Jij bent op zoek naar een baan

Duizenden vacatures bekijken en hopen dat er iets voor je tussen zit? Wij helpen je graag om dit beter aan te pakken! Kijk eens naar onze vacatures en filter op jouw wensen. Of ga direct het gesprek aan met Extra Talent om te kijken wat bij je past. Denk aan salaris, de werkzaamheden, sfeer binnen de organisatie én de reistijd. Samen zorgen we ervoor dat jij daadwerkelijk terecht komt op de juiste plek. Gratis en voor niks, beloofd.

Voordelen

✔Altijd bereikbaar (ook via WhatsApp)

✔ Handige sollicitatietips en advies

✔ Groot netwerk van organisaties

✔ Meer dan 20 jaar ervaring

✔ Geen kosten aan verbonden

Ben jij behalve financieel ijzersterk ook communicatief vaardig? Weet jij wat wel en niet mag als het gaat om alle financiële werkzaamheden die een ondernemer tegen kan komen? Gaat het om een vraag die zelfs voor jou nieuw is, dan zoek je dit tot in de kleinste details uit. Zo voorzie je jouw opdrachtgever van adequaat advies. Herken jij jezelf hierin? Dan ben wellicht jij de Financieel Adviseur die wij van Extra Talent Financieel zoeken voor één van onderstaande vacatures. 

Ben jij op zoek naar een ander type financiële functie, bekijk dan alle financiële functies die open staan. Ook kun je jezelf inschrijven bij Extra Talent Financieel, of een open sollicitatie sturen.