Jij bent op zoek naar een baan

Duizenden vacatures bekijken en hopen dat er iets voor je tussen zit? Wij helpen je graag om dit beter aan te pakken! Kijk eens naar onze vacatures en filter op jouw wensen. Of ga direct het gesprek aan met Extra Talent om te kijken wat bij je past. Denk aan salaris, de werkzaamheden, sfeer binnen de organisatie én de reistijd. Samen zorgen we ervoor dat jij daadwerkelijk terecht komt op de juiste plek. Gratis en voor niks, beloofd.

Voordelen

✔Altijd bereikbaar (ook via WhatsApp)

✔ Handige sollicitatietips en advies

✔ Groot netwerk van organisaties

✔ Meer dan 20 jaar ervaring

✔ Geen kosten aan verbonden

Als Project Controller heb jij een financiële achtergrond en ben jij veel meer dan een Financieel Medewerker. Je werkt binnen de projecten veel met je collega’s samen en je hebt een groot empathisch vermogen. Alleen het maken van een spreadsheet is niet genoeg. Samen met het team zorg je er ook voor dat dit wordt uitgevoerd. Jouw verantwoordelijkheid ligt hierbij wel binnen de financiën. Er hangt tenslotte wel een kostenplaatje aan vast. Ben jij de Project Controller die wij zoeken voor onderstaande vacatures?

Ook is het mogelijk om een open sollicitatie voor een functie als Project Controller te sturen. De consultants van Extra Talent Financieel staan voor je klaar om met jou te kijken naar de mogelijkheden.

Wel financieel sterk, maar past de functie van Project Controller niet bij jou? Bekijk dan het aanbod van alle financiële functies door heel Nederland!