Andelina de Gelder

workSenior Consultant Logistiek
location_cityRotterdam

phone06-28647517
linkedin.com/in/andelinadegelder/
Andelina de Gelder

Van Rotterdam en van Logistiek. Dame met groene vingers die helemaal op gaat in haar werk. En haar stad. Humor, gezelligheid, enthousiasme, actie. In beide kan ze haar hart ruimschoots ophalen.

Vacatures

Junior Allround Expediteur Export

Ben jij bijna klaar met jouw opleiding aan het STC en op zoek naar die buitenkans om als expediteur aan de slag te gaan? Zoek dan niet verder! In deze functie krijg jij de mogelijkheid om je vanuit een functie als Junior Allround Expediteur Import te ontwikkelen en te groeien in jouw rol. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.000 tot €2.350

Junior Allround Expediteur Import

Ben jij bijna klaar met jouw opleiding aan het STC op zoek naar die buitenkans om als expediteur aan de slag te gaan? Zoek dan niet verder! In deze functie krijg jij de mogelijkheid om je vanuit een functie als Junior Allround Expediteur Import te ontwikkelen en te groeien in jouw rol. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.000 tot €2.350

Export Topper

Ben jij die Export Topper die we zoeken? Het afhandelen van een exportboeking zie jij als een sport. Organiseren en coördineren van wereldwijde LCL- en FCL-zeevrachten doe je graag en je wilt jezelf hier graag verder in ontwikkelen. Lees snel verder voor meer info over jouw nieuwe job!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.150 tot €2.650

Geweldige Import Medewerker

Klinkt dit als de perfecte functietitel voor jou? Met jouw skills is geen importdossier jou te gek. De uitdaging van het organiseren van wereldwijde LCL- en FCL-zeevrachttransporten is je op het lijf geschreven. Lees snel verder voor meer info over jouw nieuwe job!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.100 tot €2.600
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Jasmine (Inside Sales Medewerker Logistiek)

Jasmine is een representatieve Sales Medewerkster bij een internationaal vertegenwoordigd logistiek dienstverlener. Vanuit haar huidige functie is zij verantwoordelijk voor alle taken die een accountmanager heeft. Het tactisch inspelen op tenders, opstellen van offertes, onderhandelen over tarieven, het plegen van koude acquisitie en het verzorgen van de administratieve verwerking van haar sales werkzaamheden. Aangezien Jasmine te maken heeft met handelsgoederen die per minuut aan prijswijzigingen onderhevig zijn, houdt zij deze nauwlettend in de gaten en moet zij hier tactisch op inspelen door op het juiste moment de juiste lading te verkopen. Bij haar huidige werkgever is er helaas geen ruimte om als volwaardig Accountmanager aan de slag te gaan, waardoor zij nu op zoek is naar een werkgever waar zij deze ruimte wel krijgt. 

Jasmine is op ons overgekomen als een echte salestijger. Met haar competitieve karakter is zij erop gefocust om deals binnen te slepen en een zo hoog mogelijke marge te behalen. Ze is een communicatief vaardige, slimme en commercieel gedreven dame. In onze beleving is zij een zeer waardevolle toevoeging aan een salesteam dat wel wat positiviteit en pit kan gebruiken. 

Jasmine heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 2.975,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onDen Haag createHBO person28 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Ferdi (Logistiek Manager)

Ferdi is een gedreven, slimme logistieke kracht. Als Supervisor Planning is hij momenteel verantwoordelijk voor het in samenspraak met directie en MT sturen op cijfers en prestaties bij de organisatie. Hij denkt samen met zijn collega's na over een efficiënt inkoopbeleid en streeft naar een zo hoog mogelijke productiviteit per medewerker. Daarbij is hij operationeel werkzaam rondom het coördineren van de transporten over de weg en is hierbij ook verantwoordelijk voor het uitbreiden van de capaciteit en het netwerk. Als Accountmanager voor zijn klanten en door het plegen van acquisitie weet hij new business voor de organisatie te genereren. Ferdi is ervaren in het maken van planningen. Hij zoekt naar een nieuwe uitdaging waarbij hij plannen en aansturen kan combineren in een mooie functie met een hoge mate van eigen verantwoordelijkheid. 

Ferdi is een interessante kandidaat die zeer zelfstandig is. Met goede communicatieve en een duidelijk doel voor ogen, is Ferdi een aanwinst in een functie waarin slagvaardigheid en duidelijkheid belangrijk zijn. 

Ferdi heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand.

createHBO person27 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Mark (Logistiek Coördinator)

Mark heeft ruim 12,5 jaar werkervaring bij een logistiek dienstverlener gespecialiseerd in ADR-goederen. In logische stappen heeft hij zich in deze jaren weten op te werken tot onmisbare schakel in zijn rol als Customer Service Coördinator. De organisatie heeft een one-point-of-contact-policy waardoor Mark van A tot Z verantwoordelijk is vanaf de inkomende order tot de warehousing en uiteindelijke levering. Door interne en externe scholing heeft Mark een gedegen kennis rondom de wet- en regelgeving aangaande opslag en transport van chemische producten. Met deze kennis stuurt hij verschillende businessunits aan en houdt hij overzicht op het volledige logistieke proces; van tariefonderhandelingen tot afvullingen, van emballage tot verladingen, en van facturatie tot productieprioriteiten. Door het werken met huidige, verouderde systemen en Mark zijn wens zich te blijven ontwikkelen en in een nieuwe omgeving opnieuw uit te dagen, is hij latent op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Mark is een fijne gesprekspartner, die met passie over zijn ervaringen als Customer Service Coördinator spreekt. Uit alles blijkt dat hij voor de volle 100% gaat in zijn werkzaamheden. Hij maakt realistische afspraken, pakt zaken proactief op en staat voor zijn werk. Mark is een loyale collega, die niet voor niets al ruim 12,5 jaar bij zijn huidige werkgever werkzaam is. Mark is continu op zoek naar optimalisatieslagen.

Mark heeft een opzegtermijn van één maand en een salaris indicatie van € 3.600,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onBergschenhoek createHBO person37 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Pieter (Transportmanager)

Pieter is een ADR Transportplanner met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren en coördineren van internationale wegtransporten. Nadat hij bij zijn vorige werkgever heeft aangegeven graag meer verantwoordelijkheid en uitdaging te krijgen, is hij gevraagd om als key-user de implementatie van een nieuw planningssysteem te begeleiden. Dit heeft hij met veel plezier gedaan. Na afronding van het project kwam hij weer terug in zijn oude functie. Binnen de organisatie was er verder geen ruimte voor hem om door te groeien en Pieter heeft daarom de keuze gemaakt om een nieuwe uitdaging als Logistiek Coördinator bij een handelsorganisatie aan te gaan. Hier is hij momenteel van a tot z betrokken bij alle processen rondom logistiek. Hij merkt dat er vanuit de directie weinig met zijn adviezen en initiatieven wordt gedaan. Hij heeft het heft in eigen hand genomen door zelfstandig vernieuwingen door te voeren. Hij merkt dat hij het vervelend vindt dat hier vanuit directie geen response op komt. Pieter is nu samen met ons op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een professionele, grotere organisatie om met elkaar een zo optimaal mogelijke transportplanning en gestroomlijnde afdeling te organiseren. 

Pieter komt op ons over als een man met veel ervaring en een no-nonsense aanpak. Op menselijke wijze begeleidt hij zijn team in het doorvoeren van veranderingen en weet hier goed mee om te gaan. Hij is graag operationeel betrokken bij de planning. Hij maakt hierin graag een vertaalslag richting directie voor optimalisering. 

Pieter heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 4.300,- bruto per maand en een auto van de zaak. (Wanneer een auto van de zaak geen optie is, staat Pieter ook open voor een financiële compensatie hiervoor.)

createMBO person34 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Meer kandidaten weergeven