk kunnen vertellen. Binnen deze organisatie werken veel mensen die een passie hebben voor deze tak van de agrarische sector. Heb jij ook een passie voor de agrarische sector en heb je enige ervaring als teamleider? Lees dan snel verder. Dit is namelijk een hele toffe functie voor je!

access_timeFulltime location_onRegio Oosterhout euro_symbol€2.400 tot €3.400

Logistiek Coördinator

Wil jij alle logistieke processen gaan afhandelen bij een organisatie waar elke man en vrouw een product van heeft? Als jij ervaring hebt met zeevracht en niet bang bent om beslissingen te nemen, lees dan snel verder, want dan is dit de vacature voor jou!

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.600 tot €3.200
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Mike (Transportplanner)

Mike heeft meer dan 15 jaar ervaring als Transportplanner binnen de logistiek. Hij heeft voornamelijk groupagegoederen ingepland tussen Zuid-Spanje en Noord-Nederland. Hierdoor heeft Mike een enorm netwerk van verschillende transporteurs opgebouwd. De laatste jaren heeft Mike, door zijn ervaring, verschillende werkgevers gehad die van zijn diensten gebruik wilde maken. Door zijn ervaring en kennis van de markt is Mike, bij veel werkgevers, een sparringspartner geweest voor de jongere generatie. Mike is toe aan vastigheid en zoekt een functie als Transportplanner waarin hij zijn ervaring en netwerk kan gaan benutten.

Mike is een eerlijke, rechtvaardige man die precies weet waar zijn kwaliteiten liggen. Door zijn ervaring kan Mike goed inspelen op de verschillende situaties en weet hij hoe te handelen wanneer er stressvolle situaties ontstaan. Naast het feit dat Mike zijn weg binnen de transportwereld weet, spreekt hij ook zijn talen. Naast Nederlands, Engels en Duits beheerst hij ook de Franse en Spaanse taal.

Mike is heeft een opzegtermijn van 1 maand en hij heeft een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand.

createMBO person44 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Arina (Productieplanner)

Arina is een ervaren medewerker die haar sporen al heeft verdient binnen de logistieke sector. Na het afronden van haar Pedagogische opleiding in haar thuisland Rusland, is ze ongeveer 8 jaar geleden naar Nederland verhuisd waar ze in aanraking kwam met de productiebranche. Binnen een AGF bedrijf begon ze als Logistiek Medewerker waar ze verantwoordelijk was over de productie van diverse labels. Echter zocht ze al snel meer uitdaging en vond dit in een baan als Administratief Medewerker waarin ze later mocht doorgroeien als Accountmanager. Hierbij mocht ze haar Russische talenkennis in praktijk brengen door de verantwoordelijkheid die ze kreeg voor het klantencontact met de Russische bedrijven. Daarnaast had ze ook de verantwoordelijkheid over het opstellen van diverse logistieke documentatie voor Oost- Europa. Helaas werd het contract van Arina door economische redenen niet verlengt en is ze aan de slag gegaan als Productie Coördinator. Een uitdagende functie waarin ze verantwoordelijk was voor de dagelijkse productie- en personeelsplanning van een groot productie bedrijf. Echter mist Arina het contact wat ze had met de Russisch sprekende bedrijven. Daarom is Arina, samen met Extra Talent, op zoek naar een uitdagende plannersfunctie waarbij ze haar Russische talenkennis kan toepassen.

Arina is een zeer leergierige en enthousiaste medewerker. Ze wil graag alles snel onder de knie krijgen. Dit blijkt wel uit het feit dat ze bij haar komst in Nederland gelijk aan de slag ging binnen een Nederlands sprekend bedrijf waar door ze de taal snel machtig werd. Daarnaast heeft Arina misschien niet een logistieke opleiding gevolgd. Door de kennis die ze voor haar werk nodig heeft, heeft ze zelfstandig eigen gemaakt, wat de gedreven instelling van Arina ook direct duidelijk maakt. 

