Steven Vloemans

workConsultant Financieel
location_cityRotterdam

phone06-17419573
linkedin.com/in/steven-vloemans/
Steven Vloemans

Van Rotterdam en van Financieel. Weet je wat kicken is? Als je de juiste match hebt gevonden. Scoren op het voetbalveld ook hoor, op m’n kicksen….

Vacatures

Assistent Controller

Je hebt bij één van de Big Four kantoren een aantal jaren werkervaring opgedaan binnen de Audit. Een stap naar een rol van Assistent Controller zou je graag willen maken? Dan is deze functie echt iets voor jou! Je wordt de rechterhand van de CFO, een unieke kans!

access_timeFulltime location_onDordrecht euro_symbol€2.700 tot €3.200

Financieel Controller

Je kent inmiddels het reilen en zeilen binnen de financiële administratie en je bent klaar voor de volgende stap in jouw carrière. Binnen de organisatie ben je op zoek naar een organisatie waar de mogelijkheden liggen om door te groeien. Als dat het geval is, dan heb ik de functie voor jou gevonden. Lees snel verder.

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€3.000 tot €4.000

Projectadministrateur

He, jij! Je ambieert meer ontwikkelingen en bent toe aan een verandering van organisatie? Als Projectadministrateur kom jij helemaal tot bloei binnen maatschappelijk gerichte projecten. Deze vacature is dan echt iets voor jou!

access_timeFulltime location_onDen Haag euro_symbol€2.800 tot €3.500

Financieel Medewerker

Je vindt het leuk om verantwoordelijk te zijn voor alle facetten van de financiële administratie. Wil je graag werken bij een organisatie waarbij jouw ontwikkeling centraal staat? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onDelft euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Jamila (Senior Adviseur Bedrijfsvoering Financien)

Jamila is een enthousiaste professional met bijna 13 jaar werkervaring als financieel professional. Na dat zij haar haar propedeuse op het hbo heeft gehaald, besloot zij om te gaan werken. Vanaf dat moment doet zij veel ervaring op als Financieel Medewerkster binnen de semioverheid en gemeenten. De eerste 6 jaar van haar carrière werkt ze als loondienst en daarna is ze aan de slag gegaan als ZZP’er. De werkzaamheden die zij heeft verricht variëren van de crediteuren- en debiteurenadministratie tot projectadministraties. Doordat haar laatste opdracht afgelopen is, is Jamila nu weer beschikbaar. Zij zou graag weer in loondienst gaan werken.

Jamila is een vriendelijke en innemende dame. Ze is leergierig en houdt ervan om samen te werken in een team. Jamila werkt accuraat en goed georganiseerd, waardoor haar administraties kloppend zijn. Accuraat werken en plannen behoren tot haar kwaliteiten. Ze wil altijd het ‘waarom’ weten achter een handeling en denkt daarom ook graag mee aan verbetervoorstellen.

Jamila is per direct beschikbaar voor 36 uur per week. Salarisindicatie van € 3.350,- bruto per maand op basis van fulltime (40 uur).

createHBO person34 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Selin (bedrijfsadministrateur)

Selin heeft ruim 2 jaar financiële werkervaring. Tijdens haar mbo-opleiding Bedrijfsadministratie heeft zij twee stages voltooid. Bij haar laatste stage deed zij het zo goed dat ze hier vervolgens mocht blijven. Hier heeft ze ervaring opgedaan binnen verschillende facetten van de financiële administratie. Ze zorgt voor het correct verwerken van de inkoop- en verkoopfacturen. Daarnaast zorgt ze voor een juist debiteurenbeheer en stelt ze de btw-aangiftes op. Ook is Selin ook nog verantwoordelijk voor de verlofaanvragen en ziekmeldingen. Op dit moment werkt zij 24 uur per. Ze wil graag fulltime werken en dit is niet mogelijk bij haar huidige werkgever. Daarom is zij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de financiële administratie.

Selin is een vriendelijke en representatieve jongedame. Selin is een integere en loyale werknemer en daarmee ook een echte teamplayer. Ze is leergierig en wil zich graag verder ontwikkelen binnen de financiële administratie.

Selin is per direct en voor 40 uur per week beschikbaar. Salarisindicatie van € 1.900,- bruto per maand op basis van fulltime (40 uur).

createMBO person21 jaar euro_symbol€1.500 tot €2.000

Harry (Controller)

Harry heeft 35 jaar werkervaring als financieel professional. Hij is gestart als Administrateur en is van daaruit doorgegroeid naar functies als Financieel Manager en Controller. Harry is hier verantwoordelijk geweest voor het aansturen van teams tot 10 medewerkers op de financiële administratie. Bij zijn laatste werkgever was Harry werkzaam als Financieel Controller, waarin hij verantwoordelijk is geweest voor het inrichten, uitvoeren en bewaken van de Planning- en Control cyclus. Wegens bezuinigingen is Harry daar vertrokken en is hij nu op zoek naar een rol als Controller of Financieel Manager.

Harry is door zijn communicatieve vaardigheden en vlotte voorkomen een hele prettige gesprekspartner. Je merkt meteen aan hem dat hij veel ervaring heeft als Financieel Professional. Harry is heel bevlogen en gedreven in zijn vak. Daarnaast is hij een hele sociale man die het leuk vind om met een team te werken om het niveau naar een hoger plan te trekken.

Harry is per direct fulltime beschikbaar. Hij heeft een salarisindicatie van € 4.000,- bruto per maand (40 uur). 

createMBO person58 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500

Alishia (Financieel Medewerker)

Alishia is een spontane dame die na de afronding van de opleiding Bedrijfseconomie anderhalf jaar als Financieel Medewerkster heeft gewerkt. Tijdens haar opleiding heeft ze diverse bijbanen gehad, waaronder als Incassomedewerkster. Nu werkt ze anderhalf jaar als Financieel Medewerkster, waar zij werkzaamheden uitvoert voor het beheer van de kas en de crediteuren- en debiteurenadministratie. De reden voor haar vertrek is dat de organisatie gaat bezuinigen.

Alishia is een vriendelijke en communicatief vaardige dame die zich graag als financieel medewerkster wil verder ontwikkelen. Ze werkt graag georganiseerd en vindt het fijn om de cijfers kloppend te hebben. In haar werk is ze vlot doch secuur en controleert liever iets dubbel dan dat ze foutief werk aanlevert. Alishia is erg leergierig en werkt dan ook graag in teamverband om haar kennis uit te breiden.

Alishia is per direct beschikbaar voor 40 uur per week. Salarisindicatie van € 2.450,- bruto per maand op basis van fulltime (40 uur).

createHBO person28 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Meer kandidaten weergeven