Andelina de Gelder

workSenior Consultant Logistiek
location_cityRotterdam

phone06-28647517
linkedin.com/in/andelinadegelder/
Andelina de Gelder

Van Rotterdam en van Logistiek. Dame met groene vingers die helemaal op gaat in haar werk. En haar stad. Humor, gezelligheid, enthousiasme, actie. In beide kan ze haar hart ruimschoots ophalen.

Vacatures

Inside Sales Medewerker

Werk jij met jouw commerciële skills in de logistieke branche en ben je toe aan iets nieuws? Word jij enthousiast van klantcontact, offertes afgeven en het assisteren bij klantenevenementen? Dan is dit een mooie uitdaging voor jou!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.200 tot €2.900

Customer Service Medewerker Export

Met jouw goede communicatieve vaardigheden haal jij energie uit het vlekkeloos laten verlopen van wegtransporten. Ben jij op zoek naar een afwisselende functie waarbij je zowel klanten als collega’s helpt bij het stroomlijnen van transporten? Wie weet is dit dan jouw nieuwe baan!

access_timeFulltime location_onRegio Ridderkerk euro_symbol€2.200 tot €2.600

Expediteur Export

Met jou ervaring als Expediteur Export weet jij veel van zeevracht. Word jij daarnaast enthousiast van het regelmatig werken met meerdere modaliteiten? Dan is deze functie zeker iets voor jou!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.400 tot €2.900

Medior Transportplanner

Ben jij momenteel al een tijdje werkzaam als Transportplanner, maar ben je de lange werkdagen zat? Heb jij zin om in een nieuw avontuur te stappen en bij een specialist binnen het wegvervoer jouw kwaliteiten toe te passen? Dan is dit misschien wel jouw nieuwe baan!

access_timeFulltime location_onAlblasserdam euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Menno (Teamleider Customer Service)

Menno is als Export Customer Service / Documentatie expert het aanspreekpunt rondom vraagstukken bij transporten. Als 'meewerkend voorman' op de afdeling, is hij zowel operationeel als bij het doorvoeren van procesverbeteringen actief. Iets waar hij erg enthousiast van wordt. Het één gaat niet zonder het ander. Binnen zijn huidige functie, waarin hij al 7 jaar werkzaam is, begint hij de uitdaging te missen. De processen zijn zo geautomatiseerd dat expertise niet meer benodigd is. Daarbij merkt Menno dat doordat er te weinig mensen zijn, de kwaliteit te wensen overlaat en dit gaat ten koste van zijn relatie met klanten. Omdat dit iets is waar hij niet achterstaat, is hij nu samen met ons latent op zoek naar een mooie uitdaging als Customer Service Representative.

Met een representatief voorkomen en duidelijke manier van communiceren, heeft Menno een erg goede indruk op ons achtergelaten. Hij heeft goed duidelijk weten te maken dat hij gaat voor kwaliteit in zijn werk en wil niet dat dit ten koste gaat van collega's of de klant. Met zijn mentaliteit weet hij bergen te verzetten in zijn werk en wij staan dan ook absoluut achter Menno zijn competenties.

Menno heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 3.250,- bruto per maand.

createMBO person26 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Ferdi (Logistiek Manager)

Ferdi is een gedreven, slimme logistieke kracht. Als Supervisor Planning is hij momenteel verantwoordelijk voor het in samenspraak met directie en MT sturen op cijfers en prestaties bij de organisatie. Hij denkt samen met zijn collega's na over een efficiënt inkoopbeleid en streeft naar een zo hoog mogelijke productiviteit per medewerker. Daarbij is hij operationeel werkzaam rondom het coördineren van de transporten over de weg en is hierbij ook verantwoordelijk voor het uitbreiden van de capaciteit en het netwerk. Als Accountmanager voor zijn klanten en door het plegen van acquisitie weet hij new business voor de organisatie te genereren. Ferdi is ervaren in het maken van planningen. Hij zoekt naar een nieuwe uitdaging waarbij hij plannen en aansturen kan combineren in een mooie functie met een hoge mate van eigen verantwoordelijkheid. 

Ferdi is een interessante kandidaat die zeer zelfstandig is. Met goede communicatieve en een duidelijk doel voor ogen, is Ferdi een aanwinst in een functie waarin slagvaardigheid en duidelijkheid belangrijk zijn. 

Ferdi heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand.

createHBO person27 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Mark (Logistiek Coördinator)

Mark heeft ruim 12,5 jaar werkervaring bij een logistiek dienstverlener gespecialiseerd in ADR-goederen. In logische stappen heeft hij zich in deze jaren weten op te werken tot onmisbare schakel in zijn rol als Customer Service Coördinator. De organisatie heeft een one-point-of-contact-policy waardoor Mark van A tot Z verantwoordelijk is vanaf de inkomende order tot de warehousing en uiteindelijke levering. Door interne en externe scholing heeft Mark een gedegen kennis rondom de wet- en regelgeving aangaande opslag en transport van chemische producten. Met deze kennis stuurt hij verschillende businessunits aan en houdt hij overzicht op het volledige logistieke proces; van tariefonderhandelingen tot afvullingen, van emballage tot verladingen, en van facturatie tot productieprioriteiten. Door het werken met huidige, verouderde systemen en Mark zijn wens zich te blijven ontwikkelen en in een nieuwe omgeving opnieuw uit te dagen, is hij latent op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Mark is een fijne gesprekspartner, die met passie over zijn ervaringen als Customer Service Coördinator spreekt. Uit alles blijkt dat hij voor de volle 100% gaat in zijn werkzaamheden. Hij maakt realistische afspraken, pakt zaken proactief op en staat voor zijn werk. Mark is een loyale collega, die niet voor niets al ruim 12,5 jaar bij zijn huidige werkgever werkzaam is. Mark is continu op zoek naar optimalisatieslagen.

Mark heeft een opzegtermijn van één maand en een salaris indicatie van € 3.600,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onBergschenhoek createHBO person37 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Pieter (Transportmanager)

Pieter is een ADR Transportplanner met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren en coördineren van internationale wegtransporten. Nadat hij bij zijn vorige werkgever heeft aangegeven graag meer verantwoordelijkheid en uitdaging te krijgen, is hij gevraagd om als key-user de implementatie van een nieuw planningssysteem te begeleiden. Dit heeft hij met veel plezier gedaan. Na afronding van het project kwam hij weer terug in zijn oude functie. Binnen de organisatie was er verder geen ruimte voor hem om door te groeien en Pieter heeft daarom de keuze gemaakt om een nieuwe uitdaging als Logistiek Coördinator bij een handelsorganisatie aan te gaan. Hier is hij momenteel van a tot z betrokken bij alle processen rondom logistiek. Hij merkt dat er vanuit de directie weinig met zijn adviezen en initiatieven wordt gedaan. Hij heeft het heft in eigen hand genomen door zelfstandig vernieuwingen door te voeren. Hij merkt dat hij het vervelend vindt dat hier vanuit directie geen response op komt. Pieter is nu samen met ons op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een professionele, grotere organisatie om met elkaar een zo optimaal mogelijke transportplanning en gestroomlijnde afdeling te organiseren. 

Pieter komt op ons over als een man met veel ervaring en een no-nonsense aanpak. Op menselijke wijze begeleidt hij zijn team in het doorvoeren van veranderingen en weet hier goed mee om te gaan. Hij is graag operationeel betrokken bij de planning. Hij maakt hierin graag een vertaalslag richting directie voor optimalisering. 

Pieter heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 4.300,- bruto per maand en een auto van de zaak. (Wanneer een auto van de zaak geen optie is, staat Pieter ook open voor een financiële compensatie hiervoor.)

createMBO person34 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Meer kandidaten weergeven