Arina is per direct beschikbaar en ze heeft een salarisindicatie van € 2.800,- bruto per maand.

createHBO person44 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Raymon (Customer Service Medewerker)

Raymon heeft bewust gekozen om na zijn vwo direct te beginnen met werken. Na ongeveer 1 jaar te hebben gewerkt als Heftruckchauffeur was het duidelijk dat hij meer in zijn mars had en kreeg hij een uitdaging om op het kantoor te werken. Deze kans heeft hij met beide handen aangegrepen. Eerst als Logistiek Administratief Medewerker, maar ook hier had zijn werkgever snel door dat dit niet zijn eindstation was. Zo werd hem functie van Customer Service Key Account aangeboden en dit is gaat hem goed af. In de loop der jaren is Raymon gegroeid binnen het bedrijf en in zijn functie als Customer Service Key Account. Dit uit zich in het feit dat hij direct in contact staat met maar liefst 70 verschillende rederijen en wegvervoerders. De voornaamste taken voor zijn key account zijn het oplossen van de zeer uiteenlopende vragen en klachten met betrekking tot de verschillende zendingen en het maken, delegeren, controleren en nakomen van de time slot boekingen. Intern is Raymon ook een sparingspartner voor zijn Manager met betrekking tot het implementeren van verbeteringen en structurele oplossingen. Raymon heeft veel verantwoordelijkheden en werkt na 14 jaar nog met veel plezier, maar is toe aan een nieuwe uitdaging. Zijn voorkeur gaat uit naar een functie als Senior Customer Service Representative of (Allround) Expediteur.

Raymon is een sociale, flexibele doorpakker die geen blad voor de mond neemt. Weekend, avond en bereikbaarheidsdiensten zijn hem niet vreemd. Door zijn hands-on mentaliteit en de ervaring die Raymon heeft opgedaan in de loop der jaren is hij een zeer gewaardeerde collega waar je met problemen te recht kunt. Zijn motto "één voor allen, allen voor één" is veel zeggend en hem op het lijf geschreven. Hij vindt dat alle werknemers samen moeten gaan voor het belang van het bedrijf.

Raymon heeft 1 maand opzegtermijn en hij heeft een salarisindicatie van € 3.400,- bruto per maand.

createMBO euro_symbol€3.000 tot €3.500

Dennis (Warehouse Supervisor)

Dennis heeft meer dan 10 jaar ervaring waarvan de laatste 4 jaar als Hoofd Expeditie. Dennis is na zijn LTS opleiding voor Timmerman gelijk begonnen met werken als Allround Logistiek Medewerker. Na een aantal maanden gewerkt te hebben kwamen ze er achter dat hij veel management kwaliteiten heeft. Met de leeftijd van 18 jaar was Dennis al Coördinator over 3 ploegen met elk van tussen 12 en 14 fte. Dennis is zeer ondernemend en hij wil zich door blijven ontwikkelen. In zijn rijke carrière heeft hij verschillende functies in verschillende branches doorlopen. Hier hoort onder andere de functies van Hoofd Expeditie bij, maar heeft hij ook een eigen onderneming succesvol opgezet. Omdat zijn huidige werkgever faillissement heeft aangekondigd, is Dennis op zoek naar een nieuwe uitdaging. Zijn voorkeur gaat uit naar een functie als Operationeel Manager Logistiek of als Productie Teamleider.  

Dennis komt op ons over als een sociale, hardwerkende man. Weken van 55 tot 60 uur zijn voor hem normaal. Daarnaast kan hij met zijn sterke betrokkenheid en hands-on mentaliteit snel de knelpunten op de werkvloer vinden en deze de wereld uit helpen. Daarnaast is Dennis een "people manager". Hij is niet bang om zijn handen uit zijn mouwen te steken en dwingt hierdoor veel respect af bij zijn medewerkers. Dennis kan goed schakelen tussen de verschillende werkzaamheden en heeft daarbij een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Zijn grootste drijfveer is, door middel van het coachen en motiveren van mensen, tot een zo goed en efficiënt mogelijke oplossing te komen hierbij stelt hij bedrijfsbelang altijd voorop.

Dennis is in overleg beschikbaar en hij heeft een salarisindicatie van € 4.300,- bruto per maand.

createMBO person43 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Meer kandidaten weergeven