Jij bent op zoek naar een baan

Duizenden vacatures bekijken en hopen dat er iets voor je tussen zit? Wij helpen je graag om dit beter aan te pakken! Kijk eens naar onze vacatures en filter op jouw wensen. Of ga direct het gesprek aan met Extra Talent om te kijken wat bij je past. Denk aan salaris, de werkzaamheden, sfeer binnen de organisatie én de reistijd. Samen zorgen we ervoor dat jij daadwerkelijk terecht komt op de juiste plek. Gratis en voor niks, beloofd.

Voordelen

✔Altijd bereikbaar (ook via WhatsApp)

✔ Handige sollicitatietips en advies

✔ Groot netwerk van organisaties

✔ Meer dan 20 jaar ervaring

✔ Geen kosten aan verbonden

Heb jij als doel om jezelf te gaan ontwikkelen als Controller, maar ben je nog niet op deze positie? Dan wijzen wij je graag op de vacatures van Assistent Controller die Extra Talent Financieel momenteel voor jou geselecteerd heeft. Wellicht ben jij binnenkort de rechterhand van een zeer ervaren Controller en ga jij je optimaal ontwikkelen!

Staat de geschikte vacature als Assistent Controller er voor jou niet tussen? Dan adviseren wij jou om een open sollicitatie te versturen naar de consultants van Extra talent Financieel.

Ben jij al wel de ervaren Controller of zoek je een andere financiële functie? Bekijk dan het complete financiële vacatureoverzicht.