Jij bent op zoek naar een baan

Duizenden vacatures bekijken en hopen dat er iets voor je tussen zit? Wij helpen je graag om dit beter aan te pakken! Kijk eens naar onze vacatures en filter op jouw wensen. Of ga direct het gesprek aan met Extra Talent om te kijken wat bij je past. Denk aan salaris, de werkzaamheden, sfeer binnen de organisatie én de reistijd. Samen zorgen we ervoor dat jij daadwerkelijk terecht komt op de juiste plek. Gratis en voor niks, beloofd.

Voordelen

✔Altijd bereikbaar (ook via WhatsApp)

✔ Handige sollicitatietips en advies

✔ Groot netwerk van organisaties

✔ Meer dan 20 jaar ervaring

✔ Geen kosten aan verbonden

Sterk met cijfers, nauwkeurig en goed het overzicht kunnen houden: woorden die jou als Financieel Administratief Medewerker omschrijven. Het gaat jou niet om het verhaal achter de cijfers, het gaat om de inhoud: dat moet kloppen. Als jij jezelf hierin herkent, hebben wij bij Extra Talent Financieel onderstaande vacatures voor jou geselecteerd. Staat de vacature waar jij jezelf ziet werken erbij? Reageer dan direct.

Ben je op zoek naar een organisatie met andere kernmerken of wellicht een baan met betere financiële voorwaarden? Verstuur dan een open sollicitatie. De consultants van Extra Talent Financieel gaan gericht kijken of ze iets voor je kunnen betekenen.

Ben je op zoek naar een andere functie binnen het financiële segment? Dan verwijzen we je rechtstreeks door naar het complete vacatureoverzicht.