Lisa Marink

workConsultant Juridisch
location_cityRotterdam

phone06- 19695736
linkedin.com/in/lisa-marink/
Lisa Marink

Van Rotterdam en van Juridisch. Komt uit de wellness, is dus de kalmte zelf. Maar wil wel overal het fijne van weten. In haar werk en in haar vrije tijd, het is één groot feest!

Vacatures

Medior Juridisch Secretaresse die klaar is voor een volgende stap!

Krijg je geen energie meer van je huidige functie? Je bent al een tijdje werkzaam binnen de advocatuur als Juridisch Secretaresse en weet daarom waar je ambities liggen. Het liefst neem je zoveel mogelijk werkzaamheden voor een ander uit handen en ga je aan de slag binnen een ambitieus team van juridische professionals. Zie jij jezelf werken in deze positie? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_on's-Gravenhage euro_symbol€2.500 tot €3.300

Notarisklerk Onroerend Goed

Heb jij ruime ervaring als Notarisklerk op de sectie Onroerend Goed en heb je zin in een nieuwe uitdaging bij een laagdrempelig notariskantoor? Jij bent minimaal vier dagen per week beschikbaar en woont in de regio Rotterdam. Als dat het geval is, dan kan deze functie zeer interessant voor je zijn.

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.500 tot €3.800

Ervaren Juridisch Secretaresse Insolventie

Heb jij ruime ervaring als Juridisch Secretaresse in de advocatuur en ben jij werkzaam (geweest) bij grote, internationale advocatenkantoren? Jij bent veelzijdig inzetbaar voor minimaal 32 uur in de week, en gaat graag de uitdaging aan met jezelf en met een team van ambitieuze collega’s.  

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.500 tot €3.500

Notarieel Medewerker Onroerend Goed in Breda

Na een aantal jaar voor dezelfde werkgever gewerkt te hebben, ben je toe aan een volgende stap in je carrière. Je hebt ervaring binnen het notariaat als Notarieel Medewerker en bent gespecialiseerd in (commercieel) Onroerend Goed. Bij voorkeur ben je werkzaam geweest bij middelgrote tot grote notariskantoren en ben je minimaal vier dagen per week beschikbaar. Lees snel verder en kom meer te weten over de openstaande vacature!

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.500 tot €3.800
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Sofia (Juridisch Secretaresse)

Sofia heeft ruim 6 jaar ervaring als Juridisch Secretaresse binnen de advocatuur. Ze een jaar gewerkt op de afdeling Arbeidsrecht en Strafrecht. Bij haar andere werkgever heeft ze vijf jaar gewerkt op de afdeling Fiscaal. Ze heeft bij beide werkgevers voor verschillende advocaten gewerkt. De ondersteunende functie sprak haar enorm aan. Ze vindt het prettig om het eerste aanspreekpunt te zijn voor cliënten en derden. Haar voorkeur gaat uit naar een klein tot middelgroot advocatenkantoor, omdat je dan te maken hebt met de veelzijdigheid van het Juridisch Secretaresse vak.

Sofia is een vrolijke, enthousiaste dame. Met een bepaald doel voor ogen weet zij bepaalde zaken gedaan te krijgen. Daarnaast is zij ondernemend, accuraat, stressbestendig en door haar flexibele instelling kan zij zich snel aanpassen aan onverwachte situaties. Verder wilt zij uitgedaagd worden, zichzelf blijven ontwikkelen en niet stil blijven staan. Daarom volgt zij, ter uitbreiding van haar juridische kennis, op dit moment de opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening. Ze voelt zich op haar plek in een ondersteunende, zelfstandige functie.

Sofia is per direct beschikbaar en voor 4 dagen in de week inzetbaar.

Salarisindicatie: € 3.000,- bruto op fulltime basis. 

createHBO person33 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Charlotte (Juridisch Secretaresse)

Charlotte heeft 12 jaar ervaring als Secretaresse, waarvan 11 jaar in de advocatuur. Charlotte heeft zich deze jaren gespecialiseerd in de sectie Strafrecht. Ze is gewend om volledig zelfstandig te werken op kantoor. Er zijn dagen dat ze alleen is op kantoor en dan heeft ze de volledige verantwoordelijkheid over de inkomende en uitgaande correspondentie. Ze biedt graag ondersteuning aan de praktijk en is een betrokken Juridisch Secretaresse waar een advocaat op kan vertrouwen.

Charlotte is een vriendelijke en representatieve dame. Ze is accuraat in haar werkzaamheden en kan goed luisteren. Charlotte is ijverig in haar werk en is gewend om zelfstandig te werken. Bij haar volgende werkgever zou ze graag meer willen samenwerken met collega’s. Charlotte staat open voor nieuwe praktijkgebieden en een middelgroot tot groot advocatenkantoor.

Charlotte heeft een maand opzegtermijn en ze is fulltime beschikbaar.

Salarisindicatie: €2.700-, bruto per maand.

createMBO person28 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Linsey (Juridisch Secretaresse)

Linsey heeft ruim 7 jaar ervaring als Secretaresse, waarvan 4,5 jaar in de advocatuur. Linsey heeft op de secties Franchise en Strafrecht gewerkt. Ze haalt haar voldoening uit het ondersteuning bieden aan de praktijkgroepen en het zorgen dat alles op rolletjes verloopt. De veelzijdigheid van het Secretaresse vak heeft haar geraakt en daarom wil ze graag weer als Juridisch Secretaresse gaan werken.

Linsey is een representatieve, vriendelijke Secretaresse. Ze weet haar tijd goed te verdelen waardoor deadlines altijd worden behaald. Ze is geduldig in haar werkzaamheden tot de precisie terug te zien is in haar werkzaamheden. Je kunt haar alle zelfstandigheid toe vertrouwen, want deze dame weet doelgericht te werken en daar is ze wat ons betreft bescheiden over.

Linsey heeft een maand opzegtermijn en is bij voorkeur 32 uur beschikbaar.

Salarisindicatie: € 2.600,- bruto op fulltime basis.

createMBO person28 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Lisette (Juridisch Secretaresse)

Lisette heeft bijna vijfentwintig jaar voor dezelfde werkgever gewerkt. Het juridisch vakgebied heeft haar hart gestolen. Door reorganisatie kwam haar functie als Administratief Medewerkster te vervallen. Ze heeft altijd voor het notariaat gewerkt. Lisette heeft altijd de laatste controle gedaan van de akten. Het finaliseren en de puntjes op de i zetten is op haar lijf geschreven. De laatste negen jaar heeft Lisette ook voor de advocatuur gewerkt. Ze was verantwoordelijk voor het verwerken van de teksten en het controleren van diverse juridische stukken en wederom het uitwerken van dictaten. Het liefst wil Lisette zo snel mogelijk weer aan de slag binnen de advocatuur. Haar voorkeur heeft een informele werksfeer waar hard werken en accuraatheid centraal staat.

Lisette is een enthousiaste en vriendelijke dame. Ze is een echte doorzetter en gaat door tot de aktes of juridische stukken perfect zijn om passeer klaar naar de Notaris te gaan. Ze voelt zich erg verantwoordelijk voor de werkzaamheden die in teamverband geproduceerd worden. Lisette vindt het dan ook geen enkel probleem om de stukken van anderen te controleren en indien nodig te finaliseren. Ze is een echte levensgenieter en doet haar werk met veel plezier. Lisette is per direct beschikbaar om aan de slag te gaan binnen het juridisch vakgebied.

Lisette is per direct beschikbaar en voor 32 uur inzetbaar. 

Salarisindicatie: €2.700-, bruto op fulltime basis. 

createHBO person46 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven