Marco Boender

workConsultant Logistiek
location_cityBreda

phone06-45169157
linkedin.com/in/marco-boender/
Marco Boender

Van Breda en Logistiek. Is een expert in het werven, selecteren en begeleiden van personeel in de logistieke sector. Van Transportplanner tot Warehouse Manager en Expediteur: Marco kent ze ondertussen allemaal. Voor hem is het belangrijk dat je gebruik kunt maken van zijn netwerk en kennis. Op die manier kan hij je helpen die volgende stap te zetten in je carrière. Het gaat namelijk om jou. Deze persoonlijke aanpak is voor Marco een tweede natuur: gezellig, eerlijk en met genoeg slechte humor om de dag door te komen. Zijn persoonlijke motto: “Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken.” Echt waar.

Vacatures

Declarant

Declareren van goederen en het volledige proces begeleiden. Je klanten ontzorgen op een gebied dat verplicht is vanuit elk land en zo dus een meerwaarde zijn voor jouw persoonlijke klanten. Klinkt dit interessant? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onMoerdijk euro_symbol€2.000 tot €3.500

Junior Logistiek Coördinator

Een zeer toffe startersfunctie! Meer hoef ik eigenlijk niet te zeggen. Binnen deze functie ga jij te maken krijgen met alle modaliteiten, internationale opdrachtgevers, diverse logistieke dienstverleners en natuurlijk je directe collega’s. Interesse? Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€1.900 tot €2.600

Expediteur

Nee bestaat niet. Huh, wat? Je leest het goed. Nee bestaat niet in jouw vocabulaire. Jij gaat alles regelen en zorgt er voor dat het dus altijd een "ja" is als je klanten ergens om vragen. Wil jij dit doen bij een international logistieke dienstverlener van industriële totaaloplossingen? Lees dan snel verder.

access_timeFulltime location_onOosterhout euro_symbol€2.900 tot €3.500

Allround Expediteur

Handelen, coördineren en buiten de gewenste kaders denken. Dit zijn de drie kernwoorden die deze vacature omschrijven. Een zeer toffe functie, maar deze organisatie kijkt ook naar het persoonlijke aspect. Wil jij doorgroeien, ontwikkelen en je netwerk uitbreiden? Dan kan dat hier. Vind jij dit allemaal niet nodig? Dat is ook prima. Deze organisatie kijkt naar jouw persoonlijke wensen en eisen! Geïnteresseerd?  Lees dan verder.

access_timeFulltime location_onRegio Bergen op Zoom euro_symbol€3.000 tot €4.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Anneroos (Customer Service Medewerker)

Anneroos is de afgelopen jaren werkzaam geweest in verschillende logistieke functies. De meeste ervaring heeft ze in de functie als Logistiek Administratief Medewerker en Customer Service Medewerker. Ze heeft zich onder andere bezig gehouden met het onderhouden van contacten met verschillende partijen, verwerken van import- en exportorders, opmaken van transportdocumenten, inplannen van exportzendingen en opmaken van offertes. Ze is cijfermatig sterk en het optimaliseren van de gegevens stroom blijft haar uitdagen. Bij haar huidige werkgever loopt Anneroos' contract af, daarom is ze op zoek naar een nieuwe uitdaging waar ze allround inzetbaar is en organisatorisch te werk kan gaan. Zij is bij voorkeur op zoek naar een uitdaging als Customer Service Medewerker of Administratief Medewerker.

Anneroos is resultaatgericht en ook leergierig. Bij haar werkgevers is ze zoekende geweest om telkens meer uit haar werk te halen en ze is bereid hier eventuele cursussen en opleidingen voor te volgen. Daarnaast stelt ze de klant voorop en zorgt ze er graag voor dat elke order en klacht op een professionele manier verwerkt wordt. 

Anneroos is in overleg beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.100,- bruto per maand.

createMBO person24 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Raymon (Customer Service Medewerker)

Raymon heeft bewust gekozen om na zijn vwo direct te beginnen met werken. Na ongeveer 1 jaar te hebben gewerkt als Heftruckchauffeur was het duidelijk dat hij meer in zijn mars had en kreeg hij een uitdaging om op het kantoor te werken. Deze kans heeft hij met beide handen aangegrepen. Eerst als Logistiek Administratief Medewerker, maar ook hier had zijn werkgever snel door dat dit niet zijn eindstation was. Zo werd hem functie van Customer Service Key Account aangeboden en dit is gaat hem goed af. In de loop der jaren is Raymon gegroeid binnen het bedrijf en in zijn functie als Customer Service Key Account. Dit uit zich in het feit dat hij direct in contact staat met maar liefst 70 verschillende rederijen en wegvervoerders. De voornaamste taken voor zijn key account zijn het oplossen van de zeer uiteenlopende vragen en klachten met betrekking tot de verschillende zendingen en het maken, delegeren, controleren en nakomen van de time slot boekingen. Intern is Raymon ook een sparingspartner voor zijn Manager met betrekking tot het implementeren van verbeteringen en structurele oplossingen. Raymon heeft veel verantwoordelijkheden en werkt na 14 jaar nog met veel plezier, maar is toe aan een nieuwe uitdaging. Zijn voorkeur gaat uit naar een functie als Senior Customer Service Representative of (Allround) Expediteur.

Raymon is een sociale, flexibele doorpakker die geen blad voor de mond neemt. Weekend, avond en bereikbaarheidsdiensten zijn hem niet vreemd. Door zijn hands-on mentaliteit en de ervaring die Raymon heeft opgedaan in de loop der jaren is hij een zeer gewaardeerde collega waar je met problemen te recht kunt. Zijn motto "één voor allen, allen voor één" is veel zeggend en hem op het lijf geschreven. Hij vindt dat alle werknemers samen moeten gaan voor het belang van het bedrijf.

Raymon heeft 1 maand opzegtermijn en hij heeft een salarisindicatie van € 3.400,- bruto per maand.

createMBO euro_symbol€3.000 tot €3.500

Dennis (Warehouse Supervisor)

Dennis heeft meer dan 10 jaar ervaring waarvan de laatste 4 jaar als Hoofd Expeditie. Dennis is na zijn LTS opleiding voor Timmerman gelijk begonnen met werken als Allround Logistiek Medewerker. Na een aantal maanden gewerkt te hebben kwamen ze er achter dat hij veel management kwaliteiten heeft. Met de leeftijd van 18 jaar was Dennis al Coördinator over 3 ploegen met elk van tussen 12 en 14 fte. Dennis is zeer ondernemend en hij wil zich door blijven ontwikkelen. In zijn rijke carrière heeft hij verschillende functies in verschillende branches doorlopen. Hier hoort onder andere de functies van Hoofd Expeditie bij, maar heeft hij ook een eigen onderneming succesvol opgezet. Omdat zijn huidige werkgever faillissement heeft aangekondigd, is Dennis op zoek naar een nieuwe uitdaging. Zijn voorkeur gaat uit naar een functie als Operationeel Manager Logistiek of als Productie Teamleider.  

Dennis komt op ons over als een sociale, hardwerkende man. Weken van 55 tot 60 uur zijn voor hem normaal. Daarnaast kan hij met zijn sterke betrokkenheid en hands-on mentaliteit snel de knelpunten op de werkvloer vinden en deze de wereld uit helpen. Daarnaast is Dennis een "people manager". Hij is niet bang om zijn handen uit zijn mouwen te steken en dwingt hierdoor veel respect af bij zijn medewerkers. Dennis kan goed schakelen tussen de verschillende werkzaamheden en heeft daarbij een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Zijn grootste drijfveer is, door middel van het coachen en motiveren van mensen, tot een zo goed en efficiënt mogelijke oplossing te komen hierbij stelt hij bedrijfsbelang altijd voorop.

Dennis is in overleg beschikbaar en hij heeft een salarisindicatie van € 4.300,- bruto per maand.

createMBO person43 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500

Gaby (Customer Service Medewerker)

Gaby is ruim vijf jaar geleden per toeval in de logistiek terechtgekomen. Haar loopbaan in deze branche startte ze met de functie als Customer Service Medewerker. Al gauw merkte ze dat ze meer uitdaging aankon en kreeg daarom ook de kans om door te groeien naar de functie als Assistent Retail Manager. Hier stuurde ze vijf collega's aan, begeleidde ze tot twintig key accounts, was ze verantwoordelijk voor het voorraadbeheer en het versturen van zendingen door middel van vaste vervoerders. Deze werkgever ging verhuizen en daarom had Gaby in een korte tijd een nieuwe uitdaging gevonden als Customer Service Medewerker. Helaas matchte de functie niet met de verwachtingen en heeft Gaby voor baanonderbreking gekozen. Ze is in de tussentijd wegens privéomstandigheden in het buitenland verbleven. Nu ze terug is in Nederland zoekt ze een vaste uitdaging, bij voorkeur als Customer Service Medewerker.

Gaby is een sociale en representatieve dame die graag in contact is met mensen. Ze is flexibel inzetbaar en zeer gemotiveerd ingesteld. Daarnaast zoekt zij de uitdagingen op en pakt deze met beide handen aan. Gaby is leergierig, wat blijkt uit de resultaten die ze behaalt in praktijk. Met half werk is zij nooit tevreden!

Gaby is per direct fulltime beschikbaar en zij heeft een salarisindicatie van € 2.600,- bruto per maand.

location_onBreda createMBO person32 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven