Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Van Rotterdam en van Financieel. Steven is gedreven en doelgericht, en hij gaat graag het gesprek met je aan. Wat hij belangrijk vindt, is wie jij echt bent en wat je ambities zijn. Ben je klaar voor de volgende stap, maar ben je er nog niet helemaal over uit wat je precies wilt? Geen probleem! Steven helpt je graag met het achterhalen hiervan en het inzien van jouw kwaliteiten. Hij is pas tevreden als jij op de juiste plek zit en dat je het voornamelijk naar je zin hebt. Vragen of wil je meer informatie? Je mag altijd contact opnemen.


Beoordelingen

Geen bericht.
- Randa
Geen bericht.
- Randa
Geen bericht.
- Amber
Ik ben heel erg tevreden over de dienstverlening door Extra Talent tot nu toe. Steven heeft mij op een hele fijne manier benaderd en het contact is erg prettig. Ik voel een klik en we praten erg makkelijk met elkaar. Ik heb het idee dat hij een goed beeld van mij heeft gekregen en dat hij niet een standaard vragenlijstje afwerkt. Ik heb er vertrouwen in dat hij echt z'n best doet om een goede match te maken en mij op een positieve manier bij de opdrachtgever onder de aandacht brengt.
- Amber
Geen bericht.
- Anoniem
Geen bericht.
- Jenny