Andelina de Gelder

workConsultant Logistiek
location_cityRotterdam

phone06-28647517
linkedin.com/in/andelinadegelder/
Andelina de Gelder

Van Rotterdam en van Logistiek. Dame met groene vingers die helemaal op gaat in haar werk. En haar stad. Humor, gezelligheid, enthousiasme, actie. In beide kan ze haar hart ruimschoots ophalen.

Vacatures

Allround Transportplanner

Wil jij transportprocessen, de Supply Chain én de dienstverlening optimaliseren bij een betrouwbare en loyale organisatie in Rotterdam? Verder is het belangrijk dat je toe bent aan de overtreffende trap van jouw functie als Transportplanner. Binnen deze organisatie kun jij het beste uit jezelf en uit jouw functie halen!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.750 tot €3.500

Logistiek Coördinator

Heb jij graag zelf alle touwtjes in handen? Wil jij van begin tot eind betrokken zijn bij het proces van jouw klanten en heb jij het in je om een optimale flow te coördineren? Dan is deze functie bij een groeiende, internationale werkgever met uitstekende arbeidsvoorwaarden voor jou!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.750 tot €3.250

Customer Service Representative

Heb jij het in je om een optimale logistieke flow en goede dienstverlening te organiseren voor jouw klanten? Wij zijn op zoek naar iemand die graag van begin tot eind betrokken wordt bij het logistieke proces. Ben jij op zoek naar een groeiende, internationale werkplek met uitstekende arbeidsvoorwaarden? Dan is dit jouw baan!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.450 tot €2.950

Bookingsdesk Medewerker

Ben jij graag dagelijks in contact met klanten en vind jij het leuk om voor hen de boekingen te verzorgen? Heb jij de skills om het logistieke traject vlekkeloos te laten verlopen, ook wanneer er ad hoc wijzigingen zijn? Dan is dit een mooie functie voor je.

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.000 tot €2.450
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Pieter (Transportmanager)

Pieter is een ADR Transportplanner met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren en coördineren van internationale wegtransporten. Nadat hij bij zijn vorige werkgever heeft aangegeven graag meer verantwoordelijkheid en uitdaging te krijgen, is hij gevraagd om als key-user de implementatie van een nieuw planningssysteem te begeleiden. Dit heeft hij met veel plezier gedaan. Na afronding van het project kwam hij weer terug in zijn oude functie. Binnen de organisatie was er verder geen ruimte voor hem om door te groeien en Pieter heeft daarom de keuze gemaakt om een nieuwe uitdaging als Logistiek Coördinator bij een handelsorganisatie aan te gaan. Hier is hij momenteel van a tot z betrokken bij alle processen rondom logistiek. Hij merkt dat er vanuit de directie weinig met zijn adviezen en initiatieven wordt gedaan. Hij heeft het heft in eigen hand genomen door zelfstandig vernieuwingen door te voeren. Hij merkt dat hij het vervelend vindt dat hier vanuit directie geen response op komt. Pieter is nu samen met ons op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een professionele, grotere organisatie om met elkaar een zo optimaal mogelijke transportplanning en gestroomlijnde afdeling te organiseren. 

Pieter komt op ons over als een man met veel ervaring en een no-nonsense aanpak. Op menselijke wijze begeleidt hij zijn team in het doorvoeren van veranderingen en weet hier goed mee om te gaan. Hij is graag operationeel betrokken bij de planning. Hij maakt hierin graag een vertaalslag richting directie voor optimalisering. 

Pieter heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 4.300,- bruto per maand en een auto van de zaak. (Wanneer een auto van de zaak geen optie is, staat Pieter ook open voor een financiële compensatie hiervoor.)

createMBO person34 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500

Pascal (Accountmanager)

Pascal is een gedreven Sales professional in de logistieke sector. Van het plegen van koude acquisitie tot aan het voeren van relatiebeheer, hij geniet ervan. Een rode lijn in zijn sales carrière is de verkoop van intermodale logistiek rondom ADR goederen, wereldwijd. Een optimale dienstverlening van a tot z verkopen, uitwerken en organiseren voor zijn klanten is waar hij zijn passie en voldoening uit haalt. Met een goede overtuigingskracht weet hij zowel klanten als leveranciers aan zich te binden en de meest optimale deals te sluiten. Met duidelijke doelen voor ogen, is Pascal nu samen met ons op zoek naar een nieuwe uitdaging. Essentieel hierin is het werken met complexe vraagstukken, het onderhouden van internationale contacten, het plegen van acquisitie en een zo breed mogelijke sales rol. (Geen hokjes-cultuur.) Het bieden van een totaaloplossing, opstellen van budgetten en het maken van strategische keuzes samen met een goed team aan collega's is waar hij van geniet. Naast het uitvoeren van operationele werkzaamheden, heeft Pascal ook de ervaring en ambitie om in een aansturende rol aangenomen te worden of hier naar door te groeien.

