Vacatures

Heb jij al ervaring opgedaan als expediteur en wil je graag meer verantwoordelijkheid? Als Senior Expediteur Luchtvracht ben jij verantwoordelijk voor het gehele proces van a tot z. Jij beschikt over een echte handelsgeest en krijgt energie als je de juiste deal hebt kunnen maken. Daarnaast beschik jij over een groot verantwoordelijkheid gevoel. Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onSchiphol euro_symbol€2.700 tot €3.500
Kom jij net uit de schoolbanken en kun je niet wachten om aan de slag te gaan? Door de ervaring op je stageplek ben je de logistiek nog leuker gaan vinden. Na het afronden van de opleiding ben je op onderzoek uitgegaan maar er zijn zoveel verschillende vacatures, door de bomen zie jij het bos niet meer. Herken jij jezelf hierin? Lees snel verder.
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.000 tot €2.500
Je hebt je diploma opgehaald en bent klaar om de arbeidsmarkt op te gaan. Dat je wilt werken binnen de logistiek staat als een paal boven water. Maar wat je precies wilt gaan doen weet je nog niet. Hier ga ik jou bij helpen. Ben jij klaar om jou eerste stappen te zetten op de arbeidsmarkt? Lees dan snel verder, en dan zorg ik dat jij klaar bent om vol zelfvertrouwen te starten bij jou nieuwe werkgever.

access_timeFulltime location_onNoord Holland euro_symbol€2.000 tot €2.700
Ben jij die logistieke duizendpoot die alles in goede banen weet te leiden? Dan zie jij dit als een uitdaging. Jij weet je hoofd koel te houden in hectische situaties en weet precies welke taken prioriteit hebben. Klinkt jou dit als muziek in de oren? Lees dan snel verder!
access_timeFulltime location_onHeerhugowaard euro_symbol€2.800 tot €3.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Ervaring is de beste leermeester. Met 15 jaar ervaring is Joey een ervaren rot in het vak. Het Expediteur vak ligt hem dan ook erg goed. Hij kent alle kneepjes van het vak en wilt zijn ervaring delen en overbrengen. In zijn voorgaande functies was Joey verantwoordelijk voor de volledige zending van a tot z. Nieuwe klanten aan zich binden en klant contact onderhouden zijn Joey niet vreemd. Hij heeft alle kennis in huis als het gaat om douane documentatie. Joey beheerst de uitvoering van alle werkzaamheden die bij het Expediteur vak komen kijken en wilt deze graag leren aan zijn team. Samen met Extra Talent is wil hij graag de volgende stap zetten in zijn carrière en is hij klaar om aan de slag te gaan als leidinggevende op de export afdeling.

In zijn voorgaande werk heeft hij laten zien dat hij zeer nauwkeurig werkt, hij voelt zich verantwoordelijk voor zijn eigen werkzaamheden en voor de resultaten die als team worden behaald. Joey beschikt over een hands on mentaliteit en gaat niet naar huis als het werk nog niet af is. Hij werkt liever geen wisseldiensten.

Joey is fulltime beschikbaar en heeft één maand opzeg termijn. Met een salaris indicatie van € 4.000,- bruto per maand.
location_onNoord- Holland createHBO person43 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Rick heeft twintig jaar ervaring binnen de logistiek rondom customer service en warehouse . Je kan wel zeggen dat hij zich als een vis in het water voelt in de logistieke sector. Dagelijks voert hij zijn werkzaamheden gestructureerd uit en weet overzicht te behouden. De afgelopen vier jaar heeft Rick een overstap gemaakt naar een andere sector, maar zijn passie voor de logistiek is nooit verdwenen. Rick heeft inzicht in logistieke processen en weet deze goed te coördineren. Voor Rick is de dag geslaagd als de leveringen goed zijn verlopen en de klanten allemaal tevreden en geïnformeerd zijn. Rick is op zoek naar een bedrijf waar een sterk gevoel van samenhorigheid heerst, het terug kunnenvallen op collega’s en het samen een doel bereiken vindt Rick belangrijk. Het is voor Rick belangrijk dat hij terechtkomt op een werkplek waar hij zichzelf mag zijn. Een goed inwerk traject waar vragen gesteld mogen worden is voor Rick belangrijk. Rick is op zoek naar een baan als logistiek administratief medewerker of als in de customer service.

Rick komt op mij over als een rustige positieve man. Hij beschikt over een hands on mentaliteit, hij maakt eerst zijn werk af voordat hij naar huis gaat. Hiervoor neemt hij ook zijn verantwoordelijkheid. Hij helpt collega’s als zij het druk hebben. Verder is hij betrouwbaar en zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Dit maakt hem een fijne collega om mee samen te werken. Zijn collega’s beschrijven hem als een teamspeler die het overzicht weet te bewaren door zijn gestructureerde manier van werken.

Rick is per direct beschikbaar. Hij heeft een salarisindicatie € 2.700,- bruto per maand.
location_onAlmere createMBO person54 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Daan ademt logistiek! Vanaf kleins af aan wist hij dat de logistiek in zijn bloed zat. Chauffeur wilde hij altijd al worden, alleen zijn vader heeft hem aangespoord om te gaan studeren. Dus Daan heeft zijn HBO Logistiek en Technische vervoerskunde afgerond en is nu al weer 20 jaar werkzaam in de Logistieke branche. Waarom ligt zijn passie bij de logistiek? Hij houdt van de afwisseling in zijn werk. Hij weet nooit in de ochtend wat de dag hem gaat brengen. Hij is begonnen als Transportplanner en daarna beklede hij de functie als Logistics & Operations Support. In deze functie hield hij zich bezig met de juiste documentatie (T1, BL, AWB, COO, LC's, CAD) controleren, houdt hij contact met het warehouse, agenten en vervoerders. Daarnaast hield hij de zendingen per wegtransport nauwlettend in de gaten, keek hij de betaling na en deed hij het voorraadbeheer. In 2020 heeft hij zijn CE-rijbewijs gehaald, want hij heeft de afgelopen jaren in gezien dat zijn passie nog steeds bij het rijden ligt. Door de covid is Daan gestopt met werken in de rol van Logistics & Operations Support en volledig gaan rijden als vrachtwagen chauffeur. Hier ligt nog steeds zijn hart maar niet fulltime. Daarom is Daan samen met Extra Talent op zoek naar een uitdagende logistieke functie waarbij hij ook af en toe de weg op kan. Of kan werken als Logistiek teamleider in een Warehouse.

Wij hebben Daan leren kennen als een persoon die vol passie praat over de logistiek en alles tot in de puntjes correct wil afhandelen. Hij is een nauwkeurige medewerker die alles twee keer controleert. Hierdoor weet hij zeker dat zijn werk goed gedaan is. Daarnaast is Daan loyaal, hij doet zijn werk goed en hij is nooit ziek.

Daan is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.000 bruto per maand afhankelijk van de functie.
location_onAmsterdam createHBO person45 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Vera heeft haar hbo Business Studies Logistiek afgerond en is daarna bij het bedrijf van haar afstudeerstage blijven werken. Bij deze logistiek dienstverlener verzorgt zij de expeditie naar Spanje. Het hele proces omtrent orders, facturen, douane papieren en communicatie met de klant gaat langs Vera. Hiervoor heeft ze in haar stage onderzocht hoe het bedrijf één van de interne systemen beter kan inrichten. Nu is Vera toe aan de volgende stap, waarin ze zich kan verdiepen in logistiek en supply chain processen. Daarna is zij gaan werken als stockplanner bij een grote winkelketen hier was zij verantwoordelijk voor de inkoop van de dames accessoires. Samen met Extra Talent is zij op zoek naar een organisatie waar een informele werksfeer heerst, in de functie van Logistiek administratief medewerker.

Vera is een leergierige jongedame, die zich in de komende jaren wil verdiepen in de logistiek administratieve rol. Ze heeft een gestructureerde werkhouding en kan goed het overzicht bewaren en het hoofd koel houden. Vera komt goed tot haar recht in een hecht team waar aandacht voor elkaar is, om met die stimulans het maximale uit haar werk te halen.

Vera is per direct fulltime beschikbaar voor € 2.500,- bruto per maand.

location_onHaarlem createHBO person25 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven