Van Rotterdam en van Financieel. Steven is gedreven en doelgericht, en hij gaat graag het gesprek met je aan. Wat hij belangrijk vindt, is wie jij echt bent en wat je ambities zijn. Ben je klaar voor de volgende stap, maar ben je er nog niet helemaal over uit wat je precies wilt? Geen probleem! Steven helpt je graag met het achterhalen hiervan en het inzien van jouw kwaliteiten. Hij is pas tevreden als jij op de juiste plek zit en dat je het voornamelijk naar je zin hebt. Vragen of wil je meer informatie? Je mag altijd contact opnemen.


Vacatures

Je wil graag werken binnen een allround financiële functie. Heb jij relevante werkervaring en ben jij graag onderdeel van een open en dynamisch team? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.600 tot €2.900
Je hebt ervaring in een allround rol binnen de financiële administratie. Je wil als Controller werkzaam zijn binnen een organisatie waarin je rapporteert aan de financieel manager. Ben je al enthousiast? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onWestland euro_symbol€4.300 tot €4.900
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Melvin is een enthousiaste jongeman die zijn mbo-opleiding Bedrijfsadministratie heeft afgerond. Toen Melvin zijn diploma behaald heeft, is hij aan de slag gegaan als Allround Administratief Medewerker. Hier maakte hij kennis met de financiële administratie en hij wilde hier dan ook graag in doorgroeien. Daardoor gaat hij naar een nieuwe werkgever en doet hij ervaring op binnen de crediteuren- en debiteurenadministratie, de loonadministratie en de kas- en bankbetalingen. Bij zijn huidige werkgever is Melvin vooral bezig het begeleiden van projecten en daarbij het aanvragen van subsidies en verwerken van declaraties. Doordat hij zich echt binnen de financiële administratie wil ontwikkelen, is hij nu op zoek naar een nieuwe uitdaging als Allround Financieel Medewerker.

Melvin is een spontane en vriendelijke jongeman. Hij komt vlot en goed georganiseerd over en is door zijn communicatieve vaardigheden een prettige gesprekspartner. Daarbij is hij erg leergierig, dit blijkt wel uit het feit dat hij ook nog met een opleiding bezig is.

Melvin heeft een opzegtermijn van een maand en is beschikbaar voor 40 uur per week. Hij heeft een salarisindicatie van € 2.400,- bruto per maand op basis van fulltime (40 uur).

createMBO person27 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Silvester is een financieel professional met ruim 16 jaar werkervaring. Na het vwo, is hij naar de universiteit gegaan. Na anderhalf jaar stopte hij met zijn studie en ging aan het werk als Financieel Medewerker. De eerste paar jaar zorgde Silvester voornamelijk voor de crediteuren- en debiteurenadministratie en het klaarzetten van betalingen. Na een aantal jaar ging hij de gehele administratie verzorgen voor een aantal productschappen. Zijn belangrijkste werkzaamheden hierin waren het controleren van de grootboek, het opstellen van kwartaalrapportages en jaarrekeningen en de controle op de afvloeiingsregeling. Door een politieke wijziging wordt de organisatie opgeheven en is Silvester vanaf 2015 in de afrondende fase en zorgt hij nog voor een aantal administraties van productschappen. In 2015 heeft Silvester ook zijn SPD afgerond, die hij in deeltijd volgde de afgelopen jaren. In 2018 loopt het project ten einde en daarom is Silvester op zoek naar een nieuwe functie binnen de financiële administratie.

Silvester is een vriendelijke man. Hij werkt accuraat en goed georganiseerd, waardoor zijn administraties kloppend zijn. Silvester is cijfermatig sterk en is erg leergierig, dat ook wel blijkt uit het afronden van zijn SPD. Daarnaast heeft hij een grote interesse in IT.  

Silvester heeft een opzegtermijn van een maand en is per direct beschikbaar voor 36 uur per week. Salarisindicatie van € 3.600,- bruto per maand op basis van fulltime (40 uur).

createHBO person38 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Jamila is een enthousiaste professional met bijna 13 jaar werkervaring als financieel professional. Na dat zij haar haar propedeuse op het hbo heeft gehaald, besloot zij om te gaan werken. Vanaf dat moment doet zij veel ervaring op als Financieel Medewerkster binnen de semioverheid en gemeenten. De eerste 6 jaar van haar carrière werkt ze als loondienst en daarna is ze aan de slag gegaan als ZZP’er. De werkzaamheden die zij heeft verricht variëren van de crediteuren- en debiteurenadministratie tot projectadministraties. Doordat haar laatste opdracht afgelopen is, is Jamila nu weer beschikbaar. Zij zou graag weer in loondienst gaan werken.

Jamila is een vriendelijke en innemende dame. Ze is leergierig en houdt ervan om samen te werken in een team. Jamila werkt accuraat en goed georganiseerd, waardoor haar administraties kloppend zijn. Accuraat werken en plannen behoren tot haar kwaliteiten. Ze wil altijd het ‘waarom’ weten achter een handeling en denkt daarom ook graag mee aan verbetervoorstellen.

Jamila is per direct beschikbaar voor 36 uur per week. Salarisindicatie van € 3.350,- bruto per maand op basis van fulltime (40 uur).

createHBO person34 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Selin heeft ruim 2 jaar financiële werkervaring. Tijdens haar mbo-opleiding Bedrijfsadministratie heeft zij twee stages voltooid. Bij haar laatste stage deed zij het zo goed dat ze hier vervolgens mocht blijven. Hier heeft ze ervaring opgedaan binnen verschillende facetten van de financiële administratie. Ze zorgt voor het correct verwerken van de inkoop- en verkoopfacturen. Daarnaast zorgt ze voor een juist debiteurenbeheer en stelt ze de btw-aangiftes op. Ook is Selin ook nog verantwoordelijk voor de verlofaanvragen en ziekmeldingen. Op dit moment werkt zij 24 uur per. Ze wil graag fulltime werken en dit is niet mogelijk bij haar huidige werkgever. Daarom is zij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de financiële administratie.

Selin is een vriendelijke en representatieve jongedame. Selin is een integere en loyale werknemer en daarmee ook een echte teamplayer. Ze is leergierig en wil zich graag verder ontwikkelen binnen de financiële administratie.

Selin is per direct en voor 40 uur per week beschikbaar. Salarisindicatie van € 1.900,- bruto per maand op basis van fulltime (40 uur).

createMBO person21 jaar euro_symbol€1.500 tot €2.000
Meer kandidaten weergeven