Pascal is met zijn achtergrond, ervaring en persoonlijkheid een unieke kandidaat te noemen. Zijn voorkomen is prettig en energiek, zijn communicatieve vaardigheden zeer goed en zijn passie en enthousiasme aanstekelijk. Hij heeft duidelijke doelen voor ogen en staat niet graag stil. Zowel zichzelf als de organisatie waar hij werkzaam is verder blijven ontwikkelen zijn belangrijke pijlers voor hem.

Pascal is in overleg beschikbaar en hij heeft een salarisindicatie van € 5.400,- bruto per maand (bespreekbaar).

createMBO person33 jaar euro_symbolMeer dan €5.000

Remon (Expediteur)

Remon is een Expediteur Export in hart en nieren. Met een focus op een optimale dienstverlening en een goede kijk op optimale vaarroutes, weet hij de wensen van zijn key-accounts te behartigen. Naast zijn dienstverlenende ervaring, heeft hij met zijn Sales en Customer Service ervaring ook een goede commerciële blik op de routes. Hij weet dan ook de meest efficiënte en commercieel aantrekkelijke routes in te plannen. Na zo'n 7 jaar bij dezelfde werkgever te hebben gewerkt, is het voor Remon tijd om te kijken naar de verdere mogelijkheden binnen de logistieke wereld. Remon is nu samen met ons op zoek naar een mooie uitdaging waar hij zijn opgedane kennis en ervaring verder toe mag gaan passen.

Remon is op ons overgekomen als een enthousiaste, nuchtere man. Hij heeft verstand van zaken en een dienstverlenende instelling richting zijn klanten. Met deze combinatie zien wij voor hem een mooie rol weggelegd op een Exportafdeling.

Remon is in overleg beschikbaar en hij heeft een salarisindicatie van € 3.350,- bruto per maand.

createMBO person32 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Alexi (Logistiek Coordinator)

Alexi is momenteel werkzaam als Logistiek Coördinator bij een AGF handelsorganisatie. Naar aanleiding van een schoolproject, is hij voor een logistieke stage vanuit Italië naar Nederland gekomen. Bij de organisatie waar hij stage liep, heeft hij vooral veel mogen leren over logistieke processen rondom AGF producten. Hij heeft uiteindelijk een vaste aanstelling gekregen om zijn opgedane kennis en uitgewerkte plannen in de praktijk toe te gaan passen. Onder andere het opzetten van een optimale logistieke keten en het implementeren van verbeteringen hierin, hebben hem een mooie uitdaging geboden. Echter lopen de logistieke processen nu zeer goed en voelt hij dat hij toe is aan een nieuwe uitdaging met nieuwe mogelijkheden. Samen met ons is hij nu latent op zoek naar een nieuwe werkgever. Hierin zoekt hij naar dynamiek, het op kunnen lossen van structurele (logistieke) problemen en het kunnen zoeken naar de beste match tussen de afdelingen logistiek, handel, opslag en omliggende processen. 

Op ons komt Alexi over als een slimme, ambitieuze en charmante jongeman met een passie voor logistieke processen binnen de AGF en met name het optimaliseren hiervan. Hij weet goed te verduidelijken wat de succesfactoren en de belemmerende factoren zijn en pakt deze waar nodig grondig aan om deze te optimaliseren. Gezien zijn internationale studie-achtergrond is Alexi een goede kandidaat voor een meertalige functie. Zijn beheersing van de Italiaanse, Spaanse en Engelse taal zijn zeer goed. Daarnaast wordt zijn kennis van de Nederlandse taal steeds beter.

Alexi is in overleg beschikbaar en hij heeft een salarisindicatie van € 3.100,- bruto per maand. 

createWO person26 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven