“Doe werk dat je leuk vindt en waar je energie van krijgt!”  

De veelzijdigheid van mijn functie maakt dat ik erg veel plezier en energie uit mijn werk haal. Geen dag is hetzelfde. 

Op zoek naar een nieuwe collega? 
Als Consultant Logistiek ben ik de schakel tussen werkgever en kandidaat. Veelal wordt er gedacht dat het recruitmentproces na de werving en selectie ophoudt. Maar niets is minder waar, de werving is namelijk pas het begin. Wanneer de kandidaat gestart is, blijf ik voor u een sparringpartner voor vraagstukken tijdens het begeleidingsproces. Dus, loopt u ergens tegenaan op de werkvloer? Dan pak ik dit op. Verder ben ik een mensenmens, waardoor ik aandachtig luister naar wat u te vertellen heeft. Een transparante samenwerking, eerlijkheid en professionaliteit zijn erg belangrijk voor mij. Dit resulteert in een sparringpartner die weet waar zij over praat en wat de kernwaarden van uw bedrijf zijn. Dus, bent u op zoek naar personeel binnen de logistieke sector? Dan kan ik u daarbij helpen!  

Op zoek naar een nieuwe baan? 
Ben jij op zoek naar een baan in de logistiek? Dan ben je aan het juiste adres, want ik sta voor je klaar. Het maakt daarbij niet uit of je een professional bent of net uit de schoolbanken komt. Samen gaan wij onderzoeken welke vacatures jou het meest aanspreken, zodat je de baan vindt die bij jouw achtergrond past. Op basis van jouw wensen en ambities help ik jou aan die nieuwe toffe baan waar je met plezier naartoe gaat. Naast werkervaring kijk ik naar de persoon zelf, want iedereen is uniek. Mijn kracht ligt dan ook bij het maken van de juiste match op basis van persoonlijkheid. Dus, ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bel, mail of whatsapp mij! 


Vacatures

Jij legt de focus op de mogelijkheden en niet op de moeilijkheden. Door deze instelling weet jij elke zending met succes bij de klant af te leveren. Prioriteiten stellen gaat vanzelf voor jou, en je weet in chaos het overzicht te behouden. In deze veelzijdige functie kun je deze kwaliteiten optimaal benutten en is geen dag hetzelfde. Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder!
access_timeFulltime location_onSchiphol euro_symbol€2.500 tot €3.100
Weet jij altijd de leukste uitjes te plannen waar iedereen het over heeft en vind je dit leuk om te doen? Dan staat de functie Junior Transportplanner jou op het lijf geschreven! Jij kan goed plannen, weet prioriteiten te stellen en bent in staat om adequaat te handelen. Herken jij jezelf in deze omschrijving? Dan zijn wij op zoek naar jou!
access_timeFulltime location_onHeerhugowaard euro_symbol€2.400 tot €2.900
Kennis van complexe regelgeving met betrekking tot douaneformaliteiten heb jij door eerdere werkervaring. Als Declarant heb jij de opleiding afgerond en sta jij te popelen om meer ervaring op te doen in het vak. Jij weet welke route jij moet bewandelen om de zendingen volgens de juiste wet- en regelgeving op de juiste bestemming te krijgen. 
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.900 tot €3.500
Met jouw commerciële instelling weet jij altijd de beste deals te maken. Jij bent een kei in onderhandelen en ziet dit als een sport, hierdoor scoor jij altijd de beste koopjes. Voor het regelen van de goedkoopste vlucht, transfer en hotel word jij altijd ingeschakeld. Klinkt dit herkenbaar voor jou? Dan is deze uitdagende functie jou op het lijf geschreven!
access_timeFulltime location_onSchiphol euro_symbol€2.500 tot €3.200
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Leer niet om te werken, maar werk om te leren is een uitspraak die bij Perry past. Hij is na zijn havo begonnen aan een mbo opleiding omdat hij graag in praktijk meer wilde leren. Helaas paste deze opleiding niet bij hem en gooide Corona met de thuislessen roet in het eten. Perry wilde graag bezig blijven en is toen gestart met een andere opleiding welke hij deeltijd kon volgen. Deze opleiding heeft hij afgerond en tot op de vandaag werkt hij nog steeds bij deze organisatie. Tijdens zijn schoolperiode is hij begonnen in het magazijn en op dit moment werkt hij als CE Chauffeur. De logistiek ligt hem erg goed, wel heeft hij besloten dat hij graag een overstap wilt maken naar een logistieke kantoorfunctie. 

Perry is een sociale man met goede communicatieve vaardigheden. Hij wilt graag leren en zichzelf ontwikkelen op de werkvloer. Hij is flexibel en staat ervoor open om in wisselende diensten te werken. Als persoon is hij leergierig en leert hij zichzelf snel nieuwe dingen aan. Zo heeft hij zichzelf gitaar leren spelen. 

Perry is fulltime beschikbaar na een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van € 2.400,- bruto per maand. 
location_onMiddenmeer createMBO person21 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
De oplossing blijkt vaak mooier dan de puzzel. Hier kan Pim zich zeker in vinden. Voor hem is een dag geslaagd als de puzzel klopt en de uitdagingen die hij hierin tegenkomt opgelost zijn. Hij heeft tien jaar ervaring als planner in diverse functies. Hij is verantwoordelijk geweest voor de logistieke planning, transport planning en de warehouse planning. Op dit moment is hij werkzaam als Allround Logistiek Planner in deze functie is hij verantwoordelijk voor de gehele transport afdeling. Het is een kleine organisatie waar je nauw samenwerkt met collega’s. Hij voelt zich niet op zijn plek en is er achter gekomen dat de organisatie niet bij hem past. Om deze reden is hij samen met Extra Talent op zoek naar een nieuwe uitdaging op de planning.
  
Pim is een man die hectiek op de werkvloer waardeert, hij geeft aan dit ook nodig te hebben om te kunnen pieken. Hij legt de lat hoog voor zichzelf en is een harde werker. Als er een stapje harder gelopen moet worden dan is hij bereidt om de handen uit de handen te steken. Hij kan goed zelfstandig werken en durft om hulp vragen indien nodig. 

Pim heeft één maand opzegtermijn en fulltime beschikbaar met een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand. 
location_onAlmere createMBO person47 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Het is tijd om de pagina om te slaan en een nieuw hoofdstuk te beginnen. Jasper heeft de eerste stappen gezet in de logistiek. Dit is hem ontzettend goed bevallen en hij is klaar voor een rol met meer uitdaging. Op dit moment is hij werkzaam als dispatcher. In deze rol is hij verantwoordelijk voor de juiste en tijdige bezorging van maaltijden. Als bezorgers tegen problemen aanlopen tijdens de bezorging is het aan Jasper om deze op te lossen. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het maken van dag rooster, monitoren van koeriers en het onderhouden van contact met local hubs, interne afdelingen, koeriers en klanten. Omdat het werk eentonig wordt en niet voldoende uitdaging heeft is hij samen met Extra Talent op zoek naar een nieuwe logistieke uitdaging waarin hij zichzelf kan ontwikkelen. 

Jasper kan zich goed aanpassen aan zijn omgeving. Hij treedt niet snel naar de voorgrond maar houdt wel van gezelligheid. Door zijn collega’s wordt hij omschreven als iemand die hard werkt en uitdaging zoekt in zijn werk. Zijn motto is één team, één taak.

Jasper is fulltime beschikbaar en heeft een opzegtermijn van één maand. Met een salarisindicatie van € 2.600,- bruto per maand.
location_onAmsterdam createHBO person22 jaar
Meer kandidaten weergeven