Jij bent op zoek naar een baan

Duizenden vacatures bekijken en hopen dat er iets voor je tussen zit? Wij helpen je graag om dit beter aan te pakken! Kijk eens naar onze vacatures en filter op jouw wensen. Of ga direct het gesprek aan met Extra Talent om te kijken wat bij je past. Denk aan salaris, de werkzaamheden, sfeer binnen de organisatie én de reistijd. Samen zorgen we ervoor dat jij daadwerkelijk terecht komt op de juiste plek. Gratis en voor niks, beloofd.

Voordelen

✔Altijd bereikbaar (ook via WhatsApp)

✔ Handige sollicitatietips en advies

✔ Groot netwerk van organisaties

✔ Meer dan 20 jaar ervaring

✔ Geen kosten aan verbonden

Als Accountant ben je in hoofdzaak verantwoordelijk voor het samenstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van fiscale aangiften voor diverse cliënten. Je bent ook alert op kansen en risico’s voor de cliënt, op bedrijfseconomisch, fiscaal en/of juridisch gebied. Het geven van administratieve ondersteuning aan de cliënten mag je overlaten aan de Assistent Accountant, en pak jij indien nodig ook zelf op. Wil jij jezelf hierin verder ontwikkelen als Accountant of ben je op zoek naar een werkgever met betere arbeidsvoorwaarden? Bekijk dan hieronder de vacatures van Accountant die wij op dit moment open hebben staan en beloon jezelf met de volgende stap in je carrière.

Ook kun je rechtstreeks een open sollicitatie sturen naar de consultants van Extra Talent Financieel.

Ben je op dit moment Assistent Accountant of zoek je een andere financiële functie? Bekijk dan het complete aanbod aan financiële functies.