Max van Baarle

workConsultant Beleid en Overheid
location_cityRotterdam

phone06-82659403
linkedin.com/in/max-van-baarle/
Max van Baarle

Van Rotterdam en van Beleid & Overheid. Ondernemende en sensitieve verbinder. Is blij dat hij een bescheiden steentje kan bijdragen aan het goed functioneren van gemeentelijke organisaties.

Kandidaten

Zara (Beleidsmedewerker Sociaal)

Zara is een talentvolle en enthousiaste (Beleids)onderzoeker/Adviseur die klaar is om de stap te maken naar de rol van Beleidsmedewerker. Na het afronden van haar studie Sociologie, (met genoegen) heeft ze ruim 2 jaar ervaring opgedaan op het gebied van beleidsonderzoek, voornamelijk in het sociaal domein. Zo kon ze zich verdiepen in haar specialisatie en tevens grootse interesse: sport. Ze deed ze ook reeds ervaring op binnen de beleidsterreinen, Jeugd, Samenleving en WMO. Nu is het tijd voor een volgende stap en zodoende is Zara op zoek naar een functie als Beleidsmedewerker bij een gemeente.

Zara is nieuwsgierig, toegewijd en altijd goed gehumeurd. Ze heeft enorm veel energie, getuige alle activiteiten die ze buiten haar reguliere werk om doet. Zo is ze verslaggever voor een sportkrant, lid van een commissie voor sportiviteit en respect en volgde ze een cursus sportbeleid. Maatschappelijke vraagstukken interesseren haar al jaren en vanuit haar werk als Onderzoeker/Adviseur inspireert het beleidsmatige haar ook steeds meer.

Zara heeft een opzegtermijn van 1 maand en is vervolgens voor 36 uur per week beschikbaar. Haar salarisindicatie is € 2.591,- bruto per maand, op basis van 36 uur per week.

createWO person24 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Rachida (Beleidsmedewerker Werk en Inkomen)

Rachida is een aankomend Beleidsmedewerker met reeds ruime kennis van zorg en WMO. De afgelopen 4 jaar was zij werkzaam voor een gerenommeerde zorginstelling, alwaar zij een werk- en lerentraject volgde, gekoppeld aan haar hbo-opleiding Management in de Zorg. Na het succesvol afronden van deze opleiding mocht zij langer aan boord blijven, in de rol van Onderzoeksmedewerker. Nu zij geen vast contract kan krijgen wil ze graag de overstap maken naar de gemeente, in de rol van Beleidsmedewerker WMO.

Rachida is een opgeruimde persoonlijkheid die houdt van aanpakken. Ze werkt objectief, tactvol en beschikt over een brede generalistische kennis. Haar collega's omschrijven haar als leergierig en communicatief zeer vaardig. Bij haar meest recente werkgever was zijn dan ook verantwoordelijk voor het adviseren naar de raad van bestuurd over verschillende projecten

Rachida is per direct beschikbaar voor 36 tot 40 uur per week. Ze heeft een salarisindicatie van € 2.700,- op basis van een fulltime dienstverband

createHBO person27 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Renske (Hoofd Onderwijs & Kwaliteit/ Projectleider/ Beleid)

Renske is een ervaren Projectleider/Beleidsmedewerker, met als expertise Onderwijs. Ze gaat zowel innovatief als realistisch te werk, altijd met als doel het onderwijs te verbeteren. De afgelopen 13 jaar was ze onder andere verantwoordelijk voor het opzetten en implementeren van kwaliteitsbeleid bij een scholengemeenschap. Ook was ze verantwoordelijk voor het opzetten en coördineren van een samenwerkingsverband tussen 7 scholen in het voortgezet onderwijs. 

Renske wordt gedreven door haar wens om veranderingen te realiseren, in producten, resultaten en/of mensen. Met betrekking tot het onderwijs komt dit vooral terug in het verbeteren van onderwijs- en leersituaties. Het realiseren van maatwerk voor leerlingen motiveert haar dan ook het meest.  
Renske vind gemakkelijk aansluiting op verschillende organisatieniveaus, kan omgaan met belangentegenstellingen en ze is in staat om makkelijk nieuwe netwerken en samenwerkingsverbanden te creëren.

Renske is per direct beschikbaar voor maximaal 32 uur per week 
Ze heeft een salarisindicatie van € 4.200,- op basis van 36 uur per week.

createWO person55 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500

Celine (Milieu-inspecteur)

Celine is een energieke professional met naast de juiste arbeidsethos, ook nog eens het hart op de juiste plaats! Ze heeft ruime ervaring binnen gemeenten en andere overheidsinstellingen en dit zou ze nu graag willen gaan combineren met haar zorgzame persoonlijkheid. Met het certificaat Consulent WMO 2.0 op zak hoopt zij nu de stap te maken naar een functie als WMO Consulent of Casusregisseur WMO.

Celine is erg leergierig, wat blijkt uit de vele cursussen en opleidingen die zij gevolgd heeft naast haar werk, gedurende de afgelopen 10 jaar. Een cursus in het omgaan met GWS4ALL/SUITE en een 2-jarige opleiding Welzijn en Onderwijs zijn hiervan het meest relevante voorbeeld. 

Celine is per direct beschikbaar voor maximaal 32 uur per week. Haar salarisindicatie is € 3.200,- op basis van een fulltime dienstverband.

location_onAmsterdam createHBO person45 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven