Andelina de Gelder

workConsultant Logistiek
location_cityRotterdam

phone06-28647517
linkedin.com/in/andelinadegelder/
Andelina de Gelder

Van Rotterdam en van Logistiek. Dame met groene vingers die helemaal op gaat in haar werk. En haar stad. Humor, gezelligheid, enthousiasme, actie. In beide kan ze haar hart ruimschoots ophalen.

Vacatures

Allround Transportplanner

Wil jij transportprocessen, de Supply Chain én de dienstverlening optimaliseren bij een betrouwbare en loyale organisatie in Rotterdam? Verder is het belangrijk dat je toe bent aan de overtreffende trap van jouw functie als Transportplanner. Binnen deze organisatie kun jij het beste uit jezelf en uit jouw functie halen!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.750 tot €3.500

Customer Service Medewerker

Ben jij graag van A tot Z betrokken bij het logistieke traject van jouw eigen klanten? Als dat het geval is, en jij wilt werken bij een groeiend, internationaal bedrijf met goede werksfeer en uitstekende secondaire arbeidsvoorwaarden, dan is dit een mooie vacature voor je!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.100 tot €2.450

Allround Declarant/Controller

Ben jij een aantal jaren werkzaam als declarant en klaar voor de volgende stap? Jij fungeert graag als de motor in een team van declaranten en pikt ongeregeldheden uit de opgestelde documenten. Als dit het geval is, dan is dit een mooie functie voor je!

access_timeFulltime location_onOud-Beijerland euro_symbol€2.900 tot €3.700

Transportplanner UK

Ben jij die ervaren Transportplanner en heb je behoefte aan meer complexiteit in je werkzaamheden? En ben jij de innovator op het gebied van planning? Dan is dit een mooie uitdaging voor jou!

access_timeFulltime location_onZoetermeer euro_symbol€2.600 tot €3.200
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Menno (Teamleider Customer Service)

Menno is als Export Customer Service / Documentatie expert het aanspreekpunt rondom vraagstukken bij transporten. Als 'meewerkend voorman' op de afdeling, is hij zowel operationeel als bij het doorvoeren van procesverbeteringen actief. Iets waar hij erg enthousiast van wordt. Het één gaat niet zonder het ander. Binnen zijn huidige functie, waarin hij al 7 jaar werkzaam is, begint hij de uitdaging te missen. De processen zijn zo geautomatiseerd dat expertise niet meer benodigd is. Daarbij merkt Menno dat doordat er te weinig mensen zijn, de kwaliteit te wensen overlaat en dit gaat ten koste van zijn relatie met klanten. Omdat dit iets is waar hij niet achterstaat, is hij nu samen met ons latent op zoek naar een mooie uitdaging als Customer Service Representative.

Met een representatief voorkomen en duidelijke manier van communiceren, heeft Menno een erg goede indruk op ons achtergelaten. Hij heeft goed duidelijk weten te maken dat hij gaat voor kwaliteit in zijn werk en wil niet dat dit ten koste gaat van collega's of de klant. Met zijn mentaliteit weet hij bergen te verzetten in zijn werk en wij staan dan ook absoluut achter Menno zijn competenties.

Menno heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 3.250,- bruto per maand.

createMBO person26 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Ferdi (Logistiek Manager)

Ferdi is een gedreven, slimme logistieke kracht. Als Supervisor Planning is hij momenteel verantwoordelijk voor het in samenspraak met directie en MT sturen op cijfers en prestaties bij de organisatie. Hij denkt samen met zijn collega's na over een efficiënt inkoopbeleid en streeft naar een zo hoog mogelijke productiviteit per medewerker. Daarbij is hij operationeel werkzaam rondom het coördineren van de transporten over de weg en is hierbij ook verantwoordelijk voor het uitbreiden van de capaciteit en het netwerk. Als Accountmanager voor zijn klanten en door het plegen van acquisitie weet hij new business voor de organisatie te genereren. Ferdi is ervaren in het maken van planningen. Hij zoekt naar een nieuwe uitdaging waarbij hij plannen en aansturen kan combineren in een mooie functie met een hoge mate van eigen verantwoordelijkheid. 

Ferdi is een interessante kandidaat die zeer zelfstandig is. Met goede communicatieve en een duidelijk doel voor ogen, is Ferdi een aanwinst in een functie waarin slagvaardigheid en duidelijkheid belangrijk zijn. 

Ferdi heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand.

createHBO person27 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Pieter (Transportmanager)

Pieter is een ADR Transportplanner met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren en coördineren van internationale wegtransporten. Nadat hij bij zijn vorige werkgever heeft aangegeven graag meer verantwoordelijkheid en uitdaging te krijgen, is hij gevraagd om als key-user de implementatie van een nieuw planningssysteem te begeleiden. Dit heeft hij met veel plezier gedaan. Na afronding van het project kwam hij weer terug in zijn oude functie. Binnen de organisatie was er verder geen ruimte voor hem om door te groeien en Pieter heeft daarom de keuze gemaakt om een nieuwe uitdaging als Logistiek Coördinator bij een handelsorganisatie aan te gaan. Hier is hij momenteel van a tot z betrokken bij alle processen rondom logistiek. Hij merkt dat er vanuit de directie weinig met zijn adviezen en initiatieven wordt gedaan. Hij heeft het heft in eigen hand genomen door zelfstandig vernieuwingen door te voeren. Hij merkt dat hij het vervelend vindt dat hier vanuit directie geen response op komt. Pieter is nu samen met ons op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een professionele, grotere organisatie om met elkaar een zo optimaal mogelijke transportplanning en gestroomlijnde afdeling te organiseren. 

Pieter komt op ons over als een man met veel ervaring en een no-nonsense aanpak. Op menselijke wijze begeleidt hij zijn team in het doorvoeren van veranderingen en weet hier goed mee om te gaan. Hij is graag operationeel betrokken bij de planning. Hij maakt hierin graag een vertaalslag richting directie voor optimalisering. 

Pieter heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 4.300,- bruto per maand en een auto van de zaak. (Wanneer een auto van de zaak geen optie is, staat Pieter ook open voor een financiële compensatie hiervoor.)

createMBO person34 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500

Pascal (Accountmanager)

Pascal is een gedreven Sales professional in de logistieke sector. Van het plegen van koude acquisitie tot aan het voeren van relatiebeheer, hij geniet ervan. Een rode lijn in zijn sales carrière is de verkoop van intermodale logistiek rondom ADR goederen, wereldwijd. Een optimale dienstverlening van a tot z verkopen, uitwerken en organiseren voor zijn klanten is waar hij zijn passie en voldoening uit haalt. Met een goede overtuigingskracht weet hij zowel klanten als leveranciers aan zich te binden en de meest optimale deals te sluiten. Met duidelijke doelen voor ogen, is Pascal nu samen met ons op zoek naar een nieuwe uitdaging. Essentieel hierin is het werken met complexe vraagstukken, het onderhouden van internationale contacten, het plegen van acquisitie en een zo breed mogelijke sales rol. (Geen hokjes-cultuur.) Het bieden van een totaaloplossing, opstellen van budgetten en het maken van strategische keuzes samen met een goed team aan collega's is waar hij van geniet. Naast het uitvoeren van operationele werkzaamheden, heeft Pascal ook de ervaring en ambitie om in een aansturende rol aangenomen te worden of hier naar door te groeien.

Pascal is met zijn achtergrond, ervaring en persoonlijkheid een unieke kandidaat te noemen. Zijn voorkomen is prettig en energiek, zijn communicatieve vaardigheden zeer goed en zijn passie en enthousiasme aanstekelijk. Hij heeft duidelijke doelen voor ogen en staat niet graag stil. Zowel zichzelf als de organisatie waar hij werkzaam is verder blijven ontwikkelen zijn belangrijke pijlers voor hem.

Pascal is in overleg beschikbaar en hij heeft een salarisindicatie van € 5.400,- bruto per maand (bespreekbaar).

createMBO person33 jaar euro_symbolMeer dan €5.000
Meer kandidaten weergeven