“Doe werk dat je leuk vindt en waar je energie van krijgt!”  

De veelzijdigheid van mijn functie maakt dat ik erg veel plezier en energie uit mijn werk haal. Geen dag is hetzelfde. 

 

Op zoek naar een nieuwe collega? 

Als Consultant Logistiek ben ik de schakel tussen werkgever en kandidaat. Veelal wordt er gedacht dat het recruitmentproces na de werving en selectie ophoudt. Maar niets is minder waar, de werving is namelijk pas het begin. Wanneer de kandidaat gestart is, blijf ik voor u een sparringpartner voor vraagstukken tijdens het begeleidingsproces. Dus, loopt u ergens tegenaan op de werkvloer? Dan pak ik dit op. Verder ben ik een mensenmens, waardoor ik aandachtig luister naar wat u te vertellen heeft. Een transparante samenwerking, eerlijkheid en professionaliteit zijn erg belangrijk voor mij. Dit resulteert in een sparringpartner die weet waar zij over praat en wat de kernwaarden van uw bedrijf zijn. Dus, bent u op zoek naar personeel binnen de logistieke sector? Dan kan ik u daarbij helpen!  

 

Op zoek naar een nieuwe baan? 

Ben jij op zoek naar een baan in de logistiek? Dan ben je aan het juiste adres, want ik sta voor je klaar. Het maakt daarbij niet uit of je een professional bent of net uit de schoolbanken komt. Samen gaan wij onderzoeken welke vacatures jou het meest aanspreken, zodat je de baan vindt die bij jouw achtergrond past. Op basis van jouw wensen en ambities help ik jou aan die nieuwe toffe baan waar je met plezier naartoe gaat. Naast werkervaring kijk ik naar de persoon zelf, want iedereen is uniek. Mijn kracht ligt dan ook bij het maken van de juiste match op basis van persoonlijkheid. Dus, ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bel, mail of whatsapp mij! 


Vacatures

Je komt net uit de schoolbanken en kan niet wachten om een start te maken bij jouw eerste werkgever. Tijdens de opleiding heb je al wat mogen proeven van verschillende functies bij diverse organisaties. Nu is het moment aangebroken om keuzes te maken. Gelukkig hoef jij dit niet alleen te doen, hier ga ik jou bij helpen! Weet jij nog niet precies wat je wilt gaan doen, en ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Lees dan verder.
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €2.700
Jij hebt je diploma in de pocket en bent klaar om een start te maken aan jouw logistieke carrière. Door de ervaring die jij hebt opgedaan op jouw stage ben jij nog enthousiaster geworden. De logistiek ligt jou, maar wat je precies wilt gaan doen weet je nog niet. Door de bomen zie jij het bos het niet meer, zoveel verschillende functie mogelijkheden. Geen zorgen wij zijn gespecialiseerd om jou te helpen met deze keuze. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.300 tot €2.600
Jij wordt omschreven als een echte people manager. Met jouw positieve instelling en energieke persoonlijkheid weet jij het team te motiveren. Als Teamleider Magazijn krijg jij de ruimte en vrijheid om de functie naar eigen inzicht indelen. Heb jij ervaring als teamleider en ben jij op zoek naar meer uitdaging? Dan ben ik op zoek naar jou!
access_timeFulltime location_onHoofddorp euro_symbol€2.900 tot €3.600
Sta jij te popelen om jouw kennis en expertise te delen met anderen? Jij hebt al een aantal jaar ervaring opgedaan in de operatie en bent nu toe aan de volgende stap. Als persoon beschik jij van nature over leidinggevende capaciteiten en ben jij makkelijke te benaderen. Herken jij jezelf in de bovenstaande omschrijving? Lees dan snel verder!
access_timeFulltime location_onSchiphol euro_symbol€2.900 tot €3.900
Meer vacatures weergeven