Andelina de Gelder

workSenior Consultant Logistiek
location_cityRotterdam

phone06-28647517
linkedin.com/in/andelinadegelder/
Andelina de Gelder

Van Rotterdam en van Logistiek. Dame met groene vingers die helemaal op gaat in haar werk. En haar stad. Humor, gezelligheid, enthousiasme, actie. In beide kan ze haar hart ruimschoots ophalen.

Vacatures

Customer Service Medewerker

Ben jij graag van A tot Z betrokken bij het logistieke traject van jouw eigen klanten? Als dat het geval is, en jij wilt werken bij een groeiend, internationaal bedrijf met goede werksfeer en uitstekende secondaire arbeidsvoorwaarden, dan is dit een mooie vacature voor je!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.100 tot €2.450

Sales Representative

Jij wilt graag jouw commerciële ervaring inzetten bij een logistiek dienstverlener. Daarnaast weet jij als geen ander deuren open te trappen en in een concurrerende markt een relatie op te bouwen met jouw klanten. Als jij jezelf herkent in deze omschrijving, dan zijn wij op zoek naar jou!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.500 tot €3.100

Junior Transportplanner

Heb jij een diploma voor een logistieke opleiding op zak en zoek jij naar een uitdagende baan waar geen dag hetzelfde is? Houd jij van puzzelen en werken onder tijdsdruk? Dan is deze vacature bij een internationale Supply Chain organisatie jou op het lijf geschreven.

access_timeFulltime location_onZoetermeer euro_symbol€2.350 tot €2.950

Accountmanager Rederij

Zet jij graag jouw commerciële ervaring in bij één van de grootste rederijen ter wereld? Weet jij als de beste gesloten deuren te openen en in een concurrerende markt een relatie op te bouwen met jouw klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees snel verder voor meer info over deze uitdaging!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.600 tot €3.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Dennis (Assistent Expediteur)

Op jonge leeftijd al heeft Dennis goede, allround werkervaring opgedaan als Expediteur. Doordat zijn laatste logistieke opleiding een BBL-opleiding was, heeft hij al die tijd zowel in theorie als in de praktijk veel geleerd. Zijn ervaring ligt rondom zowel export als import en zowel zeevracht als wegtransport. Over de jaren heeft hij over de hele wereld klantcontact gehad en veel documenten onder zijn neus gekregen. Dennis is een jongen die snel leert en zichzelf ook graag blijft ontwikkelen. Aangezien hij in juni zijn opleiding heeft afgerond, is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging. In zijn ideale functie heeft hij veel (internationaal) klantcontact en is hij voornamelijk bezig met zeevracht. Uiteraard organiseert hij ook graag het voor- en natransport met andere modaliteiten. Hij werkt graag accuraat en houdt er dan ook van om de documentatie te verwerken die bij de zendingen hoort. 

Wij hebben Dennis leren kennen als een erg toegankelijke en spontane jongeman. Hij weet goed uit te leggen hoe de logistieke lijnen lopen. Zijn logistieke passie is er met de paplepel ingegoten en is dan ook vastberaden om zich hierin verder te ontwikkelen. Hij is communicatief vaardig en een leuke gesprekspartner. Vanuit zijn opleiding hebben zij Dennis geadviseerd om een functie te gaan bekleden waarin hij zijn communicatieve vaardigheden goed toe kan passen, aangezien zij bij hem een groot talent zien hierin. 

Dennis heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 2.450,- bruto per maand.
location_onSpijkenisse createMBO person25 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Mark (Logistiek Coördinator)

Mark heeft ruim 12,5 jaar werkervaring bij een logistiek dienstverlener gespecialiseerd in ADR-goederen. In logische stappen heeft hij zich in deze jaren weten op te werken tot onmisbare schakel in zijn rol als Customer Service Coördinator. De organisatie heeft een one-point-of-contact-policy waardoor Mark van A tot Z verantwoordelijk is vanaf de inkomende order tot de warehousing en uiteindelijke levering. Door interne en externe scholing heeft Mark een gedegen kennis rondom de wet- en regelgeving aangaande opslag en transport van chemische producten. Met deze kennis stuurt hij verschillende businessunits aan en houdt hij overzicht op het volledige logistieke proces; van tariefonderhandelingen tot afvullingen, van emballage tot verladingen, en van facturatie tot productieprioriteiten. Door het werken met huidige, verouderde systemen en Mark zijn wens zich te blijven ontwikkelen en in een nieuwe omgeving opnieuw uit te dagen, is hij latent op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Mark is een fijne gesprekspartner, die met passie over zijn ervaringen als Customer Service Coördinator spreekt. Uit alles blijkt dat hij voor de volle 100% gaat in zijn werkzaamheden. Hij maakt realistische afspraken, pakt zaken proactief op en staat voor zijn werk. Mark is een loyale collega, die niet voor niets al ruim 12,5 jaar bij zijn huidige werkgever werkzaam is. Mark is continu op zoek naar optimalisatieslagen.

Mark heeft een opzegtermijn van één maand en een salaris indicatie van € 3.600,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onBergschenhoek createHBO person37 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Pieter (Transportmanager)

Pieter is een ADR Transportplanner met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren en coördineren van internationale wegtransporten. Nadat hij bij zijn vorige werkgever heeft aangegeven graag meer verantwoordelijkheid en uitdaging te krijgen, is hij gevraagd om als key-user de implementatie van een nieuw planningssysteem te begeleiden. Dit heeft hij met veel plezier gedaan. Na afronding van het project kwam hij weer terug in zijn oude functie. Binnen de organisatie was er verder geen ruimte voor hem om door te groeien en Pieter heeft daarom de keuze gemaakt om een nieuwe uitdaging als Logistiek Coördinator bij een handelsorganisatie aan te gaan. Hier is hij momenteel van a tot z betrokken bij alle processen rondom logistiek. Hij merkt dat er vanuit de directie weinig met zijn adviezen en initiatieven wordt gedaan. Hij heeft het heft in eigen hand genomen door zelfstandig vernieuwingen door te voeren. Hij merkt dat hij het vervelend vindt dat hier vanuit directie geen response op komt. Pieter is nu samen met ons op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een professionele, grotere organisatie om met elkaar een zo optimaal mogelijke transportplanning en gestroomlijnde afdeling te organiseren. 

Pieter komt op ons over als een man met veel ervaring en een no-nonsense aanpak. Op menselijke wijze begeleidt hij zijn team in het doorvoeren van veranderingen en weet hier goed mee om te gaan. Hij is graag operationeel betrokken bij de planning. Hij maakt hierin graag een vertaalslag richting directie voor optimalisering. 

Pieter heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 4.300,- bruto per maand en een auto van de zaak. (Wanneer een auto van de zaak geen optie is, staat Pieter ook open voor een financiële compensatie hiervoor.)

createMBO person34 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500

Cedric (Bevrachter)

Cedric is een zeer attente en assertieve jonge man. Hij heeft sinds het afronden van zijn twee studies aan het STC werkervaring opgedaan als Expediteur en Bevrachter. Cedric woont sinds 2001 in Nederland waar hij de opleiding ‘sport en beweging’ volgde. Wegens privéomstandigheden moest Cedric veelvuldig naar Portugal reizen en hierdoor helaas stoppen met zijn opleiding. In de tussentijd heeft hij gewerkt als Platform Medewerker bij een distributeur voor luchtvracht. De grote hoeveelheden aan goederenstromen overal ter wereld prikkelden hem om zich te verdiepen in de logistiek. Als eerste stap na zijn opleiding aan het STC, is hij op de export planning binnen het wegvervoer aan de slag gegaan. Hier miste hij het snelle schakelen en een stuk verantwoordelijkheden, waardoor hij aan de slag is gegaan als Allround Expediteur. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het van A tot Z organiseren en coördineren van wereldwijde export transporten via zeevracht. Van het aannemen van de boeking, tot aan de facturatie hiervan, en alle schakels binnen het proces. Helaas blijkt de organisatie hem niet de begeleiding te kunnen bieden die nodig is om zo’n allround functie onder de knie te krijgen, en is in goed overleg besloten dat Cedric op zoek gaat naar een nieuwe uitdaging. Een functie als Expediteur Export past hem goed.

Wij hebben Cedric leren kennen als een zeer gemotiveerde jongeman die ontzettend positief in het leven staat. De drive om een succesvol, gezond en stabiel leven te hebben spat er aan alle kanten vanaf. Wij zijn ervan overtuigd dat dit een jongen is die je niet vaak tegenkomt. Iemand met de juiste arbeidsethos en persoonlijkheid.

Cedric is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.300,- bruto per maand.

location_onRotterdam createMBO person37 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Meer kandidaten weergeven