Lisa Marink

workConsultant Juridisch
location_cityRotterdam

phone06- 19695736
linkedin.com/in/lisa-marink/
Lisa Marink

Van Rotterdam en van Juridisch. Komt uit de wellness, is dus de kalmte zelf. Maar wil wel overal het fijne van weten. In haar werk en in haar vrije tijd, het is één groot feest!

Vacatures

Notarieel Medewerker gezocht die graag het initiatief neemt!

Heb jij altijd al een veelzijdige functie willen bekleden binnen het notariaat? Ben je niet snel onder de indruk van een hoge werkdruk en de hoeveel activiteiten die op je afkomen bij een functie als Notarieel Medewerker? Bij deze opdrachtgever krijg je de kans om je handen uit de mouwen te steken en zelf het initiatief te nemen om activiteiten op te pakken. Spreekt deze beknopte omschrijving je aan? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.400 tot €3.300

Junior Juridisch Secretaresse gezocht in ’s-Gravenhage

De functie als Juridisch Secretaresse is op je lijf geschreven. Mensen in jouw omgeving omschrijven je als accuraat, verzorgd en gedreven. Je vindt het een uitdaging om zoveel mogelijk werkzaamheden uit handen te nemen voor advocaten. Verschillende balletjes hoog houden is geen probleem voor je en het liefst doe je dit 32 tot 40 uur per week. Herken jezelf in dit kort geschetste profiel? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_on's-Gravenhage euro_symbol€2.000 tot €3.000

Juridisch Secretaresse bij een vooraanstaand advocatenkantoor in ‘s-Gravenhage

Ben je een Juridisch Secretaresse met ervaring bij een advocatenkantoor en ben je toe aan dat stapje extra waardoor je meer uitdaging in je werk ervaart? Jij vindt het prettig om eigen initiatief te nemen en de volledige verantwoordelijkheid te krijgen over secretariële werkzaamheden. Onze opdrachtgever is op dit moment op zoek naar een nieuwe secretaresse ter uitbreiding van het team. Wil je meer te weten komen over de betreffende functie? Lees dan snel verder!

access_timeParttime location_on's-Gravenhage euro_symbol€2.700 tot €3.500

Medior Juridisch Secretaresse gezocht voor een internationaal schadekantoor

Jij hebt de mbo4-opleiding Directiesecretaresse of AD Officemanagement afgerond. Je bent in de wieg gelegd voor het secretaressevak en hebt al werkervaring opgedaan, waardoor je bekend bent met de werkzaamheden. Ben jij toe aan meer inhoudelijke taken? Dan is dit een mooie stap om je te ontwikkelen binnen een inspirerende omgeving.

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.300 tot €3.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Thomas (Jurist Ondernemingsrecht)

Thomas heeft in juni 2011 zijn master Ondernemingsrecht afgerond. Thomas is gaan solliciteren en kwam terecht bij zijn huidige werkgever. Daar werkt hij momenteel als Jurist voor de sectie Ondernemingsrecht. Hij is verantwoordelijk als Zelfstandig Behandelaar en stelt onder meer akten op voor oprichting van verschillende ondernemingsvormen. Daarnaast signaleert hij problematieken zaken op fiscaal gebied en bestuursaansprakelijkheid. Thomas staat open voor een nieuwe uitdaging, omdat hij graag voor een adviespraktijk zou willen werken. Daarnaast gaat zijn voorkeur uit naar een notariskantoor met verschillende disciplines waar hij meer kennis kan opdoen.

Thomas is een rustige, vriendelijke man. Hij heeft een duidelijke focus op wat hij wil gaan doen. Zijn expertise en affiniteit ligt in het Ondernemingsrecht en daar wil hij graag in verder. Hij is graag in contact met cliënten en derden om advies uit te brengen over zijn specialisme.

Thomas heeft een opzegtermijn van een maand en is fulltime beschikbaar. Salarisindicatie: € 3.600,- bruto op fulltime basis.

createWO person31 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Claartje (Notarieel Secretaresse)

Claartje heeft bijna acht jaar ervaring binnen het Notariaat. Haar vorige werkgever zag dusdanige potentie in haar dat haar een opleiding tot notarisklerk is aangeboden, welke zij met succes heeft afgerond. Tijdens het ondersteunen van vier notarissen genoot Claartje van een grote mate van zelfstandigheid. Het opstellen van (onderhandse) aktes, het uitbrengen van offertes en het beheren van de derdengeldenrekening behoorden tot haar dagelijkse werkzaamheden. Ook trad zij op als eerste aanspreekpunt voor cliënten. Bij haar huidige werkgever mist zij de uitdaging in haar werk, ze zou graag weer als Notarieel Medewerker willen functioneren met als specialisatie particulier vastgoed.

Claartje is een representatieve, gedreven dame. Ze is snel van begrip en kan daardoor goed inspelen op verschillende werkzaamheden. Bij stress houdt zij het hoofd koel en gaat ze accuraat en proactief te werk. Claartje is leergierig en ambitieus en zou graag meer ervaring opdoen binnen het notariaat.

Claartje heeft een opzegtermijn van een maand en is 32 uur beschikbaar.

Salarisindicatie: € 3.200,- bruto op fulltime basis

location_onRotterdam createMBO person29 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Suzanne (Juridisch Medewerker)

Suzanne heeft in juli 2017 haar master Rechtsgeleerdheid afgerond. Tijdens haar studie heeft ze ervaring opgedaan als Juridisch Medewerker bij een advocatenkantoor. Suzanne heeft zich destijds kunnen oriënteren op haar toekomstige baan. Ze heeft het werk als Juridisch Medewerker als zeer positief ervaren. Suzanne heeft er bewust voor gekozen om niet verder te gaan studeren, omdat ze meer ervaring wilde opdoen in het werkveld. Momenteel werkt ze bij een advocatenkantoor en dat bevalt haar erg goed. De reden waarom Suzanne open staat voor een nieuwe baan is, omdat ze verlangt naar een fulltime functie.

Suzanne is een representatieve, intelligente jongedame. Tijdens het werk is Suzanne erg rustig en geconcentreerd bezig. Ze is serieus en accuraat wat betreft haar werk. In de pauze staat Suzanne open voor informele interacties. Ze praat makkelijk en waardeert gezellige collega’s als daar de gelegenheid voor is. Suzanne is initiatiefrijk en kijkt uit naar een baan waar ze haar juridische kennis kan toepassen.

Suzanne heeft een opzegtermijn van een maand en is fulltime beschikbaar.

Salarisindicatie: € 2.300,- bruto op fulltime basis.

createWO person24 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Linsey (Juridisch Secretaresse)

Linsey heeft ruim 7 jaar ervaring als Secretaresse, waarvan 4,5 jaar in de advocatuur. Linsey heeft op de secties Franchise en Strafrecht gewerkt. Ze haalt haar voldoening uit het ondersteuning bieden aan de praktijkgroepen en het zorgen dat alles op rolletjes verloopt. De veelzijdigheid van het Secretaresse vak heeft haar geraakt en daarom wil ze graag weer als Juridisch Secretaresse gaan werken.

Linsey is een representatieve, vriendelijke Secretaresse. Ze weet haar tijd goed te verdelen waardoor deadlines altijd worden behaald. Ze is geduldig in haar werkzaamheden tot de precisie terug te zien is in haar werkzaamheden. Je kunt haar alle zelfstandigheid toe vertrouwen, want deze dame weet doelgericht te werken en daar is ze wat ons betreft bescheiden over.

Linsey heeft een maand opzegtermijn en is bij voorkeur 32 uur beschikbaar.

Salarisindicatie: € 2.700,- bruto op fulltime basis.

location_onRotterdam createMBO person28 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven