Marco Boender

workConsultant Logistiek
location_cityBreda

phone06-45169157
linkedin.com/in/marco-boender/
Marco Boender

Van Breda en Logistiek. Is een expert in het werven, selecteren en begeleiden van personeel in de logistieke sector. Van Transportplanner tot Warehouse Manager en Expediteur: Marco kent ze ondertussen allemaal. Voor hem is het belangrijk dat je gebruik kunt maken van zijn netwerk en kennis. Op die manier kan hij je helpen die volgende stap te zetten in je carrière. Het gaat namelijk om jou. Deze persoonlijke aanpak is voor Marco een tweede natuur: gezellig, eerlijk en met genoeg slechte humor om de dag door te komen. Zijn persoonlijke motto: “Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken.” Echt waar.

Vacatures

Logistiek Coördinator

Ben jij zowel geïnteresseerd in de logistiek, transport, commercie als sales. Snap ik wel, het zijn alle vier hele leuke branches om in te werken. Zoek jij dan ook een functie waar een combinatie is van alle vier en ben je toe aan je tweede stap in je carrière? Lees dan snel verder, want deze functie heeft dat.

access_timeFulltime location_onRegio Oosterhout euro_symbol€2.200 tot €2.800

Logistiek Coördinator Import

Als de nieuwe collega binnen een dynamische omgeving houd jij de touwtjes in eigen handen. Ben je toe aan jouw tweede stap in je carrière en zoek je meer uitdaging in een planmatige functie? Je vindt het leuk om snel te schakelen tussen de verschillende partijen en jij kunt en wilt het verschil maken, elke dag weer. Herken jij jezelf in de eerste regels? Reageer dan direct!

access_timeFulltime location_onRegio Goes euro_symbol€2.100 tot €3.100

Logistiek Administratief Medewerker

Koud, kouder, koudst. Dit heb je nodig om geconditioneerde goederen voor jouw klanten op te slaan. Onze opdrachtgever in Goes heeft dit geregeld voor zijn opdrachtgevers en handelt alles af van A tot Z. Wil jij binnen deze logistieke organisatie het verschil maken voor jouw persoonlijke klanten? Ga zitten en lees snel verder.

access_timeFulltime location_onRegio Goes euro_symbol€1.900 tot €2.600

Junior Declarant - Regio Breda

Verantwoordelijk voor je eigen klanten, je eigen werkzaamheden en de gang van zaken binnen het gehele bedrijf. Durf jij deze verantwoordelijkheid te nemen en wil jij jezelf gaan ontwikkelen tot aan Douane Declarant? Lees dan snel verder en reageer!

access_timeFulltime location_onRegio Breda euro_symbol€2.000 tot €2.800
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Anneroos (Customer Service Medewerker)

Anneroos is de afgelopen jaren werkzaam geweest in verschillende logistieke functies. De meeste ervaring heeft ze in de functie als Logistiek Administratief Medewerker en Customer Service Medewerker. Ze heeft zich onder andere bezig gehouden met het onderhouden van contacten met verschillende partijen, verwerken van import- en exportorders, opmaken van transportdocumenten, inplannen van exportzendingen en opmaken van offertes. Ze is cijfermatig sterk en het optimaliseren van de gegevens stroom blijft haar uitdagen. Bij haar huidige werkgever loopt Anneroos' contract af, daarom is ze op zoek naar een nieuwe uitdaging waar ze allround inzetbaar is en organisatorisch te werk kan gaan. Zij is bij voorkeur op zoek naar een uitdaging als Customer Service Medewerker of Administratief Medewerker.

Anneroos is resultaatgericht en ook leergierig. Bij haar werkgevers is ze zoekende geweest om telkens meer uit haar werk te halen en ze is bereid hier eventuele cursussen en opleidingen voor te volgen. Daarnaast stelt ze de klant voorop en zorgt ze er graag voor dat elke order en klacht op een professionele manier verwerkt wordt. 

Anneroos is in overleg beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.100,- bruto per maand.

createMBO person24 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Raymon (Customer Service Medewerker)

Raymon heeft bewust gekozen om na zijn vwo direct te beginnen met werken. Na ongeveer 1 jaar te hebben gewerkt als Heftruckchauffeur was het duidelijk dat hij meer in zijn mars had en kreeg hij een uitdaging om op het kantoor te werken. Deze kans heeft hij met beide handen aangegrepen. Eerst als Logistiek Administratief Medewerker, maar ook hier had zijn werkgever snel door dat dit niet zijn eindstation was. Zo werd hem functie van Customer Service Key Account aangeboden en dit is gaat hem goed af. In de loop der jaren is Raymon gegroeid binnen het bedrijf en in zijn functie als Customer Service Key Account. Dit uit zich in het feit dat hij direct in contact staat met maar liefst 70 verschillende rederijen en wegvervoerders. De voornaamste taken voor zijn key account zijn het oplossen van de zeer uiteenlopende vragen en klachten met betrekking tot de verschillende zendingen en het maken, delegeren, controleren en nakomen van de time slot boekingen. Intern is Raymon ook een sparingspartner voor zijn Manager met betrekking tot het implementeren van verbeteringen en structurele oplossingen. Raymon heeft veel verantwoordelijkheden en werkt na 14 jaar nog met veel plezier, maar is toe aan een nieuwe uitdaging. Zijn voorkeur gaat uit naar een functie als Senior Customer Service Representative of (Allround) Expediteur.

Raymon is een sociale, flexibele doorpakker die geen blad voor de mond neemt. Weekend, avond en bereikbaarheidsdiensten zijn hem niet vreemd. Door zijn hands-on mentaliteit en de ervaring die Raymon heeft opgedaan in de loop der jaren is hij een zeer gewaardeerde collega waar je met problemen te recht kunt. Zijn motto "één voor allen, allen voor één" is veel zeggend en hem op het lijf geschreven. Hij vindt dat alle werknemers samen moeten gaan voor het belang van het bedrijf.

Raymon heeft 1 maand opzegtermijn en hij heeft een salarisindicatie van € 3.400,- bruto per maand.

createMBO euro_symbol€3.000 tot €3.500

Dennis (Warehouse Supervisor)

Dennis heeft meer dan 10 jaar ervaring waarvan de laatste 4 jaar als Hoofd Expeditie. Dennis is na zijn LTS opleiding voor Timmerman gelijk begonnen met werken als Allround Logistiek Medewerker. Na een aantal maanden gewerkt te hebben kwamen ze er achter dat hij veel management kwaliteiten heeft. Met de leeftijd van 18 jaar was Dennis al Coördinator over 3 ploegen met elk van tussen 12 en 14 fte. Dennis is zeer ondernemend en hij wil zich door blijven ontwikkelen. In zijn rijke carrière heeft hij verschillende functies in verschillende branches doorlopen. Hier hoort onder andere de functies van Hoofd Expeditie bij, maar heeft hij ook een eigen onderneming succesvol opgezet. Omdat zijn huidige werkgever faillissement heeft aangekondigd, is Dennis op zoek naar een nieuwe uitdaging. Zijn voorkeur gaat uit naar een functie als Operationeel Manager Logistiek of als Productie Teamleider.  

Dennis komt op ons over als een sociale, hardwerkende man. Weken van 55 tot 60 uur zijn voor hem normaal. Daarnaast kan hij met zijn sterke betrokkenheid en hands-on mentaliteit snel de knelpunten op de werkvloer vinden en deze de wereld uit helpen. Daarnaast is Dennis een "people manager". Hij is niet bang om zijn handen uit zijn mouwen te steken en dwingt hierdoor veel respect af bij zijn medewerkers. Dennis kan goed schakelen tussen de verschillende werkzaamheden en heeft daarbij een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Zijn grootste drijfveer is, door middel van het coachen en motiveren van mensen, tot een zo goed en efficiënt mogelijke oplossing te komen hierbij stelt hij bedrijfsbelang altijd voorop.

Dennis is in overleg beschikbaar en hij heeft een salarisindicatie van € 4.300,- bruto per maand.

createMBO person43 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500

Gaby (Customer Service Medewerker)

Gaby is ruim vijf jaar geleden per toeval in de logistiek terechtgekomen. Haar loopbaan in deze branche startte ze met de functie als Customer Service Medewerker. Al gauw merkte ze dat ze meer uitdaging aankon en kreeg daarom ook de kans om door te groeien naar de functie als Assistent Retail Manager. Hier stuurde ze vijf collega's aan, begeleidde ze tot twintig key accounts, was ze verantwoordelijk voor het voorraadbeheer en het versturen van zendingen door middel van vaste vervoerders. Deze werkgever ging verhuizen en daarom had Gaby in een korte tijd een nieuwe uitdaging gevonden als Customer Service Medewerker. Helaas matchte de functie niet met de verwachtingen en heeft Gaby voor baanonderbreking gekozen. Ze is in de tussentijd wegens privéomstandigheden in het buitenland verbleven. Nu ze terug is in Nederland zoekt ze een vaste uitdaging, bij voorkeur als Customer Service Medewerker.

Gaby is een sociale en representatieve dame die graag in contact is met mensen. Ze is flexibel inzetbaar en zeer gemotiveerd ingesteld. Daarnaast zoekt zij de uitdagingen op en pakt deze met beide handen aan. Gaby is leergierig, wat blijkt uit de resultaten die ze behaalt in praktijk. Met half werk is zij nooit tevreden!

Gaby is per direct fulltime beschikbaar en zij heeft een salarisindicatie van € 2.600,- bruto per maand.

location_onBreda createMBO person32 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven