“Doe werk dat je leuk vindt en waar je energie van krijgt!”

  

De veelzijdigheid van mijn functie maakt dat ik erg veel plezier en energie uit mijn werk haal. Geen dag is hetzelfde. 

 

Op zoek naar een nieuwe collega? 
Als Consultant Financieel ben ik de schakel tussen werkgever en kandidaat. Veelal wordt er gedacht dat het recruitmentproces na de werving en selectie ophoudt. Maar niets is minder waar, de werving is namelijk pas het begin. Wanneer de kandidaat gestart is, blijf ik voor u een sparringpartner voor vraagstukken tijdens het begeleidingsproces. Dus, loopt u ergens tegenaan op de werkvloer? Dan pak ik dit op. Verder ben ik een mensenmens, waardoor ik aandachtig luister naar wat u te vertellen heeft. Een transparante samenwerking, eerlijkheid en professionaliteit zijn erg belangrijk voor mij. Dit resulteert in een sparringpartner die weet waar zij over praat en wat de kernwaarden van uw bedrijf zijn. Dus, bent u op zoek naar personeel binnen de logistieke sector? Dan kan ik u daarbij helpen!  

Op zoek naar een nieuwe baan? 
Ben jij op zoek naar een financiële baan? Dan ben je aan het juiste adres, want ik sta voor je klaar. Het maakt daarbij niet uit of je een professional bent of net uit de schoolbanken komt. Samen gaan wij onderzoeken welke vacatures jou het meest aanspreken, zodat je de baan vindt die bij jouw achtergrond past. Op basis van jouw wensen en ambities help ik jou aan die nieuwe toffe baan waar je met plezier naartoe gaat. Naast werkervaring kijk ik naar de persoon zelf, want iedereen is uniek. Mijn kracht ligt dan ook bij het maken van de juiste match op basis van persoonlijkheid. Dus, ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bel, mail of whatsapp mij! 


Vacatures

€2.500 tot €3.100
Voel jij je als een vis in het water op een financiële afdeling en kun jij een goede lunch niet weerstaan? Lees dan snel verder!
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €3.100
€2.800 tot €3.600
Wil jij je focussen op één organisatie en echt iets voor de mensheid betekenen? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven! 
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.800 tot €3.600
€3.500 tot €5.000
Staat gezondheid bij jou hoog in het vaandel? Dan is past deze organisatie bij jou! 
access_timeFulltime location_onHaarlem euro_symbol€3.500 tot €5.000
€2.900 tot €3.900
Professionaliteit en een inspirerende werkomgeving zijn voor jou belangrijke aspecten. Je wilt je ambities waarmaken bij een internationale organisatie waar jouw ontwikkeling centraal staat. Herkenbaar? Lees dan snel verder!
access_timeFulltime location_onNieuw Vennep euro_symbol€2.900 tot €3.900
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Het is nooit te laat om jezelf te vinden. Met deze instelling is Jos recent gestart aan een coaching traject om te achterhalen wat hij nu echt wilt gaan doen en wat er bij hem past. In 2006 is hij gestart in zijn eerste financiële functie. In de afgelopen jaren heeft hij diverse functies mogen bekleden denk hierbij aan: (Assistent) Accountant, Financieel Accountmanager, (Assistent) Controller en Hoofd Financiële Administratie. Jos heeft veel tijdelijke opdrachten gehad en is nu samen met Extra Talent op zoek naar een vaste baan waar hij zich intern verder kan ontwikkelen. Hij zou graag aan de slag gaan als Financieel Manager of als Financial/Business Controller. 

Jos is een fijne collega om mee te werken. Hij is enthousiast en weet mensen met elkaar te verbinden. Zijn collega’s beschrijven hem als sociaal, open en behulpzaam. Tevens beschikt Jos over uitstekende communicatieve vaardigheden en is hij direct en open in zijn communicatie. 

Jos is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 5.000,- bruto per maand. 
 
location_onNederlands en Engels: Goed createHBO person41 jaar euro_symbolMeer dan €5.000
“You don’t have to be great to start, but you have to start to be great.” Amy staat aan de start van haar financiële carrière. Ze is in Paramaribo gestart aan de opleiding Wiskunde en Natuurkunde. Voor het behalen van deze opleiding heeft zij stage gelopen op een administratieve afdeling waar ze debiteuren en crediteuren administratie verwerkten. Hier heeft zij alleen mee kunnen kijken met haar stage begeleider mede door Covid-19. Deze opleiding heeft zij succesvol afgerond en zij is naar Nederland gekomen om hier te studeren en haar financiële carrière te starten. Op dit moment zit zij in de afrondende fase van haar hbo-opleiding Bedrijfsadministratie en Bedrijfseconomie. Naast haar studie werkt zij 32 uur per week als Administratief Medewerker hier is zij de contact persoon voor deurwaarders en is zij verantwoordelijk voor het administratief verwerken en bijhouden van beslaglegging op zorgmedewerkers. 

Amy heeft een duidelijk doel voor ogen en gaat hier volledig voor. Ze is een echte doorzetter en geeft niet snel op. Als persoon is ze behulpzaam en vindt in een team het gevoel van saamhorigheid belangrijk. Zij vangt het team en haar collega’s op waar nodig en is altijd bereidt om hen te helpen. 

Amy is fulltime beschikbaar na een opzegtermijn van één maand met een salarisindicatie van € 2.600,- bruto per maand.
location_onAmsterdam createHBO person25 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Als iedereen meetelt kan je op elkaar rekenen. Voor Peggy staat samenwerken en met een fijn team hoog in vaandel. In 2001 is zij gestart bij haar eerste baan in de financiële sector. Met inmiddels 20 jaar ervaring is zij op de hoogte van de ins & outs. Zoals te zien bij haar werkervaring heeft zij met tussenposen niet gewerkt in loondienst. In deze periodes heeft zij er bewust voor gekozen om twee keer voor een periode van een jaar fulltime moeder te zijn. Inmiddels is zij alweer vijf jaar aan het werk in de rol van bedrijfsadministrateur en heeft zij daarnaast ook HR gerelateerde werkzaamheden opgepakt. Deze combinatie vindt zij ontzettend leuk door de afwisseling en diversiteit. Zij is verantwoordelijk voor de voorbereidingen van de maandsluiting, voorbereiden en verrichten van betalingen, bijhouden van vakantie- en ziektedagen, thuis- en overwerkuren en reiskosten. Samen met Extra Talent is Peggy op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin zij een vergelijkbaar takenpakket heeft als bij haar huidige werkgever. 

Peggy wordt door haar collega’s omschreven als loyaal en perfectionistisch. Je kunt op haar rekenen en neemt veel verantwoordelijkheid voor het werk. Ze zoekt alles tot op de bodem uit en stopt pas als ze alles inzichtelijk en opgelost heeft. Voor Peggy is vrijheid in het werk belangrijk. Ondanks het feit dat ze liever op kantoor werkt is de optie voor thuiswerken wel ontzettend belangrijk voor haar. 

Peggy is na een opzegtermijn van één maand 28 tot 32 uur per week beschikbaar met een salarisindicatie van € 4.000,- bruto per maand op basis van fulltime.
location_onZaandam createMBO person45 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Wie wil zoekt een mogelijkheid, wie niet wil zoekt een reden. Nora heeft wat tegenslag gehad in het verleden om deze reden heeft zij haar opleiding op twee vakken niet behaald. Toch weet ze zeker dat de financiële sector bij haar past en dat haar toekomst hier ligt. Ze heeft er bewust voor gekozen om projectmatig aan de slag te gaan op de crediteuren afdeling om zo ervaring op te doen bij diverse organisaties. Bij al deze organisaties is zij werkzaam geweest op de crediteuren afdeling. Hier was zij verantwoordelijk voor het coderen, controleren en corrigeren van inkoopfacturen. Crediteurenkaarten opschonen en betalingen controleren. Nora heeft veel contact gehad met interne- en externe afdelingen. Omdat ze toe is aan vastigheid is zij samen met Extra Talent op zoek naar een nieuwe uitdaging op de crediteuren afdeling, waar zij voor een lange periode kan werken. Het zou voor haar prettig zijn om na de inwerkperiode 1 a 2 dagen vanuit huis te kunnen werken. 

Nora regelt altijd alles tot in de puntjes. Haar werkdag deelt zij gestructureerd in en zij werkt systematisch. Zij neemt de verantwoordelijkheid voor haar werk en is zich bewust van de gevolgen bij het maken van een fout. Hierdoor controleert zij haar werk goed, werkt ze nauwkeurig en heeft ze aandacht voor detail. 

Nora is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand.  
location_onAlmere createMBO person24 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven