Lisa Marink

workConsultant Juridisch
location_cityRotterdam

phone06- 19695736
linkedin.com/in/lisa-marink/
Lisa Marink

Van Rotterdam en van Juridisch. Bij Lisa is er geen ruimte voor stoffige dossiers en saaie zaken: zij weet dat haar kandidaten toe zijn aan een uitdaging. Met haar kennis van de branche weet ze gauw te achterhalen op welk kantoor jouw secretariële talent van pas komt. Zo zijn haar opdrachtgevers voorzien van goede ondersteuning en weten haar kandidaten zeker dat zij echt hun plek zitten. Zo is het elke dag Secretaressedag!

Vacatures

Notarieel Secretaresses specialisatie Ondernemingsrecht/Onroerend Goed

Als je denkt aan het notariaat, dan denk je niet snel aan een moderne en vlotte omgeving. Dit notariskantoor is alles behalve stoffig! Het is modern, vooruitstrevend en er werken hippe mensen. Heb jij ervaring als Notarieel Secretaresse? Zoek dan niet verder!

access_timeParttime location_onRotterdam euro_symbol€2.100 tot €2.600

Notarieel Medewerker specialisatie Familierecht

Op dit moment ben je werkzaam als Notarieel Medewerker bij een notariskantoor. Je hebt affiniteit en ervaring met Familierecht en je bent toe aan een nieuwe werkomgeving. Krijg je energie als je denkt aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder om te beoordelen of deze openstaande functie voldoet aan je wensen.

access_timeParttime location_onEindhoven euro_symbol€2.500 tot €3.500

Notarieel Medewerker Onroerend Goed

Je bent al een aantal jaar werkzaam als Notarieel Medewerker bij een notariskantoor. Het opstellen van akten op het gebied van onroerend goed zaken is je bekend en je zou graag bij een warm en kleinschalig notariskantoor willen werken. Spreekt deze omschrijving je aan en woon je in de omgeving Roosendaal? Dan is dit een grote op kans op een match!

access_timeParttime location_onregio Roosendaal euro_symbol€2.500 tot €3.500

Notarieel Secretaresse Algemene Praktijk

Je hebt al enige ervaring binnen het notariaat en daarom weet je dat het werken binnen het notariaat je ligt. Bij dit kleinschalige notariskantoor ben je verantwoordelijk voor de algemene ondersteuning van de praktijk. Dat maakt het werk dynamisch en uitdagend. Ben jij op zoek naar een functie als Notarieel Secretaresse bij een gemoedelijk notariskantoor, dan sluit deze vacature perfect aan.

access_timeFulltime location_onRegio Roosendaal euro_symbol€2.400 tot €3.200
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Claartje (Notarieel Secretaresse)

Claartje heeft bijna acht jaar ervaring binnen het Notariaat. Haar vorige werkgever zag dusdanige potentie in haar dat haar een opleiding tot notarisklerk is aangeboden, welke zij met succes heeft afgerond. Tijdens het ondersteunen van vier notarissen genoot Claartje van een grote mate van zelfstandigheid. Het opstellen van (onderhandse) aktes, het uitbrengen van offertes en het beheren van de derdengeldenrekening behoorden tot haar dagelijkse werkzaamheden. Ook trad zij op als eerste aanspreekpunt voor cliënten. Bij haar huidige werkgever mist zij de uitdaging in haar werk, ze zou graag weer als Notarieel Medewerker willen functioneren met als specialisatie particulier vastgoed.

Claartje is een representatieve, gedreven dame. Ze is snel van begrip en kan daardoor goed inspelen op verschillende werkzaamheden. Bij stress houdt zij het hoofd koel en gaat ze accuraat en proactief te werk. Claartje is leergierig en ambitieus en zou graag meer ervaring opdoen binnen het notariaat.

Claartje heeft een opzegtermijn van een maand en is 32 uur beschikbaar.

Salarisindicatie: € 3.200,- bruto op fulltime basis

location_onRotterdam createMBO person29 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Michel (Notarieel Medewerker)

Michel heeft tijdens zijn studie praktijkervaring opgedaan bij een notariskantoor. Door deze ervaring wist Michel zeker dat hij verder wilde binnen het notariaat. Na het behalen van zijn hbo studie; hbo Rechten, is hij gaan werken binnen het notariaat als Notarieel Medewerker. Hij heeft de meeste affiniteit en ervaring met Personen- en Familierecht en Michel  wil niets liever dan zijn kennis verbreden en een vervolg maken in zijn carrière.

 

Michel is een spontane, resultaatgerichte werknemer die zowel in een team, als zelfstandig goed functioneert. Tevens beschikt hij over flexibele eigenschappen en hij heeft geen 9 tot 5 mentaliteit, want hij gaat pas naar huis als alle werkzaamheden zijn verricht. Michel weet onder druk te presenteren en prioriteiten te stellen in hectische periodes. Hij beschikt over belangrijke eigenschappen waar een Notarieel Medewerker aan moet voldoen. Michel wil zichzelf in de toekomst graag blijven ontwikkelen en wil zijn kennis graag nog verbreden en verdiepen in de toekomst. Ten slotte is Michel enthousiast, duidelijk leergiering en beschikt hij over een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

 

Michel heeft een opzegtermijn van een maand en is fulltime beschikbaar.

 

Salarisindicatie: € 2.800,- bruto op fulltime basis.

location_onDen Haag createHBO person26 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Suzanne (Juridisch Medewerker)

Suzanne heeft in juli 2017 haar master Rechtsgeleerdheid afgerond. Tijdens haar studie heeft ze ervaring opgedaan als Juridisch Medewerker bij een advocatenkantoor. Suzanne heeft zich destijds kunnen oriënteren op haar toekomstige baan. Ze heeft het werk als Juridisch Medewerker als zeer positief ervaren. Suzanne heeft er bewust voor gekozen om niet verder te gaan studeren, omdat ze meer ervaring wilde opdoen in het werkveld. Momenteel werkt ze bij een advocatenkantoor en dat bevalt haar erg goed. De reden waarom Suzanne open staat voor een nieuwe baan is, omdat ze verlangt naar een fulltime functie.

Suzanne is een representatieve, intelligente jongedame. Tijdens het werk is Suzanne erg rustig en geconcentreerd bezig. Ze is serieus en accuraat wat betreft haar werk. In de pauze staat Suzanne open voor informele interacties. Ze praat makkelijk en waardeert gezellige collega’s als daar de gelegenheid voor is. Suzanne is initiatiefrijk en kijkt uit naar een baan waar ze haar juridische kennis kan toepassen.

Suzanne heeft een opzegtermijn van een maand en is fulltime beschikbaar.

Salarisindicatie: € 2.300,- bruto op fulltime basis.

createWO person24 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Linsey (Juridisch Secretaresse)

Linsey heeft ruim 7 jaar ervaring als Secretaresse, waarvan 4,5 jaar in de advocatuur. Linsey heeft op de secties Franchise en Strafrecht gewerkt. Ze haalt haar voldoening uit het ondersteuning bieden aan de praktijkgroepen en het zorgen dat alles op rolletjes verloopt. De veelzijdigheid van het Secretaresse vak heeft haar geraakt en daarom wil ze graag weer als Juridisch Secretaresse gaan werken.

Linsey is een representatieve, vriendelijke Secretaresse. Ze weet haar tijd goed te verdelen waardoor deadlines altijd worden behaald. Ze is geduldig in haar werkzaamheden tot de precisie terug te zien is in haar werkzaamheden. Je kunt haar alle zelfstandigheid toe vertrouwen, want deze dame weet doelgericht te werken en daar is ze wat ons betreft bescheiden over.

Linsey heeft een maand opzegtermijn en is bij voorkeur 32 uur beschikbaar.

Salarisindicatie: € 2.700,- bruto op fulltime basis.

location_onRotterdam createMBO person28 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven