Van Rotterdam en van Financieel. Steven is gedreven en doelgericht, en hij gaat graag het gesprek met je aan. Wat hij belangrijk vindt, is wie jij echt bent en wat je ambities zijn. Ben je klaar voor de volgende stap, maar ben je er nog niet helemaal over uit wat je precies wilt? Geen probleem! Steven helpt je graag met het achterhalen hiervan en het inzien van jouw kwaliteiten. Hij is pas tevreden als jij op de juiste plek zit en dat je het voornamelijk naar je zin hebt. Vragen of wil je meer informatie? Je mag altijd contact opnemen.


Vacatures

Junior Controller

Jij wil de verantwoordelijkheid hebben over de gehele financiële administratie en daarbij de rechterhand zijn van de controller. Heb jij minimaal een afgeronde hbo-opleiding en twee jaar werkervaring binnen de financiële administratie? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.700 tot €3.400

Projectcontroller

Binnen een projectenorganisatie op het gebied van Infra heb jij ervaring als Projectcontroller. Jij bent de persoon die de projecten gaat controleren en inzichtelijk maakt voor het management. Lijkt jou dit wat? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onSpijkenisse euro_symbol€3.300 tot €4.000

Financieel Administratief Medewerker

Een ambitieuze organisatie die op een betrokken manier wil groeien met haar werknemers. Genoeg uitdagingen horen daarbij en ze hebben jou nodig! Klinkt dit als een mooie uitdaging voor jou? Lees dan verder!

access_timeFulltime location_onDelft euro_symbol€2.200 tot €2.600

Assistent Accountant

Je werkt binnen een informele en dynamische cultuur binnen een hecht team in Dordrecht. Een veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheid past echt bij jou. Omschrijf ik jou nu? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.350 tot €3.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Jamila (Senior Adviseur Bedrijfsvoering Financien)

Jamila is een enthousiaste professional met bijna 13 jaar werkervaring als financieel professional. Na dat zij haar haar propedeuse op het hbo heeft gehaald, besloot zij om te gaan werken. Vanaf dat moment doet zij veel ervaring op als Financieel Medewerkster binnen de semioverheid en gemeenten. De eerste 6 jaar van haar carrière werkt ze als loondienst en daarna is ze aan de slag gegaan als ZZP’er. De werkzaamheden die zij heeft verricht variëren van de crediteuren- en debiteurenadministratie tot projectadministraties. Doordat haar laatste opdracht afgelopen is, is Jamila nu weer beschikbaar. Zij zou graag weer in loondienst gaan werken.

Jamila is een vriendelijke en innemende dame. Ze is leergierig en houdt ervan om samen te werken in een team. Jamila werkt accuraat en goed georganiseerd, waardoor haar administraties kloppend zijn. Accuraat werken en plannen behoren tot haar kwaliteiten. Ze wil altijd het ‘waarom’ weten achter een handeling en denkt daarom ook graag mee aan verbetervoorstellen.

Jamila is per direct beschikbaar voor 36 uur per week. Salarisindicatie van € 3.350,- bruto per maand op basis van fulltime (40 uur).

createHBO person34 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Selin (bedrijfsadministrateur)

Selin heeft ruim 2 jaar financiële werkervaring. Tijdens haar mbo-opleiding Bedrijfsadministratie heeft zij twee stages voltooid. Bij haar laatste stage deed zij het zo goed dat ze hier vervolgens mocht blijven. Hier heeft ze ervaring opgedaan binnen verschillende facetten van de financiële administratie. Ze zorgt voor het correct verwerken van de inkoop- en verkoopfacturen. Daarnaast zorgt ze voor een juist debiteurenbeheer en stelt ze de btw-aangiftes op. Ook is Selin ook nog verantwoordelijk voor de verlofaanvragen en ziekmeldingen. Op dit moment werkt zij 24 uur per. Ze wil graag fulltime werken en dit is niet mogelijk bij haar huidige werkgever. Daarom is zij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de financiële administratie.

Selin is een vriendelijke en representatieve jongedame. Selin is een integere en loyale werknemer en daarmee ook een echte teamplayer. Ze is leergierig en wil zich graag verder ontwikkelen binnen de financiële administratie.

Selin is per direct en voor 40 uur per week beschikbaar. Salarisindicatie van € 1.900,- bruto per maand op basis van fulltime (40 uur).

createMBO person21 jaar euro_symbol€1.500 tot €2.000

Harry (Controller)

Harry heeft 35 jaar werkervaring als financieel professional. Hij is gestart als Administrateur en is van daaruit doorgegroeid naar functies als Financieel Manager en Controller. Harry is hier verantwoordelijk geweest voor het aansturen van teams tot 10 medewerkers op de financiële administratie. Bij zijn laatste werkgever was Harry werkzaam als Financieel Controller, waarin hij verantwoordelijk is geweest voor het inrichten, uitvoeren en bewaken van de Planning- en Control cyclus. Wegens bezuinigingen is Harry daar vertrokken en is hij nu op zoek naar een rol als Controller of Financieel Manager.

Harry is door zijn communicatieve vaardigheden en vlotte voorkomen een hele prettige gesprekspartner. Je merkt meteen aan hem dat hij veel ervaring heeft als Financieel Professional. Harry is heel bevlogen en gedreven in zijn vak. Daarnaast is hij een hele sociale man die het leuk vind om met een team te werken om het niveau naar een hoger plan te trekken.

Harry is per direct fulltime beschikbaar. Hij heeft een salarisindicatie van € 4.000,- bruto per maand (40 uur). 

createMBO person58 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500

Alishia (Financieel Medewerker)

Alishia is een spontane dame die na de afronding van de opleiding Bedrijfseconomie anderhalf jaar als Financieel Medewerkster heeft gewerkt. Tijdens haar opleiding heeft ze diverse bijbanen gehad, waaronder als Incassomedewerkster. Nu werkt ze anderhalf jaar als Financieel Medewerkster, waar zij werkzaamheden uitvoert voor het beheer van de kas en de crediteuren- en debiteurenadministratie. De reden voor haar vertrek is dat de organisatie gaat bezuinigen.

Alishia is een vriendelijke en communicatief vaardige dame die zich graag als financieel medewerkster wil verder ontwikkelen. Ze werkt graag georganiseerd en vindt het fijn om de cijfers kloppend te hebben. In haar werk is ze vlot doch secuur en controleert liever iets dubbel dan dat ze foutief werk aanlevert. Alishia is erg leergierig en werkt dan ook graag in teamverband om haar kennis uit te breiden.

Alishia is per direct beschikbaar voor 40 uur per week. Salarisindicatie van € 2.450,- bruto per maand op basis van fulltime (40 uur).

createHBO person28 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Meer kandidaten weergeven